- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.281
Sagol canim..hee dimi bak onu unutmusum cok kalabiklastik aklimda tutamiyorum yahoşgeldin tatlış.
tekrar geçmiş olsun tahliller de temiz çıkar inş. kendine dikkat et canım.
ela var bi de
Huhu ben geldim geveze takimimkac gundur gecmislerde kayboldum gittim tam bitirecem bisey oluyo cikiyorum yine birikiyor
Benim telefonumdada artik alinti yapamiyorum 2.sayfaya gidince siliniyor demekki sitede bi problem var
buseb dun mesajina cevap vermemism kusura bakma hastaneye gttim 3kutu kan ilaci verdi pazartesi sabahi tekrar gidicm bikac tahlil daha yapcakms
B burnfat55 fatmacim senin dediklerinede katiliyorum kimse yanlis anlamz cunku bu hepimizin iyiligi guzelligi icin onemli yemeyin ole kumpirler pideler falan kulaginizi cekerim
@seydan94 canim bencede kocani alistirma bak nasil alisirsa oyle gider bende hic kalkmadm cocuk olunca zaten kalkican bu gunlerin tadini cikar anam bide sabah 6da kalkiyomusum
@zamannn35 yasemin bende valla kacamak diyince cok buyuk bise bekledim sen zaten hic yapmiyosun ve cok guzel kilo verdigin için afiyet olsun sana
Bide yeni gelen arkadas o kadar cokki unutuyorum nickleri ece ayse var baska kim var el kaldrsin yoklama yapiyorum
Sagol canim..hee dimi bak onu unutmusum cok kalabiklastik aklimda tutamiyorum ya
Sagol canim..hee dimi bak onu unutmusum cok kalabiklastik aklimda tutamiyorum ya
Zamanla düzene gireriz zaten öyle düşünüyorum canım
Kalabalık mı az kişiyiz az listede çok az kişi var
Aman kızlar iyi böyle yoğun paylaşım kesinlikle motive ediyor ve psikolojik olarak rahatlatıyor :)
ben de nickini tutamıyorum aklımdaa
liste az ama paylaşımda bulunan çok şeydacım o yüzden geçmişe bakmak biraz burdana ayrılınca çok zorlaşmaya başladı daha çağarmasak kimseyi olur mu
bu iyi ama dahası beyin fonksiyonlarını kastırcak gibi
bişey olmaz güzelim kafama göre bulursam direk çağırırım
kız kaç kişi var ki aaaa sizde
ayyy insanlar takımlarda hiç muhabbet akmıyor vs diyor takım kapatmayı düşünüyorlar sizin şikayetinize bakın
Hafta içi oluyor o ama varsın kassınbu iyi ama dahası beyin fonksiyonlarını kastırcak gibi
Bunu defalarca yaşadım gerçekten berbat bir durum. Ama takım iyi deyip salındığı anda düşüş e geçiyor o yüzden masallahh :) kızlar ben alışverişe gidiyorum ailece market alışverişi görüşürüz saz :)ayyy insanlar takımlarda hiç muhabbet akmıyor vs diyor takım kapatmayı düşünüyorlar sizin şikayetinize bakın
kaptancim ya hangi takim vardi paylsimda sorun olan.arada da oraya uhriyim ben.gun icinde ara ara boslugum oluyor.bu tur yerlere takilinca muhabbrt odagi ayni oldugu icin dikkat ediyorumayyy insanlar takımlarda hiç muhabbet akmıyor vs diyor takım kapatmayı düşünüyorlar sizin şikayetinize bakın
Versin versin ben hakettimben de şimdi reglim ama öyle şeyler okudumki forumlarda insanlar regl olduğuna rağmen hamile. fatmada 2 ay regl olmuş doktora gidiyor 3 aylık hamile. o yüzden şimdi ben ağrı kesici almak istiyorum ama almıyorum. çünkü doktor da kese gözükmüyor dedi hamile değilsin diyemiyoruz dedi. yani ufacık bir ihtimal bile olsa eğer geç döllenme falansa bebeği öldürmüş olmamak için hayatımda ilk defa ağrıyla kıvranıyorum ama ilaç alıyorum canım :/
ben de regl oldum canım dün hafiften başladı dün nesquik içtim ben de light sütlehala da canım tatlı istiyor ama kendimi tutuyorum
kaşar kullanmıyoruz canımm tostu beyaz peynirle yap tam buğday ekmeğiyle.
