Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayır, sırf bu yarışmaya katılmak için üye oldum zaten. Son 1 yıldır pek bi diyet girişimim olmadı kendi çapımda denemeler yapıyordum, uzun soluklu bir girişim olsun diye neler yapabilirim derken netten buraya rastladım, o şekilde üye olma kararı aldım.
Bir de kilo ve boy bilgilerimizi profilin altına nasıl ekliyoruz.

Sağ üst köşede bildirimlere bas
Bildirim seçeneklerine gir
Kişisel bilgilerden
Avatar resminin altında başlık yazıyor
Oraya yazıp
En alttada onaylaya basıcaksın cnm

Tuş kilidi tuşu bozuldu abla.
Valla soyledigime pisman oldum. Bi dahada söylemem artık .

günaydın canım. Hadi ınş hamilesindir kuzummm

Aynen canım dikkatli olucam. Dua edin sizde bana

inş canım...

Allah yardımcın olsun ediyorum cnm dua kıyamam sanaa

Kiz allah askinaa sabrettee cuma ve p.tesi kilo bildirimiinii yap hergun kilonu bildirion yaa kafam karisio

dayanamıyom bu benim değişmez huyuuum hep böyleydiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba buseb çok memnun oldum ben de :) Bir de profilin altına kilo hedef bilgilerini nasıl giriyoruz, ben de yazayım.

zuhal abla anlatmış canım..
bende memnun oldum

Ben niye sisiyorum yaaaaa tartildm 3gundur ayni çıkıyorum bu hafta sizi cok buyuk hayal kirikligina ugratabilirim hazir olun kizlar +1.6 kilo fazla cikiyorum
kuzumm ya kötü olmuş ama ne yapacaksın senlik bir şey yok Zuhalin dediği gibi ödem sökücü bir şeyler iç

dikkat ederiz tatlım bende seni öpüyorum ..

hoş geldin Ela ..ben yasemin 3 aydır bu gruptayım 20 kg verdim kalabalık olmak yarışmak daha kurallı sorumluluk sahibi olmamıza sebep oluyor sende bir an önce kaynaş ..kaynaştıkça motivasyonun artar

Saoll caniiimm hemde cok zorr cocuklaa sabah erkenden kalktii uyumak istiyoruum bi ara uyudu bnde uyudumm annee anneeee kalk dior basimda allahim nasil kotuyumm nasil zor kalktiim anneme gitsem diorum bi suru isim var ewde ne yapicaamm bilmiiooruumm
geçmiş olsun canım zordur çocukla yalnız kalmak hastayken dikkat et kendine git anneciğine ..ev işi her zaman halolur

Kizlarrr eşim sanırım beni kiskanmaya basladiii yemegi azalttim diyete basladim sen ne yiyosun napiyosun diyo bana ve bugun spora basliyomusss buyuk bi basari spora yazilmasi o kadar yogun calisiyorki bazen sabah 5te kalkip gidiyor cogunluk 7de gidiyor gece 11bucukta ewde oluyor cok sasirdimmm demek kiskandiii

hhahahahahaaaaa kıskanmııışşşşşşş

CurukElma hilaliiim nasilsiiin caniim dun gece yorum yazicaktim esim geldi yazamadiimm. Son durumun nedir merk ettiiim gorumceneee cok sinir olduuummm
Iyim Kuzum Annemlerdeyim 2 3 saat sonra çıkarım eve geçerim. Gorumceme bende uyuz oldum ama kocası anlatmış sanırım. Dün gecede konuştuk baya boşanma diyor. Inat ediyomusum filan. Ama takmicam çeken benim sonuçta
inş canım...

Allah yardımcın olsun ediyorum cnm dua kıyamam sanaa

dayanamıyom bu benim değişmez huyuuum hep böyleydiiiiiiiiiiiiiiii

zuhal abla anlatmış canım..
bende memnun oldum
sagol busemm
Hilal görümcen densizlik etmiş sıkıntı olmaz inşallah dikkat et kendine
Inş olmaz canım. Çok teşekkür ederim :)
Bencede kiskaniyor canimmm

