Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen zayıflayınca o da benim başım kelmi demiştir

Bi 6 Lara düş dahada kudursun
Kuzum Annemlerdeyim 2 3 saat sonra çıkarım eve geçerim. Gorumceme bende uyuz oldum ama kocası anlatmış sanırım. Dün gecede konuştuk baya boşanma diyor. Inat ediyomusum
hilalim bana sorarsan görümcenle konuşma but konuyu
Sonuçta kardeşi olduğu icin objektif bakamaz
Tabiki Kim ister boşanmayı

oooo baya işin varmis tatlım
Allah kolaylık versin
İşte but bahaneyle sporda yapmış oluyon
Sen çalışmayı düşünüyomusun

Ne güzel özetlemişin kızz

yarın saat 16.20 ye doktora randevu aldım kızlar. tahlil yaptırcam. keseye de bakar var mı yok mu diye odasında var mı doktorların ultrason cihazı? ilk kez başıma geldiği için bilmiyorum kızlar.
Hadi bakalım ne var Yada yoksa çıksın ortaya

zamannn35
Maşallah tatlım 20 Kilo oldumu

Kızlar yasemin başladığından beri aynı azimle devam ediyor doğru dürüst kaçamak yaptıpınıda görmedim
Karşılığınıda aldı tabiki

Çevrendeki tepkileri bşraz anlatsana cnm
Hrrkese Motivasyon olur

o zaman eczaneden aldir.at bi tane.yani kullanmamak en iyisi ama oteki turlu iyice dagitiyor insan.ev isi cocuk vs.toparlayamiyorum.ben.saliyorum kendimi.canim benim mola bitti banyo yapip disari cikcamugrarim yine.opuyorum cok.gecmis olsun tekrar
Cok tesekkur ederimm caniim bi denemek lazimm aslnda

Ewett basi kell ona itirazımız yokkk dusuceemm dusuceem 5lere dusucem insallaaahhh

yarın saat 16.20 ye doktora randevu aldım kızlar. tahlil yaptırcam. keseye de bakar var mı yok mu diye odasında var mı doktorların ultrason cihazı? ilk kez başıma geldiği için bilmiyorum kızlar.
Var canım ultrason cihazinda goremeyedebiliyolar bazen alttan bakinca net goruyolar

Neyse yarın inşallah belli olur cnm

Hryecandan sabah bildirim yapmayı unutmada

Kıxlarrrrrr yarın Cuma

ayy aklım başımdan gitmiş unuturdum valla

Var canım ultrason cihazinda goremeyedebiliyolar bazen alttan bakinca net goruyolar

ayy utanç vericiii inş aletten görür alttan bakarken bebek varsa bir şey olmasınn

Hazır yağmur durmuşken bende yürüyüşe gidiyom

Bugun çok ağır spor yspmayın

tamam abla ben nerdeyse tüm gün dümdüz yatıyom zaten şu doktora gidene kadar.

tuzu kuru bir de inat diyor he yok artık yaaa
böyle bir şeyin inadı mı olurr
Valla öyle dedi. Her seferinde aynı ya hep son şans ver olmazsa birakirsin diyorlar
Ya canım gorumcem davaacacagimi biliyordu. Gidip kocasına söylemiş oda erdeme anlatmış. Erdemin haberi var yani ona kızdım bende
Hakkinizda hayirlisi olsun canim benim
Sağol kuzum
Var canım. Hakkında hayırlısı olsun allahim gönlüne göre versin ins
daha konuşmam zaten abla. Bosanmami istemiyorlar çünkü
Kıxlarrrrrr yarın Cuma
ayy abla hatırlatma ya bu hafta düzgün eksi yok bende sanırım

Görüşürüz ablacim

Bisey olmaz diyolar ama bnde korkmustum baktirmamistim ilerleyen haftalarda gormuslerdi canm

Bugun cok erkencii dawraniyiim we menumu yazayiiimm
Sabah 11.30 : 3 haslanmis yumurtanin sarisi ( beyazlarini oglus yedi)
Ogle 13.30 : 1 kepce tawuk corbasi
Ara 16.30: 1 kupa limonlu yesil cay
Aksam 18.30: 1 kepce tawuk corbasi + 1 parca haslanmis tawuk
Su 1bck lt yatana kadr 2bck olur
Spor yok maleseff

hoş geldin Ela ..ben yasemin 3 aydır bu gruptayım 20 kg verdim kalabalık olmak yarışmak daha kurallı sorumluluk sahibi olmamıza sebep oluyor sende bir an önce kaynaş ..kaynaştıkça motivasyonun artar
Çok büyük bir iş başarmışsın yasemin, inşallah tamamına erdirirsin, darısı başıma:)

İnşallah fatma başarırız hep birlikte:))

