Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım canım benim annem de çok çekmiş. benzer durum annemde de var. annemdeki sorun da hatasını kabullenmeme hep kendini haklı bulmak o yüzden de çatışma oluyor bu gibi durumlarda evdekilerle annem arasında :) herkes dörtdörtlük olmuyor annelerimize de sorsalar bizim ne huylarımızı sevmiyorlardır oohhooo

Allah hepimize anlayış, tahammül versin canım ya zor gerçekten aileyle geçinme durumları..

ALINTI
ŞEKERİ YASAKLAYIP GÜNDE 6-8 DİLİM TAM TAHIL EKMEĞİ ÖNEREN DOKTOR VE DİYETİSYENLERE DUYURULUR!

Tam tahıl ekmeğinin glisemik indeksi (Gİ), sofra şekerinden ve beyaz ekmekten daha fazla.

Dr. William Davis'in Buğday Göbeği kitabında bakın bu konu nasıl anlatılmış.

"1981'de Toronto Üniversitesi glisemik indeks kavramı, yani karbonhidratların kan şekeri etkileri üzerinde çalışmaya başladı. Belli bir gıdayı tükettikten sonra kan şekeri glikozla kıyaslandığında ne kadar yüksekse, glisemik indeks (Gİ) de o kadar yüksek oluyordu. Bu çalışmada, sakkarozun glisemik indeksi 59'ken beyaz ekmeğin 69, tam tahıllı ekmeğin 72 ve dilimlenmiş buğday gevreğinin 67 olduğu saptandı. Evet, tam tahıllı ekmekte Gİ sakkarozdan (sofra şekeri) daha yüksekti."

Tip 2 Diyabet hastalarına şekeri yasaklayan doktorlarımız tam tahıllı ekmek önererek zarar verdiklerini bakalım ne zaman anlayabilecekler, Gİ kavramını acaba ne zaman öğrenebilecekler.

Siz hiç ekmek yiyerek Tip 2 Diyabet HASTALIĞINDAN kurtulmuş hasta duydunuz mu? Biz hiç duymadık ama kendimiz ne zaman ki ekmeği bırakıp düşük Gİ beslenmeye geçtik yani Karatay Diyeti'ni uyguladık yıllarca ilaçlarla düzelmeyen Tip 2 Diyabet hastalığımız kendiliğinden düzeldi. Artık Tip 2 Diyabet hastası değiliz. Bunu da Karatay Diyeti'ne borçluyuz.

Ne kaldı geriye

Merhabalar kızlar dün 4 te eve geldik çok uykum vardu yazamadım
Dünkü menüm
Sabah 10.00 1 kk peynir 4 kaşık karoşık kızartma
Ara 1 dilim börek
Akşam 20.00 2 kaşık humus 1 kase salata
Su 3 lt olmuştur
Dün çok saçmaydı bugüne de iyi başladığım söylenemez ç. Tatili atamamışım üstümden ama pazartesinden itibaren çok dikkat edicem!

serin havayi accik buraya da gonder canim ya.cok sicak:/masallah 4.yse.Allah kolaylik versin
kizlar ben unutmusum da bugun dogumgunummus:):)arkadas aksama organizasyon yapmis.reddetmedim ama acik bi dille soyledim yemeyecegimi.ins abartmam ama sanirim hazirlik yaptiklari icin hepsinden azar azar tadarim ama ektra ceza sporumu da yapicam 45+45 dk spor.ne yapalim unutmusum ayol 33 olmusum ya becennet yasina girmisim diyip moral buluyorum artik.simdi hazirlik yapip cikicam birazdan.gece gec gelebilirim.haberiniz olsun.hepinizi cok opuyorum

Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle nice çıtır senelere inşallah :) umarım en ucuz şekilde kurtarirsin bir de saat geç olacak çünkü

