- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.181
Menumude yazayım hadi dovun beni
Sabah 10
Bir bardak süt
Ara 13
Bir şeftali
Öğle 15
2 dilim tb ekmeği
Bir dilim salam
Akşam 19
Bir bardak icetea
Bir isirik nugger dondurma
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş
Ne deseniz haklısınız bugün bi tuhaftim saçma sapan şeyler yedim
Şimdide hamburger yicem valla atın beni yüksek bi yerlerdenbugün tutamıyorum kendimi
Ya bilmiyorum ama tutamadım. Menü değildi sadece hamburger köftesi ekmek ama mayonez vardıkaptanim evi bile toplamadim. Değişik bi ruh halindeyim. Kaç gündür sakinim onun patlamasimi acaba. Aglicak gibiyim yaa
hadi bi rahatlarsin artik.adetin stresi de vardi tabi.moral yuksek olsun.benim ilk dusukten 1.5 sene sonra oldu.nasip boyle seyler.hakkinda hayirlisi olsun
SağolSag ustte kendi ismine tikla tum mesajlarim yaziyor ona tikla canim ordan mesaj sayina bakabilirsn
Maşallah7 ler geldi hoşgeldi kızlar rüya gibi çoooook mutluyum inanamıyorum Allahıma şükürler olsun
Ooooo harikasın.kızlaaaarrrrrrrrr
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7
teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm
Amin duam obetüüüll ve yasemin süpersinizzzzzzzzz
fatmaa seninde güzel bence de sen daha eksisin aslında menülerin güzel çünküüüü tebrikleeeeeeerrr
ayşee canım sen de üzülme haftaya inş. sökülmüş de olursun eksi çıkarsın canımmmm..
Maşallah iradene ve sabrına. Ben bile 7 kg da tepkiler alıyorum.hatta bugün itibariyle 22 kg oldu Zuhalimm ...çevremdekiler çok şaşkın canımm eridin bittin deyip duruyorlar ama çevremde ki bakışlardan çok kendimin hissettıkleri paha biçilemez şahsen ...hafifim çok rahat hissediyorum rahatça eğilip kalkıyorum giydiğim herşeyi zorlanmadan giyiyorum ..işyerinde ki formalarım üzerimden dökülüyor ..daha düne kadar hastalar bana abla derken şimdiden hanımefendiliğe terfi oldum ..sanki kilo almak kadınlık vasıflarımıda etkilemiş gibi ..işte böyle kızlar ben bu yola çıktığım sizlerle olduğum ve de zayıfladığım için çok mutluyum hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
Maşallah çok güzel vermişsin darısı başımaGeçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
Belki geç döllenmedir belki strestendir. Bence dra git bi ön kontrol ol. Kafan rahat olurSONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR
3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM
GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
Merhaba.Ben ayşe :)Kızlar uzun zamandır izindeydim geldim çok şükür :))
İzne ayrılış 66.7
Bugün 66.00
Mesaj bu hafta başlıyorum :))
Spor evru şallı süperkarın 2,5 saat
Yüzdeyi izinden dönüşte nasıl hesaplıyıruz bilemedim
Dehşet oldum bi.ay cnm çok sıktın kendini patladın bence. hafta içi de menülerin azdı zaten. öğlen yesen daha iyiymiş ama yedin kurtuldun sonunda.
kendini de yıpratma. erdemi tehtit et doktora gitmezsek açıyorum davayı de. ailesi de maddi destek olsun hastaneye tek sizi zorlayabilir. kabul etmezse ac davayı. ciddiyetini görsün çünkü bonzai kendi başına anti depresanla falan bırakılmıyo.
kızın biri çıktı geçen tv ye kapalı kız yası küçük annesini falan dövüyomuş para için. evden kaçmış faln. aglıyodu ekranlara beni kurtarın tedavi olmk istiyorum yardım edin diyekonusurkn bile elleri titriyodu
Yiyerek de dengeleyebilirsin canım sporunu arttir bir de aç bırakma kendiniKızlar bir itirafta bulunucambugün sabah 5'te misafirimizin bebeği uyandı, gezdirmeye çıktık. Eve gelirken sıcak simitle, çikolata aldık. Uyku semeside vardı sanırım bir simit ve çokokremden bir kısım gömdüm ((bütün gün bir şey yemesem mi???napsam, şu an çok pişmanım...
