Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol tatlışş

afiyet olsun canımm
Rabbim içini ferahlatsın canım benim ...eşlerle birbirimize uzak kalabiliyoruz bazen ..mefkuşumm ne güzel söylemiş yaradana sığınmak lazım bu hallerde

afiyet olsun canım iradene sağlık

Kızlar iki litreyi geçtim 30 ar tane de kol egzersizi yaptım. Akşam ki iki aradan sadece yoğurt kürünü gerçekleştirdim.. iyi geceler herkese
süpersin canımm

pis fesat insanlar hiç bozma moralini Fatma..gönlünün kötülüğü diline vurmuş cadının..Allaha havale et geç

Merhaba kizlar dugunden anca geldm gecmise yarin bakicam menumu yazaym
Sabah10
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
Zwytin cay 1 tb ekmk

Ogle14
1kase yulaf ezmeli yogurt

Aksam17
1kase tarhna corb
5yk et sote
Salata

Su ) 3litre
Spor 20 dakkka dans
afiyet olsun Mervem güzel olmuş menün

Iyi geceler kızlar seviyorum siziii
tatlımmm bende seni seviyorumm

Günaydın kizlar ben findiga gidiyorum esimin ailesinin findgi var bu sene bize verdiler nasil olduysasimdi onu toplatcaz
sabah tartildim _600 inşallah cumaya dahada iner ara ara gelmeye calisirim dun uzak kaldm konularda bi ara bakicam
ohhh maşallahh gitsin pis kilolar ..kolay gelsin tatlımm ..

Günaydın 9. Takımın çıtırları
günaydın canımmm

Günaydın kizlar ben findiga gidiyorum esimin ailesinin findgi var bu sene bize verdiler nasil olduysasimdi onu toplatcaz
sabah tartildim _600 inşallah cumaya dahada iner ara ara gelmeye calisirim dun uzak kaldm konularda bi ara bakicam
Kuzum Allah bi kapı kaparsa birini açar iste. Sen kendini strese sıkma demiştim. Seviyorum seni kuzu kolay gelsin :)
Günaydın canım

Canım ne diyeceğimi bilemedim gecmis olsun Rabbim yardimcim olsun
Sağol canımm..
Bu paza hiçbirimize yaramamış anlaşılan
Kardeş bildiğim 2 dostum var çok şükür.Benim huyum biraz farklı.Çok kırılınca,üzülünce kapatırım kapıları.Kelimeler kifayetsiz dendiği an var ya,onu yaşadım dün.E tabi bugün de etkileri devam ediyor

Akşam akşam kh iyi olmamış tabi ama doğumgünü toleransı diyebilirim ben bunlar için.Sonuçta her hafta olmuyor.Tabi kaptanımız ne der bilemem :/

Kızlar iki litreyi geçtim 30 ar tane de kol egzersizi yaptım. Akşam ki iki aradan sadece yoğurt kürünü gerçekleştirdim.. iyi geceler herkese
Maşallah 3 günde suyu baya arttırdın :)

((( Hasbinallah venimel vekil Yarabbim. Ne kinci,ne gaddar insanlar var. Beni de 3-4 sene isteyen biri oldu.Üstelik uzaktan da akraba.Ben görmedim bile adamı.Ama ailem ilk haber yolladıklarında kesin bi dille reddettiler bazı sebeplerden dolayı.Geçen yolda karşılaştık imalı sözler,bakışlar,incelemeler,sorular.Baydılar 5 dkda yolun ortasında. Bizim oğlan hala bekar unutamadı seni dedi ablası pat diye.Yuh dedim içimden.Elinde 2 çocuğuyla bi kadına söylenecek laf mı?Üstelik görüşmedik,oturmadık,90-60-90 değilim,güzelliğim dillere destan değil,neyimi unutamadı anlamadım. Kafamı karıştırıp dönmemi falan mı bekliyorlar hala acaba.Densizlik başka adı yok bu insanların ((((

mutlu yaşlar canım.

Sağol canım. Bahçe gibisi yok cidden.

Sağol mefkusum. Bende saskinim ne istersen yap al diyor.

Sağol Yasemin im.

Sağol tatlımm.

Rabbim içini ferahlatsin.
Aminn.

Benim yalnızlık öyle olmadı dün.30-40 kişinin içinde bi yalnızlıktı. Biri iyimisin dese ağlardım herhalde.
Merhaba kizlar dugunden anca geldm gecmise yarin bakicam menumu yazaym
Sabah10
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
Zwytin cay 1 tb ekmk

Ogle14
1kase yulaf ezmeli yogurt

Aksam17
1kase tarhna corb
5yk et sote
Salata

Su ) 3litre
Spor 20 dakkka dans
Menün çok güzel. Afiyet olsun.Yaramasın :)
Iyi geceler kızlar seviyorum siziii
Bende seni
Ayyy bana diyor bana :) Günaydın Çıtır arkadaşım
Günaydın kızlar maalesef çok fena artiyim
Cuma : 72.2
Bugün :73.7
Fark : 1.5 kg
Nazar mı oldu sana ?