tuzu kuru bir de inat diyor he yok artık yaaa
böyle bir şeyin inadı mı olurr

Hosgeldin ela.ben de fatma.32 yasindayim.bir oglum var.ailemle yssiyorum.2.5 aydir burdayim.normalde ne yaptiysam olmadi.dietisyen akapunktur vs her tur sok diyet.ilk hirsla 2-3 hafta deli gibi baslayip yarida birakirdim.bu sefer bu konuda sakinlikle normal hayat akisinda olmayi deniyorum bu grup sayesinde.cok sansliyim o yuzden.hedef diyet diyince yapamiyormusum.burada esas amac saglikli beslenmek.herkes sicak kanli sansimiza.insallah sen de hedefine ulasirsin hepimizle birlikte
hayirdir canim neden yuruyorsun spor amacli mi
sagol annem.simdi isler bitti.az sicak sakinlesin.1-2 saate cikicam.bi daha aksam 7-8 gibi gelirim
hilal kuzu gorumceyle noldu ya hayirdir ben kacirdim muhabbeti?
Saoll caniiimm hemde cok zorr cocuklaa sabah erkenden kalktii uyumak istiyoruum bi ara uyudu bnde uyudumm annee anneeee kalk dior basimda allahim nasil kotuyumm nasil zor kalktiim anneme gitsem diorum bi suru isim var ewde ne yapicaamm bilmiiooruumm
aslinda ben hamileyken bile ilac kullanmadim.nirmalde cok karsiyim hickimseye de onermiyorum.ama hastayken toparlanma adina supradyn allday atiyordum gunde 1 tane.acayip enerji veriyor doping gibi. 5-6 saat.o ara isleri cocugu eyliyodum.sonra aksam yine hasta geciyordu.sureyi kisaltmiyor sadece enerji icin.olmuyor cunku cocukla.emzirmiyorsun de mi?
kizzz yaseminnnn masallah sanaaa.ben hic farketmemistim bu surede bu kadar kilo vermeni...masallah gerisi de gidecek ins.
hee hee.kiskaa midir bilmiyorum ama bence yanina yakismak da istiyodur.sen sonucta yemene dikkat ve sporla muhtemel daha bir dirilesmissindir.o da himmillasmistir afedersin.ben geri kalmiyim demistur
Canim dedigim gibi gorumce meselesini gecmise baktim goremedim.hayirdr?

Hakkinizda hayirlisi olsun canim benim

Bencede yok emmiyor maleseff bizimki erken birakti 10. Ayinda

Günaydin güzelim sitze iyi gezmeler masallah hergün disardasin kizz

Bende bugün is yapicam Biraz yarina kalmasin cocuk gelecek
ablam sorma.adama yaslanmisim hep.bir suru isim.birikmis resmi evrak acisindan.gecmise yobelik vergi borcum varmis mesela.benim ofis muhasebesini o tutuyodu.hep eksik yatirmis ya da yatirmamis.faiziyle baya yapiyor.onlari taksitlendirmeye calisiyorum mesela.arabanin sigortasi bitmis.aratmamis sigortaciya 6 aydir:/ruhsat guncellemesi ikameygah asm hekim degisikligi mimarlar odasi uyelik borclari yuksek lisans cikid belgesi basvurusu aralikta is guvenligi icin evrak toplama vs.daha da var da ayni anda olmuyor.epey resmi isler birikmis yani.ben de yavas yavas halletmeye calisiyorum.hergun biri bile bitmiyor.oglusu atiyorum bebek arabasina yuru Allah yuru.bu ay sonu en kotu 82 li olmak istiyorum:)

Bencede yok emmiyor maleseff bizimki erken birakti 10. Ayinda
o zaman eczaneden aldir.at bi tane.yani kullanmamak en iyisi ama oteki turlu iyice dagitiyor insan.ev isi cocuk vs.toparlayamiyorum.ben.saliyorum kendimi.canim benim mola bitti banyo yapip disari cikcamugrarim yine.opuyorum cok.gecmis olsun tekrar

tamam canım görüşürüz akşam

zamannn35 ben de tebrik ederim canım seni 20 kg bravooooooo

hilal görümcesiyle boşanma durumunu paylaşmış güvenip. görümce de kendi eşine anlatıyor eşi de durmuyor hilalin eşine anlatıyor. olaylar olaylar. görümcenin ağzı çarşaf çıktı yani :/

ooff ne çok şey birikmiş bu ne böyle vasiyetname gibi up uzun. Allah yardımcın olsun valla canım.. olursun fatmacım bu azimle 72 li de olursun

kıskanır tabi kızz maşallahh çok güzelsin

sağol bebeğimm..inşallahh

sağol canım

yarın saat 16.20 ye doktora randevu aldım kızlar. tahlil yaptırcam. keseye de bakar var mı yok mu diye odasında var mı doktorların ultrason cihazı? ilk kez başıma geldiği için bilmiyorum kızlar.
odalarında var canım usg cihazı hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…