Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok yok kesinlikle öyle öyle bi doktora güvenmemek lazım bi kaç doktora gitmek lazım benimde pkos olduğum için özele gittim bi kere önce devlete gittim kadın kilo ver dedi bu kadar sonra özele gittim işte insulin direnci çıktı mesela bakmıyorlar ya kolayına ne gelirse onu söylüyorlar

tamam canım çok sağ ol. eşimi yollayayım ben bi önceeeee derim valla 1 yıla 1 ay kaldı zaten

her işin başı kilo işte
aman çok gösterme marifetlerini nerde mızmız beceriksiz var onlar kıymetli ezmeyin kendinizi bakın bana hiç ezmedim maşallahım var

ben de marifetimi misafire sunuyorum kocayı öyle pofpoflamıyom mızmızım kocama ben beceriksizim ahahahha oohh çok güzelll

oohh maşallahhh yaramasın inşallaaah

aynen öyle canım
kıyamıyom kız sabahın köründe işe gidiyor yazık valla

kız bıraaak benim eşimde 6,5 ta kalkıyor hep ben hiç uyanmam o da bana kıyamadı başından beri oohh uyuyorum. akşamdan kendine hazırlar sandviç çoğu zaman. arada da ben hazırlarım. ömür boyu çekemiyceğim çilelere girmiyorum hiç. zaten çocuk olunca uyku falan haram olcak

ayy bunu da senden duydum gerçekten saçmaymış valla benim eşim evlenmeden gitti ben yolladım

sen de ne cinmişsin anam benim aklıma bile gelmedi geleydi iyiydi

Bende özelde kalp için doktora gittim. En son ki raporumu istedi. Eko çekecekti. Gitti aynısnı yazdırdı resmen eko çekerken ben şok anneme dedim ama inandıramadımdı.

kız benimkide öyle erkenden kalkıyor kıyamıyorum 1 saat önce kalkıyorum ondan sofra kuruyorum ayyy ben manyağım ya alıştırırım ben o da diyor uyu sen ama işte ben biraz saf aşığım sanırım
cinlik değil canım amcası kısır olur olur

Bende özelde kalp için doktora gittim. En son ki raporumu istedi. Eko çekecekti. Gitti aynısnı yazdırdı resmen eko çekerken ben şok anneme dedim ama inandıramadımdı.

yavrum benim senin annenle ne sorunun var neden inanmıyor kadın sana bu arada aynı yaşıtız he

kız ben listedeyken ne coşardım kaç defa 1. falan oldum şimdi öyle olsam 2 hafta da veririm ben çok kolay kilo verip çok kolay alanlardanım
aman gelme tozunu attırırsın buraların sen :)
yavrum benim senin annenle ne sorunun var neden inanmıyor kadın sana bu arada aynı yaşıtız he
bir an şaşırdım nedense halbuki benimle yaşıt arkadaşlarımın çocukları var doktora güveniyor diyelim.

Cancagizim ben de baslarda oyleydim.lakin inan ki bosa kurek cekmekten baska bi ise yaramuyormus.ben mesela kacak herseyden bir isirik aliyordum.tamam abartmiyorsun ama kilo gitmiyor ki.dengen bozuluyor.daha ac hissediyosun vs.ben de cok elestri aldim cunku bilmuyoruz ki dpgru beslenmeyi.o yuzden kiloluyuz malesef.ogrenicez hep beraber
kus sen de sabah uzak bi karkete git annenin neye ihtiyaci varsa al gel.hem en az 1-1.5 saat disarda olursun.hem gonlu olur kadinin hic muhatap olmadan memnun edersin.hem de yuruyusunu yapar o gunku yiyeceginden eksik ne varsa alirsin.uyku benim acayip kilo almama neden oluyor.uyumayinca acikip hep ekmek arasi yiyorudum gece cunkuo yuzden erken kalkip en gec 8.30da gun icinde oglenden sonra 15-20 dk kestirip gece de 11.30-12.00 gibi uyumamiz bizim iyiligimize.hem genclik hprmonu bu saaatlerfe saliniyor
ayy bunu da senden duydum gerçekten saçmaymış valla benim eşim evlenmeden gitti ben yolladım
Cok mantikli bence
yapma kaptan be.sonra cok suistimal ediliyor insan.yazik kiz sana:)

ay ben şokkk saçmalığa bak yaa günah yaaa

tedbirli olmuşsunuz iyi olmuş tabi canım.

bence kıy ama sen bilirsin

Ayy wc gitmekten bıktım usandım yahu. daha yarım litre bile olmadı

kız kilolar yağlar böyle gidiyor işte şükretttt

Kizlar
ben disari cikicam birazdan.aksama ugrarim yine.bol eksili bi gun olsun herkese insallah

görüşürz fatmacımm
mucckk

Yok yok daha yeni evliyiz heves işte

Evet iyi olur dediğin gibi o zaman yeni hedefim bu =)

Huhu ben geldim geveze takimim kac gundur gecmislerde kayboldum gittim tam bitirecem bisey oluyo cikiyorum yine birikiyor
Benim telefonumdada artik alinti yapamiyorum 2.sayfaya gidince siliniyor demekki sitede bi problem var
buseb dun mesajina cevap vermemism kusura bakma hastaneye gttim 3kutu kan ilaci verdi pazartesi sabahi tekrar gidicm bikac tahlil daha yapcakms
B burnfat55 fatmacim senin dediklerinede katiliyorum kimse yanlis anlamz cunku bu hepimizin iyiligi guzelligi icin onemli yemeyin ole kumpirler pideler falan kulaginizi cekerim
@seydan94 canim bencede kocani alistirma bak nasil alisirsa oyle gider bende hic kalkmadm cocuk olunca zaten kalkican bu gunlerin tadini cikar anam bide sabah 6da kalkiyomusum
zamannn35 yasemin bende valla kacamak diyince cok buyuk bise bekledim sen zaten hic yapmiyosun ve cok guzel kilo verdigin için afiyet olsun sana

Bide yeni gelen arkadas o kadar cokki unutuyorum nickleri ece ayse var baska kim var el kaldrsin yoklama yapiyorum

hoşgeldin tatlış.
tekrar geçmiş olsun tahliller de temiz çıkar inş. kendine dikkat et canım.

ela var bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…