- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.841
teşekkürler :)Birinci sayfada yazıyor canım
Ara gec olmus insallah aksam gec degildir cnmMenum
sabah 10.30 2 yum.1 kk peynir.1 tb ekmek.1 yk yogurt.bol koz biber
ara 16.00 1 sb nescafeli sut 1 kuru incir
aksam sabahin ayni
su 3.5 litre
spor 35+25+25
Ilk sayfada yazıyor ama özetleEvet biliyorum :) bu arada grubun tam kuralları neler acaba?
Hoşbuldum :) inşallah canım :)
o koca pastayi yiye yiye bu kiloya gelmedinmi sekercimBu grupta olmasaydim suanki durumdayken bi koca pastayi tek basima yerdim herlde o derece kotuyuuumnapalim bi dilimle idare edicez
paylaşım oldukca birbirimizi daha iyi taniyir destek oluyoruz cnmEski hızıma yetişmem lazım çabuk cevaplandıramıyorum :) ne kadar güzel burada hem başkalarının iyisini kötüsünü paylaşmak hemde kendini ifade edebilmek
Dedigin programları ben bilmiyorum cnm sana faydasi olacağını dusunuyosan kullanabilirsinUmarı yoğun bombardmana tuttum kendimi tüm programları aynı anda kullanıyorum
ip atlamayı ekim ayından itibaren uygulayabilirim ama diğer sporları yaparım :) yarın sabahtan gidip tartılayım alışkanlık olsun :) haklısın psikolojik olarak destek görmek çok önemli ve bu arada pazartesi bildirimi de iyi olmuş :)Ilk sayfada yazıyor ama özetle
Hergün menü paylasimi ve birbirinize yorum yapıyoruz
Pazartesi takim ici cuma liste icin kilo bildimi oglen 12 ye kadar
Cuma sabah yada öğlen kaçamak hakki var
Baska zaman olursa 500 ip atlama yada 30 dk başka spor cezasi
Motivasyon icin bol paylaşım
paylaşım oldukca birbirimizi daha iyi taniyir destek oluyoruz cnm
Cunku kilo almanin ilk nedeni psikolojik
tabiki harika cnm yarin gelsin eksilerMerhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş
Bizde seni seviyoruz bebeğimbilemedim valla betusum yaa
afiyet olsun canimmm
Iyi geceler tatlım
önceden kalan antidepresani vardı abla. Kullanmiyordu. Kaç gündür gene bonzai içmiş gibi dolaniyordu. Antidepresandan dolayı öyleyim dedi. Bırakmaya çalışıyorum kurtulayim antidepresanida birakicam dedi
Valla grubumuz çok guzel canım. Benim en zor zamanlarimda nasıl destek oluyorlar bana. Iyi varlar seviyorum kızlar sizi
gayet hafif olmus cnmMenum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Kendimi tanitmayi unuttumip atlamayı ekim ayından itibaren uygulayabilirim ama diğer sporları yaparım :) yarın sabahtan gidip tartılayım alışkanlık olsun :) haklısın psikolojik olarak destek görmek çok önemli ve bu arada pazartesi bildirimi de iyi olmuş :)
Onceden kac kilodan kaca dusmusdun tatlimip atlamayı ekim ayından itibaren uygulayabilirim ama diğer sporları yaparım :) yarın sabahtan gidip tartılayım alışkanlık olsun :) haklısın psikolojik olarak destek görmek çok önemli ve bu arada pazartesi bildirimi de iyi olmuş :)
rica ederim canımteşekkürler :)
Sağol ablammmtabiki harika cnm yarin gelsin eksiler
Bizde seni seviyoruz bebeğim
Guzelim bu karikoca konusu olunca cok hassas vebali var
Icinden nasil geliyorsa öyle yap
gayet hafif olmus cnm
Bu hafta menukerin hep iyiydi
Eminim tarti güzel bi rakam gösterecek
Memnun oldum :)ne güzel hayırlı olsun mezuniyetinKendimi tanitmayi unuttum
Ben zühal 45 yasinda 3 cocuk 1 torun sahibiyim almanya-da yasiyorum
Mart basinda burdan mezun oldum
Haftasonu kacamaklarini onlemek icin pazertesi tartiliyoz kontrol amacli
40lara düşmüştüm sanırım 60lardan. Okuyorum öğretmen olu cam inşallah :)Onceden kac kilodan kaca dusmusdun tatlim
Hala okuyomusun bitirdinmi
valla bende hepiniz icin heyecanliyimrica ederim canım
Sağol ablammm
Inş gelir eksiler yaa valla heyecan yaptım ama tartilmicam sabah sürpriz olsun
tsk.ederim cnmMemnun oldum :)ne güzel hayırlı olsun mezuniyetin
40lara düşmüştüm sanırım 60lardan. Okuyorum öğretmen olu cam inşallah :)
Seninde bu yogunlugun ne zaman bitecek tatlisİyi geceler kızlar.
