Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ana yemekleri kaçta yıyorsun ve kaçta uyuyorsun

Bu arada yaş kaçtı güzelim ?
22 yaşındayım. 10-11 arasını buluyor ilk öğünüm akşam 18 de yemeye çalışıyorum ortalama 2 gibi uyuyorum
canım güzel yazmışsın çok da haklısın biraz kötü hissettim okurken ama zorlıycam kendimi bundan sonra.. Teşekkürler

hislerime tercüman olmuşsun fatmacım

ece cim o kadar geç yatman kilo vermeni olumsuz etkiler. biraz erkene çekmeye çalış. bu kadar geç yatacaksan akşam yemeğini 19.00 da ye ve yatmadan 2 saat önce de 3 yk falan yoğurt ye bence. meto çalışmaya devam etsin.

canım valla öyle güzel anlatmışsın 1 yılda 11 kilo almışsın da ben 2 haftada 5 kilo aldım sıkıntı büyük ondan daha dur 2.hafta yeni oldu
yenilen pehlivana güreşe doymazmış öyle derler
amanınnn taze gelin hemen kalk erit aldıklarını naptınız yediniz içtiniz yattınız evlenince birlkte yapılması gereken en önemli şey yemek içmek değil benden söylmeesi tecrübe ile sabit
olsun canım stres yapma Allah ol dediğinde olur inan bizim grupta ne kadar pkolu varsa hepsi hamile kaldı kilo gebelik için öenmli bir etken
heryerimiz olduğu gibi rahimdede yağlanma oluyor herşey temiz olsada o yağlı bölge bile geciktirebiliyor
bence güzelce kilonu ver testlerini tabiki yaptır hatta çok istiyorsanız eşinde yaptırsın bence bu tetsler zaten evlenir evlenmez yapılmalı yıllarca boşa korunup aslında tedavi görmeleri gereken çiftler var
ben Ayfer canım yaş mı 30 canım 26 yaşında evlendim 52 kg ile 63le hamile kaldım 76 ile doğuma girdim sonra sut olsun diye 83 oldum işte bildiğin yuvarlanır modda boy 158

Canım aslında dengeleyebilirim ama hem gece takılmak alışkanlık olmuş hemde sabah uyanınca annem canımı sıkıyor. Haftanın 3 günü sabahtan evde yok rahatım ben yinede daha dengelemeye çalışacağım. limonlu biberli yoğurt kürü uyguluyorum canım dün akşam geç saat yoğurt yoktu yiyemedim bugün alışverişe gidicem alıcam...

evet doktorda rahimde yağlanma olur kilo ver dedi. aynen senin dediğini dedi. benim orası kesin yap doludur popo maşallah benim. ben de 26 da evlendim 11 ay oldu işte yavaştan istiyoruz artık bebiş. evet eşimde baktırsın da neye baktırsın bilemiyoruz. kadına dedim bunu kadın dedi gençsiniz önce deneyin. mal mı ne ya. niye vakit kaybedelim dedim umursamadı beni. bir de özel hastane iyi doktor diye gittim bin pişman oldum. her okuyan doktor olmamalı ya!

olsun canım sen de veriyorsun kilo burası çok iyi ben burdan 3,5 sene önce 50 kg ile mezun oldum.yine 68 den düşmüştüm. şimdi tabi daha zor veriyorum.

annen niye canını sıkıyor? kız annenle köşe kapmaca mı oynuyon annen kız kaçma kadından

ayyyy güldürdün beni yok kız sadece yiyip içmedik tabi hehehe canım valla kendimi 1 yıldır evlencem diye 100 kiloların üstünden düşünce balayında otelde herşeyi yiyip içtik stresten çıktık falan doğal olarak aldım 5 kilo ama hemen vercem yoksa gidişat iyi değil birde döndüm 5 gündür de evde mutfakta marifet göstermece yaptım ama artık sağlıklı yemek yapcam kendime söz verdim
bende pkos hastasıydım ama kilo verince herşey yoluna girdi

sen hormon testi yaptırcaksın sağlık ocağı yapmaz sanırım devlet hastaneleri yapıyor ama onlarada 1 yılı geçti deniyoruz tık yok dıyeceksın 1 yıldan önce müdahale edilmiyor ama saçma bu konuda
eşinde aynı hastanenin üroloji bölümünde spermmigrom verebilir canım içiniz rahat olur bu kadar çok istiyorsunuz madem

her işin başı kilo işte
aman çok gösterme marifetlerini nerde mızmız beceriksiz var onlar kıymetli ezmeyin kendinizi bakın bana hiç ezmedim maşallahım var

12 ye çekmeye çalış o uyuma saatini güzelim çünkü o saatlerde kilo verme daha fazla olur bu 1
2. olarak akşamı 18 de kesmen güzel sabah kahvaltı 10 11 ise ara öğün çok ta yapmana gerek yok sabahın öğlen gibi zaten illaki takılma kaç ara kaç ana yapcam diye ama 6 dan sonra acıkabilirsin o yoğurdu sonra ye ki en azından bir ara öğün olur 2 ye kadar
bugün başlamadın mı yine

valla sabah eşime poğaça yaptım yarım tane yedim o ağzıma attı napayım yemicektim yoksa onun dışında şimdilik sorun yok

ayy bunu da senden duydum gerçekten saçmaymış valla benim eşim evlenmeden gitti ben yolladım

her işin başı kilo işte
aman çok gösterme marifetlerini nerde mızmız beceriksiz var onlar kıymetli ezmeyin kendinizi bakın bana hiç ezmedim maşallahım var
iyiydi bu çok doğru :) gerçi bende çok becerikli sayılmam
tamam 12ye çekmeye çalışacağım. yoğurdu 23,30 gibi yiyorum canım. Bir de yedin diye diyete başlamadım deme. şu an başladm da deme zaten psikolojini hazırlıyorsun. Diyetteyim de. ve telafi et :)) yoksa başlanmıyor

ayy bunu da senden duydum gerçekten saçmaymış valla benim eşim evlenmeden gitti ben yolladım
En güzeli bizde özelde yaptırdık Atatürk hastanesi bana senin çocuğun olmaz 3den fazla çikolata kistin var tedavi sart dedi ağladım ağladım önceden olmuştu dusuk yaptım diyorum yok yok diyorlar gittim özele onların çikolata kisti dedikleri benim olgunlaşmış yumurtalar çıktı
Bu sağlık tuhaf bi yere guvenmeyeceksin

yok yok diyetteyim ama eski halimden eser yok şimdi ahh haftada 2 kilolar falan

kız şaka bi yana o istedi gitti çok önce onun amcası kısır olur olur valla gen bu yani
öyle olur mu olur :)
şoktayım şu an yumurtaları kist demişler daha neler görcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…