- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.721
tatlim benim.bazen takimi gogusledin resmen.bozma moralini.olabilir 3 ayda herseye ragmen ilk defa arti.bosver ya.sen gayret ediyorsun olur oyle arada.takma git guzeeelll bi kayfe yap kendine ic bi toparla.bi de brn sabah sekersiz sutsuz nescafe icinde ac karnina bi ya da iki yudum oglene kadar surekli kucuk tuvalete cikiyprum.bi denw istersen yarin sabah.erken tartil.bi de nesxafr ic iki yudum.sonra 1-2 saat sonra busey yiyip icmeden tartil.bakalim.sana da etkileyecek mi oyleYarina kadar regl olmazsin inşallah insan bi hevesleniyo regl oluncada uzuluyo
Evet cok fazlaaa diyete baslayali tam 3 ay olduu 3 aydir hic +100 bile cikmamastm bu nedir arkadaş
zuhal ablacim gunaydin.ben cikiyorum simdi mecbur.oglan artik zaptedemiyorum disari sevdasina:)opuyorumBizde seni öptük bebisim
Nasil gidiyor durumlarda ne var ne yok
Günaydin güzelim sitze iyi gezmeler masallah hergün disardasin kizzzuhal ablacim gunaydin.ben cikiyorum simdi mecbur.oglan artik zaptedemiyorum disari sevdasina:)opuyorum
Merhabalar Herkese:)
Tek basina gercekten sonunu getiremiyoruz tatlimMerhabalar Herkese:)
Ankara'da yaşıyorum, çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. 1.57 boyunda 69.9 kiloyum (bu sabah tartı öyle gösterdi son bir haftadır 68-66 arasında kilom oynuyor). Amacım tartıda 52 kiloyu görmek ve sağlıklı bir yaşama geçiş yapmak. Tek başına diyet yapmak zor oluyor, bu nedenle bir topluluğa katılmak istedim ve gruba dahil olmak üzere adım attım:)) Şimdilik bu kadar..
Yürüyüse baskaman iyi olmus tatlimkızlar selam hala evimde net yok telefonlar çekmiyo işe gelincede vaktim olmuyo malum pazartesiden beri 5 km yürüyoruz eşimle net filan düzelince gelicem aranıza inş. vaat verip yapamıyormuş gibi görünüyorum o nedenlen birşey dmiyorum hepinizi seviyorum.
Olsun canim yabancimiyim benHer zaman yanimdasin canim o yuzden demedm
Ama bu aralar hep sana yuklendim onun icin istemek istemiyorum artık keske olsada kimseden istemek zorunda kalmasak onun icin dedim yani
canim anlattigin durum ustune gordugum donemlerle ayni.3 gun surmustu zaten benim.o sekilde.iki kere oldu ustune.kadin hastaligi ile ilgili sanmistim.mide bulantisi da o donem ofiste isler vardi yetistirecek.yapamiyordum arti ailevi problemler.stresten rahatsizlaniyorum.sanmistim.gittigimde ogrendim hamileligi iste.olmadi kocisin alsin bence.sen iyi dayaniyosun ben hayatta dayanamazdim bu kadar
Bugun yine dolasicam.gideyim simdi pazara.bakayim varsa enginar yapragi bulurum belki:)yurume mesafesi 40 dk.o tarafa yakin hasta bi teyze var ona ugrarim belki.bir de oglusu parka goturiyim park pazar arasi da 50 dk surer muhtemel.bugun de yuruyusu boyle yapiyim bakalim.yarin adetimin ilk gunune denk gelicek.bakalim.nasil olacak:)
Günaydin canlar
Hadi bakalim so'n gün birazdaha disinizi sikin
Buse utanacak ne var tatlim yerinde olsam hemen alirim bi Test yaparim
Merve az daha sabredin cnm bu ayda cikinca hem ülke birazdaha normale döner hemde sizin isler acilir insalallh
Cocuga annen baksada sende bi is bulsan
Güzelim bu artinin yediklerinden olmadigi kesin
Versa maydonoz suyu yesil cal ic
Aksamda yemek yerine baharatli yogurt yersen belki Fayda Eder
Merhabalar Herkese:)
Ankara'da yaşıyorum, çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. 1.57 boyunda 69.9 kiloyum (bu sabah tartı öyle gösterdi son bir haftadır 68-66 arasında kilom oynuyor). Amacım tartıda 52 kiloyu görmek ve sağlıklı bir yaşama geçiş yapmak. Tek başına diyet yapmak zor oluyor, bu nedenle bir topluluğa katılmak istedim ve gruba dahil olmak üzere adım attım:)) Şimdilik bu kadar..
