Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bıraksa kacacagim ama bugün nedense bırakmadı

Menu
sabah 8.30 1 tb ekmek.2 kk peynir.1 yumurta
ara 11.00 yarim cay bardagi sut
ogle 1 koz biber 1 kuru soganla salata.2 kofte
ara sekersiz turk kahvesi+20 kuru uzum
aksam 3 catal pasta.bol domates.2 kk peynir.yagzis peynirli gozlemenin 6da biri 1 kandil simidi(cok cesidin icinde en az bunlari reddedemedim:/)
Su 3.5
Spor 45+30+25 yuruyus

Kotu bi d.gunuydu.rkadas bi komsusunu cagirmis.onlarda oturmadaymis kadin.kalkmayinca onu da almislar mecbur.bi baktim taniyorum bu kadini.sok aok.kadinin ogluna onceden istemislerdi beni.cunku.ama cocuk acik istiyorum basini acsin muhabbeti yapinca kabul etmemistim o zaman.fakat cok eseledi kadin.kocan ne ia yapiyo nereli kac yillik evlisin vs.arkadas da kadini surekli durdurmaya calisiyor lafi kaynatiyor vs.yok nafile.aoyledim nihayetinde ayrilma aurecindeyim diye.jadin kahkaha atti resmen:/en son bombayi patlatti tabi.benim.buyuk oglum apyle iyidi vs.iyi ki olmamis.kilo da almissin yazik sana vs.bi de bi kiz geldi 15-16 yaslarinda.kizin mi vs diyor.resmen icimw oturdu.arkadas yazik ozur dilemekten bitap dustu.10 gibiydi kalktim artik.arkadas nasil bir vicdan var insanalrda.ben kimseyi rencide etmwmisim.dunya gprusumuz uymuypr demiatim.bu kadar agir olmamali bunun intikamiRabbim hepimize guzel insanalr cikarain

Bu haftaspnu herkesin kotu gecmis sanirim.cok uzucu.Ey herseyin yaraticisi Allahim sabaha hepimiz ruhsal olarak pozitif yag olarak negatif cikalim insallah.yazardim daha ama gev pldu.artik.uyumama alzim.opuyorum hepinizi

Zaman Zaman hepmiz yaşıyoruz bu durumu cnm
Aslında bizi bizden daha çok seven ve düşünen en iyi dost yaratıcıya sığınsak üstümüzdeki bütün yüklerden kurtuluruz
Tabiki onun öyle bi adaleti varki mazlumun çektiklerinin mutlaka karşılığını verrir

Kuzum diyet diyet diye bu kadar takılma Kendini strese sokma
Sadece öğünlerinde sağlıklı besleneceksin o kadar, Bide spor yaptıkçada Kendini daha iyi hissedersin

Ay gece gece nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum ne kadar değişik insanlar var düşüncesiz desem az hakaret de artık yormak istemiyorum kendimi bu tipler için.. iyi ki de olmamış canım yüzünü görmüş oldun ışte.. O daha kendini avutsun öyle diyerek

mutlu yaşlar canım.

Sağol canım. Bahçe gibisi yok cidden.

B burnfat55
Doğum günün kutlu olsun bebişim nice çıtır yıllara inşallah

eliya bebişinizi Allah analı babalı büyütsün cnm

Kv de Sana destek oluyomuş ne güzel
Sağol mefkusum. Bende saskinim ne istersen yap al diyor.

Elifimmm arkadaşım hayırlı olsun bebeginiz anali babali büyüsün. .
Sağol Yasemin im.

Sağol tatlımm.

Rabbim içini ferahlatsin.

Evet su an bende farkettim kendimi çok kastigimi Ama bırakmaktan korkuyorum dışarı falan rahat cikabilsem kafam dağılır aslında bakalım bulucam bir yolunu

Tatlım demekki bu kadının oğluylada evlenseymişin olmıcakmış
Kadın kalitesini çok güzel ortaya koymuş
Onun sözlerine değer verip üzülmeye değmez

canım kafana yerleştir kararlı ol ve calismaya başla basaricaksin eminim.

son bomba senden olmalıydı iyiki oğluna evlenmemisim yoksa seni çiğ çiğ yerdim deseydin. Böyle manyak kültürsüz cahil tipleri kafana takmaya değmez canım. Allahindan bulsun. Aminnn.

canım anlıyorum seni 4 yıl boyunca bende yalnizdim. Arkadaş dost hiç kimsem yoktu. Allahım sana sabır halinden anlayacak bi dost nasip etsin canım
canım fazla takmak stres yapar. Fazla umursama bu diyet olayını. Aslında olaya diyet olarak değil. Sağlıklı beslenme olarak bak. Emin ol daha kolay olacak işin. Sadece düşün şunu yersem yada bunu yersem sagligima zarar verir mi. O zaman daha kolay uyum saglarsin
afiyet olsun canım doğum günün olduğu için görmüyorum
Ya kuzum hiç bozma moralini. Allahım korumuş ya o adamla evlenip bu kadın kaynanan olsaydı. Allah nasıl bi insan olduğunu gösteriyor sana canım. Sen sıkma sakın canını. O kalitesizligini belli etmiş

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar

Tatlım demekki bu kadının oğluylada evlenseymişin olmıcakmış
Kadın kalitesini çok güzel ortaya koymuş
Onun sözlerine değer verip üzülmeye değmez

sagolun kizlar.oyle depresyon modumu acicak kadar etkilemedi sanirim.ama beni yoruyor negatif insanlar artik.bi ....tir git de biz de animizi guzellestirelim diyor insan afedersiniz ama:):)zaten cikarmistim cogu uyduruk olan elestiren arkadaslari hayatimdan.ama negatif insan da birakmiycam onu anladim.
tesekkuler guzel yorumlar icin.zuhal ablacim pembis yazi gorunce ayri mutlu oluyorum okumak icin.gel boyle firsat buldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…