- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.401
Ne güzel :)
Canım ifadesi yok sanırım bu durumun. Ama annem biraz değişik her anne bir şeyler bekler. Bazen yanlış anlar falan benimki herkese karşı böyle kardeşi telefonda konuşurken (1 saat kadar) tepkileri azaldı diye defalarca azarlamisligi var. Evet çok çekmiş olabilir strese çok maruz kalmış olabilir herşeyden sıkılmış olabilir ama bu herkesi mağdur etmesi anlamına gelmiyor. Uyarmaya çalıştığimizda hemen ters tepki veriyor. Bizde kendimizce hem onun gönlü kırılmasın hem kendimizi de dinleyelim şeklinde yaşamaya çalışıyoruz bu şekilde. Çok defa anneme takılıp kalıyoruz anlayacagin karmaşık bir durum
İyi eğlenceler canım ne olursa olsun diyeti aksatma ama :)
Iyi eglenceler caniiim amann dikkat bozma sakin kendinii
Bende kübra :) merhabalarBelki geç döllenmedir belki strestendir. Bence dra git bi ön kontrol ol. Kafan rahat olur
Merhaba.Ben ayşe :)
serin havayi accik buraya da gonder canim ya.cok sicak:/masallah 4.yse.Allah kolaylik versinMutlu pazarlar canlar. Burda hava serin iki katın süpürgesi banyolar mutfak dolapları temizlendi şimdi yesillik toplamaya çıkıyorum bahçeye salata için. Az önce annem aradı kız kardeşim doğum yapmis 4. BebişimmOpuldunuz.
Doğum günün kutlu olsunserin havayi accik buraya da gonder canim ya.cok sicak:/masallah 4.yse.Allah kolaylik versin
kizlar ben unutmusum da bugun dogumgunummus:):)arkadas aksama organizasyon yapmis.reddetmedim ama acik bi dille soyledim yemeyecegimi.ins abartmam ama sanirim hazirlik yaptiklari icin hepsinden azar azar tadarim ama ektra ceza sporumu da yapicam 45+45 dk spor.ne yapalim unutmusum ayol 33 olmusum ya becennet yasina girmisim diyip moral buluyorum artik.simdi hazirlik yapip cikicam birazdan.gece gec gelebilirim.haberiniz olsun.hepinizi cok opuyorum
Bende kübra :) merhabalar
serin havayi accik buraya da gonder canim ya.cok sicak:/masallah 4.yse.Allah kolaylik versin
kizlar ben unutmusum da bugun dogumgunummus:):)arkadas aksama organizasyon yapmis.reddetmedim ama acik bi dille soyledim yemeyecegimi.ins abartmam ama sanirim hazirlik yaptiklari icin hepsinden azar azar tadarim ama ektra ceza sporumu da yapicam 45+45 dk spor.ne yapalim unutmusum ayol 33 olmusum ya becennet yasina girmisim diyip moral buluyorum artik.simdi hazirlik yapip cikicam birazdan.gece gec gelebilirim.haberiniz olsun.hepinizi cok opuyorum
Canını sıkmak istemem ama kan ilacının kilo yaptığını daha doğrusu iştah açtığını duymuştum. Ama önemli olan sağlığın bence.Menum
Sabah10:00
2has.yumurta
Kk peynir
Domates
5zeytin
1tb ekmk cay
Ogle14:00
1kase mercmk corbasi
3yk koz biber yogurtlama
Yarin dilim tb
Aksam18:30
2yk bulgur
4yk koz biber yogurtlama
1kupa yesil cay
Su 2.5 litre
Spor yok
Kan ilacina basladim bugun kilo yapmaz inşallah
:) ne güzel. Hep böyle devam eder inşallah.Bu arada nereye gitsek kv dem Elif diyette hersey yemiyor diyor çok eğlencelibugün çarşıya çıktık market alışverişi falan ne istersen al ne lazımsa diyor
Aksam o kadar az yemekle nasıl duruyorsun ? Atıştırmalık gibi geliyor bana 18deki meyvelerin. Ben böyle yesem 21 gibi dolaba saldiririm herhalde.Menüm
08:30 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tb 1 t.kasigi bal 1 kk peynir 1 ceviz 2 kayisi
13:00 1 bardak portakal suyu taze ( disardaydim)
16:00 1 kase mercimek çorbası yaninda patlıcan salatası
18:00 1 minik salkim üzüm 1 nektarin
3.5 lt su
2 saat bisiklet sürdüm 2 saat yürüyüş yaptim
Antepfistigi yağlı ürünlerden. Yersen de 2 3 tane olmalı bence.sucuk pastırma vs hakkında doğru dusunmussun. Light ürün onermiyorlar ne olursa olsun.ben yarım yağlı alıyorum sütü yoğurdu. Form biskuvilerde sağlıklı değil. Leblebi üzüm kuru meyve tercih etmeliyiz.bugün alışverişe gittim ve poşetlerle savaşarak eve geldim. Bakalım ben diyetim için neler almışım. Yazıyorum ki sizlerde yorum yapın bir daha alışverişlerimde daha dikkatli olayım.
