Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdide hamburger yicem valla atın beni yüksek bi yerlerden bugün tutamıyorum kendimi

Ya bilmiyorum ama tutamadım. Menü değildi sadece hamburger köftesi ekmek ama mayonez vardı kaptanim evi bile toplamadim. Değişik bi ruh halindeyim. Kaç gündür sakinim onun patlamasimi acaba. Aglicak gibiyim yaa

ay cnm çok sıktın kendini patladın bence. hafta içi de menülerin azdı zaten. öğlen yesen daha iyiymiş ama yedin kurtuldun sonunda.

kendini de yıpratma. erdemi tehtit et doktora gitmezsek açıyorum davayı de. ailesi de maddi destek olsun hastaneye tek sizi zorlayabilir. kabul etmezse ac davayı. ciddiyetini görsün çünkü bonzai kendi başına anti depresanla falan bırakılmıyo.

kızın biri çıktı geçen tv ye kapalı kız yası küçük annesini falan dövüyomuş para için. evden kaçmış faln. aglıyodu ekranlara beni kurtarın tedavi olmk istiyorum yardım edin diye konusurkn bile elleri titriyodu

Gunaydin canimlarrrr.herkese guzel bi hafta yeni bol eksiler diliyorum.
Kizlar cok sukur stres olmus gibi olsak da bu hafta 1.lik gelmis.iyisiyle kotusuyle desteklesmek ve bu sonucu almaktir mutluluk bence.
seydam ya cuma 1 sey kacamak yapma hakkimiz var degil mi?
Merve -betul omuz omuza bizi de gaa getiriyonuz masallah kardesler size?
buse canim at aklindan canim.benim.ilk muayenem de oyle gerizrkali bi drydi.bi daha da gitmedim canim.hayatta hersey bir tecrube malesef aci tatli
hilalim cancagizim ben 1 sene oldu hala supheye dusuyorum.cunku kalbimiz kirik canim.ve bu bize inanilmaz bir guc veriyor hayata dair.emin ol topluma cikmaya basladikca farkedecksin.baska evliliklerdeki sacma sapan evlilik kavga nedenlerini gprdukce.corbami elestirdi.corabini salona koymus vs gibi sacma nedenlerden.bu sana evladini daha mutlu ve dogru buyutmeyi nasip edecek.derin bir nees al ve aglamak istiyorsan agla.ama artik geri adim atma canim esin iyilesme surecini tedaviyi kabul etmedigi surece.bu konuda aile bakanliginin danismanligini ara ve fikir al.ordan cok ciddi ucretsiz yardim alabilirsin canim.her konuda.ozel gorevli bile gonderip seni destekliyorlarmis.netten bak devletin bagimlilik tedavisi icin farkli politikalari var.ama bu saatten sonra geri adim olaylari daha da kotulestirir sana da evladina da yazik.bazen kati devam etmen cok daha guzel sonucalr getirir.Rabbim yardimcin olsun:/

B burnfat55 sağ ol fatmacım. evet tecrube. bugün reglim söküldü canım. düşük müşük olmasın regl olsun daha iyi. daha da gitmem böyle heves de yapmam yani oluruna bırakıcam :)

B burnfat55 sağ ol fatmacım. evet tecrube. bugün reglim söküldü canım. düşük müşük olmasın regl olsun daha iyi. daha da gitmem böyle heves de yapmam yani oluruna bırakıcam :)
hadi bi rahatlarsin artik.adetin stresi de vardi tabi.moral yuksek olsun.benim ilk dusukten 1.5 sene sonra oldu.nasip boyle seyler.hakkinda hayirlisi olsun

Kızlar bir itirafta bulunucam bugün sabah 5'te misafirimizin bebeği uyandı, gezdirmeye çıktık. Eve gelirken sıcak simitle, çikolata aldık. Uyku semeside vardı sanırım bir simit ve çokokremden bir kısım gömdüm((bütün gün bir şey yemesem mi???napsam, şu an çok pişmanım...

Sag ustte kendi ismine tikla tum mesajlarim yaziyor ona tikla canim ordan mesaj sayina bakabilirsn
Sağol
7 ler geldi hoşgeldi kızlar rüya gibi çoooook mutluyum inanamıyorum Allahıma şükürler olsun
Maşallah Tebrikler
kızlaaaarrrrrrrrr

geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7

teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm

Ooooo harikasın.
Amin duam o
Maşallah iradene ve sabrına. Ben bile 7 kg da tepkiler alıyorum.
Geçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
Maşallah çok güzel vermişsin darısı başıma

Günaydın kızlar :) sabah 6.30 da dikildim ayağa ama baktım ki akşama doğru uyuma ihtimalim var yattım geri 9da kalktım geçen günden kalan yarım çikolatayı yedim şimdi kahvaltı yapıyorum daha tabağın yarısı bitti ama ben doydum sayılır :) herkese mutlu günler

SONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR

3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM

GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
Belki geç döllenmedir belki strestendir. Bence dra git bi ön kontrol ol. Kafan rahat olur
Merhaba.Ben ayşe :)

Dehşet oldum bi.
Yiyerek de dengeleyebilirsin canım sporunu arttir bir de aç bırakma kendini

Maşalllahhhh
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar. Sizi gördükçe azmim artıyor.

