Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zamanla düzene gireriz zaten öyle düşünüyorum canım

Sagol canim..hee dimi bak onu unutmusum cok kalabiklastik aklimda tutamiyorum ya

Kalabalık mı az kişiyiz az listede çok az kişi var

Sagol canim..hee dimi bak onu unutmusum cok kalabiklastik aklimda tutamiyorum ya

ben de nickini tutamıyorum aklımdaa

Zamanla düzene gireriz zaten öyle düşünüyorum canım

Kalabalık mı az kişiyiz az listede çok az kişi var

liste az ama paylaşımda bulunan çok şeydacım o yüzden geçmişe bakmak biraz burdana ayrılınca çok zorlaşmaya başladı daha çağarmasak kimseyi olur mu

bu iyi ama dahası beyin fonksiyonlarını kastırcak gibi
Hafta içi oluyor o ama varsın kassın
ayyy insanlar takımlarda hiç muhabbet akmıyor vs diyor takım kapatmayı düşünüyorlar sizin şikayetinize bakın
Bunu defalarca yaşadım gerçekten berbat bir durum. Ama takım iyi deyip salındığı anda düşüş e geçiyor o yüzden masallahh :) kızlar ben alışverişe gidiyorum ailece market alışverişi görüşürüz saz :)

ayyy insanlar takımlarda hiç muhabbet akmıyor vs diyor takım kapatmayı düşünüyorlar sizin şikayetinize bakın
kaptancim ya hangi takim vardi paylsimda sorun olan.arada da oraya uhriyim ben.gun icinde ara ara boslugum oluyor.bu tur yerlere takilinca muhabbrt odagi ayni oldugu icin dikkat ediyorum

Versin versin ben hakettim 100 ip atlama mıydı seçeneğin biri? Çocuklar uyurken zıplayım şimdi.

:)))))))))))))))))) Alsınlar üstüne para veriyim getirmeyi unutsunlar

:) Ben biraz fazlaca hareketli biriyim.Hayatım da sağolsun gaz veriyor koştur diye.Cebim de suya düştü dün.Pcden ne kadar girebilirsem artık.İnşallah tlf düzelir

Cezam neyse razıyım kaptan. Reglin ilk günüydü doymak nedir bilmedim.Bilemedim

Ya bayılıyorum ben senin yazılarına.İnanılmaz motive ediyor beni.Pişman oluyorum,vicdan yapıyorum yerken.Sizin de motivenizi etkilediğim için. Bende tam biz yeniler için (alınan olursa kendim için :)) tavsiyelerinizi isteyecektim.Yemek düzenimizi değiştireyim istiyorum.Tüm ailem için daha sağlıklı beslenme oluşturayım.Misal vereyim kaşar benim evin vazgeçilmezi maalesef.Makarna,çorba,tost,börek aklınıza gelecek herseye koyarım.Kızım çok seviyor çünkü.E tabi bende :) Yemeklerim en az yağ ile olur.Tereyağımı kendim yapıyorum ve saf İzmir zeytinyağım gelir.Onlar dışında bişey kullanmıyorum.Ayçiçek yağı eser miktarda. Çoğu zaman salataya bile dökmem.Koklatırım dökersem de.Tuz dersen o da öyle az. Haftada 2 et,tavuk,balık - 2veya 3 sebze günüdür genelde. Normal ekmek ayda 1 ya alınır ya alınmaz.Dönüşümlü tam buğday ve kepekli alıyorum.Akşam yemeğinde hiç yenmez ekmek. Yani elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenmek için. Eksiklerimi görmek ve tamamlamak isterim hep.
Ben yeni değilim tamammı eskidim :) kocaaa 1 hafta geçti

Sizlerden bişey rica edicem kızlar. B burnfat55 arkadaşımız yazmış ama sizlerin de fikirlerine ihtiyacım var. Yeme düzeni olarak genel geçer kurallar nelerdir ? Yani şöyle söyleyim. Beyaz ekmek,tatlı,asitli,hazır çorba vs ürünler,hazır gıdalar,işlenmişler bunlar zararlı. Yoğurt her öğünde olmalı. Akşam 19dan sonra yemek faslı olmamalı. Kaçamak olursa da sabah olmalıki telafi edilebilsin. Kahvaltı erken yapılırsa meto daha cabuk çalışmaya başlar. Bunun gibi neler var dikkat etmemiz gereken.Dünkü kh gününden sonra bugün akşamı yoğurt kürü ile geçistirmeyi düşünüyorum ben misal. Deneyimlerinize ihtiyacım var

Hepsini yazmissin zaten canim gunde 2 kere yesil cay ic bak oda cok iyi birde persembe pro gunu yapiliyor ben hic beceremesemde bi arastr bak istersen

toplicam kendimi kaptanim bir gün kafayı yedim diye pes etmek yok
sagol canim :)
Valla hiç acimadik azmettik napalim
Yok canım göz boyamasina izin vermem. Ama değişim var demek istedim yani :)

Ne güzel anlatmissin fatmacim ya. Hepimizin hislerine tercüman olmussun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…