- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.801
Kusura bakma cnmbekarım daha okuyorum :)
Bebis uyku yapti bnceKız daha tavuklar bile yatmadı
Bu saatte Nasıl uyuyacan
Sabahki çuko olmasa iyi sayılır tatlımBende bugün ki menümü yazayım ki sorumluluk oluşsun yarın dikkat edeyim.
10,45 yarım metro çikolata
12,30 1 küçük kase taze fasülye çorbası, yarım yufka kadar kıymalı gözleme, 1 koca bardak ayran (tuzsuz)
15,45 6 küçük kırmızı erik
19,00 dolu dolu 1 tabak taze fasülye çorbası, dolu dolu bir tabak semizotu-patlıcanlı salata (ve evet ayçiçek yağı vardı. Bol pulbiberli)
Su yarım litre bile olmadı ne yazık ki.
Sworkitten kardiyo kısmında 10 dk+5 dk. 10 dakika da dans ettim.
Benimde öyle aklıma geldiBebis uyku yapti bnce
Kaşar az yağlıda mı olsa tüketmiyoruz, bunu bilmiyordum Patlıcan kızartma değildi, sote gibiydi :) yermiş gibi yapıp yememe taktiği güzelmiş, uygulayıp hikayelerimi buraya yazacağım :)Ayyy insallah ya.en son evlendigim zaman 72dim
canim dr israr edebilir ana baktirma.ultrason bile bircok avrupa ulkesinde cok ekstra bisey olmadikca kullanilmiyor.riskli hamilelikse ilk haftalarda problem olabilir.ben ilkinde o hatayi yaptim.hersey normaldi.dr israrla alttanda bakalim dedi.ben salak da olur dedim.bilmiyosun ki.sonraki kontrolde 10 haftalikti kalp atisi yok dedi malesef.o yuzden 2.de cok dikkat ettim.gereksiz zorunlu tutulmus hic birseyi tuketmedim.tedavisini uygulamadim.mesela benim folik asit degerime bakmadan kan sayimim yapilmadan neden butun drler direk yaziyor o ilaclari?baska zaman bilincsiz kullanmayin diyen tipcilar neden bu konuda hassas degil.bu konuda ciddi bir suistimal var trde.ya da tetanoz asisi.cok cok ekstra durumlarda yapilir mesela.ben olmadim.cunku ne pasli bi alet var ne bisey artik ameliyathaneler dogumhaneler super steril yani.bir de oyle bisey yasasan bile tutki bi yerin cizildi pasli civi vs ile hemen asisini arkasindan olabilirsin.veya bu seker testlerinde o igrenc sivilari icirtmislerfi bize.kimyasal resmen.islenmis seker.oysaki artik iki dilim baklava ye gel diyorlar.yani anlayacagin bu konuda ozellikle hamileykn cok dikkat etme taraftariyim.ben ilk baslarda 1.5 hatta 2 ayda bir giriyodum ultrasona.sadece duzenli kan tahlili yaptiriyordum.sonlara dogru her hafta ultrason istiyor.onu da o kadar yogun yaptirmadim mesela.ay uxun oldu yine ama ilkinde yaptigim hatayi yapmama adina yazdim
aynen abla.acayip yurudum bugun 1.5 saat totalde.calismayi dusunuyorum ama aralikta bi sinavim var ona iyi hazirlanma adina yilbasina kadar derslere yogunlasicam ins.yilbasina kadar eski bi musterinin duzenli odemesi devam edecek.iyi kotu onunla idare edip ocak itibariyle isbasi ins
artik cok gec:/1.5 daat kan ter yurudum bebek arabasiyla.ins odem olmaz
baktirma alttan canim.yok acelen.cocuk varsa niye durteleyelim ki yazik kizzz
ahh canim ahh.uyardim ama muhtemel tahmin edemedin bu kadar ani ters kose yapacagini.ins Allah yardimcin olsun.bundan sonra en onemlisi sakin sakin evladina cok cok dikkat et.bu surecte kusurlu taraf hep suistimal ediyor.herseyi kaydet tel konusmalarinda.odani da ayir istersen artik bildigine gore.yani uygun olani hence bu ama sen bilirsin yine de.bu nedenden deme istersen problem buyuyecekse.cocuk huzursuz diye yaninizda uyut olmadi ayri oda yerine.ama yanliz kalma.cok dikkatli ol.Rabbim muhafaza etsin
hastasin diye demiyorum bisey.ama normalde tavuk corbasi kilo alimini tetikleyen bisey.bilgin varmidir seker
canim su an sadece bizim benimsedigimz tarz dogrultusunda yorum yapicam sakin yanlis anlama.kasar tuketmiyoruz yag orani yuksek ve islenmis oldugu icin.kepek kansizligi tetikler.tam bugday tercih et canim.ege bagarat ne bilmiyorum sadece baharatsa hic sorun dil ama soslanmis ya da kizarmis baharatsa yag orani fazla.cikolata degisim yapman mantikli.ama ozel zamanlari da yermis gibi yapip yemiyoruz caktirmadan atlatiyoruz canim genel olarak.kesela tabagiba alip caktirmadan mutfakta yerine koymak vs
cunku malum israrci milletiz ve dikkat ediyorum cumlesi yetersiz kaliyorpatlicanlar kizartmaysa ki muhtemel misafir oldugu icin oyleydi sadece etlerini aliyoruz.biraz fazla yazdim ilk sefer icin.cunku ben de ilk zaman ogrenmeye istekliydim.hosuma gidiyordu bu tarz prensipleri ogrenmek
Hosgeldin caniim. Adin neydi bu arada?Ben geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.
