- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.121
Menum
Sabah11:00
10zeytin
Domates
2orgu peynir
1dilim tb ekmk 3 bardak cay
Ogle16:00
1erik
1bardak ayran
Aksam18:30
1kase tavuk corbasi
Soganli yumurta 3yk
Bol salata
Su 2litre
Spor yok hastaneye gttim geldm hareket halindeydim surekli
Iyi hadi 70 yapalimkız 72 az 71 yapalım biz onu merveyle aynı olsun
Iyi hadi 70 yapalim
Benimde senin menune yorum yapmam bana biraz tuhaf gelcek ama basliyim dur bakalimkızlar bu arada ben menümü yaziyim utana da sıkıla da olsa beni yerden yere vurun ki kendime geliyim sakın ama sakın kaptanınızın yaptığını her evlenen balayına giden kadın gibi kilo aldığım için kendimi toplamam lazımmmm
sabah 7.00
patatesli kaşarlı mücverimsi bişey yaptım 3 tanecik bayağa kızartma yanitamam sabahı saymayalım
yanına sütlü americano
öğlen 14.00
1 americano sütsüz
akşam 17.00
1 porsiyon döner ekmeksiz pilavsız sadece etini yedim
2 bardak ayran
veee 3 küçük parçacık bitter çikolata
yanında türk kahvesi gibi yedim çok saçmaladm saygılarla
su bu aralar çok susuyorum 3 lt kesin olmuştur
spor da yok :)
Evet bugun cok icemedm cocuklarla ugrasmaktan az oldugunu hissettim ama cise az gittimgüzel olmuş canım menü
kız su 2 lt az bu mevsimde :)
Evet bugun cok icemedm cocuklarla ugrasmaktan az oldugunu hissettim ama cise az gittim
70 canim 70 son karariiiimm :)70 miii tamam güzelim sen bilirsin ama 72 az 71 yada 70 olsun sen karar ver :)
171 tatlım
şaka bi yana kızlar 4 kere istenmedim bir kere tanışmaya geldiler gibi oldu küçük aile 2. gelişlerinde büyüklerimiz de vardı 2.tanışma faslı 3. gelişlerinde bütün eşimin kuzenleri arkadaşları herkes gelmişti onlarda da kızın babasını ikna etmk için öyle gelinirmiş bayağa kalabalık oldu o gün verdi babam 4. gelişlerinde de söz kestik :))))
Kiz o betul benim merve
Betul caniim ben karistirdin sanirimhedefimi yakalamak istiyorum artik bu sefer boyle deniyim dedim hedefimden daha fazlada verebilirim sknti olmaz ama hedefi tutturamayinca deli oluyrm bu sefer byle olsun dedim
tamam güzelim haftaya hallederiz listeye girdiğinde sorun yok indirirken bişey olmuyor hedef istediğin zaman indirilir çıkartmak biraz sıkıntı :)
ben çok daha kolayını buldumarkadaşımız var söyledik lahmacun yapcak getircek yarın bir de kebap yapcak hazırlicak benimkide yukarda terasta mangalda yapcak onları ben bir pilav salata çorba yaparım olur biter bir de bi iki küçük yoğurtlu meze hazırlicam birazdan oldu sana mis gibi yemek :))
Canim sen odemiyorsun devpet drye ekstra para veriyor.sezeryan fiyat farkini devlet karsiladigi icin sezeryana daha meyilli mesela drler.iki kat cunku.ultrasonla alttan olan alet bakimi da oyle farkli.baslik degisimi vs diyip ekstra odeme aliyorlar devletten anliyacagin.yani kist icin ultrason yeterli.ultrasonda idrar torban tika basa dolup oyle gel diyolar.onda nikac deniyor ultrasonla gormezse renkli ultrasona.onda da goremezse alttan.normal prosedur bu.lakin devlet odemesu fazla oldugu icin ve ugrasmiyim kilim kipirdar musal oldugu icin bicok dr direk alttan diyor.istemiyorum diyene bakiyo bilincliyse ve kararliysa vazgeciyor aklinda bulunsun.bir de folik asit hic kullanmadim ne oncesinde ne hamilelikte.bol gobek ve acik yesiller bir de ceviz yeterli.her gun duzenli tuket ilac niyetine.gereksiz kullanma bence canim.her onune gelene verilmesi sacma bence.o da bi ilac tuketim sektoru sonucta
