- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.141
menüm
sabah 6.30
1 kurukayısı
1 ceviz
8.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı
6 yer fıstığı
11.00
1kk beyaz peynir
1 dal taze soğan
1 minik salatalık
2 siyah tuzsuz zeytin
1 dilim tb ekmeği
14.45
4 köfte
1 dal taze soğan
2 yk yoğurt
17.00
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim beyaz ekmek (dışardaydım başka yoktu)
20.30
1 su bardağı light sütle nesquik
4 adet yer fıstığı
2,5 lt su
spor yok
takip et benitamam o zaman takipteyim :)
onun meto benim gibi verir o isterseee
Ben daha 1 listeyi tamamlayamadimgüzel olmuş canım menü
kız su 2 lt az bu mevsimde :)
Bununla ilgili bir araştırmam var ayrıca yazayım kafam her seferinde karışıyor düşündüğüm de sizlerden de fikir alırım hem..bebeğim çişle kilo veriyoruz zaten yağlar öyle gidiyor
Canım ben yeni başlıyorum ya verebilmem lazım :)@erdemhilal veballikayfe ay bu hedefler ne çılgınsınız sizzz o hedeflere ulaşırsanız ikinize de bir süprizim olcak
Yok canım kırmıyorum düz oluyordizini kırıyormusun kaldırırken
Ben daha 1 listeyi tamamlayamadim
Bununla ilgili bir araştırmam var ayrıca yazayım kafam her seferinde karışıyor düşündüğüm de sizlerden de fikir alırım hem..
nesquik olmamış yani o saatte bir de ezogelin ve beyaz ekmek ikisi birlikte fazla karbonhidrat olmuş bayağa sık sık yemişsin benim hiç yapamadığım bişey sanırım
yiyeceğin karbonhidratı sabah ve öğlen tüketmen daha iyi akşam protein yada sebze tüketmen daha yararlı
Canım ben yeni başlıyorum ya verebilmem lazım :)
yatarken dümdüz bacaklarını dizden kırıp yani dizde bir 90 derecelik açıyla kalırıp indirebilirsin anlatabildim mi bilmiyorum amaYok canım kırmıyorum düz oluyor
ben de isterim o metodan oooffbu hafta iyiydi bi tek o da geçen hafta kötü olduğum için
canım hastane çıkışı içtim o çorbayı artık acıkmıştım. ben sık az yiyorum benim bünyemi yeni tanıyorum bu bana iyi geliyor diğer türlü ben kilo çok az verebiliyorum bu benim metoyu hızlandırıyor. nesquik i de bugün hamiş olmadığımı öğrendim biraz moralim bozuktu kendimi ödüllendirmek istedim kabus bir muayeneden sonrahakettim onu canım ben ödülüm olsun dedim.
inş verirsin canım neden olmasın zaten çok gençsin verebilirsin
öyle düşünme bence gayet iyi veriyorsun
ödülleri sabah ve öğlen yapsak daha iyi güzelim neyse unut bunu muayeneyi de unut ayrıca daha yeni deniyormuşsun hemen olcak diye bişey yokki
Anladımmmmmmyatarken dümdüz bacaklarını dizden kırıp yani dizde bir 90 derecelik açıyla kalırıp indirebilirsin anlatabildim mi bilmiyorum ama
Eveet yeme işini sonunda bitirdim yazayım artık elimden geleni yaptığıma inanıyorum ve reddettiklerimde çok fazla bugün . Ama tabi masum bir menü olmadı. Yarın sabah ilk isim spor olacak bu akşamda bugün için yapacağım elbet ..
12.00 1 lokum 1 hurma
13.30. Makarna salatası vardı yoğurtlu sebze kısmını ayırdım kendime. 2 kibrit kutusu peynir 2 zeytin 2 dilim normal ekmek
19 00 2 sebzeli ve kıymalı pide küçüktü ler 2 bardak hazır ayran
20.45. 1 dolu tabak yayla çorbası
Su 1 litre olmak üzere bugün 1.5 bulur
spor 30 dk yürüyüş 20 squat 20 mekik 50 yan hareketi
Normal net te okuduğum bir yazı canımnasıl bir araştırma
Ben bugün aniden bir ziyarete geldim yolda bir şey yeme fırsatı bulamadım bilseydim erken kalkar atistirirdim annem pat diye uyandırdı misafir olduğum evde de her zaman salata ve sebze yemeği olur bugün böyle oldu. Ama yarın kesinlikle bahane yokspor güzel ama menü cidden kötü canım ya. su da iyi değil. susuz kilo veremezsin. akşamı çok geç yemişsin. zamanla menülerin daha düzelir canım. sabah da daha erken yemen lazım çok geç 12
kahvaltı ne kadar erken olursa meto o kadar çabuk güne hızlı başlıyor
Ablam suan beni cok kiskandiiii ve hedefini 68e cekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?