- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.461
sağol tatlışşElifim hayırlı olsun bebisiniz.
Hahah tüyo almaya çalışma kuzum sor söylerim sendenmi saklicam
Iyi yapmışsınız canım bizde disardaydik şimdi geldik eve
Hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglen kafa dağıt
kuzu olmamış ki ama
doğum günün kutlu olsun canım. Iyi eğlenceler :)
afiyet olsun canım
kahvaltiyi değiştirerek yapıyorum canım. Hergün aynı olunca sıkılıyorum
kuzum bisi yememissinki ama yaa
afiyet olsun canım
yarım ekmeği bende anlamadım canım. Ekmek arasi mi yaptin
Afiyet olsun canım o kadar abartılı olmamış bence
afiyet olsun canımmMenum
Sabah 10:30
2 dilim tb ekmeğine sandviç
Kk peynir domates
Bi fincan çay
Ara 13
Bi tane çilekli quark
Akşam 19
Disardaydik sandviç yedim
Kepekli minik sandviç ekmeğine
Peynir domates salatalık
Bir kutu süt
Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yürüyüş
Rabbim içini ferahlatsın canım benim ...eşlerle birbirimize uzak kalabiliyoruz bazen ..mefkuşumm ne güzel söylemiş yaradana sığınmak lazım bu hallerdeNasıl geçti pazariniz kızlar?
Benim için çok yorucuydu. Hem bedenen hem ruhen
Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissettim. Kaç defa gozyaslarima hakim olamadım sayamadim.boncuk boncuk döküldü elimde olmadan. Herkes yasattigini yasayacakmis öyle olecekmis ya, tek tesellim bu oldu bugün...
Detayini sormayın olurmu? Bugunu yeniden yaşamak istemiyorum anlatarak. Yakinlarima da bu yüzden bahsetmicem bugünkü duygularimdan. Sadece kimse bu kadar yalniz birakilmamali...
Eşimle bari dertlesebilsem diyecek oluyorum. Yalnızlığı hissettiren o değilmi zaten diyorum sonra...
afiyet olsun canım iradene sağlıkMenu
sabah 8.30 1 tb ekmek.2 kk peynir.1 yumurta
ara 11.00 yarim cay bardagi sut
ogle 1 koz biber 1 kuru soganla salata.2 kofte
ara sekersiz turk kahvesi+20 kuru uzum
aksam 3 catal pasta.bol domates.2 kk peynir.yagzis peynirli gozlemenin 6da biri 1 kandil simidi(cok cesidin icinde en az bunlari reddedemedim:/)
Su 3.5
Spor 45+30+25 yuruyus
süpersin canımmKızlar iki litreyi geçtim 30 ar tane de kol egzersizi yaptım. Akşam ki iki aradan sadece yoğurt kürünü gerçekleştirdim.. iyi geceler herkese
pis fesat insanlar hiç bozma moralini Fatma..gönlünün kötülüğü diline vurmuş cadının..Allaha havale et geçKotu bi d.gunuydu.rkadas bi komsusunu cagirmis.onlarda oturmadaymis kadin.kalkmayinca onu da almislar mecbur.bi baktim taniyorum bu kadini.sok aok.kadinin ogluna onceden istemislerdi beni.cunku.ama cocuk acik istiyorum basini acsin muhabbeti yapinca kabul etmemistim o zaman.fakat cok eseledi kadin.kocan ne ia yapiyo nereli kac yillik evlisin vs.arkadas da kadini surekli durdurmaya calisiyor lafi kaynatiyor vs.yok nafile.aoyledim nihayetinde ayrilma aurecindeyim diye.jadin kahkaha atti resmen:/en son bombayi patlatti tabi.benim.buyuk oglum apyle iyidi vs.iyi ki olmamis.kilo da almissin yazik sana vs.bi de bi kiz geldi 15-16 yaslarinda.kizin mi vs diyor.resmen icimw oturdu.arkadas yazik ozur dilemekten bitap dustu.10 gibiydi kalktim artik.arkadas nasil bir vicdan var insanalrda.ben kimseyi rencide etmwmisim.dunya gprusumuz uymuypr demiatim.bu kadar agir olmamali bunun intikamiRabbim hepimize guzel insanalr cikarain
Bu haftaspnu herkesin kotu gecmis sanirim.cok uzucu.Ey herseyin yaraticisi Allahim sabaha hepimiz ruhsal olarak pozitif yag olarak negatif cikalim insallah.yazardim daha ama gev pldu.artik.uyumama alzim.opuyorum hepinizi
afiyet olsun Mervem güzel olmuş menünMerhaba kizlar dugunden anca geldm gecmise yarin bakicam menumu yazaym
Sabah10
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
Zwytin cay 1 tb ekmk
Ogle14
1kase yulaf ezmeli yogurt
Aksam17
1kase tarhna corb
5yk et sote
Salata
Su ) 3litre
Spor 20 dakkka dans
tatlımmm bende seni seviyorummIyi geceler kızlar seviyorum siziii
ohhh maşallahh gitsin pis kilolar ..kolay gelsin tatlımm ..Günaydın kizlar ben findiga gidiyorum esimin ailesinin findgi var bu sene bize verdiler nasil olduysasimdi onu toplatcaz
sabah tartildim _600 inşallah cumaya dahada inerara ara gelmeye calisirim dun uzak kaldm konularda bi ara bakicam
günaydın canımmmGünaydın 9. Takımın çıtırları