Aaaa suyunu hiç görmemişimBende bugün ki menümü yazayım ki sorumluluk oluşsun yarın dikkat edeyim.
12,30 1 küçük kase taze fasülye çorbası, yarım yufka kadar kıymalı gözleme, 1 koca bardak ayran (tuzsuz)
19,00 dolu dolu 1 tabak taze fasülye çorbası, dolu dolu bir tabak semizotu-patlıcanlı salata (ve evet ayçiçek yağı vardı. Bol pulbiberli)
Hic kullanmadim canim ama bence burda onlara bile ihtiyacin olmicakMeallogger ya da pumpup uygulamalarını kullanan var mı?? Onlarda diyete çok yardımcı oluyorlar. Resimli diyet, spor günlüğü imkanı sağlıyor.
5. takımdan mezun oldum 9. ve 13. takımlarda bulundum ama yarışmaya dahil olmadım. dilerim yanlıs hatrlamıyorumdur :) Bu kez de mezun olmak niyetindeyim. Hedefim 57 o zaman geldiğinde tekrar güncellerim :)Kusura bakma cnm
Önceki mesajını görmemişim
Hangi takımda yarışmıştın
İzinemi ayrıldın
Mezun mu oldun
Tatlım kaşarın yüzde 45 i yağKaşar az yağlıda mı olsa tüketmiyoruz, bunu bilmiyordum Patlıcan kızartma değildi, sote gibiydi :) yermiş gibi yapıp yememe taktiği güzelmiş, uygulayıp hikayelerimi buraya yazacağım :)
Bi kere başardıysan yine yaparsın tatlım5. takımdan mezun oldum 9. ve 13. takımlarda bulundum ama yarışmaya dahil olmadım. dilerim yanlıs hatrlamıyorumdur :) Bu kez de mezun olmak niyetindeyim. Hedefim 57 o zaman geldiğinde tekrar güncellerim :)
Çikolata aslında hayatta yarım bırakamayan insandım. Bir arkadaşım sabah kalkınca ilk işi çikolata ya da tatlı yemek oluyor ve kendini tutma konusunda oldukça başarılıdır. Bende bir kez denk geldim sabah yediğimde kendimi iyi hissettiğime arada böyle yapıyorum. Özellikle regl olmak üzereyim hiç yiyemiyorum psikolojisine girmemek için bir kaç gün byle yapacağım. Ama git gide hiç kalmaması gerekiyor.Sabahki çuko olmasa iyi sayılır tatlım
Bide profilinin altına boy ve kilonu yazarsan unutmayız
hoşbuldum :) Ece ben.Hosgeldin caniim. Adin neydi bu arada?
Bende oluyor valla yaAaaa suyunu hiç görmemişim
Kız yarım litre su mu olur Bide Yaz gününde
Dietisyenler tavuk corbasi ve kemuk suyu et suyu corbayi pek tavsiye etmiyor.has hakiki et yagi iceriyor cunku.bingil bingil et oliyi.cocuklara o yuzden iyi geliyoGercektennnn miiii bilmioduum walla bnde hastayim die tawuk corbasi tercih etmistim
aynen ben de israri uzerine hem degistirdim hem sikayet ettim.hasta haklarina aykiri cunkim.oylwymis daha dogrusu dr arkadas soylemistiHadiii beeee bunuda bilmiodduum biliomuuussnnbanada illa bakmam lazm illa bakmam lazim dedi doktrumu degstrdm hemen korktm
iyi geceler canim.dinlen yarina diri olkızlar uyku bastı beni.
hepinizi öptüm
iyi geceler
sorma zuhal abla.o da Allahtan resmen.surekli ertelenen bi borctu.taa 7 sene onceki borc.adam simdi posta posta oduyor.once odeseydi car cur olacakti.makbule gecti cok sukurYumurtanın sarısı 65 beyazı 15 kalori şekercik
Ve beyazı daha değerli, protein
Yani oğluşa yaramış
Tavuk çorbası hazır değilse ve haşlarken derisiz haşladıysan güzel
ilk gün için güzel tatlım
Fatmanın söylediklerini tekrarlamayım
Neyse en azından bi gelirin varmis tatlım o da bişey
gayet güzel fıstık
CurukElma
Hilal kız niye öyle dedin
Sana çok güveniyodum vermedinmi yoksa
hosgeldin canim.insallah beraber godecek kilolar.ben de fatma.memnun oldumBen geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.