kızlar selam hala evimde net yok telefonlar çekmiyo işe gelincede vaktim olmuyo malum pazartesiden beri 5 km yürüyoruz eşimle net filan düzelince gelicem aranıza inş. vaat verip yapamıyormuş gibi görünüyorum o nedenlen birşey dmiyorum hepinizi seviyorum.
Mefkurem başarın için tebrik ederim, umarım ben de muvaffak olurum :)
25'ime önümüzdeki cumartesi giricem, bekarım.
Bir de Cuma günü bildirimini yarın yapmam gerekiyor mu? Etap başlangıç ve bitiş arasında gram bile oynayamayabilir çünkü.
Tuş kilidi tuşu bozuldu abla.Tlf na bişey olmamıştır inşallah
Görümcen niye böyle bi densizlik yapmış tatlım keşke söylemeseydin
Maşallah spor süper olmuş
Pilav yerine faydalı bişey yrseydin keşke
günaydın canım. Hadi ınş hamilesindir kuzummmgünaydın kızlar
iyi haber -100 daha
kilom 68.3
kötü mü iyi mi bilmediğim haber sabah yine kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem geldi wc de peçeteye :) yerleş bebişim diye dua ediyorum. ayyyyyy sağ kasığım batıyor arada seviyorum orayı
Aynen canım dikkatli olucam. Dua edin sizde banagelemedim tatlış
betüş zuhal abla da demiş kurufasulye bugün yeme de su tutmasın vücut yarına. beğendim menünü.
aslan betüş helal sanaaa kardeş dayanışmasııı
ay maşallah canım ya şu lekelenmeler beni korkuttu o yüzden kıpramıycam bana kalsa iş falanda yapmıyorum eşime bahsettim dün yat sen ben her şeyi yaparım diyo canım benim yaaa
annem bugün bana uğrayacak o zaman diycem yarın sabah al beni hastaneye götür diye. o beni götürür yarın sabah. idrarı midrarı beklemeden kan testi yaptırayım diyorum. ultrason ne varsa yaptırayım bu lekelenmeyi doktora diyeyim hamileysem bi şey desin bana.
ay ağzından bal damlamııış
bana da öyle geliyor betüüüş
doğru dedin maşallah yani ben de oku oku bitiremiyorum sürekli burda olmama rağmen 3 sa olmasam uuff
akşam az olmuş ama acıkmadıysan güzel canım.
vee çok tebrik ederim ama bu kadar yazma valla canım çekti kız
akşam daha iyi olabilirdi zuhal abla yazmış zaten kızartmaya ben de çok takılmadım canım.
çok geçmiş olsun canım ya sağlığına dikkat etspor için zormalama kendini önce sağlıkkk
ay ablaaaaaaaaaaa bu neeeeeeeeeee ben bunu şuan yapamam malum ama normaldede yapmak istesem yere yüz üstü yapışırım
çok teşekkürler harika bir bilgi oldu bu hamile değilsem kesin denerim ben bunu oohh kısa sürede etkili şeyler favorim çünkü ben tembelim
yaa inanmıyorum görümceye bak yaaasen niye söyledinki canım ona ne de olsa eşinin kardeşi o söylenmez büyük hata. kötü olmuş cidden şimdi uğraş dur yaaa daha işlemlerde tam değil bi de
Allah yardımcın olsun... bundan sonraki her hareketine dikkat et eşinin fatmanın anlattıklarını unutma ses kaydı vs. aynı şeyleri o da yapabilir. evinin dağanık fotosunu çekebilir aman dikkat canım.