Maşalllahhhh5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
ayeyldz güncel 74.1 hedef kilo 69
eveeeeeeeeeet buyrun hedef listemiz :)
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedefe kalan kilo 1.6
erdemhilal güncel 72.2 hedefi ulaştı ve -1.3 daha verdi tebrikleeeer
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedefe kalan kilo 2.6
zamann35 güncel 78 hedefe kalan kilo 2
burnfat55 güncel 85.1 hedefe kalan 0.6
Bu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
kıskançlıktandır o diyememiştir dili varmamıştır
O kadar stresin koşturmanın üstüne bu kadar kaçamak normal bence de :) Hem hep diyorum 1 kere mezun olabilen bir daha yapabilir.Hem 5 kg nedirki? Ben 6 kg kaldı diye seviniyorumKızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm
Yarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var
Çorba.börek.sebze yemeği.et veya tavuk.pilav.salata.cacık.tatlı Benim misafir listem :) Ekstra olursa ala olur elbette :)Ne yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
Bana uyar kaptanım. Bu hafta verdim bile saymıyorum.Regl yüzündenkızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
Sıkma canını. Kan vermeni isterim bende.Genel bi tahlil de yaptır bence. Hayırlısı olsun senin için.doktordan dönüyorum sinirim bozuk alttan muayene oldum nefret ettim gerzek kadın
kese yok
tahlil olmadım çok tutacaktı sonuc bugun cıkmıcaktı
elifin dediği gibi sağlık ocağında olcam
5 miiiii? diye yazacaktım. Detayları görünce sizinki ısınma turlu olmuş :)67 iyidir bence sen yaparsınnn :)
ne demek güzelim ayrıca hakettin sen maşallah
valla canım bizde adet öyle bu lafa da eşim sinir oluyorum adam bizde adet diye 5 defa istediği için beni
Çok amiiiiiiiinnnnnn
Senin menü daha kolay olmuş :) Sebze de atın mangala. Benim favorimdir pişmiş soğan :)))tamam güzelim haftaya hallederiz listeye girdiğinde sorun yok indirirken bişey olmuyor hedef istediğin zaman indirilir çıkartmak biraz sıkıntı :)
ben çok daha kolayını buldumarkadaşımız var söyledik lahmacun yapcak getircek yarın bir de kebap yapcak hazırlicak benimkide yukarda terasta mangalda yapcak onları ben bir pilav salata çorba yaparım olur biter bir de bi iki küçük yoğurtlu meze hazırlicam birazdan oldu sana mis gibi yemek :))
Ayyy ben ne yapsamki hedefimi? 3 kg verebilir miyim acaba 1 ayda?2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedef kilo 69
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedef kilo
erdemhilal güncel 72.2 hedef kilo 67
buseb güncel 68.3 hedef kilo 64
burnfat55 güncel 85.1 hedef kilo 82.5
hadi bi rahatlarsin artik.adetin stresi de vardi tabi.moral yuksek olsun.benim ilk dusukten 1.5 sene sonra oldu.nasip boyle seyler.hakkinda hayirlisi olsun
Kızlar bir itirafta bulunucambugün sabah 5'te misafirimizin bebeği uyandı, gezdirmeye çıktık. Eve gelirken sıcak simitle, çikolata aldık. Uyku semeside vardı sanırım bir simit ve çokokremden bir kısım gömdüm ((bütün gün bir şey yemesem mi???napsam, şu an çok pişmanım...
Günaydın kızlar :) sabah 6.30 da dikildim ayağa ama baktım ki akşama doğru uyuma ihtimalim var yattım geri 9da kalktım geçen günden kalan yarım çikolatayı yedim şimdi kahvaltı yapıyorum daha tabağın yarısı bitti ama ben doydum sayılır :) herkese mutlu günler
Belki geç döllenmedir belki strestendir. Bence dra git bi ön kontrol ol. Kafan rahat olur
Merhaba.Ben ayşe :)
Dehşet oldum bi.
Yiyerek de dengeleyebilirsin canım sporunu arttir bir de aç bırakma kendini
Sporun çok güzel ama pide makarna salatası lokum baya baya olmuşEveet yeme işini sonunda bitirdim yazayım artık elimden geleni yaptığıma inanıyorum ve reddettiklerimde çok fazla bugün . Ama tabi masum bir menü olmadı. Yarın sabah ilk isim spor olacak bu akşamda bugün için yapacağım elbet ..
