Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunun menusu
Sabah11:00
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk

Ara15:00
1nektari

Aksam18:00
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran

Su 2litre
Spor yok malesef
Olmamış canım olmamısss menünnn dalak ciger et olmak zorunda artıkk menülerinde hiccc sewmeseeeenndeee beybisi

Erik ve ekmek mikemmel bir uyumm afiyet olsun caniimm

Kız maşallah de
Çoğu takım kan ağlıyor

Hemde alkışların en büyüğü güzellik

Ama akşam bişey yememişinki tatlım

Kaptanımız döndümü balayından çıtır tazee geliiiniimizz
evine döndü cnm

Selam
Geçmişi okuyamadim. Çok ağrım var. Regl yüzünden. Aksama yemekte misafirim vardı ve 5ten sonra haber geldiği için hazırlık aşaması zor geçti. Menümü yazıp kacicam bu gece. Yarına okurum geçmişi
08 kahvaltı
1 tost kepekli ekmekten az kasarli yağsız
1 çay

12 ara
1 ayran

14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz.
2 ayran
1 meyve suyu

20 akşam yemeği
1/2 kase yoğurt çorbası yağsız
4 5 Kuşbasi buyuklugunde tavuk göğsü parçası. Tavada yağsız sotelendi
7 8 patates kizartmasi. Actifry de az yağda kızardı.
Az salata
2 çatal patlıcan sogurme
1 bardak ayran

Su 4 lt
Spor yok.maalesef

Güneş çarptı bugün beni.midem alt üst oldu öğlen.tansiyon da düştü. Meyve suyu hatası dışarıda sıvı alma derdiydi
Akşamki Kızartma da hataydi biliyorum.Actifry çok hafif ve 1 kg patatesi 1 yk yağ ile kizartiyor.dipnot bu da.Kızartma kuru kuruydu ama adı işte
Sporsuz kötü oldu gün.yarın daha kosturmali geçecek.inşallah spora halim kalır pro günü yapıcam yarin ben.aksamada yoğurtlu karisimdan.bugünü telafi ederim inşallah.
Iyi geceler hepinize.

Benide bi kere güneş çarpmıştı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun tatlım

Misafirler niye öyle geç haber veriyolarki

Patatesi o makinede yaptığın için kızartma olarak görmüyorum ama yemende şart değilmiş
Onun yerine tavuğu salatayı daha fazla yiyebilirdin

Meyvesuyuda alakasız olmuş onun yerine sade soda içseydin

Kız sana emziriyonmu diye sordum cevap vermedin

Gecmis olsun canm kizartma olmasinida gectim patates bize fazlasylaaa cısss yenmemli die dusunuyorum ben patates yemegine bile hayir dedim bu hafta insallah telafi edersin canim

Squat'ı unutun, mekiği unutun. Gelmiş geçmiş en etkili hareketi tanıtacağım size bugün. Nasıl ki karın kası çalıştırmak isteyenler mekik yerine plank yapmanın daha verimli olduğunu biliyorsa, işin uzmanları yağ yakmak istediğinde koşmak ya da squat yerine burpee hareketini yapar.

Burpee nasıl yapılır?

Ayakta başlanılan burpee hızla yüz üstü kendini plank pozisyonuna getirmekle yapılır. Plank pozisyonunda dilerseniz şınav çekebilir ya da dizlerinizi karnınıza çekerek hareketi daha zor hale getirebilirsiniz. Ardından hızlıca dizlerinizi çekerek ayağa kalkıp zıplayın. Hareketi 2x10 olmak üzere 20 kez yapın.

Günde 10 tekrar ve 2 set yapılan burpee ile;

• Kısa zamanda çok hızlı kilo vermeye yardımcıdır;
  • Omuz, kol, göğüs, sırt, karın, bacak, kalça ve bacakları çalıştırır;
  • Neredeyse tüm vücudu çalıştırır;
  • Kalbinizi yağ yakma aralığındaki atış hızına kısa sürede çıkarır;
  • Diğer egzersizlere başlamadan önce ısınma egzersizi olarak vazgeçilmezdir;
  • Nefes alışverişini hızlandırır, hücrelere daha hızlı kan ve oksijen gitmesini sağlar;
  • Metabolizmayı coşturur;
  • Üstelik oldukça etkili bir kardiyo yapmış olursunuz.

1 squat = 0.0009 kalori yakarken
1 burpee = o.oo29 kalori yakar.

Bu yüzden tabata çalışmalarında Burpee mutlaka yer alır.

Sadece burpee yaparak aynı anda şınav, plank, squat, çapraz mekik, ip atlama ve benzeri pek çok hareketin sağlayacağı güzelliklere tek harekette ulaşmış oluyorsunuz. Bu yüzden burpee diğer hareketlere kıyasla toplamda çok daha fazla kalori yakmakla kalmıyor, yaptıktan sonraki dinlenme sürenizde dahi 24 saat boyunca vücudunuzun yağ yakımına devam etmesini sağlıyor.

