Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazmamisim ondan görünmüyor normal ekmekti o. Bugün alışverişte aldım. Günlüğümde hepsi yazıyordu ama buraya mobilden girince direk kopyalayamadim .. akşamları ekmeği keseceğim zaten yeter ki önce beyaz ekmek sevdasindan kurtulayim
KumraL_KrakeR bitanem artık resmi olarak yardımcımsın he haberin olsun bahardan rica etmiştim yazmış seni yardımcılara
Gerektiğinde bende sizlere yardımcı olurum kızlar nasıl olsa buraya fena sardim :)

Leslie yapamadım ama daha iyisini yaptım :) 1 saat tempolu bebek pusetiyle yürüyüş. Ardından 15 dk aletlerde çalışma :)

Menum
sabah 7.30 1 sb nescafeli sut sekersiz 3 kuru kayisi
kahvalti 10.30 2 kk peynir 1 tb ekmek 1 yumurta 4 aci kirmizi biber
ogle 13.30 2 kk peynir 3 domates 1 kuru soganla yagsiz tuzsuz salata
ara 16.00 1 çb sut 20 kuru uzum
aksam 18.30 3 kofte 1 koz patlican 3 yk yogurt
su 3.5
Spor 45+20 yuruyus

Ozletme kendini zuhal abla hersey icin destegin icin Teşekkürler bende seni opuyorum
Cok guzel olmus menun canim afiyet olsun sadece suyu cogaltmalisin baska sknti yok bence

Senin menüleri not edip bende yapcam :))))

Merhaba bütün gün misafirlerle dışarıdaydık o nedenle tam yazamadım. Yarın akşam yolcu edeceğiz hayırlısıyla onları. Ben de gün içindede gruba bakabileceğim. :)) gelelim menüye
05:30
1 simit, çokolat (günün pişmalığı ve kaçamağı)
13:00 bir bardak süt
14:30 80 gr yağsız ton balığı
18:30 dana etli salata, 4 küçük dilim ekmek
Su 3.5 lt su
Spor kuzenimin çocuklarıyla tüm gün koşturma sayılır mı
25 mekik
10 dakika mantra

Spor Leslie olmadı ama 1 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.ardından paktaki aletlerle 15 dk çalışma.
Pert oldum.eve geldim kızımin ateşi 39 oldu.ayağa kalkacak halim yok gece zor geçecek gibi.çünkü kızımın ateşi çok tehlikelidir. 10 dk içinde 36dan 40 a çıkar. Ve 1 hafta sürer bu dalgalanma
Dua edin kızlar ateşi yukselmesin (((

Cigkofte olmams canim sende farkindasn zaten yarin dengelersn artik

Guzel olmus canım afiyet olsun

Canım hepten ekmek yemedim psikolojisine girmiyim dedim bir kaç gün beyaz ekmekten uzaklasayim sonra akşam ekmek yememeyi düşünüyorum
ahh ahh ben bi oturuta bazen 1.5 ekmek yiyen bi insandim.ama bu bagimlilik gibi dusundum sigara gibi.o yuzden dedigin gibi azaltip bicak gibi kesmek en iyisi

karnım çok ağrıyor ve davul gibi kızlar burdayım okuyorum ama pek katılamıyorum
Gecmis olsun canim ya:/
o zaman elinin altinda kendin icin aparatifler bulundur canim.paket kucuk sut yogurt ve ayranin olsun.kavrulmamis kuruyemis edin.kuru meyvelet olsun.misafirlikte zaten reddediyoruz malum.baska yere gidecegim zaman ben ayak ustu bile olsa iki avuc kuru uzum 15 findik alip yolda giderken yiyorum.ustune sut veya ayran.her turlu kurtarir seni inan ki.alisveris gerekiyor sana o zaman canim.cantanda acil durum paketin olcak.baska turlu zorans ogunlerinin saatinin belli olmasi harika.en zorlandigim oydu cunku.
gecmisi okudun mu bilmiyorum ekmek arasi bezelye yiyen bi insandim ben o kadar bagimliydim.hele geceleri.hep ekmek arasi
Senin menüleri not edip bende yapcam :))))
yap canim.ben de oyle yapiyorum.burda gorduklerimin aradindan hangi malzemem varsa ertesi gun onu uyguluyorum.zaten bi arada olmanin ve menu paylasiminin en guzel yani fikir vermesi.benim bunye bi de sok diyet cok yaptim.ne varsa o derece.o yuzden agir veriyor hakli olarak.muhtemel sen daha guzel sonuclar alirsin

Menun cok iyi canm afiyet olsun
Sabah simit yemisin zaten aksam 4dilim ekmege ne gerek vardiki
Mantra nedir canm

Gecmis olsun ilac vermisindr zaten takip et bari burden firlamasn yavrucagin atesi

Menun cok iyi canm afiyet olsun

Sabah simit yemisin zaten aksam 4dilim ekmege ne gerek vardiki
Mantra nedir canm
sagol kusum kaptan yardimcim.hayirli olsun kizzzz.artik bi kiyak yaparsin bizebi cay ismarlarsin demi:)opuyorum canim muhabbey istiyor lakin cok yorgunum.dus toparlanma vs anca uyurum.iyi geceler mervecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…