hee hee aynen oyle dusundum.ne uyurdum bee.12 saat deliksiz:):):)Bebis uyku yapti bnce
evet kasar tercih etmiyoruz.mayalamadan ziyade baska isil islem de goruyor cunku.evet ooo ne atlatmalar oluyor neler neler.Kaşar az yağlıda mı olsa tüketmiyoruz, bunu bilmiyordum Patlıcan kızartma değildi, sote gibiydi :) yermiş gibi yapıp yememe taktiği güzelmiş, uygulayıp hikayelerimi buraya yazacağım :)
insallah yine olursun canim5. takımdan mezun oldum 9. ve 13. takımlarda bulundum ama yarışmaya dahil olmadım. dilerim yanlıs hatrlamıyorumdur :) Bu kez de mezun olmak niyetindeyim. Hedefim 57 o zaman geldiğinde tekrar güncellerim :)
Sabah Yada öğlen 1 dilim yiyebilirsinYarin olsunn cok kacamak yapicam sanirim ozellikle tatliii die ölüceemm ama bu hafta cok farklı bi hafta oldugu icinnn tuttum kendimiiii
afiyet olsun tatlımBugun cok erkencii dawraniyiim we menumu yazayiiimm
Sabah 11.30 : 3 haslanmis yumurtanin sarisi ( beyazlarini oglus yedi)
Ogle 13.30 : 1 kepce tawuk corbasi
Ara 16.30: 1 kupa limonlu yesil cay
Aksam 18.30: 1 kepce tawuk corbasi + 1 parca haslanmis tawuk
Su 1bck lt yatana kadr 2bck olur
Spor yok maleseff
fatmam gerekli açıklamayı yapmış canım afiyet olsunİlk Menümü vereyim :))
Kahvaltı : 1 az yağlı kaşardan yapılma kepek ekmekli tost, çay
Öğlen: 3 dilim ege baharatlı tavuk, salata
Ara : 1 bardak süt
Ara: kuzenimin nikahı vardı orda bir tane çikolata yedim
Akşam: salata, 1 kase cacık, 1 tabak susuz etli patlıcan yemeği
Gün içinde 2 lt su geceye kadar 2.5 e tamamlarım
Spor: misafirlerimiz var yatılı onlar gidene kadar ki pazara kadar oluyor ancak rutin işe yürüme egzersizimi yapabilicem.
30 dakika hafif tempolu işe gidiş yürüme, 30 dakika işten geliş yürüme. Bir de yeni başlattığım merdiven çıkma egzersizim sayesinde 4 kat merdiven yürüyorum.
(Gün içinde çikolata yediğim için normalde 9 gibi yemeyi planladığım 1 armutu yemem artık. )
görüşürüz tatlımKizlar ben cocuku parka goturiyim.aksam ugrarim yine.mucks
afiyet olsun busecimmmenüm
sabah 8.45
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 ceviz
1 kuru kayısı
11.00
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz zeytin
1 dal taze soğan
1 minik salatalık
1 yumurtadan yagsız omlet
13.30
activia çilekli yoğurt
6 adet yer fıstığı
akşam 17.00
4 köfte
2 yk yoğurt
1 yaprak göbek
20.00
3 yk yoğurt
8 adet yer fıstığı 1 kurukayısı
3,5 lt su
spor yok
Iyi geceler kuzumkızlar uyku bastı beni.
hepinizi öptüm
iyi geceler
Bilmiyorum abla tartilmadim ama pek bi şiş hissediyorum. Acaba strestenmi oldu yaa ins vermişimdirYumurtanın sarısı 65 beyazı 15 kalori şekercik
Ve beyazı daha değerli, protein
Yani oğluşa yaramış
Tavuk çorbası hazır değilse ve haşlarken derisiz haşladıysan güzel
ilk gün için güzel tatlım
Fatmanın söylediklerini tekrarlamayım
Neyse en azından bi gelirin varmis tatlım o da bişey
gayet güzel fıstık
CurukElma
Hilal kız niye öyle dedin
Sana çok güveniyodum vermedinmi yoksa
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım. Yaklaşık 10 kilo verdim :)Ben geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.
biraz daha dikkat edersen menulerin oturur canım. Zaten tecrubelisinde :) afiyet olsunBende bugün ki menümü yazayım ki sorumluluk oluşsun yarın dikkat edeyim.
Diyet yapmıyoruz canım genelde sağlıklı beslenerek kilo veriyoruzMeallogger ya da pumpup uygulamalarını kullanan var mı?? Onlarda diyete çok yardımcı oluyorlar. Resimli diyet, spor günlüğü imkanı sağlıyor.
Kalbinden gecenii yap bence caniimm. Cok zor bi karar ewettKızlar erdem le konuştum. Suan icmiyorum diyor. Antidepresan kullanıyorum dedi bırakmak için. Bu ay sonu evi tasicam ev bak annenlere yakin dedi. Iste buldum eski meslegime donucem dedi ben duzelmeye çalışıyorum sende bana destek ol davayı açma filan istenapayim şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?