Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın saat 16.20 ye doktora randevu aldım kızlar. tahlil yaptırcam. keseye de bakar var mı yok mu diye odasında var mı doktorların ultrason cihazı? ilk kez başıma geldiği için bilmiyorum kızlar.
Alttan baktırmama konusuna bende katılıyorum. Avrupada sadece 2 kez usg kullanılıyormuş 9 ay boyunca.Biz elimizden gelse eve alıp sabah akşam bakacagız yavrulara Meğerse yaydığı ısı ve elk. çok zararlıymış.Keseyi gördüğünde sabret ki zaten çok sabırlısın :) 1 hafta 10 gün sonra tekrar git kalp atışı için.
Kıxlarrrrrr yarın Cuma
Ayyyy Regl öncesi + çıkarsam deli olurum herhalde ((((((((((( Öyle şişki karnım ellerim.Tuz da az kullanıyorum ama emin değilim.
Hoşgeldin :) Ben Ayşe. 1 kere yapmışsın.Bir daha yapabilirsin bu mezun olma işini sen :) Başarılar

Teşekkür ederim inşallah :)

Bonzai hakkında çok bi bilgim yok ama benim aklımdan geçen şu.Sigara bile ha diyince bırakılamıyorken daha ağır bi madde desteksiz nasıl bırakılmaya çalışılır ve ne kadar başarılı olabilir?Ama arkadaşımızın da dediği gibi özel hayat vebal büyük.Allah yardımcın olsun kararında ve uygulamasında....
Herşeyden yemişsin az az ne güzel :)

Menum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata

Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Akşama kadar nasıl durdun 1 salatalık arayla :)
Kendimi tanitmayi unuttum

Ben zühal 45 yasinda 3 cocuk 1 torun sahibiyim almanya-da yasiyorum
Mart basinda burdan mezun oldum

Haftasonu kacamaklarini onlemek icin pazertesi tartiliyoz kontrol amacli
Pazartesi tartımını bilmiyordum ben.Yeni arkadaşların sayesinde ben de öğreniyorum :)

Kendimi bildim bileli böyle hayatım. Anne olduktan sonra daha da hareketlendi.
Yarı zamanlı iş ve ev,2 çocuk vs derken bazen aynaya bakmadan gün bitiyor. Psikolojik destek almak istiyorum sırf bu yüzden.Çünkü kendime ayıracak zaman kalmıyor hiç.Bazen çay içemeden gün bitiyor.Oturup ağladığımı bilirim
1 avuç 3-4 er adet diyeyim.yani 4 kaju,4 fındık,4 badem,5 -6 leblebi kadardır.
Hmmm bulguru bilmiyordum.Pilavı bulgurdan tercih ettiler. Bende ayıp olmasın yememiş gibi diye 1 kaşık aldım.
Spor 11-3 arasıydı. arada 30 dk kadar mola verdim ama bebek arabasıyla yürümek zorunda kalmak güzel şey :)

Özelikle ilk 3 gün zor oluyor cnm sonra alışıyosun
Bisküvi yemediğin içinde tebrikler

Yoğurt kürüde iyi olur ama geç olmadımı
Yatmadan 2 -3 saat önce falan yesen daha iyi

:) Açken uyuyamayanlardansan ben gibi o daha zor :)
Ben soda ayran limon kürü yapıyorum.Göbek eritmede çok faydasını gördüm.Yatmadan 30 dk önce falan içiyorsun.Sabah da aç karnına.1 limon 3 yk yoğurt 1 soda karışımı. 15 gün yapıp 1 hafta ara vererek yapılıyor.Dene istersen.

Ay yok.1 bildirim daha gelmeden yatıyım ben :)
Dayanamayacağım.Hafiften başağrısı da başladı.
İyi geceler kızlar.
Yarın sizi bu kadar ihmal etmicem söz.
Sonra okuması zor oluyor.Tıkla tıkla bitmiyor sayfalar :)
Yarın tek başıma olacağım tüm gün.İnşallah açık hava bi yerlerde 1 saat bari kitap okuma şansım olur.
Çok ihtiyacım var sakinliğe...
Tatlı rüyalar.
Yarın başarı dolu bir cuma olur inşallah.....

Allah kolaylık versin cnm
Bizim kadınlarımızın Gerçekten yükü çok ağır
Bu sırada kendilerinide unutuyolar
Ama en büyük hatada bu
İlerde bütün yaptığın fedakarlıklar unutuyolar
O yüzden ne olursa olsun Kendini ihmal etme

Yarı zamanlı işde çalışıyomusun halâ

Yediğin kuruyemişde normal
Mesela miktarı 3 ceviz Yada 10 -15 badem veya fındık gibi
Çünkü bunların 100 gr 500 -600 kalori civarında
Leblebiye gerek yok
Öbürlerinde faydalı yağ var

Önerin için teşekkürler :) evde her zaman soda bulunmuyor ama yoğurt oluyor ama bi ara onuda deneyeyim :)

Hadi yazmıyommm

***9.TAKIM 477.ETAP***

Zamannn35(/80/
KumraL_KrakeR(71.4/
erdemhilal(73.6/
Alinin_Annesi(76/
Buseb(70/

9.takım genel ortalama %

Liste dışı :

Burnfat55 (
Semplice_signora (
Elaalemi (
Seng(

Canim bu isler oyle zor olur ya.oturun aile buyugu alin yaniniza 2 tane.yazili ve mantikli bi sozlesme imzalayin.ben bitaktim bittiyle olmaz bence.evdeki basit bi copu atmayi ya da arabayi yikatmayi ihmal etme gibi busey dil.altindan her ihtimal bekle canim.akli basinda sir saklayan senin de esinin de tarafinda yasli var mi ?peygamberin tavsiyesi bu yonde cunku.2 hakem ve yazili metin.bak ben kendi hayatimdaki eksikleri sonradan gprdum.benim taraftan hakem istemedi ve yazili olarak imza atmadi.salakligima yanayim.simdi olayi elinde bir yzazi hic biseyle ugrasmazdim.iyi dusun canim gecen seferi hatirla.cocuk oyuncagi olunca ailenin gozunde de deger kalmiyor malesef
Birde Fatma diye bir arkadaş hoşgeldin demişti sanırım kusura bakma canım :) alıntıyı kaçırdım Hoşbuldumm
sorun dil canimcim.daha cok konusuruz ins
gayet guzel afiyet olsun
o isler kolay dil canim oyle.ciddi bir karar dr ve surec bu.uzman biyerden destek almak lazim.amatem mis adi devletin ucretsiz olani haberin olsun canim
Menum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata

Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
kizzz bu neeee.ac ac gezme ya Allah korusun
yok ablacim.pardon yazmayi unutmusum ara 19.30.eve ugradim yemek yedim ordan parka gectim ki yolda ersin:)
bence en ucuz marka tarti al muhakkak.evinde olmaai seni daha iyi frenliyor.hassas olmali.fakirin bi modeli var 45 lira.bi bak istersen
Memnun oldum :)ne güzel hayırlı olsun mezuniyetin

40lara düşmüştüm sanırım 60lardan. Okuyorum öğretmen olu cam inşallah :)
kizzz 40 mi ne ettin bacim.citayi oyle bi yere koydun ki.ulasana masallah
Az peynir zeytin derken ne olcu csnim?
kizz yapamadim zaten.epey doymusum:)sutu kofte yani yogurtla degistirmistim.gitmiyi biliyon mu kuru kuru:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…