- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.681
Olmamış canım olmamısss menünnn dalak ciger et olmak zorunda artıkk menülerinde hiccc sewmeseeeenndeee beybisiGunun menusu
Sabah11:00
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
Ara15:00
1nektari
Aksam18:00
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
Erik ve ekmek mikemmel bir uyummMenu
sabah 7.30 1 yumurta 1 kk peynir bol biberle yagsiz omlet1 tb ekmek 5 zeytin
ara 11.00 1 cay bardagi zencefil-ananas suyu taze sıkılmış
ogle 13.00100 gr haslanmis tavukla salata
Ara 15.30 3 malta erigi 1 tb ekmek
aksam 19.30 4 kofte domates
ara 1 sb az nescafeli sut sekersiz icecegim 10 gibi
spor 3 × 45 dk orta tempo yuruyus+3 saat avm gezme
su 3 litre
Kız maşallah deYaaaa kızlarrr varyaaa hic bos bırakmaya gelmiyorrr bizim gruup mubareeekk oku okuu bitiremiyoruuum yahuu insallah atladigim yazilar yoktur hepsni okumaya calisiyoruum birazdan esim gelcekk o zaman giremem buyuk ihtimall hepiniiizzz iyi olun aman amannn
Hemde alkışların en büyüğü güzellikMerhaba kızlar menüm
07:15 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık
12:00 1 kase domates çorbası 1 kase cacık
16:00 1 kutu süt 1/2 nektarin 1/2 armut
18:00 2 hurma 2 ceviz
3.5 lt su
30 dk yürüyüş +30 dk jillian
Bugün bebek görmeye gittik masada neler vardi neler tirilece su boregi acma poğaça kurabiye ama ben hic birine elimi sürmedim alkış bana demi
evine döndü cnmKaptanımız döndümü balayından çıtır tazee geliiiniimizz
Bizim takımmm her zaman farklıdırrrKız maşallah de
Çoğu takım kan ağlıyor
Hemde alkışların en büyüğü güzellik

Ama akşam bişey yememişinki tatlım
evine döndü cnm
Benide bi kere güneş çarpmıştı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun tatlımSelam
Geçmişi okuyamadim. Çok ağrım var. Regl yüzünden. Aksama yemekte misafirim vardı ve 5ten sonra haber geldiği için hazırlık aşaması zor geçti. Menümü yazıp kacicam bu gece. Yarına okurum geçmişi
08 kahvaltı
1 tost kepekli ekmekten az kasarli yağsız
1 çay
12 ara
1 ayran
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu
20 akşam yemeği
1/2 kase yoğurt çorbası yağsız
4 5 Kuşbasi buyuklugunde tavuk göğsü parçası. Tavada yağsız sotelendi
7 8 patates kizartmasi. Actifry de az yağda kızardı.
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran
Su 4 lt
Spor yok.maalesef
Güneş çarptı bugün beni.midem alt üst oldu öğlen.tansiyon da düştü. Meyve suyu hatası dışarıda sıvı alma derdiydi
Akşamki Kızartma da hataydi biliyorum.Actifry çok hafif ve 1 kg patatesi 1 yk yağ ile kizartiyor.dipnot bu da.Kızartma kuru kuruydu ama adı işte
Sporsuz kötü oldu gün.yarın daha kosturmali geçecek.inşallah spora halim kalırpro günü yapıcam yarin ben.aksamada yoğurtlu karisimdan.bugünü telafi ederim inşallah.
Iyi geceler hepinize.
Gecmis olsun canm kizartma olmasinida gectim patates bize fazlasylaaa cısss yenmemli die dusunuyorum ben patates yemegine bile hayir dedim bu hafta insallah telafi edersin canimSelam
Geçmişi okuyamadim. Çok ağrım var. Regl yüzünden. Aksama yemekte misafirim vardı ve 5ten sonra haber geldiği için hazırlık aşaması zor geçti. Menümü yazıp kacicam bu gece. Yarına okurum geçmişi
08 kahvaltı
1 çay
12 ara
1 ayran
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu
20 akşam yemeği
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran
Su 4 lt
Spor yok.maalesef
Güneş çarptı bugün beni.midem alt üst oldu öğlen.tansiyon da düştü. Meyve suyu hatası dışarıda sıvı alma derdiydi
Akşamki Kızartma da hataydi biliyorum.Actifry çok hafif ve 1 kg patatesi 1 yk yağ ile kizartiyor.dipnot bu da.Kızartma kuru kuruydu ama adı işte
Sporsuz kötü oldu gün.yarın daha kosturmali geçecek.inşallah spora halim kalırpro günü yapıcam yarin ben.aksamada yoğurtlu karisimdan.bugünü telafi ederim inşallah.