Bugün de gelemedim aranızaSabah 9dan 3e kadar koşturdum dışarıda.Hem evde hem de akşama misafirlerim vardı yemekli. Sebebim de bu
Şimdi 2 günlük geçmişi okuyacağım.Dünkü menüme neler yazdınız çok merak ediyorum.
Bugünkü menüm ise şöyle.
08 sodalı ayran kürü (bugün yeniden start verdim)
10 kahvaltı
1 omlet.
domates salatalık
az peynir az zeytin
4 sekersiz çay
13 ara
1 çay
14 öğle yemeği
yarım tandır gevreği yagsız
1 avuç fındık kaju ceviz badem leblebi karışıgı kuruyemiş
2 bardak çay
18 ara
3 yk yoğurt zencefil zerdecal tarçın karışımı
20 akşam yemegi
1 yk bulgur pilavı
az salata
1 ayran
su 4ü buldu sanırım. Kaç tane 500 ml içtiğimi hatırlayamıyorum.
spor 2,5 saat tempolu yürüyüş kesintisiz.Baldırlarım sızlıyor hala.
Bende varım. Meraklı çatlaklardanım ama ben.20 tane test sipariş verdim her kafama estiğinde yaptım.Hatta 3-5 tanesini kalp atışı aldıktan sonra bile yaptımGebelik testini kargoyla alanda bi sen varsindir herhalde kiz o kadar eczane var ne diye gidip kargodan aliyon ismi ariyon kendine allah iyiligini versin
Afiyet olsun.Çok güzel menün.Gunun menusu
Sabah11:00
3yk menemen
Zeytin5
Kk peynir
Salatalik
Cay
1dilim ekmk
Ara15:00
1nektari
Aksam18:00
1kase yogurt corbasi
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Su 2litre
Spor yok malesef
Yürüyüş harika.Ben olsam son arayı yapamazdım.Köfte çok susatır zaten şişerdim :) Öğlenleri hep köftemi yesem acaba :)))Menu
sabah 7.30 1 yumurta 1 kk peynir bol biberle yagsiz omlet1 tb ekmek 5 zeytin
ara 11.00 1 cay bardagi zencefil-ananas suyu taze sıkılmış
ogle 13.00100 gr haslanmis tavukla salata
Ara 15.30 3 malta erigi 1 tb ekmek
aksam 19.30 4 kofte domates
ara 1 sb az nescafeli sut sekersiz icecegim 10 gibi
spor 3 × 45 dk orta tempo yuruyus+3 saat avm gezme
su 3 litre
Bende 75leri görürsem herkese birer kase yulaflı yoğurt hazırlıcam :)Kizlar bugun spora vurdum kendimi.hep iki durak once indim merkezde isim vardi.ordan yurudum.bi de avmde gezdim ayakkabi bakicaktim.ordan oglusu alip yine parka.simdi eve geldik.banyo yemek daha yeni bitti sukur.bu hafta insallah 84lu olsa ucundan bile olsa herkese benden cay sakire cay yok:):):)
74 müüüTabiiiiiiikiiiii 2 gun daha sıkı tutarsan 74.9 u bile gorebilrsin canımmm :))) yaaa insann kilo verince nasıl mutlu oluyo nasıl gaza geliyo dimiii amaaa cok sewdnm canım senin adınaaa 6 lı rakamlar beklesiiin bizii
Vaaay HarikasınMerhaba kızlar menüm
07:15 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık
12:00 1 kase domates çorbası 1 kase cacık
16:00 1 kutu süt 1/2 nektarin 1/2 armut
18:00 2 hurma 2 ceviz
3.5 lt su
30 dk yürüyüş +30 dk jillian