İlk Menümü vereyim :))
Kahvaltı : 1 az yağlı kaşardan yapılma kepek ekmekli tost, çay
Öğlen: 3 dilim ege baharatlı tavuk, salata
Ara : 1 bardak süt
Ara: kuzenimin nikahı vardı orda bir tane çikolata yedim
Akşam: salata, 1 kase cacık, 1 tabak susuz etli patlıcan yemeği
Gün içinde 2 lt su geceye kadar 2.5 e tamamlarım
Spor: misafirlerimiz var yatılı onlar gidene kadar ki pazara kadar oluyor ancak rutin işe yürüme egzersizimi yapabilicem.
30 dakika hafif tempolu işe gidiş yürüme, 30 dakika işten geliş yürüme. Bir de yeni başlattığım merdiven çıkma egzersizim sayesinde 4 kat merdiven yürüyorum.
(Gün içinde çikolata yediğim için normalde 9 gibi yemeyi planladığım 1 armutu yemem artık. )

Ayyy insallah ya.en son evlendigim zaman 72dim
canim dr israr edebilir ana baktirma.ultrason bile bircok avrupa ulkesinde cok ekstra bisey olmadikca kullanilmiyor.riskli hamilelikse ilk haftalarda problem olabilir.ben ilkinde o hatayi yaptim.hersey normaldi.dr israrla alttanda bakalim dedi.ben salak da olur dedim.bilmiyosun ki.sonraki kontrolde 10 haftalikti kalp atisi yok dedi malesef.o yuzden 2.de cok dikkat ettim.gereksiz zorunlu tutulmus hic birseyi tuketmedim.tedavisini uygulamadim.mesela benim folik asit degerime bakmadan kan sayimim yapilmadan neden butun drler direk yaziyor o ilaclari?baska zaman bilincsiz kullanmayin diyen tipcilar neden bu konuda hassas degil.bu konuda ciddi bir suistimal var trde.ya da tetanoz asisi.cok cok ekstra durumlarda yapilir mesela.ben olmadim.cunku ne pasli bi alet var ne bisey artik ameliyathaneler dogumhaneler super steril yani.bir de oyle bisey yasasan bile tutki bi yerin cizildi pasli civi vs ile hemen asisini arkasindan olabilirsin.veya bu seker testlerinde o igrenc sivilari icirtmislerfi bize.kimyasal resmen.islenmis seker.oysaki artik iki dilim baklava ye gel diyorlar.yani anlayacagin bu konuda ozellikle hamileykn cok dikkat etme taraftariyim.ben ilk baslarda 1.5 hatta 2 ayda bir giriyodum ultrasona.sadece duzenli kan tahlili yaptiriyordum.sonlara dogru her hafta ultrason istiyor.onu da o kadar yogun yaptirmadim mesela.ay uxun oldu yine ama ilkinde yaptigim hatayi yapmama adina yazdim
aynen abla.acayip yurudum bugun 1.5 saat totalde.calismayi dusunuyorum ama aralikta bi sinavim var ona iyi hazirlanma adina yilbasina kadar derslere yogunlasicam ins.yilbasina kadar eski bi musterinin duzenli odemesi devam edecek.iyi kotu onunla idare edip ocak itibariyle isbasi ins

artik cok gec:/1.5 daat kan ter yurudum bebek arabasiyla.ins odem olmaz
baktirma alttan canim.yok acelen.cocuk varsa niye durteleyelim ki yazik kizzz
ahh canim ahh.uyardim ama muhtemel tahmin edemedin bu kadar ani ters kose yapacagini.ins Allah yardimcin olsun.bundan sonra en onemlisi sakin sakin evladina cok cok dikkat et.bu surecte kusurlu taraf hep suistimal ediyor.herseyi kaydet tel konusmalarinda.odani da ayir istersen artik bildigine gore.yani uygun olani hence bu ama sen bilirsin yine de.bu nedenden deme istersen problem buyuyecekse.cocuk huzursuz diye yaninizda uyut olmadi ayri oda yerine.ama yanliz kalma.cok dikkatli ol.Rabbim muhafaza etsin
hastasin diye demiyorum bisey.ama normalde tavuk corbasi kilo alimini tetikleyen bisey.bilgin varmidir seker
canim su an sadece bizim benimsedigimz tarz dogrultusunda yorum yapicam sakin yanlis anlama.kasar tuketmiyoruz yag orani yuksek ve islenmis oldugu icin.kepek kansizligi tetikler.tam bugday tercih et canim.ege bagarat ne bilmiyorum sadece baharatsa hic sorun dil ama soslanmis ya da kizarmis baharatsa yag orani fazla.cikolata degisim yapman mantikli.ama ozel zamanlari da yermis gibi yapip yemiyoruz caktirmadan atlatiyoruz canim genel olarak.kesela tabagiba alip caktirmadan mutfakta yerine koymak vs
cunku malum israrci milletiz ve dikkat ediyorum cumlesi yetersiz kaliyor patlicanlar kizartmaysa ki muhtemel misafir oldugu icin oyleydi sadece etlerini aliyoruz.biraz fazla yazdim ilk sefer icin.cunku ben de ilk zaman ogrenmeye istekliydim.hosuma gidiyordu bu tarz prensipleri ogrenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…