Iyi geceler hepinize.
Patatesin glisemik endeksi yüksek olduğu için diyette önerilmez cnmGecmis olsun canm kizartma olmasinida gectim patates bize fazlasylaaa cısss yenmemli die dusunuyorum ben patates yemegine bile hayir dedim bu hafta insallah telafi edersin canim
afiyet olsun mervemGunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
1nektari
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
Afiyet olsun canım güzelMenu
su 3 litre
Kizlar bugun spora vurdum kendimi.hep iki durak once indim merkezde isim vardi.ordan yurudum.bi de avmde gezdim ayakkabi bakicaktim.ordan oglusu alip yine parka.simdi eve geldik.banyo yemek daha yeni bitti sukur.bu hafta insallah 84lu olsa ucundan bile olsa herkese benden cay sakire cay yok:):):)
maşallah tatlım hep boyle olmak lazim :)Ayaklarim fena.bi an once oglusu uyutup bi dus.aonra da uyuycam kizlar.iyi bakin kendinize...tatli tatli bol eksili geceler
hoşgeldin bebeğim geçmiş olsun yaaaCok sukur ewimdeyim kizlarr fena hasta oldum yatiyorum
Iyi geceler canimcanlar erken yatcam kendime dikkat edicem bu birkaç gün öptüm siziii
iyi geceleeer
afiyet olsun betusumMenumu yazmayi unutmusum yaaa
Sabah 11 : 2 haslnms yumurta+ ceyrek lavas + peynir + domates
Saat 13.30 : 1 erik
Saat 16 : 1 kase domates corbasi + salata
Aksam 18.30: 1 kase yogurtlu corba+1 kasik kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok malesef
sagol canimmm. Bakalım dün konuştuk ya gorumcemle filan konuştum diye. Kocası erdeme hilal dava açıyor demisAhh canım arkadasim beniiim uzulmee her şerde bir hayır vardırrr
zaten anadan babadan başkası ilgilenmez canımYoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesin
geldim ablam. Ufaklık telefona su döktü onunla uğraştım yaa
Hahah aynen kuzumYaaaa kızlarrr varyaaa hic bos bırakmaya gelmiyorrr bizim gruup mubareeekk oku okuu bitiremiyoruuum yahuu insallah atladigim yazilar yoktur hepsni okumaya calisiyoruum birazdan esim gelcekk o zaman giremem buyuk ihtimall hepiniiizzz iyi olun aman amannn
Aferin kizzz menüde güzel sporda :) afiyet olsunMerhaba kızlar menüm
3.5 lt su
Bugün bebek görmeye gittik masada neler vardi neler tirilece su boregi acma poğaça kurabiye ama ben hic birine elimi sürmedim alkış bana demi
Afiyet olsun canım meyve suyu güneş çarpması yüzünden olmuş bisi demicem onun için. Çok gecmis olsun canım iyi gecelerSelam
08 kahvaltı
1 çay
12 ara
1 ayran
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu
20 akşam yemeği
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran
Su 4 lt
Spor yok.maalesef
Iyi geceler hepinize.
Abla ben bunları yapsam kendimi yerle bir bulurumSquat'ı unutun, mekiği unutun. Gelmiş geçmiş en etkili hareketi tanıtacağım size bugün. Nasıl ki karın kası çalıştırmak isteyenler mekik yerine plank yapmanın daha verimli olduğunu biliyorsa, işin uzmanları yağ yakmak istediğinde koşmak ya da squat yerine burpee hareketini yapar.
Burpee nasıl yapılır?
