- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.481
Insallah caniiimsen halledersin tatlım onu hiç şüphem yok
maşallahhh sana Elifimm
betüşş biraz daha dikkatle halolur canımm
Havucu bilmiyordum ama her zaman yiyemiyorum zaten e ufak tefek kacamaklarin yanında havuç ne ki canıımmohhh süper afiyetler olsun canımm..havuç pek önerilmez diyette ama kabak sağlam seçim
Desteğin için sağ ol canım , inşallah verdiğim günlerde tez zamanda gelecek :) aynen canım kimse tutamayacak
ece canım kendini kasma sağlıklı yemek yediğini düşün sadece. senin kimseden bir eksiğin yok bu kilolarla yaşamak istemiyorsak kendimizi gazlamaktan başka çare yok :)
ece sabit olmak da bir başarı inan
oohh alışveriş de tamamsa kimse tutamaz seni eceee
Ehehehhehe bu sayede tartı da geziyor bende götürüyordumkızlar birazdan çıkıyorum yola annemler beni alacak
az daha tartıyı almayı unutuyordum
öptüm hepiniziiii
canım kuzularına çok geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş yıpratıcı olmuş senin için Allah kolaylıklar versin yardımcın olsun ..oğluşun diş bulguru keyiflive gönlüne göre geçer inşallahGünaydın kızlar.
Dünkü yalnızlığın dibi duygusunun etkileri bugün de devam ediyor haliyle.Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dostlarıma,arkadaşlarıma,aileme açmayı düşünmüyorum bu konuyu. Çok kötü olduğumda yalnız kalıp kafamı dinlemek daha iyi geliyor bana.Birilerinin sürekli araması,nasıl oldun demesi,beni oyalamaya çalışması daha da geriyor beni.Bırakın yaşayım içimin acısını diyesim geliyor, yapamıyorum kırılacaklar diye.O beni daha da geriyor üzüntümün üstüne bi de gerginlik ekleniyor.
Neyse bugüne başladık bakalım koşturmacayla.
Sabah tartı aklımdaydı.Kızım yatağına çiş yapmış,oğlum da diş ishaliyle yatak yorgan bırakmamış o karmaşada uçtu gitti aklımdan.Yarın tartılsam olur mu @seydan94 &KumraL_KrakeR & @mefkurem ???
Fıstığım arada yükselen ateşiyle okula gitti.Sürekli tetikte olacaklar öğretmenleri.
Oğlumda mama ile devam eden hayatına ishal ekledi.Benimle büromda.
Bu haftasonu oğlumun diş bulguru var.Süslemeleri,hediyelikleri tamamlamaya çalışacağım bugün.
Yarın kardeşim gelecek cam kapı ev temizlicez.
Çarşamba da kızıma tütü yapcam.Yapamazsam gider elbise alırım.
Perşembeye de market alışverişleri vs.
Cumaya da ikramlıkları hallederim.
Elimden geldiğince de burda olacağım.Dışarıda işim pek kalmadı.Evde olduğum sürece pc açık olur sizin için.Tlf sık sık arıza vermeye başladı çünkü.
Bende böyle durumlar.
İyi bir hafta sizlerin olsun inşallah.Bu hafta da birincilik takımımızın olur dileğim... :)
cumaya kadar halolur regl dendir o..ama anne yemeklerine dikkatkızlaaarrrrrrrrr
kilom 68.6 yani +300
hayırlı yolculuklar canım güle güle gitkızlar birazdan çıkıyorum yola annemler beni alacak
öptüm hepiniziiii
Oh masallah.bereketli olsun insallah canim hem eksin hem findiginGünaydın kizlar ben findiga gidiyorum esimin ailesinin findgi var bu sene bize verdiler nasil olduysasimdi onu toplatcaz
sabah tartildim _600 inşallah cumaya dahada inerara ara gelmeye calisirim dun uzak kaldm konularda bi ara bakicam
tunaydin deyim ben:)Günaydın 9. Takımın çıtırları
sağol tatlışş
afiyet olsun canımm
Rabbim içini ferahlatsın canım benim ...eşlerle birbirimize uzak kalabiliyoruz bazen ..mefkuşumm ne güzel söylemiş yaradana sığınmak lazım bu hallerde
afiyet olsun canım iradene sağlık
süpersin canımm
pis fesat insanlar hiç bozma moralini Fatma..gönlünün kötülüğü diline vurmuş cadının..Allaha havale et geç
afiyet olsun Mervem güzel olmuş menün
tatlımmm bende seni seviyorumm
ohhh maşallahh gitsin pis kilolar ..kolay gelsin tatlımm ..
