- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.441
Bıraksa kacacagim ama bugün nedense bırakmadıSagolun kizlar.hepimiz sevdiklerimizle beraber guzel ve saglikli bir hayat gecirelim insallah
Canimcim.Rabbim icini ferahlatsin.esinle paylasakadigini bir dostla paylasmak iyi oluyor.yoksa da Allah tam sana iyi gelecek bir fost gondersin hayatina.yanliz hissetmek cok yorucu:/:/
Yakinlarda kutuphane yok mu tatlim?kac oraya annen evdeyken:)
O uyanmadan kac not birak.8.de heryer acik:):)Bıraksa kacacagim ama bugün nedense bırakmadı
İyi fikirO uyanmadan kac not birak.8.de heryer acik:):)
Zaman Zaman hepmiz yaşıyoruz bu durumu cnmNasıl geçti pazariniz kızlar?
Benim için çok yorucuydu. Hem bedenen hem ruhen
Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissettim. Kaç defa gozyaslarima hakim olamadım sayamadim.boncuk boncuk döküldü elimde olmadan. Herkes yasattigini yasayacakmis öyle olecekmis ya, tek tesellim bu oldu bugün...
Detayini sormayın olurmu? Bugunu yeniden yaşamak istemiyorum anlatarak. Yakinlarima da bu yüzden bahsetmicem bugünkü duygularimdan. Sadece kimse bu kadar yalniz birakilmamali...
Eşimle bari dertlesebilsem diyecek oluyorum. Yalnızlığı hissettiren o değilmi zaten diyorum sonra...
Kuzum diyet diyet diye bu kadar takılma Kendini strese sokmaKızlar bende bugün dışarı çıkamadım hava sıcak diye annem bir sürü şey söyledi evde bu ara canı sıkılıyor ona bağladım bir şey demedim yarın nasılsa çıkacağım hastane işi var. Arkadaşımın doğum günü akşamda onunla buluşacağım ama hem pasta vs için para yok hem diyetteyim diye kesin tavır koydum. Yalnız bu akşam üstüme bir depresiflik çöktü. Sanki bu diyet işini beceremeyecekmişim gibi içten içe bir sıkıntı var. Dışarı da çıkamayınca canım sıkıldı.Kpss çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum
Ay gece gece nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum ne kadar değişik insanlar var düşüncesiz desem az hakaret de artık yormak istemiyorum kendimi bu tipler için.. iyi ki de olmamış canım yüzünü görmüş oldun ışte.. O daha kendini avutsun öyle diyerekKotu bi d.gunuydu.rkadas bi komsusunu cagirmis.onlarda oturmadaymis kadin.kalkmayinca onu da almislar mecbur.bi baktim taniyorum bu kadini.sok aok.kadinin ogluna onceden istemislerdi beni.cunku.ama cocuk acik istiyorum basini acsin muhabbeti yapinca kabul etmemistim o zaman.fakat cok eseledi kadin.kocan ne ia yapiyo nereli kac yillik evlisin vs.arkadas da kadini surekli durdurmaya calisiyor lafi kaynatiyor vs.yok nafile.aoyledim nihayetinde ayrilma aurecindeyim diye.jadin kahkaha atti resmen:/en son bombayi patlatti tabi.benim.buyuk oglum apyle iyidi vs.iyi ki olmamis.kilo da almissin yazik sana vs.bi de bi kiz geldi 15-16 yaslarinda.kizin mi vs diyor.resmen icimw oturdu.arkadas yazik ozur dilemekten bitap dustu.10 gibiydi kalktim artik.arkadas nasil bir vicdan var insanalrda.ben kimseyi rencide etmwmisim.dunya gprusumuz uymuypr demiatim.bu kadar agir olmamali bunun intikamiRabbim hepimize guzel insanalr cikarain
Bu haftaspnu herkesin kotu gecmis sanirim.cok uzucu.Ey herseyin yaraticisi Allahim sabaha hepimiz ruhsal olarak pozitif yag olarak negatif cikalim insallah.yazardim daha ama gev pldu.artik.uyumama alzim.opuyorum hepinizi
mutlu yaşlar canım.serin havayi accik buraya da gonder canim ya.cok sicak:/masallah 4.yse.Allah kolaylik versin
kizlar ben unutmusum da bugun dogumgunummus:):)arkadas aksama organizasyon yapmis.reddetmedim ama acik bi dille soyledim yemeyecegimi.ins abartmam ama sanirim hazirlik yaptiklari icin hepsinden azar azar tadarim ama ektra ceza sporumu da yapicam 45+45 dk spor.ne yapalim unutmusum ayol 33 olmusum ya becennet yasina girmisim diyip moral buluyorum artik.simdi hazirlik yapip cikicam birazdan.gece gec gelebilirim.haberiniz olsun.hepinizi cok opuyorum
Sağol canım. Bahçe gibisi yok cidden.Canını sıkmak istemem ama kan ilacının kilo yaptığını daha doğrusu iştah açtığını duymuştum. Ama önemli olan sağlığın bence.
