Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Supermis kolayda gozukuyor sagol meflusum bilgilendirme icin

Gunaydin canim bana hamilesin gibi geliyor nedense gogusunde damarlar belirginlesmismi baksana bi

Sagol yasemnim iyiym biraz daha Aksam keciboynuzu ozu yedim 1 kasik iyi geliyoms kansizliga az canlandm sanki ama hep yatasim var uyuyasm var havalarda sicak ya o yuzden bu kadar perte dustum herhalde yarin dahiliyeye gidicm sira aldm bakalm ne verck

kıyamam yaa

merve siz hangi şehirdeydiniz betülle?

yaaa ohaaa yemyeşil çıkmış damarlar kalın kalııınnnnnnnnnnn
Duzcedeyiz canim
Kiz tamam iste hamilesim gozun aydin
Bende senin gibi bi deneyelm diye yaptık sonra adetime yakin gogus damarlarm yemyesil belirginlesmis banada bi arkadsm dedi ve hamileymisim sut damarlari aciliyomus

Duzcedeyiz canim
Kiz tamam iste hamilesim gozun aydin
Bende senin gibi bi deneyelm diye yaptık sonra adetime yakin gogus damarlarm yemyesil belirginlesmis banada bi arkadsm dedi ve hamileymisim sut damarlari aciliyomus

kız az önce wc ye gittim hafif ıkındım kahverengi kan geldi. ama kırmızı değil asla çamur gibi. hamileyim de düşük yapcam nedir Allahım sen koru annemi aradım yarın sabah götürcek beni hastaneye

Ben niye sisiyorum yaaaaa tartildm 3gundur ayni çıkıyorum bu hafta sizi cok buyuk hayal kirikligina ugratabilirim hazir olun kizlar +1.6 kilo fazla cikiyorum

canım çok fazlaaaaaaaaaaa

bugün protein günü yapabilir misin et yoksa yumurtayla? ya da haşlanmış sebze günü

Yarina kadar regl olmazsin inşallah insan bi hevesleniyo regl oluncada uzuluyo
Evet cok fazlaaa diyete baslayali tam 3 ay olduu 3 aydir hic +100 bile cikmamastm bu nedir arkadaş

Yarina kadar regl olmazsin inşallah insan bi hevesleniyo regl oluncada uzuluyo
Evet cok fazlaaa diyete baslayali tam 3 ay olduu 3 aydir hic +100 bile cikmamastm bu nedir arkadaş

inş olmam yazık eşimde bu sabah inş regl olmazsın deyip gitti garibim olursam da canım sağ olsun tabi orası ayrı ama inş tutunmuştur bebiş yaaa...

daha önce hiç böyle kahve kanla falan regl olmadım ben. benim direkt pembelik gelir ertesi gün de kan gelir bildiğin. böyle kahve kan ilk kez görüyorum canım. düşük müşük olmasın yeteki

tam da yarış zamanını buldu ama hiç belli olmaz yarına sabitlenebilirsin en azından geçen haftaki kilona. benim dediklerimden birini yap bence canım. ya da çorba günü yap. bilemedim

yenilmek istemiyorum yaa ooff o kadar da konuştuk gelip hava yapcaklar

Kizlar neler oluyor bilmiyorum tam çekmiyor okuyamiyorum herseyi Merve cım geçmiş olsun dikkat et tatlım. Kız Buse hayırlısı çok takıntı yaptın sen ya yapma böyle. Mefkusum seyda hilal yasemin fatma betul dikkat edin hepiniz öptüm sizi.

Kizlar neler oluyor bilmiyorum tam çekmiyor okuyamiyorum herseyi Merve cım geçmiş olsun dikkat et tatlım. Kız Buse hayırlısı çok takıntı yaptın sen ya yapma böyle. Mefkusum seyda hilal yasemin fatma betul dikkat edin hepiniz öptüm sizi.

Gunaydin tatli hatunlar
Sagol yasemnim iyiym biraz daha Aksam keciboynuzu ozu yedim 1 kasik iyi geliyoms kansizliga az canlandm sanki ama hep yatasim var uyuyasm var havalarda sicak ya o yuzden bu kadar perte dustum herhalde yarin dahiliyeye gidicm sira aldm bakalm ne verck
Gecmis olsun canim.keciboynuzu ozunu tukettiginde yarim saat once ve sonrasinda sut ve sut urunu tuketmemen gerektigini biliyorsundur belki.hatirlatmak istedim.sadece bunda dil diger butun kan yapici destek ve gidada da boyle
kıyamam yaa

merve siz hangi şehirdeydiniz betülle?

yaaa ohaaa yemyeşil çıkmış damarlar kalın kalııınnnnnnnnnnn
benim de oyle cikmisti canim:)
Ben niye sisiyorum yaaaaa tartildm 3gundur ayni çıkıyorum bu hafta sizi cok buyuk hayal kirikligina ugratabilirim hazir olun kizlar +1.6 kilo fazla cikiyorum
Evde bitki olarak neyin var canim ya da maydanozun var mi?hemen maydanoz suyu hazirla.bi demet maydanozun ustunu 1.5 l suyla doldur.kaynat.soguyunca limonla ic.acayip odem atiyor.ya da en guzeli pazarda engibarcilarin ordan yaprak aliyorum ben.ucretsiz veriyolar zaten.ben koca bi poset dolusu aliyorum bol bol:):)onu kurutuyorum o da cok guzel cay oluyor odem ve kadin hastaliklaei icin.kurutmadan da aldigin gibi kaynatabilirsin kurulari hazir oluncaya kadar.

kkııızzz elimde değil eliiiif

ay regl olmazsam yarın sabah hastanedeyim... hayırlısı hakkımda...

canim anlattigin durum ustune gordugum donemlerle ayni.3 gun surmustu zaten benim.o sekilde.iki kere oldu ustune.kadin hastaligi ile ilgili sanmistim.mide bulantisi da o donem ofiste isler vardi yetistirecek.yapamiyordum arti ailevi problemler.stresten rahatsizlaniyorum.sanmistim.gittigimde ogrendim hamileligi iste.olmadi kocisin alsin bence.sen iyi dayaniyosun ben hayatta dayanamazdim bu kadar

Bugun yine dolasicam.gideyim simdi pazara.bakayim varsa enginar yapragi bulurum belki:)yurume mesafesi 40 dk.o tarafa yakin hasta bi teyze var ona ugrarim belki.bir de oglusu parka goturiyim park pazar arasi da 50 dk surer muhtemel.bugun de yuruyusu boyle yapiyim bakalim.yarin adetimin ilk gunune denk gelicek.bakalim.nasil olacak:)

Günaydin canlar

Hadi bakalim so'n gün birazdaha disinizi sikin

Buse utanacak ne var tatlim yerinde olsam hemen alirim bi Test yaparim

Merve az daha sabredin cnm bu ayda cikinca hem ülke birazdaha normale döner hemde sizin isler acilir insalallh
Cocuga annen baksada sende bi is bulsan

Güzelim bu artinin yediklerinden olmadigi kesin
Versa maydonoz suyu yesil cal ic
Aksamda yemek yerine baharatli yogurt yersen belki Fayda Eder

Bizde seni öptük bebisim
Nasil gidiyor durumlarda ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…