- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.221
takip edemedim canım ne çıktı kan sonucuniyi demişsin canım hakkında hayırlısı. önceden izin vermediği şeylere karışmıyor demişsiniz ama sizin asıl sorununuz madde canım böyle ufak şeyler değil sakın gözün boyanmasın.
ya kaçamak yapacaksam hakkıyla yaparımzaten kaçamakçı biri olmadığım için hakkını veririm yani
ayartmak istemem canım bizim evde kutu nesquik tozu hep vardır. ben çocukluğumda başladım arada da hep içerim severim yani. eşim de cocukken tanışmamış evlendiğimizde müptelası olduiçiyoruz yani biz seviyoruzbu vitaminli çikolatalı çocuk içeceğini kuzusu
oo hoşgeldiniiizzz tünaydınlarrr
teşekkür ederiz darısı başınıza tatlışşş
bu ne canım bizi yendiniz diye üyeler bizden önce size günaydın diyor
iyi demişsin canım hakkında hayırlısı. önceden izin vermediği şeylere karışmıyor demişsiniz ama sizin asıl sorununuz madde canım böyle ufak şeyler değil sakın gözün boyanmasın.
ya kaçamak yapacaksam hakkıyla yaparımzaten kaçamakçı biri olmadığım için hakkını veririm yani
ayartmak istemem canım bizim evde kutu nesquik tozu hep vardır. ben çocukluğumda başladım arada da hep içerim severim yani. eşim de cocukken tanışmamış evlendiğimizde müptelası olduiçiyoruz yani biz seviyoruzbu vitaminli çikolatalı çocuk içeceğini kuzusu
oo hoşgeldiniiizzz tünaydınlarrr
teşekkür ederiz darısı başınıza tatlışşş
işte hep kaptandan oluyor bunlar ben yerimde durmuyorum kiAy son mesajda senin adını görünce 9.takım sandım
Ay son mesajda senin adını görünce 9.takım sandım
makarnasından yoktu salatasını ayırdım makarnayı koymadan ev sahibi.. ama evet ağırdı. Su da yarım litreden zorla çıkabildim 1,5 alokum makarna salatası pide yavrum spor şahane menü bir o kadar kötü su da çok az bu mevsimde hele 3 lt yi bulmak lazım hele ki bu kadar ağır yemişsen
5 kg mu 52 ile evlendim 63 oldum 1 senede bide bu kilo ile hamile kaldım 3 ayda 69 oldum (özgürüm ya) düşük yaptım kaldımı kilolar bana 63 e iki senede anca düştüm iradesiz nolcakcanım ben bizim eve hiç almam zaten evlendim 5 kilo aldım böyle şeylerle gelme kız bana
canımm kazanın yanında olmak istiyorlar belki
makarnasından yoktu salatasını ayırdım makarnayı koymadan ev sahibi.. ama evet ağırdı. Su da yarım litreden zorla çıkabildim 1,5 a
güzel başladııım :) kendime fotoğraflı bir günlük yazıyorum şimdi bilgisayardan. Zayıflayınca çıktısını alıp koycam başucumayine de olmamış be güzelim bari onun üstüne pide olmasaymış ne gerek varmış ki bugüngüzel bir sağlıklı menü istiyorum senden
ooo hosgeldiniz sefer gerdiniz:)yok be size ozel dil rutini bozmadik sadece:):):)bi dahakine artik diyelim.sizin takimpa yarismak zevktigünaydınnnnnnnnnnnnnnn
sopayı ortalamayı görünce sırra kadem bastım sandınız dimi
hakkımızla yenildik bildiğin ezdiniz bizi o ortalamayı yaparken hiç mi acımadınız
tebrikler kızlar süperdiniz
5 kg mu 52 ile evlendim 63 oldum 1 senede bide bu kilo ile hamile kaldım 3 ayda 69 oldum (özgürüm ya) düşük yaptım kaldımı kilolar bana 63 e iki senede anca düştüm iradesiz nolcaksonra yine 3 le hamile kaldım şuan 72 ile yuvarlanıyorum 5 kgnun lafı olmaz
bunun birde rövanşı olmalı yenilen pehlivan temsili ben
güzel başladııım :) kendime fotoğraflı bir günlük yazıyorum şimdi bilgisayardan. Zayıflayınca çıktısını alıp koycam başucuma
Evde ve müsaitken ara öğünlerimi kaç saat arayla yesem diye düşünüyorumahhh canım benim kıyamam olur olur olmicak bişey yok
Evde ve müsaitken ara öğünlerimi kaç saat arayla yesem diye düşünüyorum
gerçi pek kahvaltı saatinde yemedim ama3 ara 2 ana olacak artık
takip edemedim canım ne çıktı kan sonucun
canım ben bizim eve hiç almam zaten evlendim 5 kilo aldım böyle şeylerle gelme kız bana
5 kg mu 52 ile evlendim 63 oldum 1 senede bide bu kilo ile hamile kaldım 3 ayda 69 oldum (özgürüm ya) düşük yaptım kaldımı kilolar bana 63 e iki senede anca düştüm iradesiz nolcaksonra yine 3 le hamile kaldım şuan 72 ile yuvarlanıyorum 5 kgnun lafı olmaz
bunun birde rövanşı olmalı yenilen pehlivan temsili ben
ay güldürdün beni canım
doktor muayene etti kist vs yok temiz. kan tahlili sağlık ocağında yaptırcaktım ama vzgeçtim regl oldum canım. yine de p.tesi değerlerime baktırma amaçlı yaptırabilirim.
5 kilo da ne ki
canım sen kaç yaşındasın? boyun kaç? bir de ismini tekrar söyler misin aklımda kalmadı.
ben de sneinle benzer durumdayım ben 59 la evlendim 11 ayda 71 oldum şimdi 68.3 oldum. hamile kalsaydım 85 falan olurdum rahat. her şeyde bir hayır vardı. zayıflayıp hamile kalayım bari yoksa vermesi gerçekten çok zor. doktorda biraz kilo verirsen daha iyi olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?