Bugün bebek görmeye gittik masada neler vardi neler tirilece su boregi acma poğaça kurabiye ama ben hic birine elimi sürmedim alkış bana demi
Misafir öyle denk geldi.Bende pratikliğime güvendim buyrun dedim. İnsan sevdiği insanları pek reddedemiyor :)Benide bi kere güneş çarpmıştı çok kötü oluyor insan geçmiş olsun tatlım
Misafirler niye öyle geç haber veriyolarki
Patatesi o makinede yaptığın için kızartma olarak görmüyorum ama yemende şart değilmiş
Onun yerine tavuğu salatayı daha fazla yiyebilirdin
Meyvesuyuda alakasız olmuş onun yerine sade soda içseydin
Kız sana emziriyonmu diye sordum cevap vermedin
Patatesi bilmiyordumGecmis olsun canm kizartma olmasinida gectim patates bize fazlasylaaa cısss yenmemli die dusunuyorum ben patates yemegine bile hayir dedim bu hafta insallah telafi edersin canim
Ooofffff harikaymış.Şuan hoplasam dik duramam yatsam kalkamam durumundayım :) Yarın ilk iş bunu demek olacak :) Teşekkürler bilgi için :)Squat'ı unutun, mekiği unutun. Gelmiş geçmiş en etkili hareketi tanıtacağım size bugün. Nasıl ki karın kası çalıştırmak isteyenler mekik yerine plank yapmanın daha verimli olduğunu biliyorsa, işin uzmanları yağ yakmak istediğinde koşmak ya da squat yerine burpee hareketini yapar.
Burpee nasıl yapılır?
Ayakta başlanılan burpee hızla yüz üstü kendini plank pozisyonuna getirmekle yapılır. Plank pozisyonunda dilerseniz şınav çekebilir ya da dizlerinizi karnınıza çekerek hareketi daha zor hale getirebilirsiniz. Ardından hızlıca dizlerinizi çekerek ayağa kalkıp zıplayın. Hareketi 2x10 olmak üzere 20 kez yapın.
Günde 10 tekrar ve 2 set yapılan burpee ile;
- Kısa zamanda çok hızlı kilo vermeye yardımcıdır;
- Omuz, kol, göğüs, sırt, karın, bacak, kalça ve bacakları çalıştırır;
- Neredeyse tüm vücudu çalıştırır;
- Kalbinizi yağ yakma aralığındaki atış hızına kısa sürede çıkarır;
- Diğer egzersizlere başlamadan önce ısınma egzersizi olarak vazgeçilmezdir;
- Nefes alışverişini hızlandırır, hücrelere daha hızlı kan ve oksijen gitmesini sağlar;
- Metabolizmayı coşturur;
- Üstelik oldukça etkili bir kardiyo yapmış olursunuz.
1 squat = 0.0009 kalori yakarken
1 burpee = o.oo29 kalori yakar.
Bu yüzden tabata çalışmalarında Burpee mutlaka yer alır.
Sadece burpee yaparak aynı anda şınav, plank, squat, çapraz mekik, ip atlama ve benzeri pek çok hareketin sağlayacağı güzelliklere tek harekette ulaşmış oluyorsunuz. Bu yüzden burpee diğer hareketlere kıyasla toplamda çok daha fazla kalori yakmakla kalmıyor, yaptıktan sonraki dinlenme sürenizde dahi 24 saat boyunca vücudunuzun yağ yakımına devam etmesini sağlıyor.
