- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.781
Gercektennnn miiii bilmioduum walla bnde hastayim die tawuk corbasi tercih etmistimAyyy insallah ya.en son evlendigim zaman 72dim
canim dr israr edebilir ana baktirma.ultrason bile bircok avrupa ulkesinde cok ekstra bisey olmadikca kullanilmiyor.riskli hamilelikse ilk haftalarda problem olabilir.ben ilkinde o hatayi yaptim.hersey normaldi.dr israrla alttanda bakalim dedi.ben salak da olur dedim.bilmiyosun ki.sonraki kontrolde 10 haftalikti kalp atisi yok dedi malesef.o yuzden 2.de cok dikkat ettim.gereksiz zorunlu tutulmus hic birseyi tuketmedim.tedavisini uygulamadim.mesela benim folik asit degerime bakmadan kan sayimim yapilmadan neden butun drler direk yaziyor o ilaclari?baska zaman bilincsiz kullanmayin diyen tipcilar neden bu konuda hassas degil.bu konuda ciddi bir suistimal var trde.ya da tetanoz asisi.cok cok ekstra durumlarda yapilir mesela.ben olmadim.cunku ne pasli bi alet var ne bisey artik ameliyathaneler dogumhaneler super steril yani.bir de oyle bisey yasasan bile tutki bi yerin cizildi pasli civi vs ile hemen asisini arkasindan olabilirsin.veya bu seker testlerinde o igrenc sivilari icirtmislerfi bize.kimyasal resmen.islenmis seker.oysaki artik iki dilim baklava ye gel diyorlar.yani anlayacagin bu konuda ozellikle hamileykn cok dikkat etme taraftariyim.ben ilk baslarda 1.5 hatta 2 ayda bir giriyodum ultrasona.sadece duzenli kan tahlili yaptiriyordum.sonlara dogru her hafta ultrason istiyor.onu da o kadar yogun yaptirmadim mesela.ay uxun oldu yine ama ilkinde yaptigim hatayi yapmama adina yazdim
aynen abla.acayip yurudum bugun 1.5 saat totalde.calismayi dusunuyorum ama aralikta bi sinavim var ona iyi hazirlanma adina yilbasina kadar derslere yogunlasicam ins.yilbasina kadar eski bi musterinin duzenli odemesi devam edecek.iyi kotu onunla idare edip ocak itibariyle isbasi ins
artik cok gec:/1.5 daat kan ter yurudum bebek arabasiyla.ins odem olmaz
baktirma alttan canim.yok acelen.cocuk varsa niye durteleyelim ki yazik kizzz
ahh canim ahh.uyardim ama muhtemel tahmin edemedin bu kadar ani ters kose yapacagini.ins Allah yardimcin olsun.bundan sonra en onemlisi sakin sakin evladina cok cok dikkat et.bu surecte kusurlu taraf hep suistimal ediyor.herseyi kaydet tel konusmalarinda.odani da ayir istersen artik bildigine gore.yani uygun olani hence bu ama sen bilirsin yine de.bu nedenden deme istersen problem buyuyecekse.cocuk huzursuz diye yaninizda uyut olmadi ayri oda yerine.ama yanliz kalma.cok dikkatli ol.Rabbim muhafaza etsin
hastasin diye demiyorum bisey.ama normalde tavuk corbasi kilo alimini tetikleyen bisey.bilgin varmidir seker
canim su an sadece bizim benimsedigimz tarz dogrultusunda yorum yapicam sakin yanlis anlama.kasar tuketmiyoruz yag orani yuksek ve islenmis oldugu icin.kepek kansizligi tetikler.tam bugday tercih et canim.ege bagarat ne bilmiyorum sadece baharatsa hic sorun dil ama soslanmis ya da kizarmis baharatsa yag orani fazla.cikolata degisim yapman mantikli.ama ozel zamanlari da yermis gibi yapip yemiyoruz caktirmadan atlatiyoruz canim genel olarak.kesela tabagiba alip caktirmadan mutfakta yerine koymak vs