12.00 1 lokum 1 hurma
13.30. Makarna salatası vardı yoğurtlu sebze kısmını ayırdım kendime. 2 kibrit kutusu peynir 2 zeytin 2 dilim normal ekmek
19 00 2 sebzeli ve kıymalı pide küçüktü ler 2 bardak hazır ayran
20.45. 1 dolu tabak yayla çorbası
Su 1 litre olmak üzere bugün 1.5 bulur
spor 30 dk yürüyüş 20 squat 20 mekik 50 yan hareketi
Bu hafta telefonların sulanma haftası herhalde.Aynı şeyi yaşadım bende dün.Kızlar alıntı yapamadım. Telefona su dokuldugunden beri kafayı yedi
@Alinin_Annesi kuzum teşekkür ederim
@seydan94 canım tanışma faslı filan olunca 4 kere normal bence :)
Ay başka neler yazılmıştı unuttum vallane çok konusmussunuz yahu
Menumude yazayım hadi dovun beni
Sabah 10
Bir bardak süt
Ara 13
Bir şeftali
Öğle 15
2 dilim tb ekmeği
Bir dilim salam
Akşam 19
Bir bardak icetea
Bir isirik nugger dondurma
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş
Ne deseniz haklısınız bugün bi tuhaftim saçma sapan şeyler yedim
Ooooo idolüme bak. Haftanın acısını çıkarmışŞimdide hamburger yicem valla atın beni yüksek bi yerlerdenbugün tutamıyorum kendimi
Kızlar bir itirafta bulunucambugün sabah 5'te misafirimizin bebeği uyandı, gezdirmeye çıktık. Eve gelirken sıcak simitle, çikolata aldık. Uyku semeside vardı sanırım bir simit ve çokokremden bir kısım gömdüm ((bütün gün bir şey yemesem mi???napsam, şu an çok pişmanım...
Ben atlamışım regl olduğunu afedersin. Drlar hasta psikolojisini düşünmeden konuşur hep.18 yaşındaki kardeşime beyin ameliyatı olman lazım.Hem çok riskli hemde masa da kalabilirsin demişti.Bu adam bi de proflara ders verme derecesinde düşün. O yüzden takma kafana. Benim kan sonucum 22 çıktığında hamile falan değilsin diyip adet söktürücü al demişti dr. Kızım 3 yaşında şu an.Dr diye onu dinleyip kullansaydım kızımı öldürmüş olacaktım ellerimleamin fatmammm
bak 1,5 sene sonra oldu diyorsun bu işler nasip işte o yüzden biz denemelere devam edicez belki olmayacak bizimde uzun süre Allahın taktiri sonuçta...
yeni kızlar ikiniz de çikolatalanmışsınız aşk olsunnn
bizim takımda böyle şeylerin cezası var. sporunuza ek 45 dk yürüyüş yapmalısınız bugün
yok ayşecim regl oldum. doktora gittim kese yok canım. kan tahlili de yaptırmadım bugün reglim söküldü çünkü. doktora falan da gitmem kan da verdirmem daha olursa artık 2 ay sonrası öğrenirim nasılsa böyle stres olmaya gerek yok ilk denemeden. kadın zaten beni kale bile almadı ilk deneme olduğunu söylediğimde sinir etti beni
işte canım madde bağımlılığı böyle bir şey. Allah bu dertte olanları kurtarsın
sagol tatlımHeyy maşallah ya benim acigimi bile kapattiniz size helal kizlar can8 gonulden tebrikler
sagol canımSıkma canını. Kan vermeni isterim bende.Genel bi tahlil de yaptır bence. Hayırlısı olsun senin için.
5 miiiii? diye yazacaktım. Detayları görünce sizinki ısınma turlu olmuş :)
Çok amiiiiiiiinnnnnn
Senin menü daha kolay olmuş :) Sebze de atın mangala. Benim favorimdir pişmiş soğan :)))
Ayyy ben ne yapsamki hedefimi? 3 kg verebilir miyim acaba 1 ayda?
TEBRİKLER
Canım biliyorum sporu buna göre yapicam bilerek yedim daha önce bunu açıklamıştım. Bir de regl oncesindeyim gün içinde oraya buraya saldirmiyim diye yedim . Amin..yeni kızlar ikiniz de çikolatalanmışsınız aşk olsunnn
bizim takımda böyle şeylerin cezası var. sporunuza ek 45 dk yürüyüş yapmalısınız bugün
işte canım madde bağımlılığı böyle bir şey. Allah bu dertte olanları kurtarsın
Canım makarnadan yemedim salatasindan yedim sadece misafirlikteydim elimden gelenin en iyisiydi pide olmasaydı daha iyiydi lokum olmasa iyiydi su inşallah hep artarak giderSporun çok güzel ama pide makarna salatası lokum baya baya olmuş
Suyu da çoğaltmişsin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?