- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.861
Bende 57 düşünüyorum zaten :) ki toparlanmam gerektiğinde kilo vermeye yer kalsın :)Gerçi yaşın daha küçük tatlım
Ne biliyim pek az geldi bana
Yarın deneyeceğim inşallahGerçekten zor ama çok etkili
Belli 3-5 taneyle baslayıp zamanla artırılabilir
Bu hafta Bide 10.takımla yarıştaydık cnmCook heyecanlı :)
Alttan baktırmama konusuna bende katılıyorum. Avrupada sadece 2 kez usg kullanılıyormuş 9 ay boyunca.Biz elimizden gelse eve alıp sabah akşam bakacagız yavrularayarın saat 16.20 ye doktora randevu aldım kızlar. tahlil yaptırcam. keseye de bakar var mı yok mu diye odasında var mı doktorların ultrason cihazı? ilk kez başıma geldiği için bilmiyorum kızlar.
AyyyyKıxlarrrrrr yarın Cuma
Hoşgeldin :) Ben Ayşe. 1 kere yapmışsın.Bir daha yapabilirsin bu mezun olma işini sen :) BaşarılarBen geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.
Önce 57 olursunBende 57 düşünüyorum zaten :) ki toparlanmam gerektiğinde kilo vermeye yer kalsın :)
Teşekkür ederim inşallah :)Alttan baktırmama konusuna bende katılıyorum. Avrupada sadece 2 kez usg kullanılıyormuş 9 ay boyunca.Biz elimizden gelse eve alıp sabah akşam bakacagız yavrularaMeğerse yaydığı ısı ve elk. çok zararlıymış.Keseyi gördüğünde sabret ki zaten çok sabırlısın :) 1 hafta 10 gün sonra tekrar git kalp atışı için.
AyyyyRegl öncesi + çıkarsam deli olurum herhalde ((((((((((( Öyle şişki karnım ellerim.Tuz da az kullanıyorum ama emin değilim.
Hoşgeldin :) Ben Ayşe. 1 kere yapmışsın.Bir daha yapabilirsin bu mezun olma işini sen :) Başarılar
Aynen öyle :)Önce 57 olursun
Sonra begenmezsen devam edersin
Bonzai hakkında çok bi bilgim yok ama benim aklımdan geçen şu.Sigara bile ha diyince bırakılamıyorken daha ağır bi madde desteksiz nasıl bırakılmaya çalışılır ve ne kadar başarılı olabilir?Ama arkadaşımızın da dediği gibi özel hayat vebal büyük.Allah yardımcın olsun kararında ve uygulamasında....Kızlar erdem le konuştum. Suan icmiyorum diyor. Antidepresan kullanıyorum dedi bırakmak için. Bu ay sonu evi tasicam ev bak annenlere yakin dedi. Iste buldum eski meslegime donucem dedi ben duzelmeye çalışıyorum sende bana destek ol davayı açma filan istenapayim şimdi ben
Herşeyden yemişsin az az ne güzel :)Merhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş
Akşama kadar nasıl durdun 1 salatalık arayla :)Menum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Pazartesi tartımını bilmiyordum ben.Yeni arkadaşların sayesinde ben de öğreniyorum :)Kendimi tanitmayi unuttum
Ben zühal 45 yasinda 3 cocuk 1 torun sahibiyim almanya-da yasiyorum
Mart basinda burdan mezun oldum
Haftasonu kacamaklarini onlemek icin pazertesi tartiliyoz kontrol amacli
valla bende hepiniz icin heyecanliyim
tsk.ederim cnm
Kiz 40 neeee cocuk kilosu anacim o
Ben herakde ilkokulda o kilodaydım
Seninde bu yogunlugun ne zaman bitecek tatlis
Menu güzel görünüyor
1 avuc kuru yemis derken ???adet olarak fazla degildir insallah
Normalde tarti oncesi bulgur yemiyoruz siskinlik yapiyor Alahtan az yemisin
Sporada maşallah
Misafir gelecekken nasil yapabildin
Özelikle ilk 3 gün zor oluyor cnm sonra alışıyosunAçım ama kendime belli etmemeye çalışıyorumdiyetin ilk geceleri zor oluyor biraz. Yalnız bugün akşam vakti bisküvi yemeyi reddettim hemde ısrara rağmen 1 tane bile yemedim mutluyum birazdan limonlu biberli yoğurt kürüne mi başlasam diyorum ama bilemedim ne dersiniz?
