- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.341
Sagol canim kiz yakin olsak valla ismarlardimsagol kusum kaptan yardimcim.hayirli olsun kizzzz.artik bi kiyak yaparsin bizebi cay ismarlarsin demi:)opuyorum canim muhabbey istiyor lakin cok yorgunum.dus toparlanma vs anca uyurum.iyi geceler mervecim
Bende diğer takımda haftada 500 gr veriyordum fiks.1000 bari olsa diye uğraşıyorum.ahh ahh ben bi oturuta bazen 1.5 ekmek yiyen bi insandim.ama bu bagimlilik gibi dusundum sigara gibi.o yuzden dedigin gibi azaltip bicak gibi kesmek en iyisi
Gecmis olsun canim ya:/
o zaman elinin altinda kendin icin aparatifler bulundur canim.paket kucuk sut yogurt ve ayranin olsun.kavrulmamis kuruyemis edin.kuru meyvelet olsun.misafirlikte zaten reddediyoruz malum.baska yere gidecegim zaman ben ayak ustu bile olsa iki avuc kuru uzum 15 findik alip yolda giderken yiyorum.ustune sut veya ayran.her turlu kurtarir seni inan ki.alisveris gerekiyor sana o zaman canim.cantanda acil durum paketin olcak.baska turlu zorans ogunlerinin saatinin belli olmasi harika.en zorlandigim oydu cunku.
gecmisi okudun mu bilmiyorum ekmek arasi bezelye yiyen bi insandim ben o kadar bagimliydim.hele geceleri.hep ekmek arasi
yap canim.ben de oyle yapiyorum.burda gorduklerimin aradindan hangi malzemem varsa ertesi gun onu uyguluyorum.zaten bi arada olmanin ve menu paylasiminin en guzel yani fikir vermesi.benim bunye bi de sok diyet cok yaptim.ne varsa o derece.o yuzden agir veriyor hakli olarak.muhtemel sen daha guzel sonuclar alirsin
Tatlı rüyalar sana da :)Kizlar disariya oglusu parka goturdum ve yuruyuslerimi de bebek arsbasiyla yaptim.felaket yorgunum yani.o yizden ortaligi toparlayip yaticam artik.anca 11.30u bulur.sizi seviyorum guzel bayanlar.iyi ve bol eksili geceler
Verdim.atlet ile su an.su içti baya bi.uyudu şimdi 37 olunca. 39 olunca ağlayarak sayiklar zaten. Ama bizim için uyumak ne mümkünGecmis olsun ilac vermisindr zaten takip et bari burden firlamasn yavrucagin atesi
gecmis olsun canim yaaa.ne kadarlikti kizin.bi de sarisin mi?oglus sarisin benim onun da oyle olur.10 dkda degisir hizla.bol dus ve 38i gectigi an ates dusurucu veriyorum artik.3.5 yasinda.kucukken hic vermemeye calisiyodum.ama malesef onunu alamiyoduk ve hastaneye yatti uc kere atesten.o zaman daha agir ilaclar yiyor mqlesef uc gun kadar.o yuzden artik riske atmiyorum.38i gecinde calpol ve paranox fitili veriyorum 4er saat arayla dr tavsiyesiyle.yoksa hic ayaklanamiyor bi hafta dedigim gibi antibiyotik ve serum vs.inaa sabaha hic biseyi kalmaz.Rabbim.sifa versinSpor Leslie olmadı ama 1 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.ardından paktaki aletlerle 15 dk çalışma.
Pert oldum.eve geldim kızımin ateşi 39 oldu.ayağa kalkacak halim yok gece zor geçecek gibi.çünkü kızımın ateşi çok tehlikelidir. 10 dk içinde 36dan 40 a çıkar. Ve 1 hafta sürer bu dalgalanma
Dua edin kızlar ateşi yukselmesin(((
afiyet olsun canım ekmekleri sabah yersen daha iyi
Sende olmadığını biliyorsun kuzum yorum yapmicam onun için afiyet olsun
Afiyet olsun canım ama bu yoğurt kuru haftada 2 gün yapılır canım. Sanki sen daha sık yapıyorsun
menü güzel hatta bayağa güzel ama o 2 dilim ekmek olmamış bitanem tahıllı ekmek güzel ama sabah ekmek göremedim onu sabah ye akşam yeme hem karbonhidrat daha çok acıktırır geç uyuyosun daha çok acıktırır ekmek
tatlım çiğ köfte hele ki dürüm nerden çıktı ? spor cezan var kuzum biliyorsun bu yediğinin cezasını yapıp yazarsın kendini iyi hissedince yap bir de kutu kayısı ne ?
güzel leslie yaparsan daha güzel olur bide bulguru çok tüketmemeye çalış
Tamamdr kaptanimyalniz ben liste hazirlmayi falan bilmiyorum yuzde hesaplamiyi nasil yapiyosunuz mesela
Spor Leslie olmadı ama 1 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.ardından paktaki aletlerle 15 dk çalışma.
