Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüyü yazayim gecmise bakayim h.sonu cok kosturmacali geçti pek ugrayamadim
08:00 2 yumurtadan omlet 2 kk peynir domates salatalık 5 zeytin
12:00 1 nektarin
15:00 1 ayran 1 soda 10 adet b.leblebi
18:00 4 köfte 1 bardak ayran bol salata
Su 3.5 lt
2 saat yüzme

Merhaba canım ben kübra ocak ayından beri bu takımdayım izne ayrılmıştım. Yeni geldim ısınma turu atıyorum cuma listeye tekrar giricem inşallah

Fatmacim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. .

afiyet olsun canım etimek yerine 1 dilim ekmek yiyebilirsin

alistim sanirim canım cok şükür hic aclik hissetmedim

Buse kendin de yazmışsın zaten olmamış. .çok sagliksiz bir menü olmuş

menün güzel olmuş canım :) tebrikler

Kızlar bugün yine coştum ama demiştim yarından itibaren başlıyorum.
Sabah 12.30 yarım ekmeğe 1 bardak ayran
Akşam 19.00 2 şiş ekmeksiz kuşbaşı 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok
ne diyeceğimi bilemedim akşam ve su iyi olmuş ona diyecekk yok da ara yok ve yarım ekmek işini çözemedim... Neyse artık yarından itibaren başarılar :)
afiyet olsun canım etimek yerine 1 dilim ekmek yiyebilirsin
ama nasıl ekmek :) etimek tercih etmemin sebebi yerken yoruluyorum ve yediğim diğer şeye daha fazla ağırlık vererek yiyebiliyor olmam :)

Bugün Menüm şöyleydi
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1/2 kk peynir
2 zeytin
2 çay

13 öğle yemeği
5 yk kavurma
2 yk bulgur pilavı
1 ayran
1 acili sağlam

15 ara
2 çay

19 akşam yemeği
1.5 karniyarik
Domates salatalık biber söğüş.
2 yk.yoğurt

Öğlen davetteydik.açık havada olduğum ve 1.5 saat yol gittiğim halde tuttum kendimi. Yemek ardı baklava ve kuruyemisi de görmedim :) ama akşamki acligim 1.5 porsiyon karniyarik oldu onu yemeseydim atistiracaktim . Yemek üstüne 2 saate yakın yürüdük ailece.spordan sayilirmi bilmem ama
Su 3 lt olmuştur %90

Bende form biskuvileri senin gibi almıştım yeme dediler.dolap bekliyorlar :) ayran veya süt iç onların yerine :)
Kız pazar günü Menüm yazmışsın altına da 2 3 saat sonra yiyeceklerini yazmışsın ya.ondan dedim.ileri görüşlü diye :)))
ben de verebileceğimden değil işte ama umut fakirin ekmeği
Umut güzel şey :) bak ben umut bile edemiyorum 2 haftada 2 kgyu :/
Su tok tutmuş seni bence.metoyu sasirtmaca gibi olmuş. Ya çok az ya da az fazla yeniyormus ya sasirtmak için. O gibi.

Sabah 8 deki 2 yumurtayla akşam 18e kadar nasıl durdun ?? Ay valla ben öküz gibi yiyorum sizlerin menülerine bakınca. Yuh bana.
Su 3 lt
Spor yok
Yarım ekmekle ayran mi için? Niye yaptinki böyle bişiy? Aksam güzel :)
Maşallah valla. Ben hayatta yapamam valla.

cavdar ekmegi siyah bugday ekmegi hedi hic bulamazsan tam bugday tam tahilli ekmek ye
.etimek firinlanmis oldugundan sagliksiz ve söylemeye gerek varmi bilmem ama katki maddeli..diyet düzenine hic birimiz hop diye uyum saglamadik yavaş yavaş oldu sende zamanla takip ederek kendi isteklerinde dogrultusunda ayarlarsin

salgam şişlik yapacagindan tüketmeni pek önermem karniyarik firindi inşallah kizartma degildi diye düşünüyorum. .afiyet olsun

Arada ayran ictim ve meyve yedim canım onlarda tuttu beni..inan aclik cekmedim ..seninde düzen alisacaktir zamanla ..ilk basladigimda bende sik ara ile yiyordum gitgide aralar acildi öğünler azaldi