Bu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
Kv işte. adı üstünde :)))
kıskançlıktandır o diyememiştir dili varmamıştır

Kızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm
O kadar stresin koşturmanın üstüne bu kadar kaçamak normal bence de :) Hem hep diyorum 1 kere mezun olabilen bir daha yapabilir.Hem 5 kg nedirki? Ben 6 kg kaldı diye seviniyorum
Yarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var

Ne yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
Çorba.börek.sebze yemeği.et veya tavuk.pilav.salata.cacık.tatlı Benim misafir listem :) Ekstra olursa ala olur elbette :)
Allah kolaylık versin.

kızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
Bana uyar kaptanım. Bu hafta verdim bile saymıyorum.Regl yüzünden Haftaya bende 1 kg bari vermiş olurum inşallah

doktordan dönüyorum sinirim bozuk alttan muayene oldum nefret ettim gerzek kadın

kese yok
tahlil olmadım çok tutacaktı sonuc bugun cıkmıcaktı
elifin dediği gibi sağlık ocağında olcam
Sıkma canını. Kan vermeni isterim bende.Genel bi tahlil de yaptır bence. Hayırlısı olsun senin için.

67 iyidir bence sen yaparsınnn :)
ne demek güzelim ayrıca hakettin sen maşallah
valla canım bizde adet öyle bu lafa da eşim sinir oluyorum adam bizde adet diye 5 defa istediği için beni
5 miiiii? diye yazacaktım. Detayları görünce sizinki ısınma turlu olmuş :)
Çok amiiiiiiiinnnnnn

Senin menü daha kolay olmuş :) Sebze de atın mangala. Benim favorimdir pişmiş soğan :)))

2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedef kilo 69
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedef kilo
erdemhilal güncel 72.2 hedef kilo 67
buseb güncel 68.3 hedef kilo 64
burnfat55 güncel 85.1 hedef kilo 82.5
Ayyy ben ne yapsamki hedefimi? 3 kg verebilir miyim acaba 1 ayda?
kızlar bu hafta 1. olduk hepinizi tebrik ederimmm
ayrıca zamannn35 ve buseb sizi ayrıca tebrik ederim etap 2.si ve etap 3.sü olmuşsunuz
TEBRİKLER

hadi bi rahatlarsin artik.adetin stresi de vardi tabi.moral yuksek olsun.benim ilk dusukten 1.5 sene sonra oldu.nasip boyle seyler.hakkinda hayirlisi olsun

amin fatmammm
bak 1,5 sene sonra oldu diyorsun bu işler nasip işte o yüzden biz denemelere devam edicez belki olmayacak bizimde uzun süre Allahın taktiri sonuçta...

yeni kızlar ikiniz de çikolatalanmışsınız aşk olsunnn
bizim takımda böyle şeylerin cezası var. sporunuza ek 45 dk yürüyüş yapmalısınız bugün

Belki geç döllenmedir belki strestendir. Bence dra git bi ön kontrol ol. Kafan rahat olur

Merhaba.Ben ayşe :)

yok ayşecim regl oldum. doktora gittim kese yok canım. kan tahlili de yaptırmadım bugün reglim söküldü çünkü. doktora falan da gitmem kan da verdirmem daha olursa artık 2 ay sonrası öğrenirim nasılsa böyle stres olmaya gerek yok ilk denemeden. kadın zaten beni kale bile almadı ilk deneme olduğunu söylediğimde sinir etti beni

Dehşet oldum bi.

Yiyerek de dengeleyebilirsin canım sporunu arttir bir de aç bırakma kendini

işte canım madde bağımlılığı böyle bir şey. Allah bu dertte olanları kurtarsın

Sporun çok güzel ama pide makarna salatası lokum baya baya olmuş
Suyu da çoğaltmişsın tebrikler
Bu hafta telefonların sulanma haftası herhalde.Aynı şeyi yaşadım bende dün.

Şimdide hamburger yicem valla atın beni yüksek bi yerlerden bugün tutamıyorum kendimi
Ooooo idolüme bak. Haftanın acısını çıkarmış Yaramasın inşallah. İnsan arada böyle cozutabiliyor. Bence anlık gaflet seninki. İradeni az çok tanıdım.Toparlarsın tüm hafta.

