Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarina kadar regl olmazsin inşallah insan bi hevesleniyo regl oluncada uzuluyo
Evet cok fazlaaa diyete baslayali tam 3 ay olduu 3 aydir hic +100 bile cikmamastm bu nedir arkadaş
tatlim benim.bazen takimi gogusledin resmen.bozma moralini.olabilir 3 ayda herseye ragmen ilk defa arti.bosver ya.sen gayret ediyorsun olur oyle arada.takma git guzeeelll bi kayfe yap kendine ic bi toparla.bi de brn sabah sekersiz sutsuz nescafe icinde ac karnina bi ya da iki yudum oglene kadar surekli kucuk tuvalete cikiyprum.bi denw istersen yarin sabah.erken tartil.bi de nesxafr ic iki yudum.sonra 1-2 saat sonra busey yiyip icmeden tartil.bakalim.sana da etkileyecek mi oyle

E elaalemi
Ela hosgeldin cnm bize kendini tanitirmisin
Merhabalar Herkese:)
Ankara'da yaşıyorum, çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. 1.57 boyunda 69.9 kiloyum (bu sabah tartı öyle gösterdi son bir haftadır 68-66 arasında kilom oynuyor). Amacım tartıda 52 kiloyu görmek ve sağlıklı bir yaşama geçiş yapmak. Tek başına diyet yapmak zor oluyor, bu nedenle bir topluluğa katılmak istedim ve gruba dahil olmak üzere adım attım:)) Şimdilik bu kadar..

kızlar selam hala evimde net yok telefonlar çekmiyo işe gelincede vaktim olmuyo malum pazartesiden beri 5 km yürüyoruz eşimle net filan düzelince gelicem aranıza inş. vaat verip yapamıyormuş gibi görünüyorum o nedenlen birşey dmiyorum hepinizi seviyorum.

Tek basina gercekten sonunu getiremiyoruz tatlim
Burda birbirimize destek olup zamanin nasil gectigini ankamiyoruz bile
Grubu tanidikca daha baglanirsin
Kilo vermek ayni zsmanda disiplin gerektirdigi icin kurallarimiz var onlarda ilk sayfada yaziyor oku Kabul edersen dsvam edersin

Ben zühal bu takimin mezunlarindanim
45 yasinda 3 cocuk 1 torun sahibiyim

Sen kac yasindasin evlimisin

Yürüyüse baskaman iyi olmus tatlim
Insallah kisa sürede Net Problemi dpzelir
Yada iste arada bakmaya calis

fatmacım iyi gezmeler

evet kocişe aldırabilirim bugün ama yarın hastaneye gidicem direkt idrar falan istemiyorum. kesin olsun.

hoşgeldin canım buse ben. 27 yaşındayım. 11 aylık evliyim. hedefimiz nickimizin altında yazıyor hepimizin ordan bakabilirisin :)

hep beraber kiloları veriyoruz tek başıma ben de yapamıyorum..

anladım canım bekliyorz en kısa zamanda seni de :) 5 km yürüyüşte süper valla

muckk

canım yarın tartıl.yarınki kilon takıma başlangıç kilon olacak diye biliyorum :)

Tlf na bişey olmamıştır inşallah

Görümcen niye böyle bi densizlik yapmış tatlım keşke söylemeseydin

Maşallah spor süper olmuş
Pilav yerine faydalı bişey yrseydin keşke
Tuş kilidi tuşu bozuldu abla.
Valla soyledigime pisman oldum. Bi dahada söylemem artık .
günaydın canım. Hadi ınş hamilesindir kuzummm
Aynen canım dikkatli olucam. Dua edin sizde bana
Ben niye sisiyorum yaaaaa tartildm 3gundur ayni çıkıyorum bu hafta sizi cok buyuk hayal kirikligina ugratabilirim hazir olun kizlar +1.6 kilo fazla cikiyorum
Bebeğim cikarsanda canın sağolsun. Çok stres yaptin kuzum ondan ödem tutmuştur vücut
sende dikkat et elifim görüşürüz
ohh maşallah kız sana ne guzel yürüyüş olur
Hosgeldin canım. Bende hilal 24 yaşındayım. Yaklaşık 2 aydır burdayım. Nerdeyse 10 kilo verdim. Inş hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırız :)
Kolay gelsin canım. En kısa zamanda donersin ins :)

Kiz allah askinaa sabrettee cuma ve p.tesi kilo bildirimiinii yap hergun kilonu bildirion yaa kafam karisio

Tesekkür ederim cnm

Burdada senin yaslarinda arkadaslar var
Sende azimli ve sabirli olursan verilmiyecek Kilo yok cnm

Her aksam saatleriyle Menü
Du ve sporumuzu Liste olarak yazip birbirimize yorum yapiyoruz
Ayrica her konuda yazabilirsin yeniyim diye cekinme dal sohbete

Bugunkü kilon baslangic olarak yazilacak cnm
Sen yine yarinda bildirim yap
Pazarteside takim ici haftasonu kacamaklarini önlemek icin kontrol amacli bildirim yapiliyor ama Liste yapmiyoruz

Beide kilonu boyunu profilinin altina yazarsan unutmayiz

Daha önce baska takimda yarismiydin cnm

Saoll caniiimm hemde cok zorr cocuklaa sabah erkenden kalktii uyumak istiyoruum bi ara uyudu bnde uyudumm annee anneeee kalk dior basimda allahim nasil kotuyumm nasil zor kalktiim anneme gitsem diorum bi suru isim var ewde ne yapicaamm bilmiiooruumm

Saoll caniiimm hemde cok zorr cocuklaa sabah erkenden kalktii uyumak istiyoruum bi ara uyudu bnde uyudumm annee anneeee kalk dior basimda allahim nasil kotuyumm nasil zor kalktiim anneme gitsem diorum bi suru isim var ewde ne yapicaamm bilmiiooruumm
Is herzanan yapilir tatlim sen önce iyilesmene bak

Hosgeldin ela'cım ben betul 24 yasindaym. 1bucuk yasinda bir oglusum var kilo vermek benim icin imkansizlasmisti sanki artik bende gruba dahil oldum ve 5 kilo gtti cok sukur sende vericeksin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…