Teşekkür ederim :) hemen yatmam zaten daha var bir iki saatim :)Özelikle ilk 3 gün zor oluyor cnm sonra alışıyosun
Bisküvi yemediğin içinde tebrikler
Yoğurt kürüde iyi olur ama geç olmadımı
Yatmadan 2 -3 saat önce falan yesen daha iyi
:) Açken uyuyamayanlardansan ben gibi o daha zor :)Açım ama kendime belli etmemeye çalışıyorumdiyetin ilk geceleri zor oluyor biraz. Yalnız bugün akşam vakti bisküvi yemeyi reddettim hemde ısrara rağmen 1 tane bile yemedim mutluyum birazdan limonlu biberli yoğurt kürüne mi başlasam diyorum ama bilemedim ne dersiniz?
Allah kolaylık versin cnmKendimi bildim bileli böyle hayatım. Anne olduktan sonra daha da hareketlendi.
Yarı zamanlı iş ve ev,2 çocuk vs derken bazen aynaya bakmadan gün bitiyor. Psikolojik destek almak istiyorum sırf bu yüzden.Çünkü kendime ayıracak zaman kalmıyor hiç.Bazen çay içemeden gün bitiyor.Oturup ağladığımı bilirim
1 avuç 3-4 er adet diyeyim.yani 4 kaju,4 fındık,4 badem,5 -6 leblebi kadardır.
Hmmm bulguru bilmiyordum.Pilavı bulgurdan tercih ettiler. Bende ayıp olmasın yememiş gibi diye 1 kaşık aldım.
Spor 11-3 arasıydı. arada 30 dk kadar mola verdim ama bebek arabasıyla yürümek zorunda kalmak güzel şey :)
Önerin için teşekkürler :) evde her zaman soda bulunmuyor ama yoğurt oluyor ama bi ara onuda deneyeyim :):) Açken uyuyamayanlardansan ben gibi o daha zor :)
Ben soda ayran limon kürü yapıyorum.Göbek eritmede çok faydasını gördüm.Yatmadan 30 dk önce falan içiyorsun.Sabah da aç karnına.1 limon 3 yk yoğurt 1 soda karışımı. 15 gün yapıp 1 hafta ara vererek yapılıyor.Dene istersen.
Hadi yazmıyommmAy yok.1 bildirim daha gelmeden yatıyım ben :)
Dayanamayacağım.Hafiften başağrısı da başladı.
İyi geceler kızlar.
Yarın sizi bu kadar ihmal etmicem söz.
Sonra okuması zor oluyor.Tıkla tıkla bitmiyor sayfalar :)
Yarın tek başıma olacağım tüm gün.İnşallah açık hava bi yerlerde 1 saat bari kitap okuma şansım olur.
Çok ihtiyacım var sakinliğe...
Tatlı rüyalar.
Yarın başarı dolu bir cuma olur inşallah.....
Canim bu isler oyle zor olur ya.oturun aile buyugu alin yaniniza 2 tane.yazili ve mantikli bi sozlesme imzalayin.ben bitaktim bittiyle olmaz bence.evdeki basit bi copu atmayi ya da arabayi yikatmayi ihmal etme gibi busey dil.altindan her ihtimal bekle canim.akli basinda sir saklayan senin de esinin de tarafinda yasli var mi ?peygamberin tavsiyesi bu yonde cunku.2 hakem ve yazili metin.bak ben kendi hayatimdaki eksikleri sonradan gprdum.benim taraftan hakem istemedi ve yazili olarak imza atmadi.salakligima yanayim.simdi olayi elinde bir yzazi hic biseyle ugrasmazdim.iyi dusun canim gecen seferi hatirla.cocuk oyuncagi olunca ailenin gozunde de deger kalmiyor malesefKızlar erdem le konuştum. Suan icmiyorum diyor. Antidepresan kullanıyorum dedi bırakmak için. Bu ay sonu evi tasicam ev bak annenlere yakin dedi. Iste buldum eski meslegime donucem dedi ben duzelmeye çalışıyorum sende bana destek ol davayı açma filan istenapayim şimdi ben
sorun dil canimcim.daha cok konusuruz insBirde Fatma diye bir arkadaş hoşgeldin demişti sanırım kusura bakma canım :) alıntıyı kaçırdım Hoşbuldumm
gayet guzel afiyet olsunMerhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş
o isler kolay dil canim oyle.ciddi bir karar dr ve surec bu.uzman biyerden destek almak lazim.amatem mis adi devletin ucretsiz olani haberin olsun canimbilemedim valla betusum yaa
