- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.321
Ca
Can cazim benim net berbat bir noktada zorla çekiyor artı değilim şükürmenü paylaşmak netten dolayi çok zor ama bildirim yapsam iyi olur.
Yazmamisim ondan görünmüyor normal ekmekti o. Bugün alışverişte aldım. Günlüğümde hepsi yazıyordu ama buraya mobilden girince direk kopyalayamadim .. akşamları ekmeği keseceğim zaten yeter ki önce beyaz ekmek sevdasindan kurtulayimmenü güzel hatta bayağa güzel ama o 2 dilim ekmek olmamış bitanem tahıllı ekmek güzel ama sabah ekmek göremedim onu sabah ye akşam yeme hem karbonhidrat daha çok acıktırır geç uyuyosun daha çok acıktırır ekmek
Gerektiğinde bende sizlere yardımcı olurum kızlar nasıl olsa buraya fena sardim :)KumraL_KrakeR bitanem artık resmi olarak yardımcımsın he haberin olsun bahardan rica etmiştim yazmış seni yardımcılara
Haftada 2 yapıyorum ben. Hatta bazen 1 :)afiyet olsun canım ekmekleri sabah yersen daha iyi
Sende olmadığını biliyorsun kuzum yorum yapmicam onun için afiyet olsun
Afiyet olsun canım ama bu yoğurt kuru haftada 2 gün yapılır canım. Sanki sen daha sık yapıyorsun
Leslie yapamadım ama daha iyisini yaptım :) 1 saat tempolu bebek pusetiyle yürüyüş. Ardından 15 dk aletlerde çalışma :)menü güzel hatta bayağa güzel ama o 2 dilim ekmek olmamış bitanem tahıllı ekmek güzel ama sabah ekmek göremedim onu sabah ye akşam yeme hem karbonhidrat daha çok acıktırır geç uyuyosun daha çok acıktırır ekmek
tatlım çiğ köfte hele ki dürüm nerden çıktı ? spor cezan var kuzum biliyorsun bu yediğinin cezasını yapıp yazarsın kendini iyi hissedince yap bir de kutu kayısı ne ?
güzel leslie yaparsan daha güzel olur bide bulguru çok tüketmemeye çalış
Ozletme kendini zuhal abla hersey icin destegin icin Teşekkürler bende seni opuyorumOhh ohhh benim güzellerim 1.mi olmuş
Tabiki olurlar hafta içi bu kadar azmedip Çaba gösteren cumada karşılığını alırlar
Liste içi dışı hetkesin bu 1.likte payı var
O yüzden hepinizi yürekten tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.
@zamannn35
@buseb
Kızlar sizi derecenizden dolayı ayrıca tebrik ederim. Süpersinizzzz
@seydan94
Şeydacım artık takım Sana emanet
Arada bakarım ama sık gelemem
Hepinizi
Cok guzel olmus menun canim afiyet olsun sadece suyu cogaltmalisin baska sknti yok benceEveet menü yazıyorum
10.45 kahvaltı
3 kırmızı erik, 15 yaprak maydonoz, 2 parmak kadar cecil peyniri, 1 küçük domates 2 küçük salatalık 1 çay bardağı süt
14.00 ara
yarım nektari, 2 erik, 3 küçük üzüm bir çay bardağı süt
17.30 akşam
2 yemek kaşığı döner eti, 1 biber, yarım kırmızı biber, çeyrek domates, iki dilim tahıl ekmeği, 4-5 kaşık sulu yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 50 mekik, 10 ve 20 sn periyotlarla toplamda 80 saniye plank, 30 dk yürüyüş, 50 squat
Senin menüleri not edip bende yapcam :))))Menum
sabah 7.30 1 sb nescafeli sut sekersiz 3 kuru kayisi
kahvalti 10.30 2 kk peynir 1 tb ekmek 1 yumurta 4 aci kirmizi biber
ogle 13.30 2 kk peynir 3 domates 1 kuru soganla yagsiz tuzsuz salata
ara 16.00 1 çb sut 20 kuru uzum
aksam 18.30 3 kofte 1 koz patlican 3 yk yogurt
su 3.5
Spor 45+20 yuruyus
Tamamdr kaptanimKumraL_KrakeR bitanem artık resmi olarak yardımcımsın he haberin olsun bahardan rica etmiştim yazmış seni yardımcılara
Protein yani sekerim
Cigkofte olmams canim sende farkindasn zaten yarin dengelersn artikmenüm
sabah 8
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kutu kayısı
1 ceviz
11.00
1 tatlı kaşığı z.yağlı 1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği
2 yk yoğurt
16.00
3 sıkım etsiz çigköfteden yeşillikli lavaş dürüm
yarım bardak ev yapımı şekersiz limonata
17.45
10 adet mısır tanesi yemişi
3 lt su
spor yok
reglim çok ağrım var kızlar menüm olmadı farkındayım ama kendimle bile uğraşamadım ağrıdan. eşimde çiğköfte almış gelmiş annemle dayanamadım aç olunca.
