Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

takip edemedim canım ne çıktı kan sonucun

canım ben bizim eve hiç almam zaten evlendim 5 kilo aldım böyle şeylerle gelme kız bana

lokum makarna salatası pide yavrum spor şahane menü bir o kadar kötü su da çok az bu mevsimde hele 3 lt yi bulmak lazım hele ki bu kadar ağır yemişsen
makarnasından yoktu salatasını ayırdım makarnayı koymadan ev sahibi.. ama evet ağırdı. Su da yarım litreden zorla çıkabildim 1,5 a

canım ben bizim eve hiç almam zaten evlendim 5 kilo aldım böyle şeylerle gelme kız bana
5 kg mu 52 ile evlendim 63 oldum 1 senede bide bu kilo ile hamile kaldım 3 ayda 69 oldum (özgürüm ya) düşük yaptım kaldımı kilolar bana 63 e iki senede anca düştüm iradesiz nolcak sonra yine 3 le hamile kaldım şuan 72 ile yuvarlanıyorum 5 kgnun lafı olmaz
canımm kazanın yanında olmak istiyorlar belki
bunun birde rövanşı olmalı yenilen pehlivan temsili ben

makarnasından yoktu salatasını ayırdım makarnayı koymadan ev sahibi.. ama evet ağırdı. Su da yarım litreden zorla çıkabildim 1,5 a

yine de olmamış be güzelim bari onun üstüne pide olmasaymış ne gerek varmış ki bugüngüzel bir sağlıklı menü istiyorum senden

ooo hosgeldiniz sefer gerdiniz:)yok be size ozel dil rutini bozmadik sadece:):):)bi dahakine artik diyelim.sizin takimpa yarismak zevkti

canım valla öyle güzel anlatmışsın 1 yılda 11 kilo almışsın da ben 2 haftada 5 kilo aldım sıkıntı büyük ondan daha dur 2.hafta yeni oldu
yenilen pehlivana güreşe doymazmış öyle derler

bu ne canım bizi yendiniz diye üyeler bizden önce size günaydın diyor

ay güldürdün beni canım

takip edemedim canım ne çıktı kan sonucun

doktor muayene etti kist vs yok temiz. kan tahlili sağlık ocağında yaptırcaktım ama vzgeçtim regl oldum canım. yine de p.tesi değerlerime baktırma amaçlı yaptırabilirim.

5 kilo da ne ki

canım sen kaç yaşındasın? boyun kaç? bir de ismini tekrar söyler misin aklımda kalmadı.
ben de sneinle benzer durumdayım ben 59 la evlendim 11 ayda 71 oldum şimdi 68.3 oldum. hamile kalsaydım 85 falan olurdum rahat. her şeyde bir hayır vardı. zayıflayıp hamile kalayım bari yoksa vermesi gerçekten çok zor. doktorda biraz kilo verirsen daha iyi olur dedi.

Yeni gelen arkadaslar.oncelikle bu yola karar vermek guzel.yanliz eger hu grupta hep beraber ilerlemek istiyorsak listelere daha ozenli olmak lazim sahsen ben listelerinizde bu kadar kacamak gorunce acaba bende su kadarcik yapsam mi diye dusunuyorum.su konuda haklisiniz yaninda evinde hazirda olmayinca el altinda nr varsa ona gidiyor insan malesef.o yuzden ilk one pratik e diasriyada hitap eden cok pahaliya aml olmayavak bi alisveris yapalim.artik beyaz ekmekli sekerli seyler listelerde olmasin lutfen.cunku ben de normal larsiliyorum bu sefer.ama cuma sabah veya oglen bir cesit kacamak haricinde kacamak oldugunda her kacamak icin ayri ayri 45 dk sporumuz var.eer ki burda devam dusunuyorsaniz ve basari istiyorsak daha ozenli olmak kendimiz icin faydali arkadaslar.tereyagi kasar islenmis etler sosis sucuk patates hamur makarna vs sekerli gidalar cikolatalar vs bunlar bize simdiye kadar tuzak kuran bu bedenlerde olmamizin sebepleri.ben de basta yapiyordum ama malesef bu kacamagi yaptikca kilo vermesi imkansiz oluyor az sporla ve az suyla.sadece ustune almiyoruz.kimseyi kirmak degil niyetim.sadece daha guzel daha saglikli devam edelim olmazmi cancagizim takim arkadaslarim
daha kaliteli anneler.anneanneler olmak icin ilerde.hepinizi cok cok seviyorum.insallah hep beraber basaracagiz

Tabii Can'ım 5 kilo da ama diyete Bi başlayabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…