günaydın canımmm
ayy evet benimde ya.cuma oldum sandim.yok kaldi oyle.hala bekliyorum.sislik karin agrisi var herbi belirti.devami yok bidigin:):)Tartildim ve hala ayniyim reglimde belirti veriyor sora vazgeçiyor daha günü gelmedi ama beni şişirmesi umutla umutsuzluk arasında bırakıyor. Sabah keyfi yapiciğim şimdi ama hep buralardayim
ana.noldu ya.sende hic bole rakam gormemustim ya hilal.stresin artti belki ondandirGünaydın kızlar maalesef çok fena artiyim
Cuma : 72.2
Bugün :73.7
Fark : 1.5 kg
off ya.keske yanimda olsaydin.biiki bu cumle gibi soylesem icime oturmazdi:):)canim ben de kendimi kapatirim derdimi paylasmam.ama yeni bi yontem buldum.artik derdimi belli etmeden kafa dagitici programlar yapiyorum.kimse bilmiyor numaradan iyiymis gibi yapiyorum ve sonra gercekten iyi geliyor.derler ya kirk kere deli dersen deli olurmus.onun mutlu olanini iyi olanini yapmaya calisiyorum.cunku kimsenin yasattigi aci beni boyle uzmesin artik.demek senin verdigin degeri haketmeyen birisi var ortada ki o kadat kalabaligin icinde yanliz hissetmissin.o kim ise ona fazla olani al accik canim.cunku kim icin hakettiginden fazla deger verirsen ona da kendine de zulmediyosun.evlatta da este de annedede vs herkes icin bu boyle.Allah kolayliklar versinSağol canımm..
Bu paza hiçbirimize yaramamış anlaşılan
Kardeş bildiğim 2 dostum var çok şükür.Benim huyum biraz farklı.Çok kırılınca,üzülünce kapatırım kapıları.Kelimeler kifayetsiz dendiği an var ya,onu yaşadım dün.E tabi bugün de etkileri devam ediyor
Akşam akşam kh iyi olmamış tabi ama doğumgünü toleransı diyebilirim ben bunlar için.Sonuçta her hafta olmuyor.Tabi kaptanımız ne der bilemem :/
Maşallah 3 günde suyu baya arttırdın :)
((( Hasbinallah venimel vekil Yarabbim. Ne kinci,ne gaddar insanlar var. Beni de 3-4 sene isteyen biri oldu.Üstelik uzaktan da akraba.Ben görmedim bile adamı.Ama ailem ilk haber yolladıklarında kesin bi dille reddettiler bazı sebeplerden dolayı.Geçen yolda karşılaştık imalı sözler,bakışlar,incelemeler,sorular.Baydılar 5 dkda yolun ortasında. Bizim oğlan hala bekar unutamadı seni dedi ablası pat diye.Yuh dedim içimden.Elinde 2 çocuğuyla bi kadına söylenecek laf mı?Üstelik görüşmedik,oturmadık,90-60-90 değilim,güzelliğim dillere destan değil,neyimi unutamadı anlamadım. Kafamı karıştırıp dönmemi falan mı bekliyorlar hala acaba.Densizlik başka adı yok bu insanların ((((
Aminn.
evlatlarina gecmis plsun.ofis derken calisiyomuydun canim?kacirmisim ben:/Günaydın kızlar.
Dünkü yalnızlığın dibi duygusunun etkileri bugün de devam ediyor haliyle.Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dostlarıma,arkadaşlarıma,aileme açmayı düşünmüyorum bu konuyu. Çok kötü olduğumda yalnız kalıp kafamı dinlemek daha iyi geliyor bana.Birilerinin sürekli araması,nasıl oldun demesi,beni oyalamaya çalışması daha da geriyor beni.Bırakın yaşayım içimin acısını diyesim geliyor, yapamıyorum kırılacaklar diye.O beni daha da geriyor üzüntümün üstüne bi de gerginlik ekleniyor.