cunku malum israrci milletiz ve dikkat ediyorum cumlesi yetersiz kaliyorpatlicanlar kizartmaysa ki muhtemel misafir oldugu icin oyleydi sadece etlerini aliyoruz.biraz fazla yazdim ilk sefer icin.cunku ben de ilk zaman ogrenmeye istekliydim.hosuma gidiyordu bu tarz prensipleri ogrenmek
Valla öyle dedi. Her seferinde aynı ya hep son şans ver olmazsa birakirsin diyorlar
Ya canım gorumcem davaacacagimi biliyordu. Gidip kocasına söylemiş oda erdeme anlatmış. Erdemin haberi var yani ona kızdım bende
Sağol kuzum
Var canım. Hakkında hayırlısı olsun allahim gönlüne göre versin ins
daha konuşmam zaten abla. Bosanmami istemiyorlar çünkü
ayy abla hatırlatma ya bu hafta düzgün eksi yok bende sanırım
Görüşürüz ablacim
Bisey olmaz diyolar ama bnde korkmustum baktirmamistim ilerleyen haftalarda gormuslerdi canm
Bugun cok erkencii dawraniyiim we menumu yazayiiimm
Sabah 11.30 : 3 haslanmis yumurtanin sarisi ( beyazlarini oglus yedi)
Ogle 13.30 : 1 kepce tawuk corbasi
Ara 16.30: 1 kupa limonlu yesil cay
Aksam 18.30: 1 kepce tawuk corbasi + 1 parca haslanmis tawuk
Su 1bck lt yatana kadr 2bck olur
Spor yok maleseff
İlk Menümü vereyim :))
Kahvaltı : 1 az yağlı kaşardan yapılma kepek ekmekli tost, çay
Öğlen: 3 dilim ege baharatlı tavuk, salata
Ara : 1 bardak süt
Ara: kuzenimin nikahı vardı orda bir tane çikolata yedim
Akşam: salata, 1 kase cacık, 1 tabak susuz etli patlıcan yemeği
Gün içinde 2 lt su geceye kadar 2.5 e tamamlarım
Spor: misafirlerimiz var yatılı onlar gidene kadar ki pazara kadar oluyor ancak rutin işe yürüme egzersizimi yapabilicem.
30 dakika hafif tempolu işe gidiş yürüme, 30 dakika işten geliş yürüme. Bir de yeni başlattığım merdiven çıkma egzersizim sayesinde 4 kat merdiven yürüyorum.
(Gün içinde çikolata yediğim için normalde 9 gibi yemeyi planladığım 1 armutu yemem artık. )
Kizlar ben cocuku parka goturiyim.aksam ugrarim yine.mucks
fatmam çok sağ ol ya cok aydınlattın beni. şeker testi için ben de atnı şeyi düşünüyorum. tetenozda cok mantıklı.Ayyy insallah ya.en son evlendigim zaman 72dim
canim dr israr edebilir ana baktirma.ultrason bile bircok avrupa ulkesinde cok ekstra bisey olmadikca kullanilmiyor.riskli hamilelikse ilk haftalarda problem olabilir.ben ilkinde o hatayi yaptim.hersey normaldi.dr israrla alttanda bakalim dedi.ben salak da olur dedim.bilmiyosun ki.sonraki kontrolde 10 haftalikti kalp atisi yok dedi malesef.o yuzden 2.de cok dikkat ettim.gereksiz zorunlu tutulmus hic birseyi tuketmedim.tedavisini uygulamadim.mesela benim folik asit degerime bakmadan kan sayimim yapilmadan neden butun drler direk yaziyor o ilaclari?baska zaman bilincsiz kullanmayin diyen tipcilar neden bu konuda hassas degil.bu konuda ciddi bir suistimal var trde.ya da tetanoz asisi.cok cok ekstra durumlarda yapilir mesela.ben olmadim.cunku ne pasli bi alet var ne bisey artik ameliyathaneler dogumhaneler super steril yani.bir de oyle bisey yasasan bile tutki bi yerin cizildi pasli civi vs ile hemen asisini arkasindan olabilirsin.veya