- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.501
anladım canım dediğim gibi durumunu takım kaptanımız değerlendirecek en son girdiğin takımı ve listeye dahil olup olmadığınıda bulursan çok iyi olur tabi
İsmini ilk gördüğüm de hatirladim bir ara aynı gruptaydik sanki gibi geldi ya da farklı takimlardayken aynı zamanda.. yaz la ilgili nickini degstiren bir arkadaşım vardı sen hiç degistirdin mi canim
Aynen canim bende yeni eski nickini doğru hatirlamisim su an 22 yaşındayım :) 5. Takım gerçekten paylaşım konusunda zorlanan bir takımdı kurallar cezalar yetersiz kalıyordu.. aman aman tahtaya vuralım bu takım böyle kalsın hatta daha bir dedikodu kazanı olsun388. etapta (14 KASIM - 21 KASIM 2014) 13. takımdan 78.7 kg ile "Geri dönmek üzere ayrıldı." notu ile ayrılmışım.
İsmin Ece.Yanılmıyorsam 5. takımın benden önceki kaptanı idin yıllar yıllar önce tabi bu. 13. takımda bir arada bulunmadık sanırım. Ama 5. takım kapanmadan önce yollarımız tekrar kesişmiş olabilir. Funda08 idi eski nickim. Ben senle ilgili daha çok şeyi hatırlarım da, hele bir dur. Pek bir gençtin sanki...
Hoşgeldin cnm388. etapta (14 KASIM - 21 KASIM 2014) 13. takımdan 78.7 kg ile "Geri dönmek üzere ayrıldı." notu ile ayrılmışım.
İsmin Ece.Yanılmıyorsam 5. takımın benden önceki kaptanı idin yıllar yıllar önce tabi bu. 13. takımda bir arada bulunmadık sanırım. Ama 5. takım kapanmadan önce yollarımız tekrar kesişmiş olabilir. Funda08 idi eski nickim. Ben senle ilgili daha çok şeyi hatırlarım da, hele bir dur. Pek bir gençtin sanki...
Merhaba hosgeldin canim kendini cok guzel anlatmissin guzelde kilo vermissin istikrarli devam ederm bol katilim saglarim diyorsan tabiki katilabilirsin ben onayliyorumMerhaba 9. takım.
3 yıl kadar önce bu yarışmada birkaç ay yer almıştım. Şimdi tekrar gelmeyi düşünüyorum. Takım dinamiğine önem verdiğim için direkt katılmak isteyenler başlığına yazmaktansa gözüme kestirdiğim takıma yazmayı tercih ediyorum. Gün içinde yazışmalarınızın yüksek olması güzel. Sık sık dereceye girmeniz de güzel, sanırım derece beni motive eden büyük bir etken olabilir.
Gelelim bana ve size ne katabileceğime. :) 8 aydır spor salonuna gidiyorum. 10 kilo vermiş durumdayım ama bunları aslında 5 ay içinde verdim, son 3 ay biraz sıkıntılı oldu, şimdi tekrar devam ediyorum spora. Salondaki bir hocadan beslenme programı da alıyorum. İkisi birlikte uygulandığında çok güzel kilo veriliyor onu söyleyeyim. :) 2 haftada sadece yağdan 2,5 kilo vermişliğim oldu. Derecelerinize katkı bulunabilecek biriyim yani, kaçamak üzerine kaçamak yapıp yerinde sayacak ya da artılarda olacak biri değilim. Ayrıca görüldüğü üzere çok konuşurum.Mesajlar açısından da performansım gayet yüksektir. Kurallarınızı okudum. %30 performans uygulaması açıklanmadığı için onu anlayamadım. Onun dışında hepsi bana uygundur.
Yaşım 29, boyum 165, kilom da 72,5.
Düzeninizi bilemediğim için kaptan ya da duruma göre yardımcılarında başvuruma olumlu olumsuz cevap bekliyorum.
Hosgeldin canimMerhaba 9. takım.
3 yıl kadar önce bu yarışmada birkaç ay yer almıştım. Şimdi tekrar gelmeyi düşünüyorum. Takım dinamiğine önem verdiğim için direkt katılmak isteyenler başlığına yazmaktansa gözüme kestirdiğim takıma yazmayı tercih ediyorum. Gün içinde yazışmalarınızın yüksek olması güzel. Sık sık dereceye girmeniz de güzel, sanırım derece beni motive eden büyük bir etken olabilir.