Sabah tartı aklımdaydı.Kızım yatağına çiş yapmış,oğlum da diş ishaliyle yatak yorgan bırakmamış o karmaşada uçtu gitti aklımdan.Yarın tartılsam olur mu @seydan94 &KumraL_KrakeR & @mefkurem ???
Fıstığım arada yükselen ateşiyle okula gitti.Sürekli tetikte olacaklar öğretmenleri.
Bu haftasonu oğlumun diş bulguru var.Süslemeleri,hediyelikleri tamamlamaya çalışacağım bugün.
Elimden geldiğince de burda olacağım.Dışarıda işim pek kalmadı.Evde olduğum sürece pc açık olur sizin için.Tlf sık sık arıza vermeye başladı çünkü.
Bende böyle durumlar.
İyi bir hafta sizlerin olsun inşallah.Bu hafta da birincilik takımımızın olur dileğim... :)
betus kabizliktandir o. Bence.cunku sen.hep eksi oluyodunGunaydin kizlarrr artilardayim malesefff ve ayiptir soylemesi kabiz olmusumm
Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
ohhhh bak e guzel.duruma gore programini ayarlamissin.sadece havuc seni fazladan aciktirabilen bi gida bezelye gibi.tercih etmemen tokluk acisindan iyi olur.Markete gittim hem yürümüş oldum hem eksiklerimi aldım kızlar. Karışık çığ kuruyemiş aldım kuru meyve aldım leblebi , yeşilçay ve dokuzlu çay aldım. Hava çok sıcak 15 dakikalık yol bile zorladı.gelince de spor yaptım annemle pazarda buluşucam gitmeden öğle yemeğini yerim diye kabak ve havucla salata yapi cam şimdi çıkmadan yerim..
kızlaaarrrrrrrrr
kilom 68.6 yani +300
Iyi yolculuklar canim.tartina iyi bak.1 dedigini 2 etme:):):):)arti olma yani:):)kızlar birazdan çıkıyorum yola annemler beni alacak
öptüm hepiniziiii
En iyi tatil arkadasiHavucu bilmiyordum ama her zaman yiyemiyorum zaten e ufak tefek kacamaklarin yanında havuç ne ki canıımm
Desteğin için sağ ol canım , inşallah verdiğim günlerde tez zamanda gelecek :) aynen canım kimse tutamayacakbu arada fatma için söylediklerini okurken ben rahatladım
Ehehehhehe bu sayede tartı da geziyor bende götürüyordum
1 dediğini iki etme güzelmiş
ayy evet benimde ya.cuma oldum sandim.yok kaldi oyle.hala bekliyorum.sislik karin agrisi var herbi belirti.devami yok bidigin:):)
ohhhh bak e guzel.duruma gore programini ayarlamissin.sadece havuc seni fazladan aciktirabilen bi gida bezelye gibi.tercih etmemen tokluk acisindan iyi olur
En iyi tatil arkadasi)
allah kolaylık içine ferahlık versincanımBenim yalnızlık öyle olmadı dün.30-40 kişinin içinde bi yalnızlıktı. Biri iyimisin dese ağlardım herhalde.
Menün çok güzel. Afiyet olsun.Yaramasın :)
Bende seni
Ayyy bana diyor bana :) Günaydın Çıtır arkadaşım
Nazar mı oldu sana ?
gecmis olsun canım. Baya yoğun bi hafta olacak senin için. Inş hiç sıkıntı olmadan halledersin hepsiniGünaydın kızlar.
Bende böyle durumlar.
