Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canlar ben yaklasik 2 aydir burdayim.ve belli basli seyler edindim.oncelikle evde yogurt.sut.tb ekmek.yumurta.yesillik hol olacak.meyve gunde 1 porsiyon yeterli bence.en fazla 2.sabah ac karnina sekersiz turk kahvesi iciyorum7-7.30 gibi.onun cok faydasini gordum.sabah kahvemi ictikten sonra yarim litreden fazla su tyketiyorum evi toparlarken.8.30 en gec 9 da sabit 2 yumurta.1 kk peynir.1 dilim tb ekmegi yiyorum degisik sekillerde.haslanmis.menemen.biberli.donates.salatalikla.arada zeytin de koyuyorum 5 tane.bir de ogunlerden en az 2 saat sonra su iciyorum.yani en az iki saat mide kendini dinliyor.saat 10 gibi oglani okula bebek arabasiyla goturuyorum.gidis gelis 40 dk tutuyor.10.30 gibi aciktiysam bi 2-3 hurma ya da 1 porsiyon meyve yiyorum.ya da genelde yemiyorum.ogle 13.30 en gec yemeye calisiyorum proteinli.hi bir sey olmasa domates.salatalik uzerine 2 kk kadar peynir ezip salata yapiyprum kendime yagsiz ve tuzsuz.cunku peynirlwrim genelde tuzlu.ikindi 16.gibi 1 sb sut yanina 1 kuru incir yiyorum.sonra oglani okuldan almaya gidiyorum 17 gibi.yuruyprum yine 40 dk.sonra .aksam da 19 gibi yine en kotu ihtimal 2 kk peynirli salata.bu en en aliaverissz zamanimda en kotu sartlarda cozum.burda peynirleri kofte.tavuk.yumurta ile degistireboleiz.sebzeleri az az yagsiz yapabiliriz yanlarina.corbayi es evmeyin yapabilriseniz.mercimegin icine pirinc bulgur ve patates koymadan da duduklude yapabilirsiniz kendinize.bir de aksam 22de 2 yk yetiyorsa o kadar yetmiyorsa yarim kase yogurt.yuruyus aonrasinda da 2-3 bardak su iciyoum.1.5luk pet sise vardi evde.onu sabah bi dolduyyorum ogen yemek oncesi bitirmeye calisiyoum.aksam da 2.bitmee yakin kaliyor.ve muhakkak 22.den sonra cogunlukla suyu bile az iciyorum cunku biz uyanik olsak da vucut artik uyku modunda.oncelerden bir lokma isiriyodum cok canim cekeni.ama onu birakinca aclik nobetlerim de ecti cok sukur.benim duzen su an bu sekilde.ama herkes kendi hayatina gore bi duzen oturtmali.cunku bu artik bizim hayatimizin bi parcasi.bu sekilde uzun olsu ama kusura bakmayin.ben yeniyim burda zaten.su anki duzende haftada min.350-500 gr gidiyor ki bu benim icin yeterli.cunku bir sene hedefi koydum.seneye 7 agustosta maksimum 60 olmak istiyoum cunku.acelem yok.olabilecegim her yerde kilolarim oldu cunku.simdiden sonra yeni bir hayat istiyorum artik

Ohh ohhh benim güzellerim 1.mi olmuş

Tabiki olurlar hafta içi bu kadar azmedip Çaba gösteren cumada karşılığını alırlar

Liste içi dışı hetkesin bu 1.likte payı var
O yüzden hepinizi yürekten tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

zamannn35
buseb
Kızlar sizi derecenizden dolayı ayrıca tebrik ederim. Süpersinizzzz

@seydan94
Şeydacım artık takım Sana emanet
Arada bakarım ama sık gelemem

Hepinizi

Biliyorum güZelim tekrar geldim zaten merak etme yokluğumda burda olduğun için teşekkür ederim

Abla ozleriz ama sık sık gel

zuhal ablacim teselkurler.dogru yonlendirmelerin sayesinde cok yol aldim saglikli duzen kurarken
yeni arkadaslar bu yazdiklarimi oturtmamda cok emegi olan seyda kaptancim ve zuhal ablama ayrica tesekkurler.herseyi biliyoruz ama yanlis uygulama yizunden bi karmada var ortada bence.yoksa kilolu insanlar zayif insanlara gore gidalar konusunda daha bilgili.ama yanlis uygulama sonucu.asiri fedakarlik sonucu veya faxla duygusalliktan basarisiz oluyoruz

Eveet menü yazıyorum
10.45 kahvaltı
3 kırmızı erik, 15 yaprak maydonoz, 2 parmak kadar cecil peyniri, 1 küçük domates 2 küçük salatalık 1 çay bardağı süt
14.00 ara
yarım nektari, 2 erik, 3 küçük üzüm bir çay bardağı süt
17.30 akşam
2 yemek kaşığı döner eti, 1 biber, yarım kırmızı biber, çeyrek domates, iki dilim tahıl ekmeği, 4-5 kaşık sulu yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 50 mekik, 10 ve 20 sn periyotlarla toplamda 80 saniye plank, 30 dk yürüyüş, 50 squat

Biliyorum güZelim tekrar geldim zaten merak etme yokluğumda burda olduğun için teşekkür ederim
rica ederim cnm
Abla ozleriz ama sık sık gel