10 dakikada 100 kalori yakan burpee, hiçbir hareketin tek başına başaramadığı bir mucize yaratıyor.
Tamamdır.Ben masum oldugu sürece az miktarda yenir diye biliyordum.Patates=cıs :)Patatesin glisemik endeksi yüksek olduğu için diyette önerilmez cnm
:))) Daha gelmedi mi testlerin? İnşallah umudun kırılmaz. Çok kaptırdın sanki...günaydın kızlar
iyi haber -100 daha
kilom 68.3
kötü mü iyi mi bilmediğim haber sabah yine kahverengi akıntı şeklinde lekelenmem geldi wc de peçeteye :) yerleş bebişim diye dua ediyorum. ayyyyyy sağ kasığım batıyor arada seviyorum orayı
Git tabi.Geç bile kaldınkız az önce wc ye gittim hafif ıkındım kahverengi kan geldi. ama kırmızı değil asla çamur gibi. hamileyim de düşük yapcam nedir Allahım sen koruannemi aradım yarın sabah götürcek beni hastaneye
canım çok fazlaaaaaaaaaaa
bugün protein günü yapabilir misin et yoksa yumurtayla? ya da haşlanmış sebze günü
Hoşgeldin :) Bende 1 haftadır burdayım.2 hafta deneme süremiz var :) Daha önce başka takımdaydım.Takım motivasyonu çok önemli :) 83ten 76,1e düştüm bende.Hedefim 70. İnşallah hep beraber mezun oluruz burdan tek tek :)Merhabalar Herkese:)
Ankara'da yaşıyorum, çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. 1.57 boyunda 69.9 kiloyum (bu sabah tartı öyle gösterdi son bir haftadır 68-66 arasında kilom oynuyor). Amacım tartıda 52 kiloyu görmek ve sağlıklı bir yaşama geçiş yapmak. Tek başına diyet yapmak zor oluyor, bu nedenle bir topluluğa katılmak istedim ve gruba dahil olmak üzere adım attım:)) Şimdilik bu kadar..
Bende bunu soracaktımki anlatmışsın.Sağolasın :)Sağ üst köşede bildirimlere bas
Bildirim seçeneklerine gir
Kişisel bilgilerden
Avatar resminin altında başlık yazıyor
Oraya yazıp
En alttada onaylaya basıcaksın cnm
Sanırımmı ? Resmen kıskanmış :)Kizlarrr eşim sanırım beni kiskanmaya basladiii yemegi azalttim diyete basladim sen ne yiyosun napiyosun diyo bana ve bugun spora basliyomusssbuyuk bi basari spora yazilmasi o kadar yogun calisiyorki bazen sabah 5te kalkip gidiyor cogunluk 7de gidiyor gece 11bucukta ewde oluyor cok sasirdimmm demek kiskandiii
Afiyet olsuunn kuzuummmMenum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
İdeal kilom 48 gibi birşey :)Kiz 40 neeee cocuk kilosu anacim o Ben herakde ilkokulda o kilodaydım
Gerçi yaşın daha küçük tatlımİdeal kilom 48 gibi birşey :)
Cook heyecanlı :)Canlarım cigerlerim ballarım böreklerim
Yarınki sonuç ne olursa olsun bu hafta Liste içi dışı bütün arkadaşlar mükemmel iş çıkardınız
Emek ve çabalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum
Takım sorumluluğunu, birlik olmayı çok güzel gösterdiniz
Inşallah da yarın güzel haberlerle geleceksiniz
Evde olanlar biraz geç tartılabilir tabi bişey yiyip içmeden saat 12 ye kadar yolu var
Gerçekten zor ama çok etkiliAy bu berpee ne öyle yapabileceğimi hiç zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?