Betusum seninki kabizliktandir benceGunaydin kizlarrr artilardayim malesefff ve ayiptir soylemesi kabiz olmusumm
Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
elimden geleni yapicam abla. En azından bu 1.5 gitsin sabit çıkayımHaftaya artılarla başlanmış
Hiç iyi olmamış kızlar
Cumaya kadar lüften halledin
Inş canımsen halledersin tatlım onu hiç şüphem yok
maşallahhh sana Elifimm
betüşş biraz daha dikkatle halolur canımm
Iyi yapmışsın canım şimdiden afiyet olsun :)Markete gittim hem yürümüş oldum hem eksiklerimi aldım kızlar. Karışık çığ kuruyemiş aldım kuru meyve aldım leblebi , yeşilçay ve dokuzlu çay aldım. Hava çok sıcak 15 dakikalık yol bile zorladı.gelince de spor yaptım annemle pazarda buluşucam gitmeden öğle yemeğini yerim diye kabak ve havucla salata yapi cam şimdi çıkmadan yerim..
Dun ki menüden dolayı olabilir canim artı çikmankızlaaarrrrrrrrr
kilom 68.6 yani +300
Canım cumadan dolayi böyle oldum sanırım. Yoksa o zamandan beri kaçamak yapmadımevet kızlar dün sağlıklı olmadı niyeyse acıkmadım şişlikten :/
kızlar buna böyle nasıl bir günmüş dün 3 ünüz de çok üzülmüşsünüz
ayşecim sana nasıl yorum yapsam bilmiyorum konuyu bilmiyorum ama ben de yalnızım hiç takmıyorum sadece eşim var. gerçi sıkıntında eşinden bahsetmişsin Allah muhabbetinizi arttırsın o yüzden . bence aileden başka dost yok malesef çünkü
ece canım kendini kasma sağlıklı yemek yediğini düşün sadece. senin kimseden bir eksiğin yok bu kilolarla yaşamak istemiyorsak kendimizi gazlamaktan başka çare yok :)
fatmacım en çok senin durumun beni çıldırttı inan. o ne densiz bir insan. Allah onun gelini olacak kişiye şimdiden sabır versin o kadını da ıslah etsin resmen densiz dengesiz e hadsiz. kötü kalpli insan yaa. sen onun dediklerine sakın takılma Allah kurtarmış seni o kadından. öyle bi kadının yetiştirdiği evlattan da pek hayır beklemem açıkcası. mis gibi kiloları veriyorsun verince tekrar karşısına çık canım iki laf da sen çak
unutmuştum vallaama zaten sürekli tartıldığım için kaçırmamış oldum +300
elifcim seni tebrik ederim
eve sabit olmak da bir başarı inan
hilal sen nasıl artı çıktın ki canım. son menülerine pek bakamadım kaçamak mı ypatın çok? ya da şişkinliktir. bende reglim bitmedi +300 üm şuan ama cuma ya toparlıycam
canım neler oluyor sana anlamıyorum ama sen böyle bahsettikçe çok meraklandım artık. neyin var diye sorasım geliyor?
evlatlarına da çok geçmiş olsun. keşke ateşliyken yollamasamıydın bilemedim.
bu hafta çok yoğun olacaksın Allah yardımcın olsun şimdiden canım..
oohh ohh maşallah benimki yine iyiymiş
anaaam
oohh alışveriş de tamamsa kimse tutamaz seni eceee
hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglenkızlar birazdan çıkıyorum yola annemler beni alacak
öptüm hepiniziiii
olabilir canim ilk defa artı çıktım sanırım. Ama bir günlük kendimi bozmanın sonucunda nasıl hızlı kilo alabildigimi görmüş oldum. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyımOh masallah.bereketli olsun insallah canim hem eksin hem findigin
tunaydin deyim ben:)
ayy evet benimde ya.cuma oldum sandim.yok kaldi oyle.hala bekliyorum.sislik karin agrisi var herbi belirti.devami yok bidigin:):)
ana.noldu ya.sende hic bole rakam gormemustim ya hilal.stresin artti belki ondandir
off ya.keske yanimda olsaydin.biiki bu cumle gibi soylesem icime oturmazdi:):)canim ben de kendimi kapatirim derdimi paylasmam.ama yeni bi yontem buldum.artik derdimi belli etmeden kafa dagitici programlar yapiyorum.kimse bilmiyor numaradan iyiymis gibi yapiyorum ve sonra gercekten iyi geliyor.derler ya kirk kere deli dersen deli olurmus.onun mutlu olanini iyi olanini yapmaya calisiyorum.cunku kimsenin yasattigi aci beni boyle uzmesin artik.demek senin verdigin degeri haketmeyen birisi var ortada ki o kadat kalabaligin icinde yanliz hissetmissin.o kim ise ona fazla olani al accik canim.cunku kim icin hakettiginden fazla deger verirsen ona da kendine de zulmediyosun.evlatta da este de annedede vs herkes icin bu boyle.Allah kolayliklar versin
evlatlarina gecmis plsun.ofis derken calisiyomuydun canim?kacirmisim ben:/
betus kabizliktandir o. Bence.cunku sen.hep eksi oluyodun
ohhhh bak e guzel.duruma gore programini ayarlamissin.sadece havuc seni fazladan aciktirabilen bi gida bezelye gibi.tercih etmemen tokluk acisindan iyi olur.