Ben herzaman derimki
cevresel etkenler biyere kadar önemli olan kisinin kendinin isteyip caba göstermesi tatlim
Masallah sende burdaki bi cok arkadas gibi bu isi cozdun kendi azminlede devam ediyosun
Eger benimde ufacik bi katkım olduysada cok memnun olurum
Cunku ben kilonun acisini psikolojik olarak cok cektim
Istiyorumki herkes kurtulsun bu beladan

not :Kalitesiz karbonhidratlar hem bizi tok tutmayip cabuk aciktiriyor hemde daha halsiz enerjisiz olmamiza neden oluyor tabiki kiloda cabasi
Yani işin özü kaliteli kalori alımı

canım fatma çok güzel anlatmış ben de katılıyorum daha üzerine denilecek bir şey bulamadım :)

ay benim gibi düşünen biri çıktı sonunda

fatmaaa çok güzel anlatmışsın canım ağzına kalemine sağlık :)

ablaa çok teşekkürler senin sayendeee

hep gel seni özleriiizzz

Menu harika canim.tam olarak budur.sadece aksamki tahillari sabah veya ogle ye.aksam karbonhidrat tuketmemeye calis aclik yasamamak icin
olmaz mi ablacim.sen ve diger arkadaslarin uyarilari.yonlendirmesi gozumu cok acti.yedigim miktar evet azaldi ama en onemlisi neyi nerde neyle yiyoruz onu anladim sanirim.insallah yilmak yok.tekrar tesekkuerler

menüm

sabah 8
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kutu kayısı
1 ceviz

11.00
1 tatlı kaşığı z.yağlı 1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği
2 yk yoğurt

16.00
3 sıkım etsiz çigköfteden yeşillikli lavaş dürüm
yarım bardak ev yapımı şekersiz limonata

17.45
10 adet mısır tanesi yemişi

3 lt su
spor yok

reglim çok ağrım var kızlar menüm olmadı farkındayım ama kendimle bile uğraşamadım ağrıdan. eşimde çiğköfte almış gelmiş annemle dayanamadım aç olunca.

Menu harika canim.tam olarak budur.sadece aksamki tahillari sabah veya ogle ye.aksam karbonhidrat tuketmemeye calis aclik yasamamak icin
Canım hepten ekmek yemedim psikolojisine girmiyim dedim bir kaç gün beyaz ekmekten uzaklasayim sonra akşam ekmek yememeyi düşünüyorum

Yiiih sabah ki uyandığımda yediğim cukuyu yazmamisim yatmadan daha spor yapacağım o yüzden eklemiş olayım kızın bana

Estağfurullah uzun olmasini farketmedim ben.içeriği çok güzel. Teşekkür ederim tek tek uğraşıp yazdığın için. Bende kendimce bi düzen kurmak istiyorum ama benim hayatım biraz fazla hareketli ve bilinmezli. Yani söyle ki her gün şu saatte şu işi yaparım diyemiyorum pek. Kalkış ve yatış saatlerim hariç. 8.30da kahvaltı 13 öğle 18 veya 19 akşam yemeği net saatler.ama tabı evdemi isyerindemi disardami misafirliktemi o belli olmuyor pek. Yorgun olunca ve sıcak da eklenince ben atistirmaliga dayaniyorum maalesef.tost kurabiye poğaça sandviç gibi.salata çorba vs hazır olsa bile yemek istemiyor canım. Atıştırmalık konusunu netlestirmem lazım benim.
Teşekkür ederim kendi adıma. Yardımcı oldun,bilgiler verdin.yanlislarimi görmemi sağladın. Özletme kendini (((

Bugünkü menümu yazayım da hem günü kapatmış olayım hem de yarına kalmasın. Ne olur ne olmaz :)
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 çatal peynir
Domates salatalık
2 dilim kepekli ekmek

11 ara
1 kayisili form cayi

13 öğe yemegi
2 yk bulgur pilavı
3 çatal tavugun beyaz etinden
2 sb ayran

15 ara
1 yeşil çay

18 akşam yemeği
3 çatal karniyarik yaklaşık dolu dolu 2 yk
7 8 yk yogurt (zencefil Zerdeçal tarçınlı )

Su 2.5 lt
Spor 100 ip atlama (dermanım olursa leslie yaparım akşam çocuklar uyuduktan sonra)

afiyet olsun canım ekmekleri sabah yersen daha iyi
Sende olmadığını biliyorsun kuzum yorum yapmicam onun için afiyet olsun
Afiyet olsun canım ama bu yoğurt kuru haftada 2 gün yapılır canım. Sanki sen daha sık yapıyorsun

Ca
Can cazim benim net berbat bir noktada zorla çekiyor artı değilim şükür menü paylaşmak netten dolayi çok zor ama bildirim yapsam iyi olur.

menü güzel hatta bayağa güzel ama o 2 dilim ekmek olmamış bitanem tahıllı ekmek güzel ama sabah ekmek göremedim onu sabah ye akşam yeme hem karbonhidrat daha çok acıktırır geç uyuyosun daha çok acıktırır ekmek

tatlım çiğ köfte hele ki dürüm nerden çıktı ? spor cezan var kuzum biliyorsun bu yediğinin cezasını yapıp yazarsın kendini iyi hissedince yap bir de kutu kayısı ne ?

güzel leslie yaparsan daha güzel olur bide bulguru çok tüketmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…