Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gercektennnn miiii bilmioduum walla bnde hastayim die tawuk corbasi tercih etmistim

canım yanlış anlama ama boşanmanı istemezler çünkü senin boşanman erdemin bu madde kullanır haliyle onların başına kalması demek kimseyi dinleme boşan canım. çok inanırsan tedavi olursa yine de tavsiye etmem ama tekrar evlenmek zor değil

Bisey olmaz diyolar ama bnde korkmustum baktirmamistim ilerleyen haftalarda gormuslerdi canm

ben de baktırmak istemem alttan ama o an ki doktorun diyeceklerine bağlı. illa bakmam gerek gibi konusursa da ne yapayım. cünkü düşük riskim oldugunu düşünüyorum kahverengi az az gelen kandan dolayı

yumurtanın sarıları yag beyazı pro

canım fatma çok güzel yorum yapmış aynen katılıyorum :)

Kizlar ben cocuku parka goturiyim.aksam ugrarim yine.mucks

tamam fatmacım

fatmam çok sağ ol ya cok aydınlattın beni. şeker testi için ben de atnı şeyi düşünüyorum. tetenozda cok mantıklı.

ben de baktırmak istemem alttan ama o an ki doktorun diyeceklerine bağlı. illa bakmam gerek gibi konusursa da ne yapayım. cünkü düşük riskim oldugunu düşünüyorum kahverengi az az gelen kandan dolayı

menüm
sabah 8.45
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 ceviz
1 kuru kayısı

11.00
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dal taze soğan
1 minik salatalık
1 yumurtadan yagsız omlet

13.30
activia çilekli yoğurt
6 adet yer fıstığı

akşam 17.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 yaprak göbek

20.00
3 yk yoğurt
8 adet yer fıstığı 1 kurukayısı

3,5 lt su

spor yok

Hadiii beeee bunuda bilmiodduum biliomuuussnn banada illa bakmam lazm illa bakmam lazim dedi doktrumu degstrdm hemen korktm

Yumurtanın sarısı 65 beyazı 15 kalori şekercik
Ve beyazı daha değerli, protein
Yani oğluşa yaramış

Tavuk çorbası hazır değilse ve haşlarken derisiz haşladıysan güzel

ilk gün için güzel tatlım
Fatmanın söylediklerini tekrarlamayım

Neyse en azından bi gelirin varmis tatlım o da bişey

gayet güzel fıstık

@erdemhilal
Hilal kız niye öyle dedin
Sana çok güveniyodum vermedinmi yoksa

Ben geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.

Bir açıklamada daha bulunayım şimdiye kadar böyle bir sorumluluk üstlenmeye kalktığımda mutlaka uzak kalmamı gerektiren durumlar çıktı. Bu kez pes etmeyeceğim ve belirtip geçene kadar imkanlarım kadar katılacağım. Artık internet her yerde bulunuyor neyse ki. O yüzden biraz daha içim rahat.

Bende bugün ki menümü yazayım ki sorumluluk oluşsun yarın dikkat edeyim.
10,45 yarım metro çikolata
12,30 1 küçük kase taze fasülye çorbası, yarım yufka kadar kıymalı gözleme, 1 koca bardak ayran (tuzsuz)
15,45 6 küçük kırmızı erik
19,00 dolu dolu 1 tabak taze fasülye çorbası, dolu dolu bir tabak semizotu-patlıcanlı salata (ve evet ayçiçek yağı vardı. Bol pulbiberli)

Su yarım litre bile olmadı ne yazık ki.
Sworkitten kardiyo kısmında 10 dk+5 dk. 10 dakika da dans ettim.

Bi yerden başla işte tatlım

Adın yaşın boy kilo evlimisin neler yapıyorsun

Bide daha önce takımlarda yarıştınmı

bekarım daha okuyorum :)

Oglusa yaradiysaa iyii :) hazir deildi corba kendim hasladim deri cok yoktu bitanesnde faln vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…