Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aman aman iyi sevindim senin adına canım bende bi gidicem ya vakit bulursam gitmem gerekiyor

gerekiyorsa alttan baktır gerekmiyorsa baktırma bence. su içirsin kistine öyle baksın ben kızken çişe sıkıştırıp öyle kiste bakıyorlardı bu işkence resmen

67 iyidir bence sen yaparsınnn :)
ne demek güzelim ayrıca hakettin sen maşallah
valla canım bizde adet öyle bu lafa da eşim sinir oluyorum adam bizde adet diye 5 defa istediği için beni

hey maşallah nerelisin canım sen?

sagol canim

anladim tatlım en azindan sorun olmadığını görmüş oldun

Sağol kuzunm

doktor güldü resmen ilk deneme deyince. zaten şans her denemde yüzde 20-30 dedi. yani çok gerzekti doktor ya alay eder gibiydi.

canım bende kızken gittim biliyorum zaten o yüzden gidicem bende pkos olduğu için şu an iyyim ama bi kontrole gitmem lazım :)
sivaslıyım canım

şaka bi yana kızlar 4 kere istenmedim bir kere tanışmaya geldiler gibi oldu küçük aile 2. gelişlerinde büyüklerimiz de vardı 2.tanışma faslı 3. gelişlerinde bütün eşimin kuzenleri arkadaşları herkes gelmişti onlarda da kızın babasını ikna etmk için öyle gelinirmiş bayağa kalabalık oldu o gün verdi babam 4. gelişlerinde de söz kestik :))))

mervecim bence hedefin çok düşük canım
Betul caniim ben karistirdin sanirim hedefimi yakalamak istiyorum artik bu sefer boyle deniyim dedim hedefimden daha fazlada verebilirim sknti olmaz ama hedefi tutturamayinca deli oluyrm bu sefer byle olsun dedim

Merhaba kızlar menümmmm
Sabah 10.00 1 activia ananaslı
Öğle 13.30 6 kaşık türlü 4kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran
Akşam 19.30 7 peynirli fırınlanmış mantar, 1 tabak salata 1 bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yatmadan 200 tane yatarak ayaklarımı indirip kaldırıcam göbek için iyi oluyor

ayaklarını indirip kaldırmak derken o hareketi nasıl yaptığını merak ettim
2. si bulgur pilavını bugün olması nedeniyle bişey demiyorum ama bu hafta dikkat et uzak dur haftaya güzel bir eksiyle listede ol
onun haricinde güzel

Ne yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
Canım ben böyle zamanlarda baget tabuk alıyorum marketlerde baharatlı tabuk çeşni satılıyor hatta knorr unkinde poşette oluyor. Bi de patates alıyorum. O çeşniden hem tavuk hem patatese ekleyip fırın poşetine koyup veriyorum fırına. Yanına çorba bide salata patlatıyorum yetmezse de hazır mantı al yoğurtla karıştır oh miss kaç çeşit yemek oldu hemde 1 saatte hazır :)))

Daha iyi canom ya tek seferde misafirlerini ağırlamış olursun

kızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
Canım benim hedefim 60. Bu arada hedefim 65 ti onu 58 yapalım artık kuşum olur mu hedefe çok yaklaştım çünkü revize edelim

O tabuk değil tavuk olacak @seydan94

kızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
76 diyeyim ben ilk hedefim nedense umutsuzluk var ama elimden geleni yapacağım çok istiyorum bunu. Daha düzenleme aşaması olduğu için sanırım daha baştan moralimi bozmak istemiyorum :)
Maşallah :O
amin
Çık güzel canım, ne yalan diyeyim yeni başladığım için eleştirecek bir şey bulamadım :) kahvaltı yok yalnız izledigin yol mu böyle?

Canım sırt üzeri yatıyorum ayaklarımı birleştirip bacaklarımı 90 derece kaldırıp yere değecek gibi olana kadar indiriyorum alt karın için çok iyi geliyor

Ya kızlar ben misafirlikteyim yayla çorbası ve pide var yemeğe ne yapacağım ben hamur işi yemek istemiyorum sanırım aç kalacağım

Menümü vereyim
Kahvaltı
2 zeytin, 1 yumurta, nane, 1 dilim minnak tulum peyniri
Ara sütlü sade nescafe
Öğlen iskenderin sadece eti, salata(tereyağsız)
Ara orta boy yağsız sütle, kremasız Starbucks mocha
Akşam
4 köfte, salata
3 lt su, 4 bardak yeşil çay
Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…