Gelelim bana ve size ne katabileceğime. :) 8 aydır spor salonuna gidiyorum. 10 kilo vermiş durumdayım ama bunları aslında 5 ay içinde verdim, son 3 ay biraz sıkıntılı oldu, şimdi tekrar devam ediyorum spora. Salondaki bir hocadan beslenme programı da alıyorum. İkisi birlikte uygulandığında çok güzel kilo veriliyor onu söyleyeyim. :) 2 haftada sadece yağdan 2,5 kilo vermişliğim oldu. Derecelerinize katkı bulunabilecek biriyim yani, kaçamak üzerine kaçamak yapıp yerinde sayacak ya da artılarda olacak biri değilim. Ayrıca görüldüğü üzere çok konuşurum.Mesajlar açısından da performansım gayet yüksektir. Kurallarınızı okudum. %30 performans uygulaması açıklanmadığı için onu anlayamadım. Onun dışında hepsi bana uygundur.
Düzeninizi bilemediğim için kaptan ya da duruma göre yardımcılarında başvuruma olumlu olumsuz cevap bekliyorum.
vay arkadas.ne entellektuellik.iapaonyolca ve italyanca hep ilgimi cekmistir.kolay mi kizMerhaba kızlar, dün ailecek pikniğe gittik ve misafirlerimizi uğurladık. Bugün de iş güç ancak girebiliyorum. Piknikte az yemeye çalıştım ve becerdim. Akşam İspanyolca kursum var, 10 gibi evde olacağım. Hemen menümü yazmaya çalışacağım.
kusum salatalik malzeme varsa salata ye.has khidrat suyu icme yaf.yazik sanaKızlar spor yaptım ogunlerim de iyi su için zorluyorum hala . 1 litre su an . Annemden hala haber yok. Akşama kare kesme makarnadan çorba var sanırım suyunu fazla koydurup sırf su icecegim mecburen..
Birşeyler bulacağım artık canım butn gün dikkat ettim birde sabah patates yedim bir pazara gidip geleyimdeHosgeldin canim
ben de fatma.yaklasik 2 aydir burdayim.insallah hep beraber kurtulucaz bu margarin paketlwrinden
vay arkadas.ne entellektuellik.iapaonyolca ve italyanca hep ilgimi cekmistir.kolay mi kiz
kusum salatalik malzeme varsa salata ye.has khidrat suyu icme yaf.yazik sana
Olsun Canım Akmasada Damlar En Azından Rahatlatır SiziAynen hilalim oylede oldu valla en azindan ufak borclari kapatmayi umuyorum findik parasiyla bakalm bize ne kalirsa artik yarisi zaten iscilere gidiyo
Bu hafta kacamagin oldugu icin arti ciktin ama olsun sen onuda halledersn hic takma kafana
Akşam yürüyüş yapacağım kuzu :)Anlasilan hafta sonu yemis bizim takim herkez artida yahu
Bu hafta size cezaa herkezden spor istiyorum en az 30dk
Bende yapcamda o yuzden şeyttimama bugun yapmiycam ben cunku tarla bayir in cik 1006789678 kalori yakmisimdir
hoşgeldin canım :) isim funda sanırım senin ?Merhaba 9. takım.
Sağol betusummm halletcem tabiii. Kız bu arada bizim yarış nolduInsallah caniim yaaa sende kacamak yaptigin icin byle oldu ama olsunduu sen halledersiiin beybisi
kolay gelsin canım :)Merhaba kızlar, dün ailecek pikniğe gittik ve misafirlerimizi uğurladık. Bugün de iş güç ancak girebiliyorum. Piknikte az yemeye çalıştım ve becerdim. Akşam İspanyolca kursum var, 10 gibi evde olacağım. Hemen menümü yazmaya çalışacağım.
