- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.161
Fenaa gaza getiriosunn kaptanciiiimmmonun meto benim gibi verir o isterseee
Normal net te okuduğum bir yazı canım
Ben bugün aniden bir ziyarete geldim yolda bir şey yeme fırsatı bulamadım bilseydim erken kalkar atistirirdim annem pat diye uyandırdı misafir olduğum evde de her zaman salata ve sebze yemeği olur bugün böyle oldu. Ama yarın kesinlikle bahane yok
Ablam suan beni cok kiskandiiii ve hedefini 68e cekiyormus
Güzel olmuş kuşumMenum
Sabah11:00
10zeytin
Domates
2orgu peynir
1dilim tb ekmk 3 bardak cay
Ogle16:00
1erik
1bardak ayran
Aksam18:30
1kase tavuk corbasi
Soganli yumurta 3yk
Bol salata
Su 2litre
Spor yok hastaneye gttim geldm hareket halindeydim surekli
Gunun menusu
Sabah 7.30: 1 dilim tb ekmegi+ 3 yumurta sucuklu ( esimle beraber yedik toplasan 1 yumurtayi belki zor yemisimdir )+ peynir+salata+domates
Ogle 13.00 : 1 dilim nutellali ekmekkk dunden beri bunun hasretini cekiodm mefkurem izin verdi kizmayinn hicc :)
Ara 16 : 2 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepce tawuk corbasi + 3 yemek kasigi soganli yumurta + bol salataaa
Su 3 lt gecmistirrr
Spor yok malesef saglik ocagina gidip geldim oglusla o kadrciiik
Ben anlık takip ederken bile yetiseniyorumKızlar alıntı yapamadım. Telefona su dokuldugunden beri kafayı yedi
Alinin_Annesi kuzum teşekkür ederim
@seydan94 canım tanışma faslı filan olunca 4 kere normal bence :)
Ay başka neler yazılmıştı unuttum vallane çok konusmussunuz yahu
Kız bu ne 15deki de ara olmuş ki salam yerine daha sağlıklı birşey olsaydı keşke kahvaltı yok akşam yokMenumude yazayım hadi dovun beni
Sabah 10
Bir bardak süt
Ara 13
Bir şeftali
Öğle 15
2 dilim tb ekmeği
Bir dilim salam
Akşam 19
Bir bardak icetea
Bir isirik nugger dondurma
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş
Ne deseniz haklısınız bugün bi tuhaftim saçma sapan şeyler yedim
Tutmussun bence canım gündüz düzenli olmamış şimdi hamburger i tutamiyorsun yemeseydin keşke menü mu sade hamburger miŞimdide hamburger yicem valla atın beni yüksek bi yerlerdenbugün tutamıyorum kendimi
Şimdide hamburger yicem valla atın beni yüksek bi yerlerdenbugün tutamıyorum kendimi
Ben anlık takip ederken bile yetiseniyorumaman aman maşallah
Kız bu ne 15deki de ara olmuş ki salam yerine daha sağlıklı birşey olsaydı keşke kahvaltı yok akşam yok
Tutmussun bence canım gündüz düzenli olmamış şimdi hamburger i tutamiyorsun yemeseydin keşke menü mu sade hamburger mi
Ya bilmiyorum ama tutamadım. Menü değildi sadece hamburger köftesi ekmek ama mayonez vardıKız Ne hamburgeri Bana bak gelir dövsrim seni git hemen spor yap iyi gelir hadi Can'ım
Kiz neoldu sana hilal iyimisn kuzu aksam aksam hamburger nerden geldi aklina gunduz yeseydin bise demezdim odul olarak yedin derdim birde cok sagliksiz olmus gercktn sen kendi evindemsin annendemsn yemek pismiyomu canim evdeYa bilmiyorum ama tutamadım. Menü değildi sadece hamburger köftesi ekmek ama mayonez vardıkaptanim evi bile toplamadim. Değişik bi ruh halindeyim. Kaç gündür sakinim onun patlamasimi acaba. Aglicak gibiyim yaa
Evdeyim canım. Ya sabahtan beri bi tuhafim. Evde hiç iş yapmadım yemek yapmadım. Akşam biraz hava almaya çıktım yürüyüş yaptım çocukla benimleydi iyice sinir oldum geldim sonuç bu isteKiz neoldu sana hilal iyimisn kuzu aksam aksam hamburger nerden geldi aklina gunduz yeseydin bise demezdim odul olarak yedin derdim birde cok sagliksiz olmus gercktn sen kendi evindemsin annendemsn yemek pismiyomu canim evde
sagol elifimCurukElma cano Tebrikler.
@seydan94 kız işin zor valla Allah yardımcın olsun bitmez artık misafirim. Kiloyu da dert etme sana vizzz gelir güzelim.
Ben 1 ay izne ayrıldım listeye girmek istiyorum ama net berbat sadece arada takılabilirim listeye girmezsem alicam verdiklerimicuma p.tesi kilo mu yazıcam artık böyle olmuyor.
Ya canım iyi gibi içmiyor. Ama ne bilim içime sinmeyen bisi var. Daha annemlerlede konusamadim. Erdemin davayı öğrendiğini. Napcam bilmiyorum yaniDurumlar ne alemde hilalim
Öğrendimi senin ki davayi eğer öyleyse söyle hemen ailene keşke başta söylesey din hilalim yasagol elifim
Ya canım iyi gibi içmiyor. Ama ne bilim içime sinmeyen bisi var. Daha annemlerlede konusamadim. Erdemin davayı öğrendiğini. Napcam bilmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?