Yoğurt aldım-tam yağlı çünkü aileme de uymak durumundayım. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum çünkü kimisi light iyi diyor kimisi normal ye diyor.
kayısılı activia aldım. Şu aralar wc konusunda sıkıntım yok. Ama ben ara öğünlerime çeşitlilik kazandırabilmek için aldım.
tropikal meyveli tam tahıllı müsli aldım. Yine ara öğüne ekstra olsun diye.
kabuklu fıstık aldım. Babamdan ne kadarı kalır bilmiyorum önümüzdeki bir kaç gün içinde kavrulmamış ürünler almayı planlıyorum.
beyaz peynir, limon (kür için hemde sos ve tozdan daha iyi olur yemeklere), altınbaşak form bisküvi aldım. Çok acil durumlarda bulunsun diye.
Kendime yeni bir şişe aldım su için.
Yumurta aldım kahvaltılarım için. Uno tam taneli tam tahıllı dilim ekmek aldım.
Annemler sucuk kavurma salam türü şeyler aldılar ama ben yemeyeceğimi söyledim. İçim gidecek ama yağların gitmesi daha önemli.
Kızlar antep fıstığı için ne düşünüyorsunuz. Yenmeli mi ne kadar yenmeli?
Aksama "zikkimin kökünü ye" veya "ye de gör gününü" de diyebilirsin :)))))Öğünlerime isimler buldum bu arada beni heyecanlandırabilecek isimler.. Kahvaltım için sloganım her günümüz pazar kahvaltısı tadında olsun. öğün adı sabah keyfi
Ara öğünlerimde bir avuç mutluluk
Akşam için henüz bir şey bulamadım
Sabahki kahvaltını okuyunca ozledigimi farkettim. Bende yarına yapayım :) afiyet olsun. Akşam menun harika.Kızlar gene geç yazıyorum ama telefon çok sıkıntı çıkarıyor
Sabah 10:30
Bir orta boy patates ve bi yumurtadan kavurma yarısını oglus yedi
Yarım domates
Bir bardak süt
Ara 13
2 salatalık
Akşam 18:30
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor maalesef
Ayy ne çok hamile haberi alır oldum bu aralar. Son 10 gündür gündem hep hamilelik :)Ben kacar kizlar az daha oturursam gidip mutfaktan bisyler tirtiklamaya baslicam karnim acikiyo bu aralar bendede bi tuhaf haller var yoksa hamileyim ayolsaka saka hamile degilimdr hadiyin yatin bakim benim citir cimcimelerim herkeze iyi uykular
Bahçeden yesillik toplamak :) aaah ah. Çok güzel. Miss. Hayırlı olsun bebisiniz. Uzun hayırlı sağlıklı bi ömrü olsun inşallah :)Mutlu pazarlar canlar. Burda hava serin iki katın süpürgesi banyolar mutfak dolapları temizlendi şimdi yesillik toplamaya çıkıyorum bahçeye salata için. Az önce annem aradı kız kardeşim doğum yapmis 4. BebişimmOpuldunuz.