Günaydın kızlar.
Dünkü yalnızlığın dibi duygusunun etkileri bugün de devam ediyor haliyle.Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dostlarıma,arkadaşlarıma,aileme açmayı düşünmüyorum bu konuyu. Çok kötü olduğumda yalnız kalıp kafamı dinlemek daha iyi geliyor bana.Birilerinin sürekli araması,nasıl oldun demesi,beni oyalamaya çalışması daha da geriyor beni.Bırakın yaşayım içimin acısını diyesim geliyor, yapamıyorum kırılacaklar diye.O beni daha da geriyor üzüntümün üstüne bi de gerginlik ekleniyor.
Neyse bugüne başladık bakalım koşturmacayla.
Sabah tartı aklımdaydı.Kızım yatağına çiş yapmış,oğlum da diş ishaliyle yatak yorgan bırakmamış o karmaşada uçtu gitti aklımdan.Yarın tartılsam olur mu @seydan94 & KumraL_KrakeR & Mefkurem ???
Fıstığım arada yükselen ateşiyle okula gitti.Sürekli tetikte olacaklar öğretmenleri.
Oğlumda mama ile devam eden hayatına ishal ekledi.Benimle büromda.
Bu haftasonu oğlumun diş bulguru var.Süslemeleri,hediyelikleri tamamlamaya çalışacağım bugün.
Yarın kardeşim gelecek cam kapı ev temizlicez.
Çarşamba da kızıma tütü yapcam.Yapamazsam gider elbise alırım.
Perşembeye de market alışverişleri vs.
Cumaya da ikramlıkları hallederim.
Elimden geldiğince de burda olacağım.Dışarıda işim pek kalmadı.Evde olduğum sürece pc açık olur sizin için.Tlf sık sık arıza vermeye başladı çünkü.
Bende böyle durumlar.
İyi bir hafta sizlerin olsun inşallah.Bu hafta da birincilik takımımızın olur dileğim... :)

Kolay gelsin canım :)
Gunaydin kizlarrr artilardayim malesefff ve ayiptir soylemesi kabiz olmusumm
Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
O yüzden artı çıkmış olabilir misin, etkisi vardır gibi geliyor inşallah cumaya kadar eksileri görürsün canım

Yarın tartıl o zaman cnm

Işlerindede kolaylıklar

sen halledersin tatlım onu hiç şüphem yok
Kizlar 72.9 um
-300 ayin 1 inde 73.2 ile ayrılmıştım.
maşallahhh sana Elifimm

Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
betüşş biraz daha dikkatle halolur canımm

Markete gittim hem yürümüş oldum hem eksiklerimi aldım kızlar. Karışık çığ kuruyemiş aldım kuru meyve aldım leblebi , yeşilçay ve dokuzlu çay aldım. Hava çok sıcak 15 dakikalık yol bile zorladı.gelince de spor yaptım annemle pazarda buluşucam gitmeden öğle yemeğini yerim diye kabak ve havucla salata yapi cam şimdi çıkmadan yerim..

ohhh süper afiyetler olsun canımm..havuç pek önerilmez diyette ama kabak sağlam seçim

Canım niye böyle oldu menün.. hiç bir şey yememissin

Merhaba canım ben kübra ocak ayından beri bu takımdayım izne ayrılmıştım. Yeni geldim ısınma turu atıyorum cuma listeye tekrar giricem inşallah

evet kızlar dün sağlıklı olmadı niyeyse acıkmadım şişlikten :/

kızlar buna böyle nasıl bir günmüş dün 3 ünüz de çok üzülmüşsünüz

ayşecim sana nasıl yorum yapsam bilmiyorum konuyu bilmiyorum ama ben de yalnızım hiç takmıyorum sadece eşim var. gerçi sıkıntında eşinden bahsetmişsin Allah muhabbetinizi arttırsın o yüzden . bence aileden başka dost yok malesef çünkü

ece canım kendini kasma sağlıklı yemek yediğini düşün sadece. senin kimseden bir eksiğin yok bu kilolarla yaşamak istemiyorsak kendimizi gazlamaktan başka çare yok :)

fatmacım en çok senin durumun beni çıldırttı inan. o ne densiz bir insan. Allah onun gelini olacak kişiye şimdiden sabır versin o kadını da ıslah etsin resmen densiz dengesiz e hadsiz. kötü kalpli insan yaa. sen onun dediklerine sakın takılma Allah kurtarmış seni o kadından. öyle bi kadının yetiştirdiği evlattan da pek hayır beklemem açıkcası. mis gibi kiloları veriyorsun verince tekrar karşısına çık canım iki laf da sen çak

pazartesi tartı zamanı kızlar unutmayın ..... ben sabitim

unutmuştum valla ama zaten sürekli tartıldığım için kaçırmamış oldum +300

Tartildim ve hala ayniyim reglimde belirti veriyor sora vazgeçiyor daha günü gelmedi ama beni şişirmesi umutla umutsuzluk arasında bırakıyor. Sabah keyfi yapiciğim şimdi ama hep buralardayim

Kizlar 72.9 um
-300 ayin 1 inde 73.2 ile ayrılmıştım.

elifcim seni tebrik ederim

eve sabit olmak da bir başarı inan

hilal sen nasıl artı çıktın ki canım. son menülerine pek bakamadım kaçamak mı ypatın çok? ya da şişkinliktir. bende reglim bitmedi +300 üm şuan ama cuma ya toparlıycam

canım neler oluyor sana anlamıyorum ama sen böyle bahsettikçe çok meraklandım artık. neyin var diye sorasım geliyor?

evlatlarına da çok geçmiş olsun. keşke ateşliyken yollamasamıydın bilemedim.

bu hafta çok yoğun olacaksın Allah yardımcın olsun şimdiden canım..

Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900

oohh ohh maşallah benimki yine iyiymiş

Haftaya artılarla başlanmış
Hiç iyi olmamış kızlar
Cumaya kadar lüften halledin

anaaam

oohh alışveriş de tamamsa kimse tutamaz seni eceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…