lahmacun ve kumpir de olmamış hele kumpirin patatesi margarin ve kaşarla yoğruluyor çok fena yani. yani şuan bu menü kilo vermene uygun değil
tebrik ederim yaş ve kuru pasta yemediğin için ama yeterli bulmadım canım. @mefkurem ceza vermezse iyidir
su güzel canım :)
yasemiin ben de dün o saatte nesquik içtim
akşamda ezogelin çorba
güzel menü canım yaramazlık hariç
spor da su da güzell
:)))))))))))))))))) Alsınlar üstüne para veriyim getirmeyi unutsunlarEki Görüntüle 1866887 Kv konusu vardı bir ara
:) Ben biraz fazlaca hareketli biriyim.Hayatım da sağolsun gaz veriyor koştur diye.Cebim de suya düştü dün.Pcden ne kadar girebilirsem artık.İnşallah tlf düzelirsonra daha beter artılar gelsin diye mi hayırdır güzelim kız ben nesquiki en son çocukken içerdim
anladım canım
yaparım öyle şeyler :)))
valla benimkiler en son da öyle bir topluca gelmişlerdi ki hala gülerim ona
hobaaaa güzelim yapma böyle kendine zarar veriyorsun ama
tatlım gel bildirimlerini yap ayrıca artı olmaman gerekiyor listeye girmen için gel buraya menü de paylaşabilirsin sıkıntı yok listeye girmeden takıl
doğru valla stres bitti ya şükürler olsun
öncelikle hoşgeldin
hedefini not alırım ve hayır listede olman gerekmiyor hedef için ama lütfen daha sık burda olmaya hergün menü paylaş ve burda katılımın olsun
lokum makarna salatası pide yavrum spor şahane menü bir o kadar kötü su da çok az bu mevsimde hele 3 lt yi bulmak lazım hele ki bu kadar ağır yemişsen
mefkurem izin vermiş bişey demiyorum onun haricinde iyi canım spor da olsun ama bugünnutellada olmasın daha güzel olcak buıgün:)
evet canım ama kaçamak hakkını akşam kullanmıyoruz sabah veya öğlen
hiç bişey yemeyerek değil ama az ve yağsız şeyler ye karbonhidrat alma bir de spor yap bide su iç bol
kız bunca şeyin üstüne bir de pasta mı yicektim olmamış güzelim tost lahmacun kumpir yavrum kilo almak isteyenler topiğiyle karıştırmadıysan sıkıntı
ayy allahım bende dedim büyük kaçamak geliyor keşke o kadar geç yemeseydin ama hadi o kadarcıktan bişey olmaz ya sporda güzel maşallah fıstığıma
günaydınn canım :)
sağolasın ben yoktum burda ama haberlerinizi alıyordum bana da güzel bir hediye oldu valla teşekkür ederim :)))
Ya bayılıyorum ben senin yazılarına.İnanılmaz motive ediyor beni.Pişman oluyorum,vicdan yapıyorum yerken.Sizin de motivenizi etkilediğim için. Bende tam biz yeniler için (alınan olursa kendim için :)) tavsiyelerinizi isteyecektim.Yemek düzenimizi değiştireyim istiyorum.Tüm ailem için daha sağlıklı beslenme oluşturayım.Misal vereyim kaşar benim evin vazgeçilmezi maalesef.Makarna,çorba,tost,börek aklınıza gelecek herseye koyarım.Kızım çok seviyor çünkü.E tabi bende :) Yemeklerim en az yağ ile olur.Tereyağımı kendim yapıyorum ve saf İzmir zeytinyağım gelir.Onlar dışında bişey kullanmıyorum.Ayçiçek yağı eser miktarda. Çoğu zaman salataya bile dökmem.Koklatırım dökersem de.Tuz dersen o da öyle az. Haftada 2 et,tavuk,balık - 2veya 3 sebze günüdür genelde. Normal ekmek ayda 1 ya alınır ya alınmaz.Dönüşümlü tam buğday ve kepekli alıyorum.Akşam yemeğinde hiç yenmez ekmek. Yani elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenmek için. Eksiklerimi görmek ve tamamlamak isterim hep.Yeni gelen arkadaslar.oncelikle bu yola