- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.361
sonuna kadar çıkarıcam tadınıbende ece memnun oldum :) ve hoşbuldum..
yakında çıkar kokusu dicem fesatlık etmek istemiyorumtadını çıkar sende canım..
deneyeceğim mutlaka bugün bende çok tahıllı premium aldım uno'nun. tam taneliymiş. Beğendim.
sonradan durdurmuşsun kendini en azından canımBugunn hc guzel bi gun deildii resmen kendimi salmis gbi hassedyrm toparlamam laziimm
Menum
Sabah 7.30 : tereyagnda 2 yumrta +2dilim tb ekmegi +peynir+zeytin
Ogle 13.00 ( saat 9 gbi tekrar uyumusum yeni kalkiyorum ) : 1 dilim acikali tb ekmegi
Ara 16.00: 1 erik
Aksam 18.00: sogan+domates+maydonz+az kiyma hasladim 2 tabak yedim ( bugun cok ekmek yedim o yuzden haslama yaptim)+ 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor ablama gittim geldim 15 dkka yuruyus
demekki dikkatimi çekmiş canımHaftada 2 yapıyorum ben. Hatta bazen 1 :)
afiyet olsun canımMenum
sabah 7.30 1 sb nescafeli sut sekersiz 3 kuru kayisi
kahvalti 10.30 2 kk peynir 1 tb ekmek 1 yumurta 4 aci kirmizi biber
ogle 13.30 2 kk peynir 3 domates 1 kuru soganla yagsiz tuzsuz salata
ara 16.00 1 çb sut 20 kuru uzum
aksam 18.30 3 kofte 1 koz patlican 3 yk yogurt
su 3.5
Spor 45+20 yuruyus
sabah zaten keşke olmasaymis canım. Bide 4 küçük dilim ekmek derken ne kadar canımMerhaba bütün gün misafirlerle dışarıdaydık o nedenle tam yazamadım. Yarın akşam yolcu edeceğiz hayırlısıyla onları. Ben de gün içindede gruba bakabileceğim. :)) gelelim menüye
05:30
1 simit, çokolat (günün pişmalığı ve kaçamağı)
13:00 bir bardak süt
14:30 80 gr yağsız ton balığı
18:30 dana etli salata, 4 küçük dilim ekmek
Su 3.5 lt su
Spor kuzenimin çocuklarıyla tüm gün koşturma sayılır mı
25 mekik
10 dakika mantra
Spor Leslie olmadı ama 1 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.ardından paktaki aletlerle 15 dk çalışma.
Pert oldum.eve geldim kızımin ateşi 39 oldu.ayağa kalkacak halim yok gece zor geçecek gibi.çünkü kızımın ateşi çok tehlikelidir. 10 dk içinde 36dan 40 a çıkar. Ve 1 hafta sürer bu dalgalanma
Dua edin kızlar ateşi yukselmesin(((
Iyiyz tatlim sen nailsinHeyy kızlar napaysiz ?
Niye canim cokmu yemeye basladin iznin ne zaman bitiyo seninOff burdan ayrı kalmak hiç iyi değilmiş
Bende az once bir kase yogurt yedim sabah ne planin var kizKızlar bugün de bitiyor az kaldı. Su içiyorum 1.5 litre bitmek üzere. Bugün daha erken yaticam ki erken uyuyayim yarın için planim var sabahtan uyanıp dışarı cikicam insallah
Spor sahane menunde guzel olmus canimMenüm
08:30 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tb 1 t.kasigi bal 1 kk peynir 1 ceviz 2 kayisi
13:00 1 bardak portakal suyu taze ( disardaydim)
16:00 1 kase mercimek çorbası yaninda patlıcan salatası
18:00 1 minik salkim üzüm 1 nektarin
3.5 lt su
2 saat bisiklet sürdüm 2 saat yürüyüş yaptim
Sadece ekmk fazla geldi bana kotu degilki canikoBugunn hc guzel bi gun deildii resmen kendimi salmis gbi hassedyrm toparlamam laziimm
Menum
Ogle 13.00 ( saat 9 gbi tekrar uyumusum yeni kalkiyorum ) : 1 dilim acikali tb ekmegi
Aksam 18.00: sogan+domates+maydonz+az kiyma hasladim 2 tabak yedim ( bugun cok ekmek yedim o yuzden haslama yaptim)+ 2 bardak ayran
Su 3 lt
Iyi geceler kuzuKizlar disariya oglusu parka goturdum ve yuruyuslerimi de bebek arsbasiyla yaptim.felaket yorgunum yani.o yizden ortaligi toparlayip yaticam artik.anca 11.30u bulur.sizi seviyorum guzel bayanlar.iyi ve bol eksili geceler
Inş aldırmaz mervem. Afiyet olsunMenum
Sabah10:00
2has.yumurta
Kk peynir
Domates
5zeytin
1tb ekmk cay
Ogle14:00
1kase mercmk corbasi
3yk koz biber yogurtlama
Yarin dilim tb
Aksam18:30
2yk bulgur
4yk koz biber yogurtlama
1kupa yesil cay
Su 2.5 litre
Spor yok
Kan ilacina basladim bugun kilo yapmaz inşallah
Heyy kızlar napaysiz ?