:) ne güzel. Hep böyle devam eder inşallah.
Aksam o kadar az yemekle nasıl duruyorsun ? Atıştırmalık gibi geliyor bana 18deki meyvelerin. Ben böyle yesem 21 gibi dolaba saldiririm herhalde.
Antepfistigi yağlı ürünlerden. Yersen de 2 3 tane olmalı bence.sucuk pastırma vs hakkında doğru dusunmussun. Light ürün onermiyorlar ne olursa olsun.ben yarım yağlı alıyorum sütü yoğurdu. Form biskuvilerde sağlıklı değil. Leblebi üzüm kuru meyve tercih etmeliyiz.
Aksama "zikkimin kökünü ye" veya "ye de gör gününü" de diyebilirsin :)))))
Benim sloganim da su: kahvaltı krallar gibi,öğlen vezirler gibi,aksam sefiller gibi yemeliyiz :)
Sabahki kahvaltını okuyunca ozledigimi farkettim. Bende yarına yapayım :) afiyet olsun. Akşam menun harika.
Ayy ne çok hamile haberi alır oldum bu aralar. Son 10 gündür gündem hep hamilelik :)
Bahçeden yesillik toplamak :) aaah ah. Çok güzel. Miss. Hayırlı olsun bebisiniz. Uzun hayırlı sağlıklı bi ömrü olsun inşallah :)
Bende boşa çıktığım ilk anda takımda 1in üstünde kilo verenlerin menülerini inceleyip notlar alicam.bi de 1.ler sırlarını paylasiyoru didiklemem lazım :))))
Inşallah verirsin.ben ayda 3 kg verebilirmiyim diye şüphedeyim :)
Mutlu yıllar. Çıtır yıllar diliyorum bende sana :)
Bende diyorum pazarı mi yanlış yazdı acaba diye düşündüm :)))) ileri.görüşlü arkadaşım benim :)) Tebrikler reddettiklerin için :)
Sağol mefkusum. Bende saskinim ne istersen yap al diyor.
Sağol Yasemin im.Elifimmm arkadaşım hayırlı olsun bebeginiz anali babali büyüsün. .
Sağol tatlımm.Elifim hayırlı olsun bebisiniz.
Hahah tüyo almaya çalışma kuzum sor söylerim sendenmi saklicam
Iyi yapmışsınız canım bizde disardaydik şimdi geldik eve
Hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglen kafa dağıt
kuzu olmamış ki ama
doğum günün kutlu olsun canım. Iyi eğlenceler :)
afiyet olsun canım
kahvaltiyi değiştirerek yapıyorum canım. Hergün aynı olunca sıkılıyorum
kuzum bisi yememissinki ama yaa
afiyet olsun canım
yarım ekmeği bende anlamadım canım. Ekmek arasi mi yaptin
Afiyet olsun canım o kadar abartılı olmamış bence
Rabbim içini ferahlatsin.Nasıl geçti pazariniz kızlar?
Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissettim. Kaç defa gozyaslarima hakim olamadım sayamadim.boncuk boncuk döküldü elimde olmadan. Herkes yasattigini yasayacakmis öyle olecekmis ya, tek tesellim bu oldu bugün...
Detayini sormayın olurmu? Bugunu yeniden yaşamak istemiyorum anlatarak. Yakinlarima da bu yüzden bahsetmicem bugünkü duygularimdan. Sadece kimse bu kadar yalniz birakilmamali...
Eşimle bari dertlesebilsem diyecek oluyorum. Yalnızlığı hissettiren o değilmi zaten diyorum sonra...
Evet su an bende farkettim kendimi çok kastigimi Ama bırakmaktan korkuyorum dışarı falan rahat cikabilsem kafam dağılır aslında bakalım bulucam bir yolunu
Zaman Zaman hepmiz yaşıyoruz bu durumu cnm
Aslında bizi bizden daha çok seven ve düşünen en iyi dost yaratıcıya sığınsak üstümüzdeki bütün yüklerden kurtuluruz
Tabiki onun öyle bi adaleti varki mazlumun çektiklerinin mutlaka karşılığını verrir
Kuzum diyet diyet diye bu kadar takılma Kendini strese sokma
Sadece öğünlerinde sağlıklı besleneceksin o kadar, Bide spor yaptıkçada Kendini daha iyi hissedersin
Tatlım demekki bu kadının oğluylada evlenseymişin olmıcakmışKotu bi d.gunuydu.rkadas bi komsusunu cagirmis.onlarda oturmadaymis kadin.kalkmayinca onu da almislar mecbur.bi baktim taniyorum bu kadini.sok aok.kadinin ogluna onceden istemislerdi beni.cunku.ama cocuk acik istiyorum basini acsin muhabbeti yapinca kabul etmemistim o zaman.fakat cok eseledi kadin.kocan ne ia yapiyo nereli kac yillik evlisin vs.arkadas da kadini surekli durdurmaya calisiyor lafi kaynatiyor vs.yok nafile.aoyledim nihayetinde ayrilma aurecindeyim diye.jadin kahkaha atti resmen:/en son bombayi patlatti tabi.benim.buyuk oglum apyle iyidi vs.iyi ki olmamis.kilo da almissin yazik sana vs.bi de bi kiz geldi 15-16 yaslarinda.kizin mi vs diyor.resmen icimw oturdu.arkadas yazik ozur dilemekten bitap dustu.10 gibiydi kalktim artik.arkadas nasil bir vicdan var insanalrda.ben kimseyi rencide etmwmisim.dunya gprusumuz uymuypr demiatim.bu kadar agir olmamali bunun intikamiRabbim hepimize guzel insanalr cikarain
Bu haftaspnu herkesin kotu gecmis sanirim.cok uzucu.Ey herseyin yaraticisi Allahim sabaha hepimiz ruhsal olarak pozitif yag olarak negatif cikalim insallah.yazardim daha ama gev pldu.artik.uyumama alzim.opuyorum hepinizi
canım kafana yerleştir kararlı ol ve calismaya başla basaricaksin eminim.Kızlar bende bugün dışarı çıkamadım hava sıcak diye annem bir sürü şey söyledi evde bu ara canı sıkılıyor ona bağladım bir şey demedim yarın nasılsa çıkacağım hastane işi var. Arkadaşımın doğum günü akşamda onunla buluşacağım ama hem pasta vs için para yok hem diyetteyim diye kesin tavır koydum. Yalnız bu akşam üstüme bir depresiflik çöktü. Sanki bu diyet işini beceremeyecekmişim gibi içten içe bir sıkıntı var. Dışarı da çıkamayınca canım sıkıldı.Kpss çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum
