- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.101
Yok canım ya ben herşeyden yediğim bir yol izliyorum76 diyeyim ben ilk hedefim nedense umutsuzluk var ama elimden geleni yapacağım çok istiyorum bunu. Daha düzenleme aşaması olduğu için sanırım daha baştan moralimi bozmak istemiyorum :)
Maşallah :O
amin
Çık güzel canım, ne yalan diyeyim yeni başladığım için eleştirecek bir şey bulamadım :) kahvaltı yok yalnız izledigin yol mu böyle?
O hareketi bende yapıyorum bir nevi ters mekik gibi oluyor ama bende ise yaramıştıCanım sırt üzeri yatıyorum ayaklarımı birleştirip bacaklarımı 90 derece kaldırıp yere değecek gibi olana kadar indiriyorum alt karın için çok iyi geliyor
Canım ben böyle zamanlarda baget tabuk alıyorum marketlerde baharatlı tabuk çeşni satılıyor hatta knorr unkinde poşette oluyor. Bi de patates alıyorum. O çeşniden hem tavuk hem patatese ekleyip fırın poşetine koyup veriyorum fırına. Yanına çorba bide salata patlatıyorum yetmezse de hazır mantı al yoğurtla karıştır oh miss kaç çeşit yemek oldu hemde 1 saatte hazır :)))
Daha iyi canom ya tek seferde misafirlerini ağırlamış olursun
Canım benim hedefim 60. Bu arada hedefim 65 ti onu 58 yapalım artık kuşum olur mu hedefe çok yaklaştım çünkü revize edelim
Güzel menü canım.Menümü vereyim
Kahvaltı
2 zeytin, 1 yumurta, nane, 1 dilim minnak tulum peyniri
Ara sütlü sade nescafe
Öğlen iskenderin sadece eti, salata(tereyağsız)
Ara orta boy yağsız sütle, kremasız Starbucks mocha
Akşam
4 köfte, salata
Bu kadar
O da güzelll kolay gelsin şimdiden :))tamam güzelim haftaya hallederiz listeye girdiğinde sorun yok indirirken bişey olmuyor hedef istediğin zaman indirilir çıkartmak biraz sıkıntı :)
ben çok daha kolayını buldumarkadaşımız var söyledik lahmacun yapcak getircek yarın bir de kebap yapcak hazırlicak benimkide yukarda terasta mangalda yapcak onları ben bir pilav salata çorba yaparım olur biter bir de bi iki küçük yoğurtlu meze hazırlicam birazdan oldu sana mis gibi yemek :))
76 diyeyim ben ilk hedefim nedense umutsuzluk var ama elimden geleni yapacağım çok istiyorum bunu. Daha düzenleme aşaması olduğu için sanırım daha baştan moralimi bozmak istemiyorum :)
Maşallah :O
amin
Çık güzel canım, ne yalan diyeyim yeni başladığım için eleştirecek bir şey bulamadım :) kahvaltı yok yalnız izledigin yol mu böyle?
Menü güzel olmuş :) spor ne durumda canımMenümü vereyim
Kahvaltı
Ara sütlü sade nescafe
Akşam
4 köfte, salata
Bu kadar
Hmm anladım canım :)Yok canım ya ben herşeyden yediğim bir yol izliyorumdün akşam arkın doğum günü vardı yaş pasta yedim o yüzden kahvaltı öğünü az oldu :))
O aylık miydi ben niye haftalık algiladiysamcanım hoşgeldin tanışmadık seninle sanıırım biz ben yeni evlendim o yüzden bir süredir yoktum belki haberin vardır kilon 77 sanırım 76 hedef çok az hedefi 1 aylık alıyorum 1 ayda 1 kilo değildir herhalde hedefin diye düşünüyorum hele ki yeni başlamışsan şu an çok çok daha kolay verirsin
Menümü vereyim
Kahvaltı
Ara sütlü sade nescafe
Akşam
4 köfte, salata
Bu kadar
71 yapalım biz onu güzelim :)O aylık miydi ben niye haftalık algiladiysamteşekkürler uyardığın için hayırlı olsun evliliğin de :) 70 cok mu olur acaba 1 ayda tamamen moda girmiş olurum herhalde bir de dediğin gibi yeni başlıyorum çabuk gitmesi gerek..