Iyi yolculuklar canim.tartina iyi bak.1 dedigini 2 etme:):):):)arti olma yani:):)
En iyi tatil arkadasi)
Akşam bende cikicam canım. Yoksa gitmicek bu kilolarKizlar 85.1im.sabit.dunku kacamaga ve adet olamamaya ragmen.ceza dedigimiz seyin aslinda ne kadar onemli oldugunu anladim.cunku dun 8de yaptigim kacamak ustune 10da 35 dk hizli tempo bebek arabasi ile yurudum.hem karanlik hem kppek korkusu bunda etkili olmus olabilir.vicik terle evdeydim.ve hic etkisi olmamis dunun.odem bile yapmamis.hizli tempi yuruyus cok iyi geliyor onu anladim
Aynen hilalim oylede oldu valla en azindan ufak borclari kapatmayi umuyorum findik parasiyla bakalm bize ne kalirsa artik yarisi zaten iscilere gidiyoKuzum Allah bi kapı kaparsa birini açar iste. Sen kendini strese sıkma demiştim. Seviyorum seni kuzu kolay gelsin :)
Günaydın canım
Supersin o zaman uzakta kalsan bizden arti olmaman cok iyi fistigimKizlar 72.9 um
-300 ayin 1 inde 73.2 ile ayrılmıştım.
Bugun tartilmamzn amaci zaten haftaosnu kacamak yapip yapmadigimzla alakali canim herhangi bi liste yapilmiyor o yuzden sknti yaratcagini sanmiyorum yarin tartilabilirsinGünaydın kızlar.
Bende böyle durumlar.
Aaa noldu kuşum ya sulu seyler tuket bugun bol bol kabizliktan dolayi olabilir cumaya kadar iner inşallahGunaydin kizlarrr artilardayim malesefff ve ayiptir soylemesi kabiz olmusumm
Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
Bilerek aramadim kiz isin vardir dieAaa noldu kuşum ya sulu seyler tuket bugun bol bol kabizliktan dolayi olabilir cumaya kadar iner inşallah
Kiz ablan findiklarda aramiyonda hic abla napiyon yad ellerde diye
canım ben kaptan yardımcısıyım öncelikle hoş geldin ..daha önce burada gruplara dahil olduğun için soruyorum mezun mu oldun yoksa kendi isteğinle mi ayrıldın yada diskalifiye mi oldun ..önceki yarışma geçmişinden bıraz bahsedersen sevinirim daha sonra durumuna @seydan94 kaptanımız karar verir canımmMerhaba 9. takım.
3 yıl kadar önce bu yarışmada birkaç ay yer almıştım. Şimdi tekrar gelmeyi düşünüyorum. Takım dinamiğine önem verdiğim için direkt katılmak isteyenler başlığına yazmaktansa gözüme kestirdiğim takıma yazmayı tercih ediyorum. Gün içinde yazışmalarınızın yüksek olması güzel. Sık sık dereceye girmeniz de güzel, sanırım derece beni motive eden büyük bir etken olabilir.