Pişmanlığının buram buram kokusu bana kadar geldi.Aç kalma da sporu fazlalaştır bence bugün

Ben atlamışım regl olduğunu afedersin. Drlar hasta psikolojisini düşünmeden konuşur hep.18 yaşındaki kardeşime beyin ameliyatı olman lazım.Hem çok riskli hemde masa da kalabilirsin demişti.Bu adam bi de proflara ders verme derecesinde düşün. O yüzden takma kafana. Benim kan sonucum 22 çıktığında hamile falan değilsin diyip adet söktürücü al demişti dr. Kızım 3 yaşında şu an.Dr diye onu dinleyip kullansaydım kızımı öldürmüş olacaktım ellerimle Stresten gecikmiş seninki belliki. İnşallah çok beklemeden gelir kuzucuğun :)

Heyy maşallah ya benim acigimi bile kapattiniz size helal kizlar can8 gonulden tebrikler
sagol tatlım

sagol canım

Canım biliyorum sporu buna göre yapicam bilerek yedim daha önce bunu açıklamıştım. Bir de regl oncesindeyim gün içinde oraya buraya saldirmiyim diye yedim . Amin..
Sporun çok güzel ama pide makarna salatası lokum baya baya olmuş
Suyu da çoğaltmişsin tebrikler
Canım makarnadan yemedim salatasindan yedim sadece misafirlikteydim elimden gelenin en iyisiydi pide olmasaydı daha iyiydi lokum olmasa iyiydi su inşallah hep artarak gider

Günaydın..
Deneme süresinde biri olarak bu kadar seyrek gelmemem gerekiyor biliyorum.
Ama dün sabaha karşı telefonum suya düştü.Çalıştı mı evet.Düzenli mi hayır Beğendim alıntıladım sayfa kapandı.Kendi kendine açılıp kapanıyor tlfnum.Sanırım net kısmını pek kullanamayacağım Yeni tlf için de imkanım yok su an.Eski tlfnuma dönersem akıllı değil maalesef. Dün yine akşama kadar dışarıda süründüm.
Kıyafetler,süsler,detaylar alışverişteydik kardeşimle. Sıcak çarptı yine.Kus kus öldüm akşamüstü.Akşam da yemekte dışarıdaydık.Sonra da doğumgünü kutlamasına davetliydik.Eve geliş 12 yi buldu. Gelemedim
Tekrar tebrik ediyorum tüm takımı.Verenler,duraksayanlar,ağır adımlarla gidenler hepinizi kutlarım. Azminiz beni çok etkiliyor. Bende veririm kesin diyorum.
@seydan94 Kaptanım bu arada 2 eylül hedefimi 74 olarak belirliyorum ben.3 kg veririm diye ümit ediyorum. Tabi liste dışındakiler katılabiliyor mu bilmiyorum.Olsun listede olmasamda 2 eylül için ben kendimce yarışırım hedefime doğru :)

Herkese Günaydın bir sürü alinti yapmıştım nasil becerdim anlamadim
@seydan94 sagol kaptanim bireysele yazdirmisiz adimizi mutlu oldumm
takimim tebrikler acik ara fark atmışiz bütün takimlara
Hilalimm tebrikler bebisimm kupayi almissin
Benim 2 eylül hedefim 75 olsun kızlar
Ayyy ben dün cok yaramazlik yaptim kizlsr ama esimle acayip yürüyüş yaptik simdi o berbat menüyü yazayim

Dünkü menüm
08.30 kahvaltı
1 kepekli ekmekten az kaşarlı tost.
2 çay
1 çatal peynir
2 zeytin
domates salatalık

11 ara
2 galeta (uno marka kepekli kalem inceliğinde olanlardan)

13,30 öğle yemeği
2 mini boy lahmacun
1 büyük ayran

16 ara
1 şeftali
1 incir
1 şekersiz sütlü nescafe (evde süt dökerek yaptım)

19 akşam yemeği
8 yk kumpir (4-5 dilim sosis,kaşar,mısır,turşu,acı,yeşil zeytin)

21 ara
misafirlikte sade Türk kahvesi ve 3-4 bardak çay

su 3ü geçti çok rahat.Belki 4. çok sıcaktı ((
spor 40 dk tempolu kesintisiz yürüyüş.(kızımın kresine giderken),
yemek için oturmalarım hariç 9-16 arası çarşıda dolaşma.

Bu arada akşam pasta tabağımı elime almadım.sadece çay içtim.
Kızlar azmime hayran kaldı.Müthiş bir yaşpasta ve bi sürü kuru pasta vardı.Ama ısırık dahi almadım.
Biliyorumki benim için ortası yok.1 ısırık 1 çatalla kalamıyorum.Ya hep ya hiç olmalı.Kumpirin ve öğlenki lahmacunun üstüne ayıp olurdu zaten 1 ısırık bile. :) Nefsime hakim oldukça kendime olan güvenim artıyor.70leri görürüm ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…