- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.821
Evet biliyorum :) bu arada grubun tam kuralları neler acaba?
Hoşbuldum :) inşallah canım :)hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım. Yaklaşık 10 kilo verdim :)
biraz daha dikkat edersen menulerin oturur canım. Zaten tecrubelisinde :) afiyet olsun
Bu grupta olmasaydim suanki durumdayken bi koca pastayi tek basima yerdim herlde o derece kotuyuuumSabah Yada öğlen 1 dilim yiyebilirsin
Çok yersen hasta masta demem cezayı yersin
Dr mi gitmis cnm antideprasani kafasina göre alanazkiKızlar erdem le konuştum. Suan icmiyorum diyor. Antidepresan kullanıyorum dedi bırakmak için. Bu ay sonu evi tasicam ev bak annenlere yakin dedi. Iste buldum eski meslegime donucem dedi ben duzelmeye çalışıyorum sende bana destek ol davayı açma filan istenapayim şimdi ben
O zaman yavas yaaa birakacan tatlimÇikolata aslında hayatta yarım bırakamayan insandım. Bir arkadaşım sabah kalkınca ilk işi çikolata ya da tatlı yemek oluyor ve kendini tutma konusunda oldukça başarılıdır. Bende bir kez denk geldim sabah yediğimde kendimi iyi hissettiğime arada böyle yapıyorum. Özellikle regl olmak üzereyim hiç yiyemiyorum psikolojisine girmemek için bir kaç gün byle yapacağım. Ama git gide hiç kalmaması gerekiyor.
hoşbuldum :) Ece ben.
Bende oluyor valla yaanca tuzlu vs yediğimde veya çok zorladığımda 1,5 litreye çıkabiliyorum.
yarın için hedef 1 litre :)O zaman yavas yaaa birakacan tatlim
Suyuda mutlaka artirman lazim en basta saglik icin
Umarı yoğun bombardmana tuttum kendimi tüm programları aynı anda kullanıyorumHic kullanmadim canim ama bence burda onlara bile ihtiyacin olmicak
canım sende bugün gelen diğer kişisin sanırım :)Umarı yoğun bombardmana tuttum kendimi tüm programları aynı anda kullanıyorum
Sende hoşgeldin arkadasim aramizacanım sende bugün gelen diğer kişisin sanırım :)
bilemedim valla betusum yaaKalbinden gecenii yap bence caniimm. Cok zor bi karar ewettson bi sans daha ver o zaman demek geldi icimden sewiyorsan we her ne olursa olsuun ayni hataya tekrar dusse de katlanirim diosaan caniim
afiyet olsun canimmmMenum
sabah 10.30 2 yum.1 kk peynir.1 tb ekmek.1 yk yogurt.bol koz biber
ara 16.00 1 sb nescafeli sut 1 kuru incir
aksam sabahin ayni
su 3.5 litre
spor 35+25+25
Iyi geceler tatlımKizlar ben kactim.oglusu yatirayim erkenden.cok gezdim bugun artik duramiyorum.iyi geceler herkese
önceden kalan antidepresani vardı abla. Kullanmiyordu. Kaç gündür gene bonzai içmiş gibi dolaniyordu. Antidepresandan dolayı öyleyim dedi. Bırakmaya çalışıyorum kurtulayim antidepresanida birakicam dediDr mi gitmis cnm antideprasani kafasina göre alanazki
Eve geldiginde ickili oluyomuydu
Valla grubumuz çok guzel canım. Benim en zor zamanlarimda nasıl destek oluyorlar bana. Iyi varlar seviyorum kızlar siziEski hızıma yetişmem lazım çabuk cevaplandıramıyorum :) ne kadar güzel burada hem başkalarının iyisini kötüsünü paylaşmak hemde kendini ifade edebilmek
hayran kaldım şu an en kısa zamanda darısı başıma :)Merhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş
hoşbuldum :)Sende hoşgeldin arkadasim aramiza
canım konuyu tam bilmediğim için henüz bir şey diyemedim ama bende arkandayım. Geçmişte gördüm bir kısmını konunun. Hayırlısı olsun inşallahbilemedim valla betusum yaa
afiyet olsun canimmm
Iyi geceler tatlım
önceden kalan antidepresani vardı abla. Kullanmiyordu. Kaç gündür gene bonzai içmiş gibi dolaniyordu. Antidepresandan dolayı öyleyim dedi. Bırakmaya çalışıyorum kurtulayim antidepresanida birakicam dedi
Valla grubumuz çok guzel canım. Benim en zor zamanlarimda nasıl destek oluyorlar bana. Iyi varlar seviyorum kızlar sizi
Afiyet Olsun Canım Her Zamanki Gibi SüperMerhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş
Sağol canım teşekkür ederimcanım konuyu tam bilmediğim için henüz bir şey diyemedim ama bende arkandayım. Geçmişte gördüm bir kısmını konunun. Hayırlısı olsun inşallah
Birinci sayfada yazıyor canımGrubumuzun belirlenmiş kuralları var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?