Pert oldum.eve geldim kızımin ateşi 39 oldu.ayağa kalkacak halim yok gece zor geçecek gibi.çünkü kızımın ateşi çok tehlikelidir. 10 dk içinde 36dan 40 a çıkar. Ve 1 hafta sürer bu dalgalanma
Cigkofte olmams canim sende farkindasn zaten yarin dengelersn artik
ahh ahh ben bi oturuta bazen 1.5 ekmek yiyen bi insandim.ama bu bagimlilik gibi dusundum sigara gibi.o yuzden dedigin gibi azaltip bicak gibi kesmek en iyisi
Gecmis olsun canim ya:/
Sagol tatlimevet
canım hala sancı çekiyorum. farkındayım hatamın ama spor içinde şuan bir şey diyemem daha kan tahlili yaptırmadım. p.tesi yaptırıp değerlerime bakana kadar spor yapmıycam canım. sonrasında cezamı da unutmam yaparım
kutu yazmışım kuru kayısı
hayırlı olsun merviş yakışııır :)
üzüldüm canım Allah sağlığına kavuştursun tez vakit
evet canım
sağ ol fatmam sancı içindeyim hala ilaç da almadığım için oooff
Sarışın değil buğday tenli kızım. Eylülde 3 yaş dolacak teyzesi.daha küçük. Bizimki 3 saat arayla pedifen veya fitil diğeri de Calpol. Fitil bile etki etmez çoğu zaman.kompres sürekli durur.çok sık duş. Gece de 4 5 duş aldığı olur. Böyle bi hafta yasadigimda diğer takımdan ayrılmak istedim. Çünkü gündüz de yanıma gelip bana 2 saat uyuma firsati verecek kimsem yok.bir de ben hastaydım.sabah akşam penisilin vurundum faranjit ve gripten.kızım da 10 gün yattı gece gündüz böyle geçti. Sonra oğluma atladı. Sonra eşime.gecmis olsun canim yaaa.ne kadarlikti kizin.bi de sarisin mi?oglus sarisin benim onun da oyle olur.10 dkda degisir hizla.bol dus ve 38i gectigi an ates dusurucu veriyorum artik.3.5 yasinda.kucukken hic vermemeye calisiyodum.ama malesef onunu alamiyoduk ve hastaneye yatti uc kere atesten.o zaman daha agir ilaclar yiyor mqlesef uc gun kadar.o yuzden artik riske atmiyorum.38i gecinde calpol ve paranox fitili veriyorum 4er saat arayla dr tavsiyesiyle.yoksa hic ayaklanamiyor bi hafta dedigim gibi antibiyotik ve serum vs.inaa sabaha hic biseyi kalmaz.Rabbim.sifa versin
Tamamdr kaptanimyalniz ben liste hazirlmayi falan bilmiyorum yuzde hesaplamiyi nasil yapiyosunuz mesela
Mantra nedir :)Merhaba bütün gün misafirlerle dışarıdaydık o nedenle tam yazamadım. Yarın akşam yolcu edeceğiz hayırlısıyla onları. Ben de gün içindede gruba bakabileceğim. :)) gelelim menüye
05:30
1 simit, çokolat (günün pişmalığı ve kaçamağı)
13:00 bir bardak süt
14:30 80 gr yağsız ton balığı
18:30 dana etli salata, 4 küçük dilim ekmek
Su 3.5 lt su
Spor kuzenimin çocuklarıyla tüm gün koşturma sayılır mı
25 mekik
10 dakika mantra
Geçmiş olsun inşallah canımSpor Leslie olmadı ama 1 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.ardından paktaki aletlerle 15 dk çalışma.
Bir şok yaşadım önce ama sonra düşündüm de benimde olmuştur öyle hallerim mesela bu yıl bir kerede 3 karan çikolata yedigimi bilirim, yarım lahmacun+1.5 tabak makarna+4-5 tulumba tatlısı yediğim oldu sonra döndüm kendime yuh dedim düşününce.. yani yenir de bari yemek ye di miahh ahh ben bi oturuta bazen 1.5 ekmek yiyen bi insandim.ama bu bagimlilik gibi dusundum sigara gibi.o yuzden dedigin gibi azaltip bicak gibi kesmek en iyisi
gecmisi okudun mu bilmiyorum ekmek arasi bezelye yiyen bi insandim ben o kadar bagimliydim.hele geceleri.hep ekmek arasi
Ohh missBu arada nereye gitsek kv dem Elif diyette hersey yemiyor diyor çok eğlencelibugün çarşıya çıktık market alışverişi falan ne istersen al ne lazımsa diyor
Merhaba tatlım hoşgeldin takıma ben Elif izindeyim dönünce daha iyi tanışıriz.Kızlar bugün de bitiyor az kaldı. Su içiyorum 1.5 litre bitmek üzere. Bugün daha erken yaticam ki erken uyuyayim yarın için planim var sabahtan uyanıp dışarı cikicam insallah
Menüye gel be mis gibi valla kopya çekiyore sırrını çözücem bebekMenüm
08:30 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tb 1 t.kasigi bal 1 kk peynir 1 ceviz 2 kayisi
13:00 1 bardak portakal suyu taze ( disardaydim)
16:00 1 kase mercimek çorbası yaninda patlıcan salatası
18:00 1 minik salkim üzüm 1 nektarin
3.5 lt su
2 saat bisiklet sürdüm 2 saat yürüyüş yaptim
Valla mis hiç beklemiyordum benim kv de den birseyler oldu kadınaOhh miss
bende ece memnun oldum :) ve hoşbuldum..Merhaba tatlım hoşgeldin takıma ben Elif izindeyim dönünce daha iyi tanışıriz.
yakında çıkar kokusu dicem fesatlık etmek istemiyorumValla mis hiç beklemiyordum benim kv de den birseyler oldu kadına
deneyeceğim mutlaka bugün bende çok tahıllı premium aldım uno'nun. tam taneliymiş. Beğendim.Bu arada kızlar uno nun çiya tohumlu tam buğday ekmeğini aldım harika bi ekmek tavsiye olunur. İçinde ay çekirdeği ve keten tohumu da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?