son bomba senden olmalıydı iyiki oğluna evlenmemisim yoksa seni çiğ çiğ yerdim deseydin. Böyle manyak kültürsüz cahil tipleri kafana takmaya değmez canım. Allahindan bulsun. Aminnn.Kotu bi d.gunuydu.rkadas bi komsusunu cagirmis.onlarda oturmadaymis kadin.kalkmayinca onu da almislar mecbur.bi baktim taniyorum bu kadini.sok aok.kadinin ogluna onceden istemislerdi beni.cunku.ama cocuk acik istiyorum basini acsin muhabbeti yapinca kabul etmemistim o zaman.fakat cok eseledi kadin.kocan ne ia yapiyo nereli kac yillik evlisin vs.arkadas da kadini surekli durdurmaya calisiyor lafi kaynatiyor vs.yok nafile.aoyledim nihayetinde ayrilma aurecindeyim diye.jadin kahkaha atti resmen:/en son bombayi patlatti tabi.benim.buyuk oglum apyle iyidi vs.iyi ki olmamis.kilo da almissin yazik sana vs.bi de bi kiz geldi 15-16 yaslarinda.kizin mi vs diyor.resmen icimw oturdu.arkadas yazik ozur dilemekten bitap dustu.10 gibiydi kalktim artik.arkadas nasil bir vicdan var insanalrda.ben kimseyi rencide etmwmisim.dunya gprusumuz uymuypr demiatim.bu kadar agir olmamali bunun intikamiRabbim hepimize guzel insanalr cikarain
canım anlıyorum seni 4 yıl boyunca bende yalnizdim. Arkadaş dost hiç kimsem yoktu. Allahım sana sabır halinden anlayacak bi dost nasip etsin canımNasıl geçti pazariniz kızlar?
canım fazla takmak stres yapar. Fazla umursama bu diyet olayını. Aslında olaya diyet olarak değil. Sağlıklı beslenme olarak bak. Emin ol daha kolay olacak işin. Sadece düşün şunu yersem yada bunu yersem sagligima zarar verir mi. O zaman daha kolay uyum saglarsinKızlar bende bugün dışarı çıkamadım hava sıcak diye annem bir sürü şey söyledi evde bu ara canı sıkılıyor ona bağladım bir şey demedim yarın nasılsa çıkacağım hastane işi var. Arkadaşımın doğum günü akşamda onunla buluşacağım ama hem pasta vs için para yok hem diyetteyim diye kesin tavır koydum. Yalnız bu akşam üstüme bir depresiflik çöktü. Sanki bu diyet işini beceremeyecekmişim gibi içten içe bir sıkıntı var. Dışarı da çıkamayınca canım sıkıldı.Kpss çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum
afiyet olsun canım doğum günün olduğu için görmüyorumMenu
sabah 8.30 1 tb ekmek.2 kk peynir.1 yumurta
ara 11.00 yarim cay bardagi sut
ogle 1 koz biber 1 kuru soganla salata.2 kofte
ara sekersiz turk kahvesi+20 kuru uzum
aksam 3 catal pasta.bol domates.2 kk peynir.yagzis peynirli gozlemenin 6da biri 1 kandil simidi(cok cesidin icinde en az bunlari reddedemedim:/)
Su 3.5
Spor 45+30+25 yuruyus
Ya kuzum hiç bozma moralini. Allahım korumuş ya o adamla evlenip bu kadın kaynanan olsaydı. Allah nasıl bi insan olduğunu gösteriyor sana canım. Sen sıkma sakın canını. O kalitesizligini belli etmişKotu bi d.gunuydu.rkadas bi komsusunu cagirmis.onlarda oturmadaymis kadin.kalkmayinca onu da almislar mecbur.bi baktim taniyorum bu kadini.sok aok.kadinin ogluna onceden istemislerdi beni.cunku.ama cocuk acik istiyorum basini acsin muhabbeti yapinca kabul etmemistim o zaman.fakat cok eseledi kadin.kocan ne ia yapiyo nereli kac yillik evlisin vs.arkadas da kadini surekli durdurmaya calisiyor lafi kaynatiyor vs.yok nafile.aoyledim nihayetinde ayrilma aurecindeyim diye.jadin kahkaha atti resmen:/en son bombayi patlatti tabi.benim.buyuk oglum apyle iyidi vs.iyi ki olmamis.kilo da almissin yazik sana vs.bi de bi kiz geldi 15-16 yaslarinda.kizin mi vs diyor.resmen icimw oturdu.arkadas yazik ozur dilemekten bitap dustu.10 gibiydi kalktim artik.arkadas nasil bir vicdan var insanalrda.ben kimseyi rencide etmwmisim.dunya gprusumuz uymuypr demiatim.bu kadar agir olmamali bunun intikamiRabbim hepimize guzel insanalr cikarain
canım kafana yerleştir kararlı ol ve calismaya başla basaricaksin eminim.