bu seker testlerinde o igrenc sivilari icirtmislerfi bize.kimyasal resmen.islenmis seker.oysaki artik iki dilim baklava ye gel diyorlar.yani anlayacagin bu konuda ozellikle hamileykn cok dikkat etme taraftariyim.ben ilk baslarda 1.5 hatta 2 ayda bir giriyodum ultrasona.sadece duzenli kan tahlili yaptiriyordum.sonlara dogru her hafta ultrason istiyor.onu da o kadar yogun yaptirmadim mesela.ay uxun oldu yine ama ilkinde yaptigim hatayi yapmama adina yazdim
aynen abla.acayip yurudum bugun 1.5 saat totalde.calismayi dusunuyorum ama aralikta bi sinavim var ona iyi hazirlanma adina yilbasina kadar derslere yogunlasicam ins.yilbasina kadar eski bi musterinin duzenli odemesi devam edecek.iyi kotu onunla idare edip ocak itibariyle isbasi ins
artik cok gec:/1.5 daat kan ter yurudum bebek arabasiyla.ins odem olmaz
baktirma alttan canim.yok acelen.cocuk varsa niye durteleyelim ki yazik kizzz
ahh canim ahh.uyardim ama muhtemel tahmin edemedin bu kadar ani ters kose yapacagini.ins Allah yardimcin olsun.bundan sonra en onemlisi sakin sakin evladina cok cok dikkat et.bu surecte kusurlu taraf hep suistimal ediyor.herseyi kaydet tel konusmalarinda.odani da ayir istersen artik bildigine gore.yani uygun olani hence bu ama sen bilirsin yine de.bu nedenden deme istersen problem buyuyecekse.cocuk huzursuz diye yaninizda uyut olmadi ayri oda yerine.ama yanliz kalma.cok dikkatli ol.Rabbim muhafaza etsin
hastasin diye demiyorum bisey.ama normalde tavuk corbasi kilo alimini tetikleyen bisey.bilgin varmidir seker
canim su an sadece bizim benimsedigimz tarz dogrultusunda yorum yapicam sakin yanlis anlama.kasar tuketmiyoruz yag orani yuksek ve islenmis oldugu icin.kepek kansizligi tetikler.tam bugday tercih et canim.ege bagarat ne bilmiyorum sadece baharatsa hic sorun dil ama soslanmis ya da kizarmis baharatsa yag orani fazla.cikolata degisim yapman mantikli.ama ozel zamanlari da yermis gibi yapip yemiyoruz caktirmadan atlatiyoruz canim genel olarak.kesela tabagiba alip caktirmadan mutfakta yerine koymak vs
cunku malum israrci milletiz ve dikkat ediyorum cumlesi yetersiz kaliyorpatlicanlar kizartmaysa ki muhtemel misafir oldugu icin oyleydi sadece etlerini aliyoruz.biraz fazla yazdim ilk sefer icin.cunku ben de ilk zaman ogrenmeye istekliydim.hosuma gidiyordu bu tarz prensipleri ogrenmek
Hadiii beeee bunuda bilmiodduum biliomuuussnncanım yanlış anlama ama boşanmanı istemezler çünkü senin boşanman erdemin bu madde kullanır haliyle onların başına kalması demekkimseyi dinleme boşan canım. çok inanırsan tedavi olursa yine de tavsiye etmem ama tekrar evlenmek zor değil
ben de baktırmak istemem alttan ama o an ki doktorun diyeceklerine bağlı. illa bakmam gerek gibi konusursa da ne yapayım. cünkü düşük riskim oldugunu düşünüyorum kahverengi az az gelen kandan dolayı
yumurtanın sarıları yag beyazı pro
canım fatma çok güzel yorum yapmış aynen katılıyorum :)
tamam fatmacım
Hadiii beeee bunuda bilmiodduum biliomuuussnnbanada illa bakmam lazm illa bakmam lazim dedi doktrumu degstrdm hemen korktm