Bende boşa çıktığım ilk anda takımda 1in üstünde kilo verenlerin menülerini inceleyip notlar alicam.bi de 1.ler sırlarını paylasiyoru didiklemem lazım :))))Iyi yapiyon kiz keske bende icebilsem caydan daha faydali..bide niye sordum biliyonmu cok kilo verdn ya bu ay acaba dedm sut ictigin icinmi tuyo almaya calisiyom
Sagol canim kurtlarimi dokcem insallah
Inşallah verirsin.ben ayda 3 kg verebilirmiyim diye şüphedeyim :)sağ olun kızlar. yok eşimde olmayacak belki hafta sonu gelmezse tabi. ama ona süpriz yapmayı düşünüyorum 2 haftada 3 kilo vermeye çalışcam
Mutlu yıllar. Çıtır yıllar diliyorum bende sana :)serin havayi accik buraya da gonder canim ya.cok sicak:/masallah 4.yse.Allah kolaylik versin
Bende diyorum pazarı mi yanlış yazdı acaba diye düşündüm :)))) ileri.görüşlü arkadaşım benim :)) Tebrikler reddettiklerin için :)07.08.2016 pazar
11.00 5 yk semizotu yemeği, 2 yk fasulye kavurmasi 4 yk yoğurt hiç birinde yüz yoktu 2 dl tam tahıl ekmeği
14.30 bir kayısı activia içine 4 tatlı kaşığı musli
16.00 çoook az pastırma ne kadar az nasıl anlatayım bilemedim ucundan küçücük aldım
17.10 patlıcan salatası yine tuzsuz 10 yk. 2.5 dl form etimek, bir lokma cecil peyniri.
20.00 3 kabuklu fıstık, 3 kırmızı erik
22.30 yoğurt kürü
2 lt su
50 mekik, 50 yan hareketi, 50 sn plank
Hoş beş, pastırma ve peynirin geri kalanı, beyaz ekmek, fıstık ezmesi, kek, halley reddettikerim. Gururluyumsu tam bitmedi bir de son 2 ara belli olduğu için yazdım sporlar tamam
sütü bende yarım yağlı içiyorum :) yoğurdu denemedim. form bisküvileri çok acil durumlar için aldım. teşekkürler yorumun için. Ve öğün isimleri için deAntepfistigi yağlı ürünlerden. Yersen de 2 3 tane olmalı bence.sucuk pastırma vs hakkında doğru dusunmussun. Light ürün onermiyorlar ne olursa olsun.ben yarım yağlı alıyorum sütü yoğurdu. Form biskuvilerde sağlıklı değil. Leblebi üzüm kuru meyve tercih etmeliyiz.
Aksama "zikkimin kökünü ye" veya "ye de gör gününü" de diyebilirsin :)))))
Benim sloganim da su: kahvaltı krallar gibi,öğlen vezirler gibi,aksam sefiller gibi yemeliyiz :)
Bende diyorum pazarı mi yanlış yazdı acaba diye düşündüm :)))) ileri.görüşlü arkadaşım benim :)) Tebrikler reddettiklerin için :)
Teşekkür ederim tatlımhoşgeldiiiin :)
Bekar yalnız ve işsiz olunca buralarda nöbet tutayim dedimTeşekkür ederim tatlım
Maşallah çok enerjıksın
Haftasonu biraz sakin olur burası
Tut tut yabancıları sokma içeriBekar yalnız ve işsiz olunca buralarda nöbet tutayim dedim
Inşallah verirsin.ben ayda 3 kg verebilirmiyim diye şüphedeyim :)
Canım niye böyle oldu menün.. hiç bir şey yememissinbugün menüm hiç iyi değil kızlar
sabah 10.00
1 kupa light sütlü şekersiz nescafe
2 ceviz
13.30
3 top kornette dondurma
19.00
1 kupa light sütlü şekersiz nescafe
1o tane taze yer fıstığı
3,5 lt su
sahilde 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?