Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım ya ben herşeyden yediğim bir yol izliyorum dün akşam arkın doğum günü vardı yaş pasta yedim o yüzden kahvaltı öğünü az oldu :))

tamam güzelim haftaya hallederiz listeye girdiğinde sorun yok indirirken bişey olmuyor hedef istediğin zaman indirilir çıkartmak biraz sıkıntı :)
ben çok daha kolayını buldum arkadaşımız var söyledik lahmacun yapcak getircek yarın bir de kebap yapcak hazırlicak benimkide yukarda terasta mangalda yapcak onları ben bir pilav salata çorba yaparım olur biter bir de bi iki küçük yoğurtlu meze hazırlicam birazdan oldu sana mis gibi yemek :))

Güzel menü canım.

O da güzelll kolay gelsin şimdiden :))

canım hoşgeldin tanışmadık seninle sanıırım biz ben yeni evlendim o yüzden bir süredir yoktum belki haberin vardır kilon 77 sanırım 76 hedef çok az hedefi 1 aylık alıyorum 1 ayda 1 kilo değildir herhalde hedefin diye düşünüyorum hele ki yeni başlamışsan şu an çok çok daha kolay verirsin

Menü güzel olmuş :) spor ne durumda canım
Yok canım ya ben herşeyden yediğim bir yol izliyorum dün akşam arkın doğum günü vardı yaş pasta yedim o yüzden kahvaltı öğünü az oldu :))
Hmm anladım canım :)

O aylık miydi ben niye haftalık algiladiysam teşekkürler uyardığın için hayırlı olsun evliliğin de :) 70 cok mu olur acaba 1 ayda tamamen moda girmiş olurum herhalde bir de dediğin gibi yeni başlıyorum çabuk gitmesi gerek..

canım mocha en kalorililerinden bu sıcakta en güzeli sütlü ıce americano ben çok kahve tüketirim ama mocha fazla kalorili güzelim latte de bazen olabilir ama onu genelde küçük boy tercih ediyorum benim kadar kahve tüketen insan yoktur emin olabilirsin örneğin bugün bir türk kahvesi 1 americano sütsüz ve 1 sütlü içtim fazlasıyla kahve delisiyim iyi bşey ama kalorili olanlardan uzak durursun inanılmaz iyi bişey
bir de menülerde saat yazıyoruz kahvaltı saat kaçta akşam saat öğlen kaçta ara kaçta bunlarda önemli
bi de su ve spor da yazıyoruz

71 yapalım biz onu güzelim :)
olabilir canım zaten anladım da dedim 1 ayda 1 kilo olamaz hedefi

Canim sen odemiyorsun devpet drye ekstra para veriyor.sezeryan fiyat farkini devlet karsiladigi icin sezeryana daha meyilli mesela drler.iki kat cunku.ultrasonla alttan olan alet bakimi da oyle farkli.baslik degisimi vs diyip ekstra odeme aliyorlar devletten anliyacagin.yani kist icin ultrason yeterli.ultrasonda idrar torban tika basa dolup oyle gel diyolar.onda nikac deniyor ultrasonla gormezse renkli ultrasona.onda da goremezse alttan.normal prosedur bu.lakin devlet odemesu fazla oldugu icin ve ugrasmiyim kilim kipirdar musal oldugu icin bicok dr direk alttan diyor.istemiyorum diyene bakiyo bilincliyse ve kararliysa vazgeciyor aklinda bulunsun.bir de folik asit hic kullanmadim ne oncesinde ne hamilelikte.bol gobek ve acik yesiller bir de ceviz yeterli.her gun duzenli tuket ilac niyetine.gereksiz kullanma bence canim.her onune gelene verilmesi sacma bence.o da bi ilac tuketim sektoru sonucta
öyle normal de de canım biz eylülde 10 gün yine tatile gitcez abimlerle beraber gitcez sonra bayramdı benim okuldu imkanımız olmaz o yüzden aradan çıksın istiyorum
hedefini not alıyorum güzelim

dua guzelmis:):)
E kaptancim o kadar destek oluncajlarsa haklisin.yap bitsin bu fasil topluca. Baska telaslar gircekmis.kurtulucaksin sonucta

Kizlar ben kaciyorum.butun gun disardaydim.simdi evi topliyim.sonra da yatis:) herkesi.tebrik ederim.cig cig yedi bizim takim cunkim:):)kimsede ugramadi tebrik icin niyeyse:):):)iyi geceler bol eksiler

2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedef kilo 69
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedef kilo
erdemhilal güncel 72.2 hedef kilo 67
buseb güncel 68.3 hedef kilo 64
burnfat55 güncel 85.1 hedef kilo 82.5

71 yapalım biz onu güzelim :)
olabilir canım zaten anladım da dedim 1 ayda 1 kilo olamaz hedefi
Tamam 71 iyidir :) çok heyecanlandım tam yemek öncesi iyi oldu bu heyecan :) 1 ay gecsede hedefime ulassam
sağol canım böyle et ağırlıklı olsun dedik arkadaşımda adanalı karısı da gaziantepli böyle bomba yaparlar
Oh mis

öyle öyle çok strese girdim ben onlarda biz hallederiz dediler kısaca sağolsunlar

2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedef kilo 69
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedef kilo
erdemhilal güncel 72.2 hedef kilo 67
buseb güncel 68.3 hedef kilo 64
burnfat55 güncel 85.1 hedef kilo 82.5
seng güncel 77 hedef kilo 71

Sporumu yazmamışım yarım saat işe yürüme yatım saat işten yürüme, 4 kat merdiven çıkma. 25 mekik. Nefes egzersizleri, 10 dakika mantra hareketleri. 3 lt su
Misqfirin üzerine misafir geldi, o nedenle takip edip yazamıyorum. Kusura bakmayın kızlar.

spor güzel suyu da yazmamışsın o da umarım iyidir su kilo vermenin başlıca kuralı unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…