Ben bisey olmsindan cok korkmustum diger turlu seylerden korkmana gerek yok korkutmus olmym seniiio derece yaniiii
baktırmadın yine de
bakalım ben yarın napıcam ooff
Ben bisey olmsindan cok korkmustum diger turlu seylerden korkmana gerek yok korkutmus olmym seniii
Yumurtanın sarısı 65 beyazı 15 kalori şekercikBugun cok erkencii dawraniyiim we menumu yazayiiimm
Sabah 11.30 : 3 haslanmis yumurtanin sarisi ( beyazlarini oglus yedi)
Ogle 13.30 : 1 kepce tawuk corbasi
Ara 16.30: 1 kupa limonlu yesil cay
Aksam 18.30: 1 kepce tawuk corbasi + 1 parca haslanmis tawuk
Su 1bck lt yatana kadr 2bck olur
Spor yok maleseff
ilk gün için güzel tatlımİlk Menümü vereyim :))
Kahvaltı : 1 az yağlı kaşardan yapılma kepek ekmekli tost, çay
Öğlen: 3 dilim ege baharatlı tavuk, salata
Ara : 1 bardak süt
Ara: kuzenimin nikahı vardı orda bir tane çikolata yedim
Akşam: salata, 1 kase cacık, 1 tabak susuz etli patlıcan yemeği
Gün içinde 2 lt su geceye kadar 2.5 e tamamlarım
Spor: misafirlerimiz var yatılı onlar gidene kadar ki pazara kadar oluyor ancak rutin işe yürüme egzersizimi yapabilicem.
30 dakika hafif tempolu işe gidiş yürüme, 30 dakika işten geliş yürüme. Bir de yeni başlattığım merdiven çıkma egzersizim sayesinde 4 kat merdiven yürüyorum.
(Gün içinde çikolata yediğim için normalde 9 gibi yemeyi planladığım 1 armutu yemem artık. )
Neyse en azından bi gelirin varmis tatlım o da bişeyn abla.acayip yurudum bugun 1.5 saat totalde.calismayi dusunuyorum ama aralikta bi sinavim var ona iyi hazirlanma adina yilbasina kadar derslere yogunlasicam ins.yilbasina kadar eski bi musterinin duzenli odemesi devam edecek.iyi kotu onunla idare edip ocak itibariyle isbasi ins
gayet güzel fıstıkmenüm
sabah 8.45
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 ceviz
1 kuru kayısı
11.00
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dal taze soğan
1 minik salatalık
1 yumurtadan yagsız omlet
13.30
activia çilekli yoğurt
6 adet yer fıstığı
akşam 17.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 yaprak göbek
20.00
3 yk yoğurt
8 adet yer fıstığı 1 kurukayısı
3,5 lt su
spor yok
Kız daha tavuklar bile yatmadıkızlar uyku bastı beni.
hepinizi öptüm
iyi geceler
bir kaç dakikadır bunu yapmaya çalışıyordum neresinde tutayım da anlatayım zorlandım :) Hoşbuldum
Bi yerden başla işte tatlımbir kaç dakikadır bunu yapmaya çalışıyordum neresinde tutayım da anlatayım zorlandım :) Hoşbuldum
Bi yerden başla işte tatlım
Adın yaşın boy kilo evlimisin neler yapıyorsun
Bide daha önce takımlarda yarıştınmı
bekarım daha okuyorum :)Ben geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.
Oglusa yaradiysaa iyii :) hazir deildi corba kendim hasladim deri cok yoktu bitanesnde faln vardiYumurtanın sarısı 65 beyazı 15 kalori şekercik
Ve beyazı daha değerli, protein
Yani oğluşa yaramış
Tavuk çorbası hazır değilse ve haşlarken derisiz haşladıysan güzel
ilk gün için güzel tatlım
Fatmanın söylediklerini tekrarlamayım
Neyse en azından bi gelirin varmis tatlım o da bişey
gayet güzel fıstık
@erdemhilal
Hilal kız niye öyle dedin
Sana çok güveniyodum vermedinmi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?