biraz pilav olmamış gibi ama zaten genel olarak çok az o erimiştir bence de ama bunlar seni nasıl tok tuttu canım ya aç kalmıyorsundur inş. yüzmek süper bir şey ben de yüzme düşünüyorum. valla su da doğum düşünüyorum hatta çok rahat oluyormuş
Bebeğim cikarsanda canın sağolsun. Çok stres yaptin kuzum ondan ödem tutmuştur vücutBen niye sisiyorum yaaaaatartildm 3gundur ayni çıkıyorum bu hafta sizi cok buyuk hayal kirikligina ugratabilirim hazir olun kizlar +1.6 kilo fazla cikiyorum
sende dikkat et elifim görüşürüzKizlar neler oluyor bilmiyorum tam çekmiyor okuyamiyorum herseyi Merve cım geçmiş olsun dikkat et tatlım. Kız Buse hayırlısı çok takıntı yaptın sen ya yapma böyle. Mefkusum seyda hilal yasemin fatma betul dikkat edin hepiniz öptüm sizi.
ohh maşallah kız sana ne guzel yürüyüş olurBugun yine dolasicam.gideyim simdi pazara.bakayim varsa enginar yapragi bulurum belki:)yurume mesafesi 40 dk.o tarafa yakin hasta bi teyze var ona ugrarim belki.bir de oglusu parka goturiyim park pazar arasi da 50 dk surer muhtemel.bugun de yuruyusu boyle yapiyim bakalim.yarin adetimin ilk gunune denk gelicek.bakalim.nasil olacak:)
Hosgeldin canım. Bende hilal 24 yaşındayım. Yaklaşık 2 aydır burdayım. Nerdeyse 10 kilo verdim. Inş hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırız :)Merhabalar Herkese:)
Kolay gelsin canım. En kısa zamanda donersin ins :)kızlar selam hala evimde net yok telefonlar çekmiyo işe gelincede vaktim olmuyo malum pazartesiden beri 5 km yürüyoruz eşimle net filan düzelince gelicem aranıza inş. vaat verip yapamıyormuş gibi görünüyorum o nedenlen birşey dmiyorum hepinizi seviyorum.
Alır senin kocan bi sekilde ben blirim onuuuKiz adam eve peynir yumurta alamiyo dalak ciger eti nasil aldiriyim
Kiz allah askinaa sabrettee cuma ve p.tesi kilo bildirimiinii yap hergun kilonu bildirion yaa kafam karisiogelemedim tatlış
betüş zuhal abla da demiş kurufasulye bugün yeme de su tutmasın vücut yarına. beğendim menünü.
aslan betüş helal sanaaa kardeş dayanışmasııı
ay maşallah canım ya şu lekelenmeler beni korkuttu o yüzden kıpramıycam bana kalsa iş falanda yapmıyorum eşime bahsettim dün yat sen ben her şeyi yaparım diyo canım benim yaaa
annem bugün bana uğrayacak o zaman diycem yarın sabah al beni hastaneye götür diye. o beni götürür yarın sabah. idrarı midrarı beklemeden kan testi yaptırayım diyorum. ultrason ne varsa yaptırayım bu lekelenmeyi doktora diyeyim hamileysem bi şey desin bana.
ay ağzından bal damlamııış
bana da öyle geliyor betüüüş
doğru dedin maşallah yani ben de oku oku bitiremiyorum sürekli burda olmama rağmen 3 sa olmasam uuff
akşam az olmuş ama acıkmadıysan güzel canım.
vee çok tebrik ederim ama bu kadar yazma valla canım çekti kız
akşam daha iyi olabilirdi zuhal abla yazmış zaten kızartmaya ben de çok takılmadım canım.