Canım bi an önce hallet baya oldu çünküSelam canlarim net hala duzelmedi yuruyuse devam ediyoruz tabi hergun mumkun olmuo ama haftada 4 gun mutlaka oluo yediklerimede dikkat ediyorum ama vucudum benimle inatlasio net ins. Haftaya gelecek diolar gelince hemen burdayim diyetisyene baslayim dedim bizim hastanede bi adama bana bi liste verdi guya saglikli beslenme ama corbasi filan kotu dedim bi kete yaptin bi daha yaparsin burcu dedim yine kendime hedef koydum bi elbise ve pantolon begendim onu alicam kizimin dogum gunune hedef 1 ekim 65 e yada daha azina dusmek hepinizi seviyorum hep aklimdasiniz opuyorum hepinizi
Hoşgeldin cnm
Bende Zühal bu takımın mezunlarındanım
Seninde tecrüben olduğuna Göre acemilik çekmezsin
Izine ayrılan üye olduğun için sorun olmaz
Yinede 2 hafta deneme süren var
Burayada çabuk uyum sağlıcağından eminim
Evlimisin neler yapıyorsun
Merhaba hosgeldin canim kendini cok guzel anlatmissin guzelde kilo vermissin istikrarli devam ederm bol katilim saglarim diyorsan tabiki katilabilirsin ben onayliyorum
Hosgeldin canim
ben de fatma.yaklasik 2 aydir burdayim.insallah hep beraber kurtulucaz bu margarin paketlwrinden
hoşgeldin canım :) isim funda sanırım senin ?
Ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım ins hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Öndesin iste caniiim yarismaya dewamm hedefimize henuz ulasamadikOlsun Canım Akmasada Damlar En Azından Rahatlatır Sizi
Ay ınş kuzum bi dengem şaştı tartida şok oldum resmen
Akşam yürüyüş yapacağım kuzu :)
hoşgeldin canım :) isim funda sanırım senin ?
Ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım ins hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Sağol betusummm halletcem tabiii. Kız bu arada bizim yarış noldu
kolay gelsin canım :)
Canım bi an önce hallet baya oldu çünkükilo durumun nedir buarada almadın dimi
Hosgeldin caniimMesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda.29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.
Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim.Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.
Ben kabızliği sonlandırinca -800 oldum bi keresinde. Insan 2 saatte bu kadar farkeder mi demiştim sonra düştü jeton :)) inşallah senin de ondandır.Gunaydin kizlarrr artilardayim malesefff ve ayiptir soylemesi kabiz olmusumm
Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
Teşekkürler :)Yarın tartıl o zaman cnm
Işlerindede kolaylıklar
Aaa havuç lifli diye bilirim bende.çok şaşırdımohhh süper afiyetler olsun canımm..havuç pek önerilmez diyette ama kabak sağlam seçim
KV ve akrabaları yalnızlığı diyim. Kendimi ait hissetmedigim bi yerde olmak zor oldu aksama kadar. Ne kadar uzak o kadar iyievet kızlar dün sağlıklı olmadı niyeyse acıkmadım şişlikten :/
kızlar buna böyle nasıl bir günmüş dün 3 ünüz de çok üzülmüşsünüz
ayşecim sana nasıl yorum yapsam bilmiyorum konuyu bilmiyorum ama ben de yalnızım hiç takmıyorum sadece eşim var. gerçi sıkıntında eşinden bahsetmişsin Allah muhabbetinizi arttırsın o yüzden . bence aileden başka dost yok malesef çünkü
ece canım kendini kasma sağlıklı yemek yediğini düşün sadece. senin kimseden bir eksiğin yok bu kilolarla yaşamak istemiyorsak kendimizi gazlamaktan başka çare yok :)
fatmacım en çok senin durumun beni çıldırttı inan. o ne densiz bir insan. Allah onun gelini olacak kişiye şimdiden sabır versin o kadını da ıslah etsin resmen densiz dengesiz e hadsiz. kötü kalpli insan yaa. sen onun dediklerine sakın takılma Allah kurtarmış seni o kadından. öyle bi kadının yetiştirdiği evlattan da pek hayır beklemem açıkcası. mis gibi kiloları veriyorsun verince tekrar karşısına çık canım iki laf da sen çak
unutmuştum vallaama zaten sürekli tartıldığım için kaçırmamış oldum +300
elifcim seni tebrik ederim
eve sabit olmak da bir başarı inan
hilal sen nasıl artı çıktın ki canım. son menülerine pek bakamadım kaçamak mı ypatın çok? ya da şişkinliktir. bende reglim bitmedi +300 üm şuan ama cuma ya toparlıycam
canım neler oluyor sana anlamıyorum ama sen böyle bahsettikçe çok meraklandım artık. neyin var diye sorasım geliyor?