dua guzelmis:):)
E kaptancim o kadar destek oluncajlarsa haklisin.yap bitsin bu fasil topluca. Baska telaslar gircekmis.kurtulucaksin sonucta
Kizlar ben kaciyorum.butun gun disardaydim.simdi evi topliyim.sonra da yatis:) herkesi.tebrik ederim.cig cig yedi bizim takim cunkim:):)kimsede ugramadi tebrik icin niyeyse:):):)iyi geceler bol eksiler
2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedef kilo 69
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedef kilo
erdemhilal güncel 72.2 hedef kilo 67
buseb güncel 68.3 hedef kilo 64
burnfat55 güncel 85.1 hedef kilo 82.5
seng güncel 77 hedef kilo 71
Sporumu yazmamışım yarım saat işe yürüme yatım saat işten yürüme, 4 kat merdiven çıkma. 25 mekik. Nefes egzersizleri, 10 dakika mantra hareketleri. 3 lt su
Misqfirin üzerine misafir geldi, o nedenle takip edip yazamıyorum. Kusura bakmayın kızlar.
kızlar bu arada ben menümü yaziyim utana da sıkıla da olsa beni yerden yere vurun ki kendime geliyim sakın ama sakın kaptanınızın yaptığını her evlenen balayına giden kadın gibi kilo aldığım için kendimi toplamam lazımmmm
sabah 7.00
patatesli kaşarlı mücverimsi bişey yaptım 3 tanecik bayağa kızartma yanitamam sabahı saymayalım
yanına sütlü americano
öğlen 14.00
1 americano sütsüz
akşam 17.00
1 porsiyon döner ekmeksiz pilavsız sadece etini yedim
2 bardak ayran
veee 3 küçük parçacık bitter çikolata
yanında türk kahvesi gibi yedim çok saçmaladm saygılarla
su bu aralar çok susuyorum 3 lt kesin olmuştur
spor da yok :)
Menum
Sabah11:00
10zeytin
Domates
2orgu peynir
1dilim tb ekmk 3 bardak cay
Ogle16:00
1erik
1bardak ayran
Aksam18:30
1kase tavuk corbasi
Soganli yumurta 3yk
Bol salata
Su 2litre
Spor yok hastaneye gttim geldm hareket halindeydim surekli
Heyy maşallah ya benim acigimi bile kapattiniz size helal kizlar can8 gonulden tebrikler
Benimde senin menune yorum yapmam bana biraz tuhaf gelcek ama basliyim dur bakalim
Sabahla aksam arasi cok uzun olmamsmi kaptanim ogle yazmisin ama bise yememisin sabah 7 aksam 5 cok uzun geldi banabirde kizartma olmaz daha saglikli seyler yiyebilirsin bunu kabul etmiyorum
70 canim 70 son karariiiimm :)
boyun var canım kilon suan belli olmaz ama salmaman güzel yoksa ucu kaçıyor
güzel hikaaye olmuş olsun anı işte :)
canım ya yanlış yazmışım ismi evet
anladım betülcüm sen bilirsin
ben de tam tersi beni zorlayacak hedef koydum salmamak için
oohh menü de tamam süperr
canım o konuyu bilmiyorum doktorların yaptığını. bende daha baktırmam canım gerizekalılar yazıklar olsun yeminlerine bunlar gibilerin
dediklerin doğru ama folik asit ben alırım canım öyle düzenli beslenemiyorum hep
uğramadı ama ben gittim valla öğlen havamı attım ooh
oooohh hadi bakalım süperiiiiiiiiizzzzzzzzz
sporun çok güzel canım
yorumsuz kaptan
afiyet olsun mervemmm
ne oldu bakayım hastane de durumun ne??
ay inanamıyorum ben şoookkkkkkkkkkkkk
valla uçtuk bu hafta
yokk yok salmam zor verdim zaten hayatta almam hemen geri vermem lazım acilen :)
yarından itibaren bir menü yaparım sizeMefkurem bilir benim metoyu zatennn çokta güzel menü yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?