son bomba senden olmalıydı iyiki oğluna evlenmemisim yoksa seni çiğ çiğ yerdim deseydin. Böyle manyak kültürsüz cahil tipleri kafana takmaya değmez canım. Allahindan bulsun. Aminnn.
Destekleriniz için teşekkür ederim kızlarcanım anlıyorum seni 4 yıl boyunca bende yalnizdim. Arkadaş dost hiç kimsem yoktu. Allahım sana sabır halinden anlayacak bi dost nasip etsin canım
canım fazla takmak stres yapar. Fazla umursama bu diyet olayını. Aslında olaya diyet olarak değil. Sağlıklı beslenme olarak bak. Emin ol daha kolay olacak işin. Sadece düşün şunu yersem yada bunu yersem sagligima zarar verir mi. O zaman daha kolay uyum saglarsin
afiyet olsun canım doğum günün olduğu için görmüyorum
Ya kuzum hiç bozma moralini. Allahım korumuş ya o adamla evlenip bu kadın kaynanan olsaydı. Allah nasıl bi insan olduğunu gösteriyor sana canım. Sen sıkma sakın canını. O kalitesizligini belli etmiş
Afiyet olsun mervem güzel menüMerhaba kizlar dugunden anca geldm gecmise yarin bakicam menumu yazaym
Sabah10
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
Zwytin cay 1 tb ekmk
Ogle14
1kase yulaf ezmeli yogurt
Aksam17
1kase tarhna corb
5yk et sote
Salata
Su ) 3litre
Spor 20 dakkka dans
Ay gece gece nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum ne kadar değişik insanlar var düşüncesiz desem az hakaret de artık yormak istemiyorum kendimi bu tipler için.. iyi ki de olmamış canım yüzünü görmüş oldun ışte.. O daha kendini avutsun öyle diyerek
Tatlım demekki bu kadının oğluylada evlenseymişin olmıcakmış
Kadın kalitesini çok güzel ortaya koymuş
Onun sözlerine değer verip üzülmeye değmez
canım kafana yerleştir kararlı ol ve calismaya başla basaricaksin eminim.
son bomba senden olmalıydı iyiki oğluna evlenmemisim yoksa seni çiğ çiğ yerdim deseydin. Böyle manyak kültürsüz cahil tipleri kafana takmaya değmez canım. Allahindan bulsun. Aminnn.
sagolun kizlar.oyle depresyon modumu acicak kadar etkilemedi sanirim.ama beni yoruyor negatif insanlar artik.bi ....tir git de biz de animizi guzellestirelim diyor insan afedersiniz amacanım anlıyorum seni 4 yıl boyunca bende yalnizdim. Arkadaş dost hiç kimsem yoktu. Allahım sana sabır halinden anlayacak bi dost nasip etsin canım
canım fazla takmak stres yapar. Fazla umursama bu diyet olayını. Aslında olaya diyet olarak değil. Sağlıklı beslenme olarak bak. Emin ol daha kolay olacak işin. Sadece düşün şunu yersem yada bunu yersem sagligima zarar verir mi. O zaman daha kolay uyum saglarsin
afiyet olsun canım doğum günün olduğu için görmüyorum
Ya kuzum hiç bozma moralini. Allahım korumuş ya o adamla evlenip bu kadın kaynanan olsaydı. Allah nasıl bi insan olduğunu gösteriyor sana canım. Sen sıkma sakın canını. O kalitesizligini belli etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?