O da güzelll kolay gelsin şimdiden :))
Canım sırt üzeri yatıyorum ayaklarımı birleştirip bacaklarımı 90 derece kaldırıp yere değecek gibi olana kadar indiriyorum alt karın için çok iyi geliyor
Canim sen odemiyorsun devpet drye ekstra para veriyor.sezeryan fiyat farkini devlet karsiladigi icin sezeryana daha meyilli mesela drler.iki kat cunku.ultrasonla alttan olan alet bakimi da oyle farkli.baslik degisimi vs diyip ekstra odeme aliyorlar devletten anliyacagin.yani kist icin ultrason yeterli.ultrasonda idrar torban tika basa dolup oyle gel diyolar.onda nikac deniyor ultrasonla gormezse renkli ultrasona.onda da goremezse alttan.normal prosedur bu.lakin devlet odemesu fazla oldugu icin ve ugrasmiyim kilim kipirdar musal oldugu icin bicok dr direk alttan diyor.istemiyorum diyene bakiyo bilincliyse ve kararliysa vazgeciyor aklinda bulunsun.bir de folik asit hic kullanmadim ne oncesinde ne hamilelikte.bol gobek ve acik yesiller bir de ceviz yeterli.her gun duzenli tuket ilac niyetine.gereksiz kullanma bence canim.her onune gelene verilmesi sacma bence.o da bi ilac tuketim sektoru sonuctacanım durumu anlattım bakması gerekti yapacak bir şey yoktu. 60 tl verdim bari baksın dedim. yoksa halimi anlatıp odadan çıkmış olcaktım. en azından kist yok rahim temiz bunu öğrendim. folik asit yazdı birde. onu da alıcam eczaneden yarın. bir daha da allaha büyük konuşmayayım baktırmam yani
fatmacım ssk eşimden faydalanıyorum. 60 tl ödedim ekstra ücret ödemedim. silikon kılıf geçirdi. folik asit yazdı yarın alıcam eczaneden bugün almayı unuttum. bir daha da baktırmamki zaten alttan falan eksik olsunsalak uyarmadı bile rahat bırak kendini vs diye. canım acıdı. adi kadın!!! bi de iyi doktor diye gittim yazıklar olsunnn
canım kasım ayına düşünüyorum gebelik. ama bir yandan da neden olmadı ya olmazsa boş yere neden vakit kaybedeyim diyorum. yaşım 27 canım bir sorunumuz varsa bu kilodan daha önemli.
öyle normal de de canım biz eylülde 10 gün yine tatile gitcez abimlerle beraber gitcez sonra bayramdı benim okuldu imkanımız olmaz o yüzden aradan çıksın istiyorum
hedefini not alıyorum güzelim
dua guzelmis:):)tamam güzelim haftaya hallederiz listeye girdiğinde sorun yok indirirken bişey olmuyor hedef istediğin zaman indirilir çıkartmak biraz sıkıntı :)
ben çok daha kolayını buldumarkadaşımız var söyledik lahmacun yapcak getircek yarın bir de kebap yapcak hazırlicak benimkide yukarda terasta mangalda yapcak onları ben bir pilav salata çorba yaparım olur biter bir de bi iki küçük yoğurtlu meze hazırlicam birazdan oldu sana mis gibi yemek :))
Tamam 71 iyidir :) çok heyecanlandım tam yemek öncesi iyi oldu bu heyecan :) 1 ay gecsede hedefime ulassam71 yapalım biz onu güzelim :)
olabilir canım zaten anladım da dedim 1 ayda 1 kilo olamaz hedefi
Oh missağol canım böyle et ağırlıklı olsun dedik arkadaşımda adanalı karısı da gaziantepli böyle bomba yaparlar
Canim sen odemiyorsun devpet drye ekstra para veriyor.sezeryan fiyat farkini devlet karsiladigi icin sezeryana daha meyilli mesela drler.iki kat cunku.ultrasonla alttan olan alet bakimi da oyle farkli.baslik degisimi vs diyip ekstra odeme aliyorlar devletten anliyacagin.yani kist icin ultrason yeterli.ultrasonda idrar torban tika basa dolup oyle gel diyolar.onda nikac deniyor ultrasonla gormezse renkli ultrasona.onda da goremezse alttan.normal prosedur bu.lakin devlet odemesu fazla oldugu icin ve ugrasmiyim kilim kipirdar musal oldugu icin bicok dr direk alttan diyor.istemiyorum diyene bakiyo bilincliyse ve kararliysa vazgeciyor aklinda bulunsun.bir de folik asit hic kullanmadim ne oncesinde ne hamilelikte.bol gobek ve acik yesiller bir de ceviz yeterli.her gun duzenli tuket ilac niyetine.gereksiz kullanma bence canim.her onune gelene verilmesi sacma bence.o da bi ilac tuketim sektoru sonucta
dua guzelmis:):)
E kaptancim o kadar destek oluncajlarsa haklisin.yap bitsin bu fasil topluca. Baska telaslar gircekmis.kurtulucaksin sonucta
Sporumu yazmamışım yarım saat işe yürüme yatım saat işten yürüme, 4 kat merdiven çıkma. 25 mekik. Nefes egzersizleri, 10 dakika mantra hareketleri. 3 lt su
Misqfirin üzerine misafir geldi, o nedenle takip edip yazamıyorum. Kusura bakmayın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?