- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.381
her yerde gördüm en belirgin şok market diyebilirim.5 lira yada daha azdi ama 5 gündür yiyorum 5 gün daha yerim heraldeNerden aliyonuz o ekmekleri canim fiyati ne kadar bide
Bende ordan aldımher yerde gördüm en belirgin şok market diyebilirim.5 lira yada daha azdi ama 5 gündür yiyorum 5 gün daha yerim heralde
peki tatlım ama sen regl olmadın mı zaten hamilelik testi yaptırcakmısın yinedeevet
canım hala sancı çekiyorum. farkındayım hatamın ama spor içinde şuan bir şey diyemem daha kan tahlili yaptırmadım. p.tesi yaptırıp değerlerime bakana kadar spor yapmıycam canım. sonrasında cezamı da unutmam yaparım
kutu yazmışım kuru kayısı
hayırlı olsun merviş yakışııır :)
üzüldüm canım Allah sağlığına kavuştursun tez vakit
evet canım
sağ ol fatmam sancı içindeyim hala ilaç da almadığım için oooff
canimcim sana da gunaydin.malesef var oyle negatifler.kilo verirsein benim sayemde.ev alirsin benim sayemde.tatile gidersin benim sayemde vs.napcqn gulum sal gitsin.bazisi da kendini boyle motive edip hayata baglaniyor canim.sen aynwn yoluna devam.sicaaaaaaakkkk bi istanbuldan selamlar.oglusu parka getirdim.yuruyusumu yaptim.park yakin ama ara sokaklardan en uzaga kadar gidip geliyorum.10 dklik yol kirk dakka oluyorGünaydın kızlar çok mutsuzum. Akşam annem kilomla ilgili olumsuz bir şeyler söyledi. Tabi ben pes etmeyeceğim ve kilomu vereceğim ama o her yerde "ben zayiflattim ". Onu şeklinde anlatacak. Moral bozukluğuyla uyuyamadim. Sabah kalktım ama geri uyumusum uyku düzeninin 1 gününe sebep oldu bu durum. Ama pes etmeyeceğim. Mutsuzluk sadece uyanamadigim için var yoksa ben kendim için bir şeyler yapmaya çalıştığım için kararlılığımdan çok memnunum. Size de içimi döktüğüme göre bir an evvel kahvaltı edeyim ki gün başlasın
Ne yapalım artık dediğin gibi sal gitsin=) ohh mis yürüyüş de yapmışsın hemde sabah yürüyüşü :)canimcim sana da gunaydin.malesef var oyle negatifler.kilo verirsein benim sayemde.ev alirsin benim sayemde.tatile gidersin benim sayemde vs.napcqn gulum sal gitsin.bazisi da kendini boyle motive edip hayata baglaniyor canim.sen aynwn yoluna devam.sicaaaaaaakkkk bi istanbuldan selamlar.oglusu parka getirdim.yuruyusumu yaptim.park yakin ama ara sokaklardan en uzaga kadar gidip geliyorum.10 dklik yol kirk dakka oluyor
Gözün aydın canım :) yarın da grup içi tartı günü zaten :) DüĞün de de iyi eğlenceler canım dedikoduları bekliyoruzGunaydim canlarim bu sabah erken kalktm esimle kahvalti yaptikbu aksam dugun var gelin almaya gitti esim istanbula bende ev toparlycm sonra dugune hazrlancaz oglusla bugun cok gelemebilirim
Bu arada aksam 1 kase yogurt yiyip yatmistim tartida eksildigimi gordum cok sukur
Yarin bende kesin artidayim canımPatates bende hemen +olarak geri donuyor sendede ole olmaz umarm afiyet olsun canim birde sabhlari sutmu iciyorsun hep
rica ederimteşekkürler fikir için :)
Teşekkür ederim evet yeşilçay listede var canım onlar aldılar tereyağ kaşar sucuk falan ama ben yemeyeceğim :)
Ben en yakinimdaki marketten aldım su bilindik uygun marketlerden biri ekmek reyonlarina bak canım ben fiyat bilgisi bilmiyorum bakmadım
Bulduğumda mutlaka yazacağımfikir için de teşekkürler :) bu arada yarın ki planımı sormussun canım alıntı sığmadı telefon ekranına sabah erken uyanıp dışarı çıkacağım su an iki seçenek var yarın sabah paylasirim zaten :)