10 dakikada 100 kalori yakan burpee, hiçbir hareketin tek başına başaramadığı bir mucize yaratıyor.

Gecmis olsun canm kizartma olmasinida gectim patates bize fazlasylaaa cısss yenmemli die dusunuyorum ben patates yemegine bile hayir dedim bu hafta insallah telafi edersin canim
Patatesin glisemik endeksi yüksek olduğu için diyette önerilmez cnm

Gunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk

1nektari

1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran

Su 2litre
Spor yok malesef
afiyet olsun mervem
Afiyet olsun canım güzel

Ayaklarim fena.bi an once oglusu uyutup bi dus.aonra da uyuycam kizlar.iyi bakin kendinize...tatli tatli bol eksili geceler
maşallah tatlım hep boyle olmak lazim :)
Iyi geceler
Cok sukur ewimdeyim kizlarr fena hasta oldum yatiyorum
hoşgeldin bebeğim geçmiş olsun yaaa
canlar erken yatcam kendime dikkat edicem bu birkaç gün öptüm siziii

iyi geceleeer
Iyi geceler canim
Menumu yazmayi unutmusum yaaa
Sabah 11 : 2 haslnms yumurta+ ceyrek lavas + peynir + domates
Saat 13.30 : 1 erik
Saat 16 : 1 kase domates corbasi + salata
Aksam 18.30: 1 kase yogurtlu corba+1 kasik kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok malesef
afiyet olsun betusum
Ahh canım arkadasim beniiim uzulmee her şerde bir hayır vardırrr
sagol canimmm. Bakalım dün konuştuk ya gorumcemle filan konuştum diye. Kocası erdeme hilal dava açıyor demis anlatmış yani yarın eve gidince bakalım neler olacak
Yoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesin
zaten anadan babadan başkası ilgilenmez canım kardeş gibiyiz dediğim gorumcemden yedim kazığı
CurukElma
Hilalcik nerdesin bebiş

@elifvecebir
Kız sen tamamen bıraktın heralde hiç görünmüyon
geldim ablam. Ufaklık telefona su döktü onunla uğraştım yaa
Hahah aynen kuzum
Aferin kizzz menüde güzel sporda :) afiyet olsun
Afiyet olsun canım meyve suyu güneş çarpması yüzünden olmuş bisi demicem onun için. Çok gecmis olsun canım iyi geceler

Abla ben bunları yapsam kendimi yerle bir bulurum

Geç kaldi menum kusura bakmayın
Çocuk telefonuma su dokmustu onunla ugrastim
Sabah 10
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Öğle 14
3 kaşık pilav bir bardak ayran yemekte sonra denizdeydim pilav erimistir herhalde
Akşam
3 dilim karpuz
Bir kase yoğurt
Su 2.5 olmuştur
Spor bir buçuk saat yüzme
Bir saat yürüyüş

Tlf na bişey olmamıştır inşallah

Görümcen niye böyle bi densizlik yapmış tatlım keşke söylemeseydin

Maşallah spor süper olmuş
Pilav yerine faydalı bişey yrseydin keşke

Cok sukur ewimdeyim kizlarr fena hasta oldum yatiyorum
Gecmis olsun canim.acil sifa versin Rabbim.cocukla hastalik zor cunku:/
Refluyle ilgili bilmiyorum.benimki daha cok yumusatici deterjan parfum tavuk.et.balik sigara vs tarzi seyler kokuyordu.sokakta alt katta asili camasirlar bile yururken kokuyodu.yolda cikariyordum.eski es kokuyodu ve evde duramiyordum.butun gun 1 seftali 1 armut bir de bol tuzlu ayran yiyrdum.boyle 6 ay hic kilo almadim:):)bebis bi dogdu upuzun tirnaklar saclar.boyle bi sehir efsanesi de var cunku.gercekmi bilmiyorum.seninki cok cok saglikli olsun insallah.musmutlu rahat bi hamileligin olsun.guzel guzel yasa insallah
aslinda aoyle oldu.planim 1 kk peynir 1 tb ekmekle ara yapmakti.ekmwgi yedim ayakta is yaparken.peynir almaya gidince bittigini gordum.aporu abartinca da aclik olmaain aksama yumulmiyim diye erik yedim:):)
Yoook yokkk bu kızaa anamdan babamdan bizden baskası destek olmuyoo aç mı açıktamı demiolar hicc herkess bir mii canım olan var olmayan var yaniii alllahım kimseyi dara düsürmesin

Masallah sana canim.Rabbim hayirli akraba versin herkese
off masallah iradene.bana da ornek olsun
Erik ve ekmek mikemmel bir uyumm afiyet olsun caniimm
Peynir niyetine:):)
evet canim pro gunu super toparlar
masallah canim.hepsi cok gusr.ozellikle sporun

Birazdan yine gelirsin sen telden girdim diye mesajini bekliyorum yani

gelemedim tatlış

Su 2 lt
Spor yok malesef

betüş zuhal abla da demiş kurufasulye bugün yeme de su tutmasın vücut yarına. beğendim menünü.

No stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mı döndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz

aslan betüş helal sanaaa kardeş dayanışmasııı

ay maşallah canım ya şu lekelenmeler beni korkuttu o yüzden kıpramıycam bana kalsa iş falanda yapmıyorum eşime bahsettim dün yat sen ben her şeyi yaparım diyo canım benim yaaa

annem bugün bana uğrayacak o zaman diycem yarın sabah al beni hastaneye götür diye. o beni götürür yarın sabah. idrarı midrarı beklemeden kan testi yaptırayım diyorum. ultrason ne varsa yaptırayım bu lekelenmeyi doktora diyeyim hamileysem bi şey desin bana.

Hadi hayirli olsuuun tatliim hamişsin bnce sennnn

ay ağzından bal damlamııış
bana da öyle geliyor betüüüş

doğru dedin maşallah yani ben de oku oku bitiremiyorum sürekli burda olmama rağmen 3 sa olmasam uuff

akşam az olmuş ama acıkmadıysan güzel canım.
vee çok tebrik ederim ama bu kadar yazma valla canım çekti kız

akşam daha iyi olabilirdi zuhal abla yazmış zaten kızartmaya ben de çok takılmadım canım.
çok geçmiş olsun canım ya sağlığına dikkat et spor için zormalama kendini önce sağlıkkk

ay ablaaaaaaaaaaa bu neeeeeeeeeee ben bunu şuan yapamam malum ama normaldede yapmak istesem yere yüz üstü yapışırım

çok teşekkürler harika bir bilgi oldu bu hamile değilsem kesin denerim ben bunu oohh kısa sürede etkili şeyler favorim çünkü ben tembelim

yaa inanmıyorum görümceye bak yaaa sen niye söyledinki canım ona ne de olsa eşinin kardeşi o söylenmez büyük hata. kötü olmuş cidden şimdi uğraş dur yaaa daha işlemlerde tam değil bi de

Allah yardımcın olsun... bundan sonraki her hareketine dikkat et eşinin fatmanın anlattıklarını unutma ses kaydı vs. aynı şeyleri o da yapabilir. evinin dağanık fotosunu çekebilir aman dikkat canım.

biraz pilav olmamış gibi ama zaten genel olarak çok az o erimiştir bence de ama bunlar seni nasıl tok tuttu canım ya aç kalmıyorsundur inş. yüzmek süper bir şey ben de yüzme düşünüyorum. valla su da doğum düşünüyorum hatta çok rahat oluyormuş

afiyet olsun menün güzel

Gunun menusu
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk

1nektari

1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran

Su 2litre
Spor yok malesef
afiyet olsun tatlım menün çok güzel ..nasıl oldun Mervem

menün güzel spor muhteşemm

Su 2 lt
Spor yok malesef
afiyet olsun tatlışımmm menün güzel

No stresss no panikkk.. öldük mü sıkntıya düştünde yanında olmadim mı döndüm cok şükür bi sekilde hallederiiiiiizzz
oyy tatlışş kardeş bak ne güzel demiş ...Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin ne varsa onlarda var

Helal olsuun canımmm aksam yemegiiin cok az olmuss o halde bile agzni surmeden durabilmekk buyuk basariii
sağol canımm
Kız maşallah de
Çoğu takım kan ağlıyor

Hemde alkışların en büyüğü güzellik

Ama akşam bişey yememişinki tatlım

evine döndü cnm
canım iş çıkışı gittik bebiş görmeye geç döndük saat 8 di geldiğimizde o saatten sonrada yemek istemedim

menün biraz cıslı olmnuş canımm
Mefkuşumm akşam denerim ama yerden kalkabilirmiyim bilmem

sağol kızz
afiyet olsun

sağol canımm
gözün aydın kilolar gidiyo ...dün demişsin yorum yapan olmadı lekelenmeye benim bilgim yok canım hiç büyük kızıma korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım ikinci kızımda xda adete 4 gün kala testte çıkmıştı hiç lekelenmem yoktu

anlamadım canım. bizim de ilk denememiz o yüzden bi heves bakalım olcakmı diye bir merak

yarın sabah hastaneye gidicem kan vericem direkt testi mesti beklemeden gitsem mi diyorum? yoksa eczaneden test mi aldırayım eşime ben alamıyom kız utanıyorum

Her zaman yanimdasin canim o yuzden demedm
Ama bu aralar hep sana yuklendim onun icin istemek istemiyorum artık keske olsada kimseden istemek zorunda kalmasak onun icin dedim yani

Evet tamda boyle yani esim herseyin ustesinden tek basina geldiği icin artik sksti adamda nereye kadar yani dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…