Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabahki çuko olmasa iyi sayılır tatlım

Bide profilinin altına boy ve kilonu yazarsan unutmayız

Kaşar az yağlıda mı olsa tüketmiyoruz, bunu bilmiyordum Patlıcan kızartma değildi, sote gibiydi :) yermiş gibi yapıp yememe taktiği güzelmiş, uygulayıp hikayelerimi buraya yazacağım :)

Hosgeldin caniim. Adin neydi bu arada?

Aaaa suyunu hiç görmemişim
Kız yarım litre su mu olur Bide Yaz gününde

Kusura bakma cnm
Önceki mesajını görmemişim

Hangi takımda yarışmıştın
İzinemi ayrıldın
Mezun mu oldun
5. takımdan mezun oldum 9. ve 13. takımlarda bulundum ama yarışmaya dahil olmadım. dilerim yanlıs hatrlamıyorumdur :) Bu kez de mezun olmak niyetindeyim. Hedefim 57 o zaman geldiğinde tekrar güncellerim :)

Kaşar az yağlıda mı olsa tüketmiyoruz, bunu bilmiyordum Patlıcan kızartma değildi, sote gibiydi :) yermiş gibi yapıp yememe taktiği güzelmiş, uygulayıp hikayelerimi buraya yazacağım :)
Tatlım kaşarın yüzde 45 i yağ
O yüzden beyaz peynir lor çökelek vs.daha iyi olur
Besinlerin glisemiks indeksi yuksek olanları tüketmiyoruz mesela patates muz üzüm gibi

Tabiki tatlı yağlı hamurşi makarna ve pilav
Zaten yemememiz gerekenler

Kızlar erdem le konuştum. Suan icmiyorum diyor. Antidepresan kullanıyorum dedi bırakmak için. Bu ay sonu evi tasicam ev bak annenlere yakin dedi. Iste buldum eski meslegime donucem dedi ben duzelmeye çalışıyorum sende bana destek ol davayı açma filan iste napayim şimdi ben

5. takımdan mezun oldum 9. ve 13. takımlarda bulundum ama yarışmaya dahil olmadım. dilerim yanlıs hatrlamıyorumdur :) Bu kez de mezun olmak niyetindeyim. Hedefim 57 o zaman geldiğinde tekrar güncellerim :)
Bi kere başardıysan yine yaparsın tatlım
Umarım bu sefer kalıcı olursun
Biliyosun 2 hafta deneme süren var
Eğer yeterli paylaşımın ve Kilo vermen olursa listeye girersin

Mezun olduğun için 2.sefer karne alınmıyor biliyosundur heralde

Bugün gelen 2 kişide bekar
E elaalemi

Sabahki çuko olmasa iyi sayılır tatlım

Bide profilinin altına boy ve kilonu yazarsan unutmayız
Çikolata aslında hayatta yarım bırakamayan insandım. Bir arkadaşım sabah kalkınca ilk işi çikolata ya da tatlı yemek oluyor ve kendini tutma konusunda oldukça başarılıdır. Bende bir kez denk geldim sabah yediğimde kendimi iyi hissettiğime arada böyle yapıyorum. Özellikle regl olmak üzereyim hiç yiyemiyorum psikolojisine girmemek için bir kaç gün byle yapacağım. Ama git gide hiç kalmaması gerekiyor.
Hosgeldin caniim. Adin neydi bu arada?
hoşbuldum :) Ece ben.
Aaaa suyunu hiç görmemişim
Kız yarım litre su mu olur Bide Yaz gününde
Bende oluyor valla ya anca tuzlu vs yediğimde veya çok zorladığımda 1,5 litreye çıkabiliyorum.

Gercektennnn miiii bilmioduum walla bnde hastayim die tawuk corbasi tercih etmistim
Dietisyenler tavuk corbasi ve kemuk suyu et suyu corbayi pek tavsiye etmiyor.has hakiki et yagi iceriyor cunku.bingil bingil et oliyi.cocuklara o yuzden iyi geliyo
Hadiii beeee bunuda bilmiodduum biliomuuussnn banada illa bakmam lazm illa bakmam lazim dedi doktrumu degstrdm hemen korktm
aynen ben de israri uzerine hem degistirdim hem sikayet ettim.hasta haklarina aykiri cunkim.oylwymis daha dogrusu dr arkadas soylemisti
kızlar uyku bastı beni.

hepinizi öptüm

iyi geceler
iyi geceler canim.dinlen yarina diri ol
sorma zuhal abla.o da Allahtan resmen.surekli ertelenen bi borctu.taa 7 sene onceki borc.adam simdi posta posta oduyor.once odeseydi car cur olacakti.makbule gecti cok sukur
hosgeldin canim.insallah beraber godecek kilolar.ben de fatma.memnun oldum
Bebis uyku yapti bnce
hee hee aynen oyle dusundum.ne uyurdum bee.12 saat deliksiz:):):)
evet kasar tercih etmiyoruz.mayalamadan ziyade baska isil islem de goruyor cunku.evet ooo ne atlatmalar oluyor neler neler.
insallah yine olursun canim

afiyet olsun tatlım
fatmam gerekli açıklamayı yapmış canım afiyet olsun
Kizlar ben cocuku parka goturiyim.aksam ugrarim yine.mucks
görüşürüz tatlım
afiyet olsun busecimm
kızlar uyku bastı beni.

hepinizi öptüm

iyi geceler
Iyi geceler kuzum
Bilmiyorum abla tartilmadim ama pek bi şiş hissediyorum. Acaba strestenmi oldu yaa ins vermişimdir
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım. Yaklaşık 10 kilo verdim :)
biraz daha dikkat edersen menulerin oturur canım. Zaten tecrubelisinde :) afiyet olsun
Meallogger ya da pumpup uygulamalarını kullanan var mı?? Onlarda diyete çok yardımcı oluyorlar. Resimli diyet, spor günlüğü imkanı sağlıyor.
Diyet yapmıyoruz canım genelde sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz

Kalbinden gecenii yap bence caniimm. Cok zor bi karar ewett son bi sans daha ver o zaman demek geldi icimden sewiyorsan we her ne olursa olsuun ayni hataya tekrar dusse de katlanirim diosaan caniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…