Ayakta başlanılan burpee hızla yüz üstü kendini plank pozisyonuna getirmekle yapılır. Plank pozisyonunda dilerseniz şınav çekebilir ya da dizlerinizi karnınıza çekerek hareketi daha zor hale getirebilirsiniz. Ardından hızlıca dizlerinizi çekerek ayağa kalkıp zıplayın. Hareketi 2x10 olmak üzere 20 kez yapın.
Günde 10 tekrar ve 2 set yapılan burpee ile;
- Kısa zamanda çok hızlı kilo vermeye yardımcıdır;
- Omuz, kol, göğüs, sırt, karın, bacak, kalça ve bacakları çalıştırır;
- Neredeyse tüm vücudu çalıştırır;
- Kalbinizi yağ yakma aralığındaki atış hızına kısa sürede çıkarır;
- Diğer egzersizlere başlamadan önce ısınma egzersizi olarak vazgeçilmezdir;
- Nefes alışverişini hızlandırır, hücrelere daha hızlı kan ve oksijen gitmesini sağlar;
- Metabolizmayı coşturur;
- Üstelik oldukça etkili bir kardiyo yapmış olursunuz.
1 squat = 0.0009 kalori yakarken
1 burpee = o.oo29 kalori yakar.
Bu yüzden tabata çalışmalarında Burpee mutlaka yer alır.
Sadece burpee yaparak aynı anda şınav, plank, squat, çapraz mekik, ip atlama ve benzeri pek çok hareketin sağlayacağı güzelliklere tek harekette ulaşmış oluyorsunuz. Bu yüzden burpee diğer hareketlere kıyasla toplamda çok daha fazla kalori yakmakla kalmıyor, yaptıktan sonraki dinlenme sürenizde dahi 24 saat boyunca vücudunuzun yağ yakımına devam etmesini sağlıyor.
10 dakikada 100 kalori yakan burpee, hiçbir hareketin tek başına başaramadığı bir mucize yaratıyor.
Tlf na bişey olmamıştır inşallahGeç kaldi menum kusura bakmayın
Çocuk telefonuma su dokmustu onunla ugrastim
Sabah 10
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
3 kaşık pilav bir bardak ayran yemekte sonra denizdeydim pilav erimistir herhalde
Akşam
3 dilim karpuz
Bir kase yoğurt
Su 2.5 olmuştur
Spor bir buçuk saat yüzme
Bir saat yürüyüş
Gecmis olsun canim.acil sifa versin Rabbim.cocukla hastalik zor cunku:/Cok sukur ewimdeyim kizlarr fena hasta oldum yatiyorum
Refluyle ilgili bilmiyorum.benimki daha cok yumusatici deterjan parfum tavuk.et.balik sigara vs tarzi seyler kokuyordu.sokakta alt katta asili camasirlar bile yururken kokuyodu.yolda cikariyordum.eski es kokuyodu ve evde duramiyordum.butun gun 1 seftali 1 armut bir de bol tuzlu ayran yiyrdum.boyle 6 ay hic kilo almadim:):)bebis bi dogdu upuzun tirnaklar saclar.boyle bi sehir efsanesi de var cunku.gercekmi bilmiyorum.seninki cok cok saglikli olsun insallah.musmutlu rahat bi hamileligin olsun.guzel guzel yasa insallahkız utandım aşk olsunnn
unutmuşum canım ya su 3 lt
spor yok canım gebe olabilirim ve lekelenme oldu riskli olabilirim yürüyüş bile yok artık p.tesi doktora gidene kadar
güzel menü afiyet olsun canım
sağ ol fatmacım.
ama o kadr video izliyom doktorlar ilk 3 ay diyo. insanlar ilk 3 ayda bulantıdan erimiş zayıflayanlar olmuş dolu. foruma da yazmışlar buraya bilemedim ki. herkesde farklı olabilir bu reflü olmasa bile bulantı belki bilmiyorum ama bir şey oluyor. psikolojik olduğunu sanmam hiç aklımda yokken başladığı için ama yine de olabilir bilmiyorum
menü çok güzel canım spor da öyle.