karar vermek guzel.yanliz eger hu grupta hep beraber ilerlemek istiyorsak listelere daha ozenli olmak lazim sahsen ben listelerinizde bu kadar kacamak gorunce acaba bende su kadarcik yapsam mi diye dusunuyorum.su konuda haklisiniz yaninda evinde hazirda olmayinca el altinda nr varsa ona gidiyor insan malesef.o yuzden ilk one pratik e diasriyada hitap eden cok pahaliya aml olmayavak bi alisveris yapalim.artik beyaz ekmekli sekerli seyler listelerde olmasin lutfen.cunku ben de normal larsiliyorum bu sefer.ama cuma sabah veya oglen bir cesit kacamak haricinde kacamak oldugunda her kacamak icin ayri ayri 45 dk sporumuz var.eer ki burda devam dusunuyorsaniz ve basari istiyorsak daha ozenli olmak kendimiz icin faydali arkadaslar.tereyagi kasar islenmis etler sosis sucuk patates hamur makarna vs sekerli gidalar cikolatalar vs bunlar bize simdiye kadar tuzak kuran bu bedenlerde olmamizin sebepleri.ben de basta yapiyordum ama malesef bu kacamagi yaptikca kilo vermesi imkansiz oluyor az sporla ve az suyla.sadece ustune almiyoruz.kimseyi kirmak degil niyetim.sadece daha guzel daha saglikli devam edelim olmazmi cancagizim takim arkadaslarim
daha kaliteli anneler.anneanneler olmak icin ilerde.hepinizi cok cok seviyorum.insallah hep beraber basaracagiz
Ben yeni değilim tamammı eskidim :) kocaaa 1 hafta geçtiHuhu ben geldim geveze takimimkac gundur gecmislerde kayboldum gittim tam bitirecem bisey oluyo cikiyorum yine birikiyor
Benim telefonumdada artik alinti yapamiyorum 2.sayfaya gidince siliniyor demekki sitede bi problem var
buseb dun mesajina cevap vermemism kusura bakma hastaneye gttim 3kutu kan ilaci verdi pazartesi sabahi tekrar gidicm bikac tahlil daha yapcakms
B burnfat55 fatmacim senin dediklerinede katiliyorum kimse yanlis anlamz cunku bu hepimizin iyiligi guzelligi icin onemli yemeyin ole kumpirler pideler falan kulaginizi cekerim
@seydan94 canim bencede kocani alistirma bak nasil alisirsa oyle gider bende hic kalkmadm cocuk olunca zaten kalkican bu gunlerin tadini cikar anam bide sabah 6da kalkiyomusum
@zamannn35 yasemin bende valla kacamak diyince cok buyuk bise bekledim sen zaten hic yapmiyosun ve cok guzel kilo verdigin için afiyet olsun sana
Bide yeni gelen arkadas o kadar cokki unutuyorum nickleri ece ayse var baska kim var el kaldrsin yoklama yapiyorum
bu iyi ama dahası beyin fonksiyonlarını kastırcak gibi
Eskisi gibi yetisemiyom gariiayyy insanlar takımlarda hiç muhabbet akmıyor vs diyor takım kapatmayı düşünüyorlar sizin şikayetinize bakın
Hepsini yazmissin zaten canim gunde 2 kere yesil cay ic bak oda cok iyi birde persembe pro gunu yapiliyor ben hic beceremesemde bi arastr bak istersenSizlerden bişey rica edicem kızlar. B burnfat55 arkadaşımız yazmış ama sizlerin de fikirlerine ihtiyacım var. Yeme düzeni olarak genel geçer kurallar nelerdir ? Yani şöyle söyleyim. Beyaz ekmek,tatlı,asitli,hazır çorba vs ürünler,hazır gıdalar,işlenmişler bunlar zararlı. Yoğurt her öğünde olmalı. Akşam 19dan sonra yemek faslı olmamalı. Kaçamak olursa da sabah olmalıki telafi edilebilsin. Kahvaltı erken yapılırsa meto daha cabuk çalışmaya başlar. Bunun gibi neler var dikkat etmemiz gereken.Dünkü kh gününden sonra bugün akşamı yoğurt kürü ile geçistirmeyi düşünüyorum ben misal. Deneyimlerinize ihtiyacım var
