Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nesquik olmamış yani o saatte bir de ezogelin ve beyaz ekmek ikisi birlikte fazla karbonhidrat olmuş bayağa sık sık yemişsin benim hiç yapamadığım bişey sanırım
yiyeceğin karbonhidratı sabah ve öğlen tüketmen daha iyi akşam protein yada sebze tüketmen daha yararlı

canım hastane çıkışı içtim o çorbayı artık acıkmıştım. ben sık az yiyorum benim bünyemi yeni tanıyorum bu bana iyi geliyor diğer türlü ben kilo çok az verebiliyorum bu benim metoyu hızlandırıyor. nesquik i de bugün hamiş olmadığımı öğrendim biraz moralim bozuktu kendimi ödüllendirmek istedim kabus bir muayeneden sonra hakettim onu canım ben ödülüm olsun dedim.

Canım ben yeni başlıyorum ya verebilmem lazım :)

inş verirsin canım neden olmasın zaten çok gençsin verebilirsin

ben de isterim o metodan oooff bu hafta iyiydi bi tek o da geçen hafta kötü olduğum için

öyle düşünme bence gayet iyi veriyorsun

ödülleri sabah ve öğlen yapsak daha iyi güzelim neyse unut bunu muayeneyi de unut ayrıca daha yeni deniyormuşsun hemen olcak diye bişey yokki

öyle düşünme bence gayet iyi veriyorsun

ödülleri sabah ve öğlen yapsak daha iyi güzelim neyse unut bunu muayeneyi de unut ayrıca daha yeni deniyormuşsun hemen olcak diye bişey yokki

biliyorum canım ama ödül yapamadım o saatlerde. evde ödüllük bir şey yoktu. cuma günü işte akşamda olsa yaptım. bir de toz 2 yk nesquik kattım light süte öyle çok büyük kalorili bir ödül değil açıkcası çok daha beterini yapmak isterdim ama elimde bu vardı

Eveet yeme işini sonunda bitirdim yazayım artık elimden geleni yaptığıma inanıyorum ve reddettiklerimde çok fazla bugün . Ama tabi masum bir menü olmadı. Yarın sabah ilk isim spor olacak bu akşamda bugün için yapacağım elbet ..
12.00 1 lokum 1 hurma
13.30. Makarna salatası vardı yoğurtlu sebze kısmını ayırdım kendime. 2 kibrit kutusu peynir 2 zeytin 2 dilim normal ekmek
19 00 2 sebzeli ve kıymalı pide küçüktü ler 2 bardak hazır ayran
20.45. 1 dolu tabak yayla çorbası

Su 1 litre olmak üzere bugün 1.5 bulur
spor 30 dk yürüyüş 20 squat 20 mekik 50 yan hareketi

Reddettiklerini yazmamisim makarna salatasinin makarnasini 2 lokum daha fazla pide yemeyi reddettim ekler pasta yemeyi de reddettim .. ve regl yaklaşıyor ayaklarım acayip şişti gelse de artık kurtulsam odemden

spor güzel ama menü cidden kötü canım ya. su da iyi değil. susuz kilo veremezsin. akşamı çok geç yemişsin. zamanla menülerin daha düzelir canım. sabah da daha erken yemen lazım çok geç 12
kahvaltı ne kadar erken olursa meto o kadar çabuk güne hızlı başlıyor

nasıl bir araştırma
Normal net te okuduğum bir yazı canım
Ben bugün aniden bir ziyarete geldim yolda bir şey yeme fırsatı bulamadım bilseydim erken kalkar atistirirdim annem pat diye uyandırdı misafir olduğum evde de her zaman salata ve sebze yemeği olur bugün böyle oldu. Ama yarın kesinlikle bahane yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…