inş görürsün canım çayınıda içerim oohh
tamam tatlış iyi geceler
ay canım kıyamam en korktuğum şeylerden iğne. offf çok geçmiş olsun. ay bırak artıyı eksiyi sağlığına bak canın sağ olsun kız delirdiniz he iyice yarışla bozdunuz kafayı merveyletamam kaçamak yapmayın dedik de sağlığı da katmadık heralde
aslinda aoyle oldu.planim 1 kk peynir 1 tb ekmekle ara yapmakti.ekmwgi yedim ayakta is yaparken.peynir almaya gidince bittigini gordum.aporu abartinca da aclik olmaain aksama yumulmiyim diye erik yedim:):)Kız erikle ekmekmi yedin
Daha neler görücez
ananasın kendini yesen daha iyiymiş
Aslında akşama bol salata yoğurt eklesen sonraki süte gerek kalmazdı
Yinede güzel cnm
Su sporda harika
Allah gönülüne göre versin bitanem
Olursa olur olmasada sen elinden geleni yapıyosun
Çok geçmiş olsun bitanem
Bol su ve bitki çayını iç
Bu ara çok sık hasta oldun sen
Sebzeni ihmal etme
Herkesde farklı oluyor tatlişim
Ben 3 hamilelik geçirdim hiç mide bulantısı görmedim
Anaaa Bugünde herkes erken yatıyor
Yatanlara iyi geceler
Yoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesin
Masallah sana canim.Rabbim hayirli akraba versin herkeseAyyy ben test alicam we sabahi beklicem imkansiiiiizzz bak gor sende geldigi gbi yapican demedi demeeewalla sabah idrari fln demedim aksam 6da yaptim hemde ogun temizlik yapiodm ewde koltuklari ittir cam sil snra bi yapim dedim regl tarihim gelmedu bile yaptigim tarihden 15 gun snra idrarda cikar die okudum yaptim we ciktii kizz we ben hamileymisim spora gidiodum deli gibi ip atliodum plates kosu herseyi yapiodum ama cok sukur hic biseycik olmadi tosun pasama
off masallah iradene.bana da ornek olsunMerhaba kızlar menüm
3.5 lt su
Peynir niyetine:):)Erik ve ekmek mikemmel bir uyummafiyet olsun caniimm
evet canim pro gunu super toparlarSelam
08 kahvaltı
1 çay
12 ara
1 ayran
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu
20 akşam yemeği
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran
Su 4 lt
Spor yok.maalesef
Iyi geceler hepinize.
masallah canim.hepsi cok gusr.ozellikle sporunGeç kaldi menum kusura bakmayın
Sabah 10
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
3 kaşık pilav bir bardak ayran yemekte sonra denizdeydim pilav erimistir herhalde
Akşam
3 dilim karpuz
Bir kase yoğurt
Su 2.5 olmuştur
Bir saat yürüyüş
Birazdan yine gelirsin sen telden girdim diye mesajini bekliyorum yani
Menumu yazmayi unutmusum yaaa
Su 2 lt
Spor yok malesef
No stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mıdöndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz
Ayyy ben test alicam we sabahi beklicem imkansiiiiizzz bak gor sende geldigi gbi yapican demedi demeeewalla sabah idrari fln demedim aksam 6da yaptim hemde ogun temizlik yapiodm ewde koltuklari ittir cam sil snra bi yapim dedim regl tarihim gelmedu bile yaptigim tarihden 15 gun snra idrarda cikar die okudum yaptim we ciktii kizz we ben hamileymisim spora gidiodum deli gibi ip atliodum plates kosu herseyi yapiodum ama cok sukur hic biseycik olmadi tosun pasama
Hadi hayirli olsuuun tatliim hamişsin bnce sennnn
Yaaaa kızlarrr varyaaa hic bos bırakmaya gelmiyorrr bizim gruup mubareeekk oku okuu bitiremiyoruuum yahuu insallah atladigim yazilar yoktur hepsni okumaya calisiyoruum birazdan esim gelcekk o zaman giremem buyuk ihtimall hepiniiizzz iyi olun aman amannn
Merhaba kızlar menüm
3.5 lt su
Selam
08 kahvaltı
1 çay
12 ara
1 ayran
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu
20 akşam yemeği
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran
Su 4 lt
Spor yok.maalesef
Iyi geceler hepinize.