hoşgeldin elifim. Napalim fazla giremiyorum telefon yüzündenOff burdan ayrı kalmak hiç iyi değilmiş
hahah kiskanmaktan napacagini şaşırdı benceBu arada nereye gitsek kv dem Elif diyette hersey yemiyor diyor çok eğlencelibugün çarşıya çıktık market alışverişi falan ne istersen al ne lazımsa diyor
afiyet olsun canımMenüm
08:30 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tb 1 t.kasigi bal 1 kk peynir 1 ceviz 2 kayisi
13:00 1 bardak portakal suyu taze ( disardaydim)
16:00 1 kase mercimek çorbası yaninda patlıcan salatası
18:00 1 minik salkim üzüm 1 nektarin
3.5 lt su
2 saat bisiklet sürdüm 2 saat yürüyüş yaptim
Yarin alışverişe cikicam canım bakayım varsa ondan alirimBu arada kızlar uno nun çiya tohumlu tam buğday ekmeğini aldım harika bi ekmek tavsiye olunur. İçinde ay çekirdeği ve keten tohumu da var.
aksam biraz fazla olmuş sanki betusum. Afiyet olsunBugunn hc guzel bi gun deildii resmen kendimi salmis gbi hassedyrm toparlamam laziimm
Menum
Su 3 lt
Light ürünler tercih etme canım. Islenmis oluyorlar. Kararında yediğin zaman herşeyin normali daha iyidirbugün alışverişe gittim ve poşetlerle savaşarak eve geldim. Bakalım ben diyetim için neler almışım. Yazıyorum ki sizlerde yorum yapın bir daha alışverişlerimde daha dikkatli olayım.
Yoğurt aldım-tam yağlı çünkü aileme de uymak durumundayım. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum çünkü kimisi light iyi diyor kimisi normal ye diyor.
kayısılı activia aldım. Şu aralar wc konusunda sıkıntım yok. Ama ben ara öğünlerime çeşitlilik kazandırabilmek için aldım.
tropikal meyveli tam tahıllı müsli aldım. Yine ara öğüne ekstra olsun diye.
kabuklu fıstık aldım. Babamdan ne kadarı kalır bilmiyorum önümüzdeki bir kaç gün içinde kavrulmamış ürünler almayı planlıyorum.
beyaz peynir, limon (kür için hemde sos ve tozdan daha iyi olur yemeklere), altınbaşak form bisküvi aldım. Çok acil durumlarda bulunsun diye.
Kendime yeni bir şişe aldım su için.
Yumurta aldım kahvaltılarım için. Uno tam taneli tam tahıllı dilim ekmek aldım.
Annemler sucuk kavurma salam türü şeyler aldılar ama ben yemeyeceğimi söyledim. İçim gidecek ama yağların gitmesi daha önemli.
Kızlar antep fıstığı için ne düşünüyorsunuz. Yenmeli mi ne kadar yenmeli?
