Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunn hc guzel bi gun deildii resmen kendimi salmis gbi hassedyrm toparlamam laziimm
Menum
Sabah 7.30 : tereyagnda 2 yumrta +2dilim tb ekmegi +peynir+zeytin
Ogle 13.00 ( saat 9 gbi tekrar uyumusum yeni kalkiyorum ) : 1 dilim acikali tb ekmegi
Ara 16.00: 1 erik
Aksam 18.00: sogan+domates+maydonz+az kiyma hasladim 2 tabak yedim ( bugun cok ekmek yedim o yuzden haslama yaptim)+ 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor ablama gittim geldim 15 dkka yuruyus

sonuna kadar çıkarıcam tadını Ece cım. Benimkide premium mus şimdi gördüm İmmm misss gibi.

bugün alışverişe gittim ve poşetlerle savaşarak eve geldim. Bakalım ben diyetim için neler almışım. Yazıyorum ki sizlerde yorum yapın bir daha alışverişlerimde daha dikkatli olayım.
Yoğurt aldım-tam yağlı çünkü aileme de uymak durumundayım. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum çünkü kimisi light iyi diyor kimisi normal ye diyor.

kayısılı activia aldım. Şu aralar wc konusunda sıkıntım yok. Ama ben ara öğünlerime çeşitlilik kazandırabilmek için aldım.

tropikal meyveli tam tahıllı müsli aldım. Yine ara öğüne ekstra olsun diye.

kabuklu fıstık aldım. Babamdan ne kadarı kalır bilmiyorum önümüzdeki bir kaç gün içinde kavrulmamış ürünler almayı planlıyorum.

beyaz peynir, limon (kür için hemde sos ve tozdan daha iyi olur yemeklere), altınbaşak form bisküvi aldım. Çok acil durumlarda bulunsun diye.

Kendime yeni bir şişe aldım su için.

Yumurta aldım kahvaltılarım için. Uno tam taneli tam tahıllı dilim ekmek aldım.
Annemler sucuk kavurma salam türü şeyler aldılar ama ben yemeyeceğimi söyledim. İçim gidecek ama yağların gitmesi daha önemli.
Kızlar antep fıstığı için ne düşünüyorsunuz. Yenmeli mi ne kadar yenmeli?

sonradan durdurmuşsun kendini en azından canım

Haftada 2 yapıyorum ben. Hatta bazen 1 :)
demekki dikkatimi çekmiş canım
afiyet olsun canım
sabah zaten keşke olmasaymis canım. Bide 4 küçük dilim ekmek derken ne kadar canım

Inş çıkmaz canım yaaa geçmiş olsun

Spor sahane menunde guzel olmus canim

Sadece ekmk fazla geldi bana kotu degilki caniko

Kizlar disariya oglusu parka goturdum ve yuruyuslerimi de bebek arsbasiyla yaptim.felaket yorgunum yani.o yizden ortaligi toparlayip yaticam artik.anca 11.30u bulur.sizi seviyorum guzel bayanlar.iyi ve bol eksili geceler
Iyi geceler kuzu
Inş aldırmaz mervem. Afiyet olsun
Heyy kızlar napaysiz ?

Off burdan ayrı kalmak hiç iyi değilmiş
hoşgeldin elifim. Napalim fazla giremiyorum telefon yüzünden bosladim biraz burayı
Bu arada nereye gitsek kv dem Elif diyette hersey yemiyor diyor çok eğlenceli bugün çarşıya çıktık market alışverişi falan ne istersen al ne lazımsa diyor
hahah kiskanmaktan napacagini şaşırdı bence
afiyet olsun canım
Bu arada kızlar uno nun çiya tohumlu tam buğday ekmeğini aldım harika bi ekmek tavsiye olunur. İçinde ay çekirdeği ve keten tohumu da var.
Yarin alışverişe cikicam canım bakayım varsa ondan alirim
aksam biraz fazla olmuş sanki betusum. Afiyet olsun
Light ürünler tercih etme canım. Islenmis oluyorlar. Kararında yediğin zaman herşeyin normali daha iyidir

Kızlar gene geç yazıyorum ama telefon çok sıkıntı çıkarıyor
Sabah 10:30
Bir orta boy patates ve bi yumurtadan kavurma yarısını oglus yedi
Yarım domates
Bir bardak süt
Ara 13
2 salatalık
Akşam 18:30
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor maalesef

Yogurdu bende normal aliyrm hic light urun almadm diyetisyenimde normal ye demisti o yuzden onu iyi yapmisin
Musli form biskuvi yerine yulaf ezmesi alabilirsin bidaki sefere onuda bana Mefkurem tavsiye etmisti tadini sevip ben yiyemesmde aklinda olsun diye soledim
Kabuklu fistik yenilebilir tabi 1 avucu asmiycak sekilde
Sucuk yemiyoruz almamkla iyi yapmissin
Yesil cay alabilirsin birde bidaki aliswerise
Antepfistigi cok yagli diye biliyorum onun yerine leblebi ve kurutulms dut olabilir ikisi cok guzel oluyor
Umarim yardimci olabilmisimdr

Oglenin adi ne aksam genelde fakir yemegi oldugu icin fakir öğün olabilir

Patates bende hemen +olarak geri donuyor sendede ole olmaz umarm afiyet olsun canim birde sabhlari sutmu iciyorsun hep

Evet oglusum da oyleydi ama biliyomusun 3u bitirdikten sonra biraz daha rahat ediceksin insallah.zaten en cok 6 yasa kadar.sonrasi daha iyi cok sukur.
ahhh yavrum ahhh.geriye bakinca tiknaz yanliz gece bir kafinin karman corman ruhuna uygun midesiz bir yemesi var gozumun onunde.tv onune oturup eski bayat bitmesi gereken sacma sapan ne varsa onu yiyen topac var.ahhh ki ne ahhh
gayet guzel canim.light sut urunleri basendeki yag hucrelerini arttiriyormus dietisyen tavsiyesi.normalin yarisini tuket daha faydali demisti.mesela 1 bardak light sut yerine normal sutu yarim bardak koyup ustunu suyla tamamla.ya da light yogurt bi kase yiyecegine norrmalinden ayran yap hafif sulu demisti.
fakir avuntusu da olabilir
Aynen dut kurusu adet oncesi kurtaricisi.acayip guzel oluyo soguk sutle.tatli ihtiyavi gidiyo hep

Light ürünler tercih etme canım. Islenmis oluyorlar. Kararında yediğin zaman herşeyin normali daha iyidir
teşekkürler fikir için :)
Teşekkür ederim evet yeşilçay listede var canım onlar aldılar tereyağ kaşar sucuk falan ama ben yemeyeceğim :)
Nerden aliyonuz o ekmekleri canim fiyati ne kadar bide
Ben en yakinimdaki marketten aldım su bilindik uygun marketlerden biri ekmek reyonlarina bak canım ben fiyat bilgisi bilmiyorum bakmadım
Oglenin adi ne aksam genelde fakir yemegi oldugu icin fakir öğün olabilir
Bulduğumda mutlaka yazacağım fikir için de teşekkürler :) bu arada yarın ki planımı sormussun canım alıntı sığmadı telefon ekranına sabah erken uyanıp dışarı çıkacağım su an iki seçenek var yarın sabah paylasirim zaten :)

Tavsiyeler süper teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…