Elifim hayırlı olsun bebisiniz.
Iyi yapiyon kiz keske bende icebilsem caydan daha faydali..bide niye sordum biliyonmu cok kilo verdn ya bu ay acaba dedm sut ictigin icinmi tuyo almaya calisiyom
Sagol canim kurtlarimi dokcem insallah
Hahah tüyo almaya çalışma kuzum sor söylerim sendenmi saklicam
tünaydın kızlar eşimle dışardaydık sabahtan çıktık şimdi geldim sahil tutu yaptık :))
Iyi yapmışsınız canım bizde disardaydik şimdi geldik eve
kızlar yarın ankaraya gidiyorum 1-2 hafta orda kalıcam tatil amaçlı :) ama diyete devam edicem tabiki. telefondan bağlancam burdayım yine bu kadar olamasam da :)
Hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglen kafa dağıt
kuzu olmamış ki ama
doğum günün kutlu olsun canım. Iyi eğlenceler :)
afiyet olsun canım
kahvaltiyi değiştirerek yapıyorum canım. Hergün aynı olunca sıkılıyorum
kuzum bisi yememissinki ama yaa
afiyet olsun canım
Su 3 lt
Spor yok
yarım ekmeği bende anlamadım canım. Ekmek arasi mi yaptin
Afiyet olsun canım o kadar abartılı olmamış bence

Dışına cikmiyim diye yazdım canım :) canım yemiycem muhtemelen annem falan yer ama cuma günü örneğin atıştırma fırsatı dahi bulamadan çıkmak zorunda kaldım uyandım giyindim çıktım 5 dk da. Ve arabada yanımda bir şey olmadığından hiç yiyemedim. Çantama koydum birini. Dursun öyle. Çiğ kuruyemiş kuru meyve vs alınca onları da ekleyecegim
Sağ ol canım bu ekmeklerden birini bulundurucam

Hmm yeni bilgi Teşekkürler. Kızartma benim hayatımda yok denecek kadar az. 1 2 parça patlıcan veya kıl biber ya olur ya olmaz ayda 1. Karniyarigim ocakta kozlemeydi.sonrası da ocakta oldu.fırını yakmadim hiç.
Arada ayran ictim ve meyve yedim canım onlarda tuttu beni..inan aclik cekmedim ..seninde düzen alisacaktir zamanla ..ilk basladigimda bende sik ara ile yiyordum gitgide aralar acildi öğünler azaldi
Ben ara öğün yapınca daha çok acikiyorum sanki. 3 ana olduğunda daha rahatım ve daha az yiyorum bence. Evde olduğumda daha sık atistiriyorum :/
:) Sağol. Abartmadigima sevindim.bakalım kaptan ne Yrd. Ne dicek :)

Nasıl geçti pazariniz kızlar?
Benim için çok yorucuydu. Hem bedenen hem ruhen
Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissettim. Kaç defa gozyaslarima hakim olamadım sayamadim.boncuk boncuk döküldü elimde olmadan. Herkes yasattigini yasayacakmis öyle olecekmis ya, tek tesellim bu oldu bugün...
Detayini sormayın olurmu? Bugunu yeniden yaşamak istemiyorum anlatarak. Yakinlarima da bu yüzden bahsetmicem bugünkü duygularimdan. Sadece kimse bu kadar yalniz birakilmamali...
Eşimle bari dertlesebilsem diyecek oluyorum. Yalnızlığı hissettiren o değilmi zaten diyorum sonra...

Canım ne diyeceğimi bilemedim gecmis olsun Rabbim yardimcim olsun

Kızlar bende bugün dışarı çıkamadım hava sıcak diye annem bir sürü şey söyledi evde bu ara canı sıkılıyor ona bağladım bir şey demedim yarın nasılsa çıkacağım hastane işi var. Arkadaşımın doğum günü akşamda onunla buluşacağım ama hem pasta vs için para yok hem diyetteyim diye kesin tavır koydum. Yalnız bu akşam üstüme bir depresiflik çöktü. Sanki bu diyet işini beceremeyecekmişim gibi içten içe bir sıkıntı var. Dışarı da çıkamayınca canım sıkıldı.Kpss çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum

Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle nice çıtır senelere inşallah :) umarım en ucuz şekilde kurtarirsin bir de saat geç olacak çünkü

B burnfat55
Doğum günün kutlu olsun bebişim nice çıtır yıllara inşallah

@eliya bebişinizi Allah analı babalı büyütsün cnm

Kv de Sana destek oluyomuş ne güzel

Sagolun kizlar.hepimiz sevdiklerimizle beraber guzel ve saglikli bir hayat gecirelim insallah
Canimcim.Rabbim icini ferahlatsin.esinle paylasakadigini bir dostla paylasmak iyi oluyor.yoksa da Allah tam sana iyi gelecek bir fost gondersin hayatina.yanliz hissetmek cok yorucu:/:/
Yakinlarda kutuphane yok mu tatlim?kac oraya annen evdeyken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…