çok geçmiş olsun canım ya sağlığına dikkat etspor için zormalama kendini önce sağlıkkk
ay ablaaaaaaaaaaa bu neeeeeeeeeee ben bunu şuan yapamam malum ama normaldede yapmak istesem yere yüz üstü yapışırım
çok teşekkürler harika bir bilgi oldu bu hamile değilsem kesin denerim ben bunu oohh kısa sürede etkili şeyler favorim çünkü ben tembelim
yaa inanmıyorum görümceye bak yaaasen niye söyledinki canım ona ne de olsa eşinin kardeşi o söylenmez büyük hata. kötü olmuş cidden şimdi uğraş dur yaaa daha işlemlerde tam değil bi de
Allah yardımcın olsun... bundan sonraki her hareketine dikkat et eşinin fatmanın anlattıklarını unutma ses kaydı vs. aynı şeyleri o da yapabilir. evinin dağanık fotosunu çekebilir aman dikkat canım.
biraz pilav olmamış gibi ama zaten genel olarak çok az o erimiştir bence de ama bunlar seni nasıl tok tuttu canım ya aç kalmıyorsundur inş. yüzmek süper bir şey ben de yüzme düşünüyorum. valla su da doğum düşünüyorum hatta çok rahat oluyormuş
Tesekkür ederim cnmMefkurem başarın için tebrik ederim, umarım ben de muvaffak olurum :)
25'ime önümüzdeki cumartesi giricem, bekarım.
Bir de Cuma günü bildirimini yarın yapmam gerekiyor mu? Etap başlangıç ve bitiş arasında gram bile oynayamayabilir çünkü.
Saoll caniiimm hemde cok zorr cocuklaa sabah erkenden kalktii uyumak istiyoruum bi ara uyudu bnde uyudumm annee anneeee kalk dior basimda allahim nasil kotuyumm nasil zor kalktiim anneme gitsem diorum bi suru isim var ewde ne yapicaamm bilmiiooruummGecmis olsun canim.acil sifa versin Rabbim.cocukla hastalik zor cunku:/
Refluyle ilgili bilmiyorum.benimki daha cok yumusatici deterjan parfum tavuk.et.balik sigara vs tarzi seyler kokuyordu.sokakta alt katta asili camasirlar bile yururken kokuyodu.yolda cikariyordum.eski es kokuyodu ve evde duramiyordum.butun gun 1 seftali 1 armut bir de bol tuzlu ayran yiyrdum.boyle 6 ay hic kilo almadim:):)bebis bi dogdu upuzun tirnaklar saclar.boyle bi sehir efsanesi de var cunku.gercekmi bilmiyorum.seninki cok cok saglikli olsun insallah.musmutlu rahat bi hamileligin olsun.guzel guzel yasa insallah
aslinda aoyle oldu.planim 1 kk peynir 1 tb ekmekle ara yapmakti.ekmwgi yedim ayakta is yaparken.peynir almaya gidince bittigini gordum.aporu abartinca da aclik olmaain aksama yumulmiyim diye erik yedim:):)
Masallah sana canim.Rabbim hayirli akraba versin herkese
off masallah iradene.bana da ornek olsun
Peynir niyetine:):)
evet canim pro gunu super toparlar
masallah canim.hepsi cok gusr.ozellikle sporun
Daha annendemisin cnm ne zanan dönüyonuş kilidi tuşu bozuldu abla.
Valla soyledigime pisman oldum. Bi dahada söyleme
Is herzanan yapilir tatlim sen önce iyilesmene bakSaoll caniiimm hemde cok zorr cocuklaa sabah erkenden kalktii uyumak istiyoruum bi ara uyudu bnde uyudumm annee anneeee kalk dior basimda allahim nasil kotuyumm nasil zor kalktiim anneme gitsem diorum bi suru isim var ewde ne yapicaamm bilmiiooruumm
Bugün donucem abla bi gece kalmaya geldim sadeceDaha annendemisin cnm ne zanan dönüyon
Hosgeldin ela'cımMerhabalar Herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?