Gelelim bana ve size ne katabileceğime. :) 8 aydır spor salonuna gidiyorum. 10 kilo vermiş durumdayım ama bunları aslında 5 ay içinde verdim, son 3 ay biraz sıkıntılı oldu, şimdi tekrar devam ediyorum spora. Salondaki bir hocadan beslenme programı da alıyorum. İkisi birlikte uygulandığında çok güzel kilo veriliyor onu söyleyeyim. :) 2 haftada sadece yağdan 2,5 kilo vermişliğim oldu. Derecelerinize katkı bulunabilecek biriyim yani, kaçamak üzerine kaçamak yapıp yerinde sayacak ya da artılarda olacak biri değilim. Ayrıca görüldüğü üzere çok konuşurum.Mesajlar açısından da performansım gayet yüksektir. Kurallarınızı okudum. %30 performans uygulaması açıklanmadığı için onu anlayamadım. Onun dışında hepsi bana uygundur.
Yaşım 29, boyum 165, kilom da 72,5.
Düzeninizi bilemediğim için kaptan ya da duruma göre yardımcılarında başvuruma olumlu olumsuz cevap bekliyorum.
Insallah caniim yaaa sende kacamak yaptigin icin byle oldu ama olsunduu sen halledersiiin beybisiallah kolaylık içine ferahlık versincanım
Ya bilmiyorum ki ilk defa artı çıktım cumanin sonucu sanirim
gecmis olsun canım. Baya yoğun bi hafta olacak senin için. Inş hiç sıkıntı olmadan halledersin hepsini
Betusum seninki kabizliktandir bence
elimden geleni yapicam abla. En azından bu 1.5 gitsin sabit çıkayım
Inş canım
Iyi yapmışsın canım şimdiden afiyet olsun :)
Dun ki menüden dolayı olabilir canim artı çikman
Canım cumadan dolayi böyle oldum sanırım. Yoksa o zamandan beri kaçamak yapmadım
hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglen
olabilir canim ilk defa artı çıktım sanırım. Ama bir günlük kendimi bozmanın sonucunda nasıl hızlı kilo alabildigimi görmüş oldum. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyım
Akşam bende cikicam canım. Yoksa gitmicek bu kilolar
Cezaların zaten faydası o yediğini telafi etmek
Insallhh caniim yaa keske eksi olmaktaa arti olmakk kadr kolay olsaOh masallah.bereketli olsun insallah canim hem eksin hem findigin
tunaydin deyim ben:)
ana.noldu ya.sende hic bole rakam gormemustim ya hilal.stresin artti belki ondandir
off ya.keske yanimda olsaydin.biiki bu cumle gibi soylesem icime oturmazdi:):)canim ben de kendimi kapatirim derdimi paylasmam.ama yeni bi yontem buldum.artik derdimi belli etmeden kafa dagitici programlar yapiyorum.kimse bilmiyor numaradan iyiymis gibi yapiyorum ve sonra gercekten iyi geliyor.derler ya kirk kere deli dersen deli olurmus.onun mutlu olanini iyi olanini yapmaya calisiyorum.cunku kimsenin yasattigi aci beni boyle uzmesin artik.demek senin verdigin degeri haketmeyen birisi var ortada ki o kadat kalabaligin icinde yanliz hissetmissin.o kim ise ona fazla olani al accik canim.cunku kim icin hakettiginden fazla deger verirsen ona da kendine de zulmediyosun.evlatta da este de annedede vs herkes icin bu boyle.Allah kolayliklar versin
evlatlarina gecmis plsun.ofis derken calisiyomuydun canim?kacirmisim ben:/
betus kabizliktandir o. Bence.cunku sen.hep eksi oluyodun
ohhhh bak e guzel.duruma gore programini ayarlamissin.sadece havuc seni fazladan aciktirabilen bi gida bezelye gibi.tercih etmemen tokluk acisindan iyi olur.
