Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok da bi abartma olmamış bence.Saat olarak geç olunca sıkıntı sadece. Benim lahmacun ve kumpire bakınca sen masumsun arkadaşım :)

Canım bende yeniyim ama hedef verdim sonuçta biz gitmek için değil azimle kiloları vermek için buradayız
Canım evet kacamaklarin olmuş bunu zaten biliyorsun ama reddettiklerin süper ve sonucunu akşam almışsın bile azmin gözle görülür elle tutulur bir hale bürünmüş insanların tepkileri ister istemez etkili oluyor dikkat et denge le
Saati geç olmuş hiç olmasa iyiydi tabi canim

ben de şimdi reglim ama öyle şeyler okudumki forumlarda insanlar regl olduğuna rağmen hamile. fatmada 2 ay regl olmuş doktora gidiyor 3 aylık hamile. o yüzden şimdi ben ağrı kesici almak istiyorum ama almıyorum. çünkü doktor da kese gözükmüyor dedi hamile değilsin diyemiyoruz dedi. yani ufacık bir ihtimal bile olsa eğer geç döllenme falansa bebeği öldürmüş olmamak için hayatımda ilk defa ağrıyla kıvranıyorum ama ilaç alıyorum canım :/

ben de regl oldum canım dün hafiften başladı dün nesquik içtim ben de light sütle hala da canım tatlı istiyor ama kendimi tutuyorum

kaşar kullanmıyoruz canımm tostu beyaz peynirle yap tam buğday ekmeğiyle.
lahmacun ve kumpir de olmamış hele kumpirin patatesi margarin ve kaşarla yoğruluyor çok fena yani. yani şuan bu menü kilo vermene uygun değil

tebrik ederim yaş ve kuru pasta yemediğin için ama yeterli bulmadım canım. Mefkurem ceza vermezse iyidir

su güzel canım :)

yasemiin ben de dün o saatte nesquik içtim

akşamda ezogelin çorba

güzel menü canım yaramazlık hariç

spor da su da güzell

Busecim böyle böyle uzaklasacagiz bu tuzaklardan :)

inş canım biraz kendinize gelmeniz için azar yemeniz lazım. benim de başlarda işlenmiş gıdalarla salamla fümeyle başım dertteydi çok çektiler kulağımı usanmadılar ben de bıraktım canım onları yemeyi

bu arada sen de semplice_signora ayşe de ela arkadaşımız da herkes 2 eylül için hedef koyacak tabi canım. beraber bir takımız biz şuan listede olmasanız da

günaydın canolaaarr :)
Günaydın Canım
Bencede Patlama Oldu Canım. Çok stres altındayım çünkü
Ama daha güvenmiyorum ona şimdilik tamam ama durumu senin gidişatın belirlicek dedim
Evet canım. Bunun için güvenmiyorum zaten. Sadece bi şans istiyor. Önceden izin vermediği şeylere karışmıyor. Bakalım bende gidişatına göre durumumuz belli olacak dedim. Çünkü geçen seferki gibi olsun istemiyorum
Bütün gün yememezlik yapma sakın canım. Insaniz arada oluyor. Ama durmicaz devam edicez :)
Sağol

Maşallah Tebrikler

Ooooo harikasın.

Amin duam o

Maşallah iradene ve sabrına. Ben bile 7 kg da tepkiler alıyorum.

Maşallah çok güzel vermişsin darısı başıma
sagol canim
Günaydın Canım afiyet olsun

aynen ya kafayı yedi sürekli kapanıyor benimkide yada ben kapatmak zorunda kalıyorum gidip milleti arıyor
Ya benimki bilmiyorum ama çok sikintiliyim ondan oldu sanırım. Yoksa öyle kaçamak filan yapan biri değilim. Ama bu tabiki pes etmeme sebep değil
Günaydın Canım. Sen gene elinden geldiğince girmeye çalış. Listede olmasan bile paylaşım yap canım
kaçamak çok var canım biraz daha dikkat edersen toparlarsin
Afiyet olsun canım

sonra daha beter artılar gelsin diye mi hayırdır güzelim kız ben nesquiki en son çocukken içerdim

anladım canım
Fenaa gaza getiriosunn kaptanciiiimmm

yaparım öyle şeyler :)))

valla benimkiler en son da öyle bir topluca gelmişlerdi ki hala gülerim ona

Ya bilmiyorum ama tutamadım. Menü değildi sadece hamburger köftesi ekmek ama mayonez vardı kaptanim evi bile toplamadim. Değişik bi ruh halindeyim. Kaç gündür sakinim onun patlamasimi acaba. Aglicak gibiyim yaa

hobaaaa güzelim yapma böyle kendine zarar veriyorsun ama

tatlım gel bildirimlerini yap ayrıca artı olmaman gerekiyor listeye girmen için gel buraya menü de paylaşabilirsin sıkıntı yok listeye girmeden takıl

doğru valla stres bitti ya şükürler olsun

öncelikle hoşgeldin
hedefini not alırım ve hayır listede olman gerekmiyor hedef için ama lütfen daha sık burda olmaya hergün menü paylaş ve burda katılımın olsun

lokum makarna salatası pide yavrum spor şahane menü bir o kadar kötü su da çok az bu mevsimde hele 3 lt yi bulmak lazım hele ki bu kadar ağır yemişsen

mefkurem izin vermiş bişey demiyorum onun haricinde iyi canım spor da olsun ama bugünnutellada olmasın daha güzel olcak buıgün:)

evet canım ama kaçamak hakkını akşam kullanmıyoruz sabah veya öğlen

hiç bişey yemeyerek değil ama az ve yağsız şeyler ye karbonhidrat alma bir de spor yap bide su iç bol

kız bunca şeyin üstüne bir de pasta mı yicektim olmamış güzelim tost lahmacun kumpir yavrum kilo almak isteyenler topiğiyle karıştırmadıysan sıkıntı

ayy allahım bende dedim büyük kaçamak geliyor keşke o kadar geç yemeseydin ama hadi o kadarcıktan bişey olmaz ya sporda güzel maşallah fıstığıma

günaydınn canım :)
sağolasın ben yoktum burda ama haberlerinizi alıyordum bana da güzel bir hediye oldu valla teşekkür ederim :)))

iyi demişsin canım hakkında hayırlısı. önceden izin vermediği şeylere karışmıyor demişsiniz ama sizin asıl sorununuz madde canım böyle ufak şeyler değil sakın gözün boyanmasın.

sonra daha beter artılar gelsin diye mi hayırdır güzelim kız ben nesquiki en son çocukken içerdim

ya kaçamak yapacaksam hakkıyla yaparım zaten kaçamakçı biri olmadığım için hakkını veririm yani
ayartmak istemem canım bizim evde kutu nesquik tozu hep vardır. ben çocukluğumda başladım arada da hep içerim severim yani. eşim de cocukken tanışmamış evlendiğimizde müptelası oldu içiyoruz yani biz seviyoruzbu vitaminli çikolatalı çocuk içeceğini kuzusu

oo hoşgeldiniiizzz tünaydınlarrr

teşekkür ederiz darısı başınıza tatlışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…