toplicam kendimi kaptanim bir gün kafayı yedim diye pes etmek yoksonra daha beter artılar gelsin diye mi hayırdır güzelim kız ben nesquiki en son çocukken içerdim
anladım canım
yaparım öyle şeyler :)))
valla benimkiler en son da öyle bir topluca gelmişlerdi ki hala gülerim ona
hobaaaa güzelim yapma böyle kendine zarar veriyorsun ama
tatlım gel bildirimlerini yap ayrıca artı olmaman gerekiyor listeye girmen için gel buraya menü de paylaşabilirsin sıkıntı yok listeye girmeden takıl
doğru valla stres bitti ya şükürler olsun
öncelikle hoşgeldin
hedefini not alırım ve hayır listede olman gerekmiyor hedef için ama lütfen daha sık burda olmaya hergün menü paylaş ve burda katılımın olsun
sagol canim :)günaydınnnnnnnnnnnnnnn
sopayı ortalamayı görünce sırra kadem bastım sandınız dimi
hakkımızla yenildik bildiğin ezdiniz bizi o ortalamayı yaparken hiç mi acımadınız
tebrikler kızlar süperdiniz
Yok canım göz boyamasina izin vermem. Ama değişim var demek istedim yani :)iyi demişsin canım hakkında hayırlısı. önceden izin vermediği şeylere karışmıyor demişsiniz ama sizin asıl sorununuz madde canım böyle ufak şeyler değil sakın gözün boyanmasın.
ya kaçamak yapacaksam hakkıyla yaparımzaten kaçamakçı biri olmadığım için hakkını veririm yani
ayartmak istemem canım bizim evde kutu nesquik tozu hep vardır. ben çocukluğumda başladım arada da hep içerim severim yani. eşim de cocukken tanışmamış evlendiğimizde müptelası olduiçiyoruz yani biz seviyoruzbu vitaminli çikolatalı çocuk içeceğini kuzusu
oo hoşgeldiniiizzz tünaydınlarrr
teşekkür ederiz darısı başınıza tatlışşş
Ne güzel anlatmissin fatmacim ya. Hepimizin hislerine tercüman olmussun :)Yeni gelen arkadaslar.oncelikle bu yola karar vermek guzel.yanliz eger hu grupta hep beraber ilerlemek istiyorsak listelere daha ozenli olmak lazim sahsen ben listelerinizde bu kadar kacamak gorunce acaba bende su kadarcik yapsam mi diye dusunuyorum.su konuda haklisiniz yaninda evinde hazirda olmayinca el altinda nr varsa ona gidiyor insan malesef.o yuzden ilk one pratik e diasriyada hitap eden cok pahaliya aml olmayavak bi alisveris yapalim.artik beyaz ekmekli sekerli seyler listelerde olmasin lutfen.cunku ben de normal larsiliyorum bu sefer.ama cuma sabah veya oglen bir cesit kacamak haricinde kacamak oldugunda her kacamak icin ayri ayri 45 dk sporumuz var.eer ki burda devam dusunuyorsaniz ve basari istiyorsak daha ozenli olmak kendimiz icin faydali arkadaslar.tereyagi kasar islenmis etler sosis sucuk patates hamur makarna vs sekerli gidalar cikolatalar vs bunlar bize simdiye kadar tuzak kuran bu bedenlerde olmamizin sebepleri.ben de basta yapiyordum ama malesef bu kacamagi yaptikca kilo vermesi imkansiz oluyor az sporla ve az suyla.sadece ustune almiyoruz.kimseyi kirmak degil niyetim.sadece daha guzel daha saglikli devam edelim olmazmi cancagizim takim arkadaslarim
daha kaliteli anneler.anneanneler olmak icin ilerde.hepinizi cok cok seviyorum.insallah hep beraber basaracagiz
O neHepsini yazmissin zaten canim gunde 2 kere yesil cay ic bak oda cok iyi birde persembe pro gunu yapiliyor ben hic beceremesemde bi arastr bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?