Iyi yolculuklar canim.tartina iyi bak.1 dedigini 2 etme:):):):)arti olma yani:):)
En iyi tatil arkadasi)
canım ben kaptan yardımcısıyım öncelikle hoş geldin ..daha önce burada gruplara dahil olduğun için soruyorum mezun mu oldun yoksa kendi isteğinle mi ayrıldın yada diskalifiye mi oldun ..önceki yarışma geçmişinden bıraz bahsedersen sevinirim daha sonra durumuna @seydan94 kaptanımız karar verir canımm
anladım canım dediğim gibi durumunu takım kaptanımız değerlendirecek en son girdiğin takımı ve listeye dahil olup olmadığınıda bulursan çok iyi olur tabiMerhaba, hoş buldum. Bazı nedenlerden dolayı takımı kapatmıştık diye hatırlıyorum. Kendi isteği ile ayrıldı notu düşülmüştü. 5. takımdaydım, uzun süre de kaptandım. Önce bir-iki verimsiz yeni üye girdi, çıkartmaya kıyamayıp vakit vereyim dedim, sonra bütün takım da üzüm üzüme baka baka kararır misali kararıp döküldü. Mesajlar düştü. Ortada takım kalmayınca da ayrılık kararları peş peşe geldi. 1-2 yıl önce bir kez daha yarışmaya girer gibi olmuştum. Takım numarasını hatırlamıyorum, listeye dahil oldum mu onu da hatırlamıyorum. O aralar bir şey oldu, iş değişikliği gibi bir durum olabilir, yazmaya devam edemeyeceğim için orada kalamadım. Listeye girip girmediğimi bulmam gerekecekse aramayı deneyebilirim.
Merhaba 9. takım.
3 yıl kadar önce bu yarışmada birkaç ay yer almıştım. Şimdi tekrar gelmeyi düşünüyorum. Takım dinamiğine önem verdiğim için direkt katılmak isteyenler başlığına yazmaktansa gözüme kestirdiğim takıma yazmayı tercih ediyorum. Gün içinde yazışmalarınızın yüksek olması güzel. Sık sık dereceye girmeniz de güzel, sanırım derece beni motive eden büyük bir etken olabilir.
Gelelim bana ve size ne katabileceğime. :) 8 aydır spor salonuna gidiyorum. 10 kilo vermiş durumdayım ama bunları aslında 5 ay içinde verdim, son 3 ay biraz sıkıntılı oldu, şimdi tekrar devam ediyorum spora. Salondaki bir hocadan beslenme programı da alıyorum. İkisi birlikte uygulandığında çok güzel kilo veriliyor onu söyleyeyim. :) 2 haftada sadece yağdan 2,5 kilo vermişliğim oldu. Derecelerinize katkı bulunabilecek biriyim yani, kaçamak üzerine kaçamak yapıp yerinde sayacak ya da artılarda olacak biri değilim. Ayrıca görüldüğü üzere çok konuşurum.Mesajlar açısından da performansım gayet yüksektir. Kurallarınızı okudum. %30 performans uygulaması açıklanmadığı için onu anlayamadım. Onun dışında hepsi bana uygundur.
Yaşım 29, boyum 165, kilom da 72,5.
Düzeninizi bilemediğim için kaptan ya da duruma göre yardımcılarında başvuruma olumlu olumsuz cevap bekliyorum.
İsmini ilk gördüğüm de hatirladim bir ara aynı gruptaydik sanki gibi geldi ya da farklı takimlardayken aynı zamanda.. yaz la ilgili nickini degstiren bir arkadaşım vardı sen hiç degistirdin mi canimMerhaba, hoş buldum. Bazı nedenlerden dolayı takımı kapatmıştık diye hatırlıyorum. Kendi isteği ile ayrıldı notu düşülmüştü. 5. takımdaydım, uzun süre de kaptandım. Önce bir-iki verimsiz yeni üye girdi, çıkartmaya kıyamayıp vakit vereyim dedim, sonra bütün takım da üzüm üzüme baka baka kararır misali kararıp döküldü. Mesajlar düştü. Ortada takım kalmayınca da ayrılık kararları peş peşe geldi. 1-2 yıl önce bir kez daha yarışmaya girer gibi olmuştum. Takım numarasını hatırlamıyorum, listeye dahil oldum mu onu da hatırlamıyorum. O aralar bir şey oldu, iş değişikliği gibi bir durum olabilir, yazmaya devam edemeyeceğim için orada kalamadım. Listeye girip girmediğimi bulmam gerekecekse aramayı deneyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?