Guzel olmus canım afiyet olsunBugünkü menümu yazayım da hem günü kapatmış olayım hem de yarına kalmasın. Ne olur ne olmaz :)
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 çatal peynir
Domates salatalık
2 dilim kepekli ekmek
11 ara
1 kayisili form cayi
13 öğe yemegi
2 yk bulgur pilavı
3 çatal tavugun beyaz etinden
2 sb ayran
15 ara
1 yeşil çay
18 akşam yemeği
3 çatal karniyarik yaklaşık dolu dolu 2 yk
7 8 yk yogurt (zencefil Zerdeçal tarçınlı )
Su 2.5 lt
Spor 100 ip atlama (dermanım olursa leslie yaparım akşam çocuklar uyuduktan sonra)
ahh ahh ben bi oturuta bazen 1.5 ekmek yiyen bi insandim.ama bu bagimlilik gibi dusundum sigara gibi.o yuzden dedigin gibi azaltip bicak gibi kesmek en iyisiCanım hepten ekmek yemedim psikolojisine girmiyim dedim bir kaç gün beyaz ekmekten uzaklasayim sonra akşam ekmek yememeyi düşünüyorum
Gecmis olsun canim ya:/karnım çok ağrıyor ve davul gibi kızlarburdayım okuyorum ama pek katılamıyorum
o zaman elinin altinda kendin icin aparatifler bulundur canim.paket kucuk sut yogurt ve ayranin olsun.kavrulmamis kuruyemis edin.kuru meyvelet olsun.misafirlikte zaten reddediyoruz malum.baska yere gidecegim zaman ben ayak ustu bile olsa iki avuc kuru uzum 15 findik alip yolda giderken yiyorum.ustune sut veya ayran.her turlu kurtarir seni inan ki.alisveris gerekiyor sana o zaman canim.cantanda acil durum paketin olcak.baska turlu zorEstağfurullah uzun olmasini farketmedim ben.içeriği çok güzel. Teşekkür ederim tek tek uğraşıp yazdığın için. Bende kendimce bi düzen kurmak istiyorum ama benim hayatım biraz fazla hareketli ve bilinmezli. Yani söyle ki her gün şu saatte şu işi yaparım diyemiyorum pek. Kalkış ve yatış saatlerim hariç. 8.30da kahvaltı 13 öğle 18 veya 19 akşam yemeği net saatler.ama tabı evdemi isyerindemi disardami misafirliktemi o belli olmuyor pek. Yorgun olunca ve sıcak da eklenince ben atistirmaliga dayaniyorum maalesef.tost kurabiye poğaça sandviç gibi.salata çorba vs hazır olsa bile yemek istemiyor canım. Atıştırmalık konusunu netlestirmem lazım benim.
Teşekkür ederim kendi adıma. Yardımcı oldun,bilgiler verdin.yanlislarimi görmemi sağladın. Özletme kendini(((
gecmisi okudun mu bilmiyorum ekmek arasi bezelye yiyen bi insandim ben o kadar bagimliydim.hele geceleri.hep ekmek arasiYazmamisim ondan görünmüyor normal ekmekti o. Bugün alışverişte aldım. Günlüğümde hepsi yazıyordu ama buraya mobilden girince direk kopyalayamadim .. akşamları ekmeği keseceğim zaten yeter ki önce beyaz ekmek sevdasindan kurtulayim
Gerektiğinde bende sizlere yardımcı olurum kızlar nasıl olsa buraya fena sardim :)
yap canim.ben de oyle yapiyorum.burda gorduklerimin aradindan hangi malzemem varsa ertesi gun onu uyguluyorum.zaten bi arada olmanin ve menu paylasiminin en guzel yani fikir vermesi.benim bunye bi de sok diyet cok yaptim.ne varsa o derece.o yuzden agir veriyor hakli olarak.muhtemel sen daha guzel sonuclar alirsinSenin menüleri not edip bende yapcam :))))
Menun cok iyi canm afiyet olsunMenum
sabah 7.30 1 sb nescafeli sut sekersiz 3 kuru kayisi
kahvalti 10.30 2 kk peynir 1 tb ekmek 1 yumurta 4 aci kirmizi biber
ogle 13.30 2 kk peynir 3 domates 1 kuru soganla yagsiz tuzsuz salata
ara 16.00 1 çb sut 20 kuru uzum
aksam 18.30 3 kofte 1 koz patlican 3 yk yogurt
su 3.5
Spor 45+20 yuruyus
Sabah simit yemisin zaten aksam 4dilim ekmege ne gerek vardikiMerhaba bütün gün misafirlerle dışarıdaydık o nedenle tam yazamadım. Yarın akşam yolcu edeceğiz hayırlısıyla onları. Ben de gün içindede gruba bakabileceğim. :)) gelelim menüye
05:30
1 simit, çokolat (günün pişmalığı ve kaçamağı)
13:00 bir bardak süt
14:30 80 gr yağsız ton balığı
18:30 dana etli salata, 4 küçük dilim ekmek
Su 3.5 lt su
Spor kuzenimin çocuklarıyla tüm gün koşturma sayılır mı
25 mekik
10 dakika mantra
Gecmis olsun ilac vermisindr zaten takip et bari burden firlamasn yavrucagin atesiSpor Leslie olmadı ama 1 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.ardından paktaki aletlerle 15 dk çalışma.
Pert oldum.eve geldim kızımin ateşi 39 oldu.ayağa kalkacak halim yok gece zor geçecek gibi.çünkü kızımın ateşi çok tehlikelidir. 10 dk içinde 36dan 40 a çıkar. Ve 1 hafta sürer bu dalgalanma
Dua edin kızlar ateşi yukselmesin(((
sagol kusum kaptan yardimcim.hayirli olsun kizzzz.artik bi kiyak yaparsin bizeMenun cok iyi canm afiyet olsun
Sabah simit yemisin zaten aksam 4dilim ekmege ne gerek vardiki
Mantra nedir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?