Yogurdu bende normal aliyrm hic light urun almadm diyetisyenimde normal ye demisti o yuzden onu iyi yapmisinbugün alışverişe gittim ve poşetlerle savaşarak eve geldim. Bakalım ben diyetim için neler almışım. Yazıyorum ki sizlerde yorum yapın bir daha alışverişlerimde daha dikkatli olayım.
Yoğurt aldım-tam yağlı çünkü aileme de uymak durumundayım. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum çünkü kimisi light iyi diyor kimisi normal ye diyor.
kayısılı activia aldım. Şu aralar wc konusunda sıkıntım yok. Ama ben ara öğünlerime çeşitlilik kazandırabilmek için aldım.
kabuklu fıstık aldım. Babamdan ne kadarı kalır bilmiyorum önümüzdeki bir kaç gün içinde kavrulmamış ürünler almayı planlıyorum.
beyaz peynir, limon (kür için hemde sos ve tozdan daha iyi olur yemeklere), altınbaşak form bisküvi aldım. Çok acil durumlarda bulunsun diye.
Annemler sucuk kavurma salam türü şeyler aldılar ama ben yemeyeceğimi söyledim. İçim gidecek ama yağların gitmesi daha önemli.
Nerden aliyonuz o ekmekleri canim fiyati ne kadar bidesonuna kadar çıkarıcam tadınıEce cım. Benimkide premium mus şimdi gördüm İmmm misss gibi.
Oglenin adi neÖğünlerime isimler buldum bu arada beni heyecanlandırabilecek isimler.. Kahvaltım için sloganım her günümüz pazar kahvaltısı tadında olsun. öğün adı sabah keyfi
Ara öğünlerimde bir avuç mutluluk
Akşam için henüz bir şey bulamadım
Patates bende hemen +olarak geri donuyor sendede ole olmaz umarm afiyet olsun canim birde sabhlari sutmu iciyorsun hepKızlar gene geç yazıyorum ama telefon çok sıkıntı çıkarıyor
Sabah 10:30
Bir orta boy patates ve bi yumurtadan kavurma yarısını oglus yedi
Yarım domates
Bir bardak süt
Ara 13
2 salatalık
Akşam 18:30
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor maalesef
Evet oglusum da oyleydi ama biliyomusun 3u bitirdikten sonra biraz daha rahat ediceksin insallah.zaten en cok 6 yasa kadar.sonrasi daha iyi cok sukur.Sarışın değil buğday tenli kızım. Eylülde 3 yaş dolacak teyzesi.daha küçük. Bizimki 3 saat arayla pedifen veya fitil diğeri de Calpol. Fitil bile etki etmez çoğu zaman.kompres sürekli durur.çok sık duş. Gece de 4 5 duş aldığı olur. Böyle bi hafta yasadigimda diğer takımdan ayrılmak istedim. Çünkü gündüz de yanıma gelip bana 2 saat uyuma firsati verecek kimsem yok.bir de ben hastaydım.sabah akşam penisilin vurundum faranjit ve gripten.kızım da 10 gün yattı gece gündüz böyle geçti. Sonra oğluma atladı. Sonra eşime.2 hafta arayla hastalanmasindan yorulduk hepimiz
ahhh yavrum ahhh.geriye bakinca tiknaz yanliz gece bir kafinin karman corman ruhuna uygun midesiz bir yemesi var gozumun onunde.tv onune oturup eski bayat bitmesi gereken sacma sapan ne varsa onu yiyen topac var.ahhh ki ne ahhhMantra nedir :)
Geçmiş olsun inşallah canım
Bir şok yaşadım önce ama sonra düşündüm de benimde olmuştur öyle hallerim mesela bu yıl bir kerede 3 karan çikolata yedigimi bilirim, yarım lahmacun+1.5 tabak makarna+4-5 tulumba tatlısı yediğim oldu sonra döndüm kendime yuh dedim düşününce.. yani yenir de bari yemek ye di miiyi ki diyete başladım bu yıl neler yapardım allah bilir
gayet guzel canim.light sut urunleri basendeki yag hucrelerini arttiriyormus dietisyen tavsiyesi.normalin yarisini tuket daha faydali demisti.mesela 1 bardak light sut yerine normal sutu yarim bardak koyup ustunu suyla tamamla.ya da light yogurt bi kase yiyecegine norrmalinden ayran yap hafif sulu demisti.bugün alışverişe gittim ve poşetlerle savaşarak eve geldim. Bakalım ben diyetim için neler almışım. Yazıyorum ki sizlerde yorum yapın bir daha alışverişlerimde daha dikkatli olayım.