evlatlarına da çok geçmiş olsun. keşke ateşliyken yollamasamıydın bilemedim.
bu hafta çok yoğun olacaksın Allah yardımcın olsun şimdiden canım..
oohh ohh maşallah benimki yine iyiymiş
anaaam
oohh alışveriş de tamamsa kimse tutamaz seni eceee
Amin. Inşallah güzel geçer. 15 gündür kafa patlatiyorum. Ah bu basaklarin detay manyakligi :)))))canım kuzularına çok geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş yıpratıcı olmuş senin için Allah kolaylıklar versin yardımcın olsun ..oğluşun diş bulguru keyiflive gönlüne göre geçer inşallah
cumaya kadar halolur regl dendir o..ama anne yemeklerine dikkat
hayırlı yolculuklar canım güle güle git
Sağol canımmm. Ben muhasebeciyim. Büro kendimin olunca takılıyoruz oglumla :)Oh masallah.bereketli olsun insallah canim hem eksin hem findigin
tunaydin deyim ben:)
ayy evet benimde ya.cuma oldum sandim.yok kaldi oyle.hala bekliyorum.sislik karin agrisi var herbi belirti.devami yok bidigin:):)
ana.noldu ya.sende hic bole rakam gormemustim ya hilal.stresin artti belki ondandir
off ya.keske yanimda olsaydin.biiki bu cumle gibi soylesem icime oturmazdi:):)canim ben de kendimi kapatirim derdimi paylasmam.ama yeni bi yontem buldum.artik derdimi belli etmeden kafa dagitici programlar yapiyorum.kimse bilmiyor numaradan iyiymis gibi yapiyorum ve sonra gercekten iyi geliyor.derler ya kirk kere deli dersen deli olurmus.onun mutlu olanini iyi olanini yapmaya calisiyorum.cunku kimsenin yasattigi aci beni boyle uzmesin artik.demek senin verdigin degeri haketmeyen birisi var ortada ki o kadat kalabaligin icinde yanliz hissetmissin.o kim ise ona fazla olani al accik canim.cunku kim icin hakettiginden fazla deger verirsen ona da kendine de zulmediyosun.evlatta da este de annedede vs herkes icin bu boyle.Allah kolayliklar versin
evlatlarina gecmis plsun.ofis derken calisiyomuydun canim?kacirmisim ben:/
betus kabizliktandir o. Bence.cunku sen.hep eksi oluyodun
ohhhh bak e guzel.duruma gore programini ayarlamissin.sadece havuc seni fazladan aciktirabilen bi gida bezelye gibi.tercih etmemen tokluk acisindan iyi olur.
Iyi yolculuklar canim.tartina iyi bak.1 dedigini 2 etme:):):):)arti olma yani:):)
En iyi tatil arkadasi)
Çok sağol. Çok kirilinca susanlardanim bende. Böylesi daha kolay oluyor hayata dönmem için.Supersin o zaman uzakta kalsan bizden arti olmaman cok iyi fistigim
Bugun tartilmamzn amaci zaten haftaosnu kacamak yapip yapmadigimzla alakali canim herhangi bi liste yapilmiyor o yuzden sknti yaratcagini sanmiyorum yarin tartilabilirsin
Anladgm kadariyla derdini kendi icinde yasamk istiyorsun anlatmak istemiyorsun inşallah skintin her neyse Allah en yakin zamanda feraha erdirsin arkadaşım
30 dk tamamdırAnlasilan hafta sonu yemis bizim takim herkez artida yahu
Bu hafta size cezaa herkezden spor istiyorum en az 30dk
Bende yapcamda o yuzden şeyttimama bugun yapmiycam ben cunku tarla bayir in cik 1006789678 kalori yakmisimdir
Hoşgeldin :) ben ayşe. 34 yaşındayım. 2 bebisten kalan 13 kgmu vermek için geldim.kalan 7 çok şükür. Diyetisyen ve spor salonu desteği güzel olcak benim için. :) tekrar hoşgeldin.Merhaba 9. takım.
Vavvvv ben de italyancaya aşırı sempati duyuyorum.kendimce set alıp calismistim bi aralar.ah o bekarlik günlerim :)Merhaba kızlar, dün ailecek pikniğe gittik ve misafirlerimizi uğurladık. Bugün de iş güç ancak girebiliyorum. Piknikte az yemeye çalıştım ve becerdim. Akşam İspanyolca kursum var, 10 gibi evde olacağım. Hemen menümü yazmaya çalışacağım.