afiyet olsun canimmm
Iyi geceler tatlım
önceden kalan antidepresani vardı abla. Kullanmiyordu. Kaç gündür gene bonzai içmiş gibi dolaniyordu. Antidepresandan dolayı öyleyim dedi. Bırakmaya çalışıyorum kurtulayim antidepresanida birakicam dedi
Valla grubumuz çok guzel canım. Benim en zor zamanlarimda nasıl destek oluyorlar bana. Iyi varlar seviyorum kızlar sizi
kizzz bu neeee.ac ac gezme ya Allah korusunMenum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
yok ablacim.pardon yazmayi unutmusum ara 19.30.eve ugradim yemek yedim ordan parka gectim ki yolda ersin:)Ara gec olmus insallah aksam gec degildir cnm
güzel olmuş
Ilk sayfada yazıyor ama özetle
Hergün menü paylasimi ve birbirinize yorum yapıyoruz
Pazartesi takim ici cuma liste icin kilo bildimi oglen 12 ye kadar
Cuma sabah yada öğlen kaçamak hakki var
Baska zaman olursa 500 ip atlama yada 30 dk başka spor cezasi
Motivasyon icin bol paylaşım
o koca pastayi yiye yiye bu kiloya gelmedinmi sekercim
paylaşım oldukca birbirimizi daha iyi taniyir destek oluyoruz cnm
Cunku kilo almanin ilk nedeni psikolojik
Dedigin programları ben bilmiyorum cnm sana faydasi olacağını dusunuyosan kullanabilirsin
bence en ucuz marka tarti al muhakkak.evinde olmaai seni daha iyi frenliyor.hassas olmali.fakirin bi modeli var 45 lira.bi bak istersenip atlamayı ekim ayından itibaren uygulayabilirim ama diğer sporları yaparım :) yarın sabahtan gidip tartılayım alışkanlık olsun :) haklısın psikolojik olarak destek görmek çok önemli ve bu arada pazartesi bildirimi de iyi olmuş :)
kizzz 40 mi ne ettin bacim.citayi oyle bi yere koydun ki.ulasana masallahMemnun oldum :)ne güzel hayırlı olsun mezuniyetin
40lara düşmüştüm sanırım 60lardan. Okuyorum öğretmen olu cam inşallah :)
Az peynir zeytin derken ne olcu csnim?İyi geceler kızlar.
Bugün de gelemedim aranızaSabah 9dan 3e kadar koşturdum dışarıda.Hem evde hem de akşama misafirlerim vardı yemekli. Sebebim de bu
Şimdi 2 günlük geçmişi okuyacağım.Dünkü menüme neler yazdınız çok merak ediyorum.
Bugünkü menüm ise şöyle.
08 sodalı ayran kürü (bugün yeniden start verdim)
10 kahvaltı
1 omlet.
domates salatalık
az peynir az zeytin
4 sekersiz çay
13 ara
1 çay
14 öğle yemeği
yarım tandır gevreği yagsız
1 avuç fındık kaju ceviz badem leblebi karışıgı kuruyemiş
2 bardak çay
18 ara
3 yk yoğurt zencefil zerdecal tarçın karışımı
20 akşam yemegi
1 yk bulgur pilavı
az salata
1 ayran
su 4ü buldu sanırım. Kaç tane 500 ml içtiğimi hatırlayamıyorum.
spor 2,5 saat tempolu yürüyüş kesintisiz.Baldırlarım sızlıyor hala.
kizz yapamadim zaten.epey doymusum:)sutu kofte yani yogurtla degistirmistim.gitmiyi biliyon mu kuru kuruBende varım. Meraklı çatlaklardanım ama ben.20 tane test sipariş verdim her kafama estiğinde yaptım.Hatta 3-5 tanesini kalp atışı aldıktan sonra bile yaptım
Afiyet olsun.Çok güzel menün.
Yürüyüş harika.Ben olsam son arayı yapamazdım.Köfte çok susatır zaten şişerdim :) Öğlenleri hep köftemi yesem acaba :)))
Bende 75leri görürsem herkese birer kase yulaflı yoğurt hazırlıcam :)
74 müüüMümkün değil bu cuma. Haftasonu regl geliyor.Agrıdan sürünüyorum şimdiden.Bi de şişliği olacak vay halime
Vaaay HarikasınBravoooo. Hem 2 hurma 2 cevizle dur hemde bişeye dokunma. Maşallah iradene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?