Squat'ı unutun, mekiği unutun. Gelmiş geçmiş en etkili hareketi tanıtacağım size bugün. Nasıl ki karın kası çalıştırmak isteyenler mekik yerine plank yapmanın daha verimli olduğunu biliyorsa, işin uzmanları yağ yakmak istediğinde koşmak ya da squat yerine burpee hareketini yapar.
Burpee nasıl yapılır?
Ayakta başlanılan burpee hızla yüz üstü kendini plank pozisyonuna getirmekle yapılır. Plank pozisyonunda dilerseniz şınav çekebilir ya da dizlerinizi karnınıza çekerek hareketi daha zor hale getirebilirsiniz. Ardından hızlıca dizlerinizi çekerek ayağa kalkıp zıplayın. Hareketi 2x10 olmak üzere 20 kez yapın.
- Nefes alışverişini hızlandırır, hücrelere daha hızlı kan ve oksijen gitmesini sağlar;
Sadece burpee yaparak aynı anda şınav, plank, squat, çapraz mekik, ip atlama ve benzeri pek çok hareketin sağlayacağı güzelliklere tek harekette ulaşmış oluyorsunuz. Bu yüzden burpee diğer hareketlere kıyasla toplamda çok daha fazla kalori yakmakla kalmıyor, yaptıktan sonraki dinlenme sürenizde dahi 24 saat boyunca vücudunuzun yağ yakımına devam etmesini sağlıyor.
10 dakikada 100 kalori yakan burpee, hiçbir hareketin tek başına başaramadığı bir mucize yaratıyor.
afiyet olsun mervem
Afiyet olsun canım güzel
maşallah tatlım hep boyle olmak lazim :)
Iyi geceler
hoşgeldin bebeğim geçmiş olsun yaaa
Iyi geceler canim
afiyet olsun betusum
sagol canimmm. Bakalım dün konuştuk ya gorumcemle filan konuştum diye. Kocası erdeme hilal dava açıyor demisanlatmış yani yarın eve gidince bakalım neler olacak
zaten anadan babadan başkası ilgilenmez canımkardeş gibiyiz dediğim gorumcemden yedim kazığı
Hahah aynen kuzum
Aferin kizzz menüde güzel sporda :) afiyet olsun
Afiyet olsun canım meyve suyu güneş çarpması yüzünden olmuş bisi demicem onun için. Çok gecmis olsun canım iyi geceler
Geç kaldi menum kusura bakmayın
Sabah 10
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Akşam
3 dilim karpuz
Bir kase yoğurt
Su 2.5 olmuştur
Bir saat yürüyüş
afiyet olsun menün güzelmenüm
sabah 9
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 yer fıstığı
11.00
1 yumurtadan yağsız omlet
1 kk b peynir
2 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
3 dilim domates
yarım dal taze soğan
15.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 dal taze soğan
17.00
activia çilekli yoğurt
4 yer fıstığı
18.45
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
8 yer fıstığı
afiyet olsun tatlım menün çok güzel ..nasıl oldun MervemGunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
1nektari
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
menün güzel spor muhteşemmMenu
su 3 litre
afiyet olsun tatlışımmm menün güzelMenumu yazmayi unutmusum yaaa
Su 2 lt
Spor yok malesef
oyy tatlışş kardeş bak ne güzel demiş ...Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin ne varsa onlarda varNo stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mıdöndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz
sağol canımmHelal olsuun canımmm aksam yemegiiin cok az olmuss o halde bile agzni surmeden durabilmekk buyuk basariii
canım iş çıkışı gittik bebiş görmeye geç döndük saat 8 di geldiğimizde o saatten sonrada yemek istemedimKız maşallah de
Çoğu takım kan ağlıyor
Hemde alkışların en büyüğü güzellik

Ama akşam bişey yememişinki tatlım
evine döndü cnm
menün biraz cıslı olmnuş canımmSelam
08 kahvaltı
1 çay
12 ara
1 ayran
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu
20 akşam yemeği
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran
Su 4 lt
Spor yok.maalesef
Iyi geceler hepinize.