olumsuz düşünceleri bosver canım kimsenin motivasyonunu düşürmesine izin vermeGünaydın kızlar çok mutsuzum. Akşam annem kilomla ilgili olumsuz bir şeyler söyledi. Tabi ben pes etmeyeceğim ve kilomu vereceğim ama o her yerde "ben zayiflattim ". Onu şeklinde anlatacak. Moral bozukluğuyla uyuyamadim. Sabah kalktım ama geri uyumusum uyku düzeninin 1 gününe sebep oldu bu durum. Ama pes etmeyeceğim. Mutsuzluk sadece uyanamadigim için var yoksa ben kendim için bir şeyler yapmaya çalıştığım için kararlılığımdan çok memnunum. Size de içimi döktüğüme göre bir an evvel kahvaltı edeyim ki gün başlasın
Günaydın kuzum iyi eglencelerGunaydim canlarim bu sabah erken kalktm esimle kahvalti yaptikbu aksam dugun var gelin almaya gitti esim istanbula bende ev toparlycm sonra dugune hazrlancaz oglusla bugun cok gelemebilirim
Bu arada aksam 1 kase yogurt yiyip yatmistim tartida eksildigimi gordum cok sukur
Iyi yapiyon kiz keske bende icebilsem caydan daha faydali..bide niye sordum biliyonmu cok kilo verdn ya bu ay acaba dedm sut ictigin icinmi tuyo almaya calisiyomYarin bende kesin artidayim canım
Ya süt serin serin iyi oluyor ondan içiyorum canım
rica ederim
olumsuz düşünceleri bosver canım kimsenin motivasyonunu düşürmesine izin verme
Günaydın kuzum iyi eglenceler
peki tatlım ama sen regl olmadın mı zaten hamilelik testi yaptırcakmısın yinede
Günaydın kızlar çok mutsuzum. Akşam annem kilomla ilgili olumsuz bir şeyler söyledi. Tabi ben pes etmeyeceğim ve kilomu vereceğim ama o her yerde "ben zayiflattim ". Onu şeklinde anlatacak. Moral bozukluğuyla uyuyamadim. Sabah kalktım ama geri uyumusum uyku düzeninin 1 gününe sebep oldu bu durum. Ama pes etmeyeceğim. Mutsuzluk sadece uyanamadigim için var yoksa ben kendim için bir şeyler yapmaya çalıştığım için kararlılığımdan çok memnunum. Size de içimi döktüğüme göre bir an evvel kahvaltı edeyim ki gün başlasın
Mutlu pazarlar canlar. Burda hava serin iki katın süpürgesi banyolar mutfak dolapları temizlendi şimdi yesillik toplamaya çıkıyorum bahçeye salata için. Az önce annem aradı kız kardeşim doğum yapmis 4. BebişimmOpuldunuz.
Ne güzel :)tünaydın kızlar eşimle dışardaydık sabahtan çıktık şimdi geldim sahil tutu yaptık :))
Canım ifadesi yok sanırım bu durumun. Ama annem biraz değişik her anne bir şeyler bekler. Bazen yanlış anlar falan benimki herkese karşı böyle kardeşi telefonda konuşurken (1 saat kadar) tepkileri azaldı diye defalarca azarlamisligi var. Evet çok çekmiş olabilir strese çok maruz kalmış olabilir herşeyden sıkılmış olabilir ama bu herkesi mağdur etmesi anlamına gelmiyor. Uyarmaya çalıştığimizda hemen ters tepki veriyor. Bizde kendimizce hem onun gönlü kırılmasın hem kendimizi de dinleyelim şeklinde yaşamaya çalışıyoruz bu şekilde. Çok defa anneme takılıp kalıyoruz anlayacagin karmaşık bir durumcanım daha önce de ben sana sordum bunu görmedin sen sanırım. annenle arandaki bu negatif durum ne canım?
İyi eğlenceler canım ne olursa olsun diyeti aksatma ama :)kızlar yarın ankaraya gidiyorum 1-2 hafta orda kalıcam tatil amaçlı :) ama diyete devam edicem tabiki. telefondan bağlancam burdayım yine bu kadar olamasam da :)
Iyi eglenceler caniiim amann dikkat bozma sakin kendiniikızlar yarın ankaraya gidiyorum 1-2 hafta orda kalıcam tatil amaçlı :) ama diyete devam edicem tabiki. telefondan bağlancam burdayım yine bu kadar olamasam da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?