Bende kübra :) merhabalar

ay merhaba kübra ben buse hoşgeldin. kusura bakma 2 gündür regl sancısı ondan önce de birazz yoğundum kaçırdım sanırım gözümden. 27 yaşındayım 11 aylık evliyim bebişim yok. istanbuldayım. aramıza yeni mi katıldın? tanıtır mısın bana kendini :)

ayy fatmacııım doğum günün kutlu olsun güzel insan :)

az kaçamaklar dilerim

07.08.2016 pazar
11.00 5 yk semizotu yemeği, 2 yk fasulye kavurmasi 4 yk yoğurt hiç birinde yüz yoktu 2 dl tam tahıl ekmeği
14.30 bir kayısı activia içine 4 tatlı kaşığı musli
16.00 çoook az pastırma ne kadar az nasıl anlatayım bilemedim ucundan küçücük aldım
17.10 patlıcan salatası yine tuzsuz 10 yk. 2.5 dl form etimek, bir lokma cecil peyniri.
20.00 3 kabuklu fıstık, 3 kırmızı erik
22.30 yoğurt kürü
2 lt su
50 mekik, 50 yan hareketi, 50 sn plank
Hoş beş, pastırma ve peynirin geri kalanı, beyaz ekmek, fıstık ezmesi, kek, halley reddettikerim. Gururluyum su tam bitmedi bir de son 2 ara belli olduğu için yazdım sporlar tamam

Canını sıkmak istemem ama kan ilacının kilo yaptığını daha doğrusu iştah açtığını duymuştum. Ama önemli olan sağlığın bence.
Bu arada nereye gitsek kv dem Elif diyette hersey yemiyor diyor çok eğlenceli bugün çarşıya çıktık market alışverişi falan ne istersen al ne lazımsa diyor
:) ne güzel. Hep böyle devam eder inşallah.
Aksam o kadar az yemekle nasıl duruyorsun ? Atıştırmalık gibi geliyor bana 18deki meyvelerin. Ben böyle yesem 21 gibi dolaba saldiririm herhalde.
Antepfistigi yağlı ürünlerden. Yersen de 2 3 tane olmalı bence.sucuk pastırma vs hakkında doğru dusunmussun. Light ürün onermiyorlar ne olursa olsun.ben yarım yağlı alıyorum sütü yoğurdu. Form biskuvilerde sağlıklı değil. Leblebi üzüm kuru meyve tercih etmeliyiz.

Aksama "zikkimin kökünü ye" veya "ye de gör gününü" de diyebilirsin :)))))
Benim sloganim da su: kahvaltı krallar gibi,öğlen vezirler gibi,aksam sefiller gibi yemeliyiz :)
Sabahki kahvaltını okuyunca ozledigimi farkettim. Bende yarına yapayım :) afiyet olsun. Akşam menun harika.
Ben kacar kizlar az daha oturursam gidip mutfaktan bisyler tirtiklamaya baslicam karnim acikiyo bu aralar bendede bi tuhaf haller var yoksa hamileyim ayol saka saka hamile degilimdr hadiyin yatin bakim benim citir cimcimelerim herkeze iyi uykular
Ayy ne çok hamile haberi alır oldum bu aralar. Son 10 gündür gündem hep hamilelik :)
Bahçeden yesillik toplamak :) aaah ah. Çok güzel. Miss. Hayırlı olsun bebisiniz. Uzun hayırlı sağlıklı bi ömrü olsun inşallah :)
Iyi yapiyon kiz keske bende icebilsem caydan daha faydali..bide niye sordum biliyonmu cok kilo verdn ya bu ay acaba dedm sut ictigin icinmi tuyo almaya calisiyom
Sagol canim kurtlarimi dokcem insallah
Bende boşa çıktığım ilk anda takımda 1in üstünde kilo verenlerin menülerini inceleyip notlar alicam.bi de 1.ler sırlarını paylasiyoru didiklemem lazım :))))
sağ olun kızlar. yok eşimde olmayacak belki hafta sonu gelmezse tabi. ama ona süpriz yapmayı düşünüyorum 2 haftada 3 kilo vermeye çalışcam
Inşallah verirsin.ben ayda 3 kg verebilirmiyim diye şüphedeyim :)
Mutlu yıllar. Çıtır yıllar diliyorum bende sana :)
Bende diyorum pazarı mi yanlış yazdı acaba diye düşündüm :)))) ileri.görüşlü arkadaşım benim :)) Tebrikler reddettiklerin için :)

sütü bende yarım yağlı içiyorum :) yoğurdu denemedim. form bisküvileri çok acil durumlar için aldım. teşekkürler yorumun için. Ve öğün isimleri için de
pazar ile ilgili ne düşünmüş olabileceğini anlayamadım canım neden ileri görüşlü dedin error verdim şu an aç da değilim ama

Canım niye böyle oldu menün.. hiç bir şey yememissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…