Mefkuşumm akşam denerim ama yerden kalkabilirmiyim bilmemSquat'ı unutun, mekiği unutun. Gelmiş geçmiş en etkili hareketi tanıtacağım size bugün. Nasıl ki karın kası çalıştırmak isteyenler mekik yerine plank yapmanın daha verimli olduğunu biliyorsa, işin uzmanları yağ yakmak istediğinde koşmak ya da squat yerine burpee hareketini yapar.
Burpee nasıl yapılır?
sağol kızzafiyet olsun mervem
Afiyet olsun canım güzel
maşallah tatlım hep boyle olmak lazim :)
Iyi geceler
hoşgeldin bebeğim geçmiş olsun yaaa
Iyi geceler canim
afiyet olsun betusum
sagol canimmm. Bakalım dün konuştuk ya gorumcemle filan konuştum diye. Kocası erdeme hilal dava açıyor demisanlatmış yani yarın eve gidince bakalım neler olacak
zaten anadan babadan başkası ilgilenmez canımkardeş gibiyiz dediğim gorumcemden yedim kazığı
Hahah aynen kuzum
Aferin kizzz menüde güzel sporda :) afiyet olsun
Afiyet olsun canım meyve suyu güneş çarpması yüzünden olmuş bisi demicem onun için. Çok gecmis olsun canım iyi geceler
afiyet olsunGeç kaldi menum kusura bakmayın
Sabah 10
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
Akşam
3 dilim karpuz
Bir kase yoğurt
Su 2.5 olmuştur
Bir saat yürüyüş
sağol canımmGecmis olsun canim.acil sifa versin Rabbim.cocukla hastalik zor cunku:/
Refluyle ilgili bilmiyorum.benimki daha cok yumusatici deterjan parfum tavuk.et.balik sigara vs tarzi seyler kokuyordu.sokakta alt katta asili camasirlar bile yururken kokuyodu.yolda cikariyordum.eski es kokuyodu ve evde duramiyordum.butun gun 1 seftali 1 armut bir de bol tuzlu ayran yiyrdum.boyle 6 ay hic kilo almadim:):)bebis bi dogdu upuzun tirnaklar saclar.boyle bi sehir efsanesi de var cunku.gercekmi bilmiyorum.seninki cok cok saglikli olsun insallah.musmutlu rahat bi hamileligin olsun.guzel guzel yasa insallah
aslinda aoyle oldu.planim 1 kk peynir 1 tb ekmekle ara yapmakti.ekmwgi yedim ayakta is yaparken.peynir almaya gidince bittigini gordum.aporu abartinca da aclik olmaain aksama yumulmiyim diye erik yedim:):)
Masallah sana canim.Rabbim hayirli akraba versin herkese
off masallah iradene.bana da ornek olsun
Peynir niyetine:):)
evet canim pro gunu super toparlar
masallah canim.hepsi cok gusr.ozellikle sporun
gözün aydın kilolar gidiyo ...dün demişsin yorum yapan olmadı lekelenmeye benim bilgim yok canım hiç büyük kızıma korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım ikinci kızımda xda adete 4 gün kala testte çıkmıştı hiç lekelenmem yoktugünaydın kızlar
iyi haber -100 daha
kilom 68.3
kötü mü iyi mi bilmediğim haber sabah yine kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem geldi wc de peçeteye :) yerleş bebişim diye dua ediyorum. ayyyyyy sağ kasığım batıyor arada seviyorum orayı
afiyet olsun menün güzel
gözün aydın kilolar gidiyo ...dün demişsin yorum yapan olmadı lekelenmeye benim bilgim yok canım hiç büyük kızıma korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım ikinci kızımda xda adete 4 gün kala testte çıkmıştı hiç lekelenmem yoktu
Her zaman yanimdasin canim o yuzden demedmNo stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mıdöndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz
Evet tamda boyle yani esim herseyin ustesinden tek basina geldiği icin artik sksti adamda nereye kadar yani dimiYoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?