fakir avuntusu da olabilirÖğünlerime isimler buldum bu arada beni heyecanlandırabilecek isimler.. Kahvaltım için sloganım her günümüz pazar kahvaltısı tadında olsun. öğün adı sabah keyfi
Ara öğünlerimde bir avuç mutluluk
Akşam için henüz bir şey bulamadım
Aynen dut kurusu adet oncesi kurtaricisi.acayip guzel oluyo soguk sutle.tatli ihtiyavi gidiyo hepYogurdu bende normal aliyrm hic light urun almadm diyetisyenimde normal ye demisti o yuzden onu iyi yapmisin
Musli form biskuvi yerine yulaf ezmesi alabilirsin bidaki sefere onuda banaMefkurem tavsiye etmisti tadini sevip ben yiyemesmde aklinda olsun diye soledim
Kabuklu fistik yenilebilir tabi 1 avucu asmiycak sekilde
Sucuk yemiyoruz almamkla iyi yapmissin
Yesil cay alabilirsin birde bidaki aliswerise
Antepfistigi cok yagli diye biliyorum onun yerine leblebi ve kurutulms dut olabilir ikisi cok guzel oluyor
Umarim yardimci olabilmisimdr
teşekkürler fikir için :)
Light ürünler tercih etme canım. Islenmis oluyorlar. Kararında yediğin zaman herşeyin normali daha iyidir
Teşekkür ederim evet yeşilçay listede var canım onlar aldılar tereyağ kaşar sucuk falan ama ben yemeyeceğim :)Yogurdu bende normal aliyrm hic light urun almadm diyetisyenimde normal ye demisti o yuzden onu iyi yapmisin
Musli form biskuvi yerine yulaf ezmesi alabilirsin bidaki sefere onuda banaMefkurem tavsiye etmisti tadini sevip ben yiyemesmde aklinda olsun diye soledim
Kabuklu fistik yenilebilir tabi 1 avucu asmiycak sekilde
Sucuk yemiyoruz almamkla iyi yapmissin
Yesil cay alabilirsin birde bidaki aliswerise
Antepfistigi cok yagli diye biliyorum onun yerine leblebi ve kurutulms dut olabilir ikisi cok guzel oluyor
Umarim yardimci olabilmisimdr
Ben en yakinimdaki marketten aldım su bilindik uygun marketlerden biri ekmek reyonlarina bak canım ben fiyat bilgisi bilmiyorum bakmadımNerden aliyonuz o ekmekleri canim fiyati ne kadar bide
Bulduğumda mutlaka yazacağımOglenin adi neaksam genelde fakir yemegi oldugu icin fakir öğün olabilir
Tavsiyeler süper teşekkürler :)Evet oglusum da oyleydi ama biliyomusun 3u bitirdikten sonra biraz daha rahat ediceksin insallah.zaten en cok 6 yasa kadar.sonrasi daha iyi cok sukur.
ahhh yavrum ahhh.geriye bakinca tiknaz yanliz gece bir kafinin karman corman ruhuna uygun midesiz bir yemesi var gozumun onunde.tv onune oturup eski bayat bitmesi gereken sacma sapan ne varsa onu yiyen topac var.ahhh ki ne ahhh
gayet guzel canim.light sut urunleri basendeki yag hucrelerini arttiriyormus dietisyen tavsiyesi.normalin yarisini tuket daha faydali demisti.mesela 1 bardak light sut yerine normal sutu yarim bardak koyup ustunu suyla tamamla.ya da light yogurt bi kase yiyecegine norrmalinden ayran yap hafif sulu demisti.
fakir avuntusu da olabilir
Aynen dut kurusu adet oncesi kurtaricisi.acayip guzel oluyo soguk sutle.tatli ihtiyavi gidiyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?