- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.081
Inş yaparim kaptanim 67 olsun o zaman :)67 iyidir bence sen yaparsınnn :)
ne demek güzelim ayrıca hakettin sen maşallah
valla canım bizde adet öyle bu lafa da eşim sinir oluyorum adam bizde adet diye 5 defa istediği için beni
Inş yaparim kaptanim 67 olsun o zaman :)
Kız cidden 5 kere istedi mi
aman aman iyi sevindim senin adına canım bende bi gidicem ya vakit bulursam gitmem gerekiyor
67 iyidir bence sen yaparsınnn :)
ne demek güzelim ayrıca hakettin sen maşallah
valla canım bizde adet öyle bu lafa da eşim sinir oluyorum adam bizde adet diye 5 defa istediği için beni
sagol canim
anladim tatlım en azindan sorun olmadığını görmüş oldun
Sağol kuzunm
4. de söz oldu :)
gerekiyorsa alttan baktır gerekmiyorsa baktırma bence. su içirsin kistine öyle baksın ben kızken çişe sıkıştırıp öyle kiste bakıyorlardı bu işkence resmen
hey maşallah nerelisin canım sen?
doktor güldü resmen ilk deneme deyince. zaten şans her denemde yüzde 20-30 dedi. yani çok gerzekti doktor ya alay eder gibiydi.
şeyda canım boyun kaç demiştim görmedin sanırım onu
Kiz o betul benim mervemervecim bence hedefin çok düşük canım
Betul caniim ben karistirdin sanirimmervecim bence hedefin çok düşük canım
2 eylül hedefim 72
Merhaba kızlar menümmmm
Sabah 10.00 1 activia ananaslı
Öğle 13.30 6 kaşık türlü 4kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran
Akşam 19.30 7 peynirli fırınlanmış mantar, 1 tabak salata 1 bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yatmadan 200 tane yatarak ayaklarımı indirip kaldırıcam göbek için iyi oluyor
Canım ben böyle zamanlarda baget tabuk alıyorum marketlerde baharatlı tabuk çeşni satılıyor hatta knorr unkinde poşette oluyor. Bi de patates alıyorum. O çeşniden hem tavuk hem patatese ekleyip fırın poşetine koyup veriyorum fırına. Yanına çorba bide salata patlatıyorum yetmezse de hazır mantı al yoğurtla karıştır oh miss kaç çeşit yemek oldu hemde 1 saatte hazır :)))Ne yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
Daha iyi canom ya tek seferde misafirlerini ağırlamış olursunvalla inşallah verebilirim birde benimki böyle daha iyisin verme diyor iyice salıyorum o öyle diyince :)))
canım sorma ama hem kuran okuncak kuzenim okicak biraz zor geçicek ama yapcak bişey yok el mecbur bütün sülaleyi alcam amcamlar babaannemler eşimin teyzeleri dayısı
Canım benim hedefim 60. Bu arada hedefim 65 ti onu 58 yapalım artık kuşum olur mu hedefe çok yaklaştım çünkü revize edelimkızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
O tabuk değil tavuk olacakCanım ben böyle zamanlarda baget tabuk alıyorum marketlerde baharatlı tabuk çeşni satılıyor hatta knorr unkinde poşette oluyor. Bi de patates alıyorum. O çeşniden hem tavuk hem patatese ekleyip fırın poşetine koyup veriyorum fırına. Yanına çorba bide salata patlatıyorum yetmezse de hazır mantı al yoğurtla karıştır oh miss kaç çeşit yemek oldu hemde 1 saatte hazır :)))
Daha iyi canom ya tek seferde misafirlerini ağırlamış olursun
Canım benim hedefim 60. Bu arada hedefim 65 ti onu 58 yapalım artık kuşum olur mu hedefe çok yaklaştım çünkü revize edelim
76 diyeyim ben ilk hedefim nedense umutsuzluk var ama elimden geleni yapacağım çok istiyorum bunu. Daha düzenleme aşaması olduğu için sanırım daha baştan moralimi bozmak istemiyorum :)kızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
Maşallah :Oşaka bi yana kızlar 4 kere istenmedim bir kere tanışmaya geldiler gibi oldu küçük aile 2. gelişlerinde büyüklerimiz de vardı 2.tanışma faslı 3. gelişlerinde bütün eşimin kuzenleri arkadaşları herkes gelmişti onlarda da kızın babasını ikna etmk için öyle gelinirmiş bayağa kalabalık oldu o gün verdi babam 4. gelişlerinde de söz kestik :))))
amin
Çık güzel canım, ne yalan diyeyim yeni başladığım için eleştirecek bir şey bulamadım :) kahvaltı yok yalnız izledigin yol mu böyle?Merhaba kızlar menümmmm
Sabah 10.00 1 activia ananaslı
Öğle 13.30 6 kaşık türlü 4kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran
Akşam 19.30 7 peynirli fırınlanmış mantar, 1 tabak salata 1 bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yatmadan 200 tane yatarak ayaklarımı indirip kaldırıcam göbek için iyi oluyor
Canım sırt üzeri yatıyorum ayaklarımı birleştirip bacaklarımı 90 derece kaldırıp yere değecek gibi olana kadar indiriyorum alt karın için çok iyi geliyorayaklarını indirip kaldırmak derken o hareketi nasıl yaptığını merak ettim
2. si bulgur pilavını bugün olması nedeniyle bişey demiyorum ama bu hafta dikkat et uzak dur haftaya güzel bir eksiyle listede ol
onun haricinde güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?