Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet biliyorum :) bu arada grubun tam kuralları neler acaba?
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım. Yaklaşık 10 kilo verdim :)

biraz daha dikkat edersen menulerin oturur canım. Zaten tecrubelisinde :) afiyet olsun
Hoşbuldum :) inşallah canım :)

Dr mi gitmis cnm antideprasani kafasina göre alanazki
Eve geldiginde ickili oluyomuydu

Birde Fatma diye bir arkadaş hoşgeldin demişti sanırım kusura bakma canım :) alıntıyı kaçırdım Hoşbuldumm

O zaman yavas yaaa birakacan tatlim

Suyuda mutlaka artirman lazim en basta saglik icin

Merhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş

Kalbinden gecenii yap bence caniimm. Cok zor bi karar ewett son bi sans daha ver o zaman demek geldi icimden sewiyorsan we her ne olursa olsuun ayni hataya tekrar dusse de katlanirim diosaan caniim
bilemedim valla betusum yaa
Menum
sabah 10.30 2 yum.1 kk peynir.1 tb ekmek.1 yk yogurt.bol koz biber
ara 16.00 1 sb nescafeli sut 1 kuru incir
aksam sabahin ayni
su 3.5 litre
spor 35+25+25
afiyet olsun canimmm
Kizlar ben kactim.oglusu yatirayim erkenden.cok gezdim bugun artik duramiyorum.iyi geceler herkese
Iyi geceler tatlım
Dr mi gitmis cnm antideprasani kafasina göre alanazki
Eve geldiginde ickili oluyomuydu
önceden kalan antidepresani vardı abla. Kullanmiyordu. Kaç gündür gene bonzai içmiş gibi dolaniyordu. Antidepresandan dolayı öyleyim dedi. Bırakmaya çalışıyorum kurtulayim antidepresanida birakicam dedi
Eski hızıma yetişmem lazım çabuk cevaplandıramıyorum :) ne kadar güzel burada hem başkalarının iyisini kötüsünü paylaşmak hemde kendini ifade edebilmek
Valla grubumuz çok guzel canım. Benim en zor zamanlarimda nasıl destek oluyorlar bana. Iyi varlar seviyorum kızlar sizi

hayran kaldım şu an en kısa zamanda darısı başıma :)
Sende hoşgeldin arkadasim aramiza
hoşbuldum :)

canım konuyu tam bilmediğim için henüz bir şey diyemedim ama bende arkandayım. Geçmişte gördüm bir kısmını konunun. Hayırlısı olsun inşallah

Afiyet Olsun Canım Her Zamanki Gibi Süper
canım konuyu tam bilmediğim için henüz bir şey diyemedim ama bende arkandayım. Geçmişte gördüm bir kısmını konunun. Hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…