Okuyup yazdığın o kadar belli ki anlatımın bana kitap okuyorum hissi verdi :)Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda.29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.
Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim.Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.
Okuyup yazdığın o kadar belli ki anlatımın bana kitap okuyorum hissi verdi :)
Bitmiş iliskin için hayırlı olsun. Geçmiş olsun demek bos geliyor bana.sonuçta bitmesi hayirliymis ki bitmiş.uzun yıllarını vermissin ama dedigin gibi sana göre bay doğru değilmiş. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Annem hep söyle der. Evlendim demek için evlenilmez. Her koşulda uyan sayan versin Rabbim...
Hilal funda ismini nasil cozdu ya burda dedektif olan bendim halbuki gozumden bise kacmis olmaliMesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
Eks kaptan ve takımın ablası olarak ben onayladım gitti kızzMesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
Şeker oranı fazla cnm Özelikle pişmiş tüketmemek gerekiyor o zaman gi si yükseliyoraa havuç lifli diye bilirim bende.çok şaşı
Artık eski performansını kaybediyon heralde fıstıkHilal funda ismini nasil cozdu ya burda dedektif olan bendim halbuki gozumden bise kacmis olmali
Aysenin demesi gibi bittigi için hayirli olsun..Allah guzel kismetler versin vakti zamani gelince dogru insan mutlaka cikar karsina..
Demek okur yazarsin himmmpek bi sevdim bu huyunu..bende zamaninda yazamasamda cok okurdum ama simdilerde kitap acmaya vakit bulamaz oldum
Bu arada kendimi tanitmamsm ismim Merve 28 yasindayim evliyim 4yasinda bi oglum var3aydir burdayim 8 kilo verdim kaptan yardimcisiyim yeni oldum ole iste guzellik
Hosgeldin caniimben betul 24 yasindayim 1bucuk yasinda oglum var ins kurtulucaz canim kilolarimizdan
Hoşgeldin :) ben ayşe. 34 yaşındayım. 2 bebisten kalan 13 kgmu vermek için geldim.kalan 7 çok şükür. Diyetisyen ve spor salonu desteği güzel olcak benim için. :) tekrar hoşgeldin.
Okuyup yazdığın o kadar belli ki anlatımın bana kitap okuyorum hissi verdi :)
Bitmiş iliskin için hayırlı olsun. Geçmiş olsun demek bos geliyor bana.sonuçta bitmesi hayirliymis ki bitmiş.uzun yıllarını vermissin ama dedigin gibi sana göre bay doğru değilmiş. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Annem hep söyle der. Evlendim demek için evlenilmez. Her koşulda uyan sayan versin Rabbim...
Hilal funda ismini nasil cozdu ya burda dedektif olan bendim halbuki gozumden bise kacmis olmali
Aysenin demesi gibi bittigi için hayirli olsun..Allah guzel kismetler versin vakti zamani gelince dogru insan mutlaka cikar karsina..
Demek okur yazarsin himmmpek bi sevdim bu huyunu..bende zamaninda yazamasamda cok okurdum ama simdilerde kitap acmaya vakit bulamaz oldum
Bu arada kendimi tanitmamsm ismim Merve 28 yasindayim evliyim 4yasinda bi oglum var3aydir burdayim 8 kilo verdim kaptan yardimcisiyim yeni oldum ole iste guzellik
Eks kaptan ve takımın ablası olarak ben onayladım gitti kızz
Bizim azimli ve paylaşımcı üyelere ihtiyacımız var sende de bu ışığı görüyorum
Bizim kaptan @seydan94 taze gelin kocişinin yanından ayrılamıyor heralde
Ayy sorma zuhal ablam bu findik mahvetti beni beynime gunes gecmis bak okudum ama kafam basmamsEks kaptan ve takımın ablası olarak ben onayladım gitti kızz
Bizim azimli ve paylaşımcı üyelere ihtiyacımız var sende de bu ışığı görüyorum
Bizim kaptan @seydan94 taze gelin kocişinin yanından ayrılamıyor heralde
Şeker oranı fazla cnm Özelikle pişmiş tüketmemek gerekiyor o zaman gi si yükseliyor
Artık eski performansını kaybediyon heralde fıstık
Eski Nicki funda ymış
Hic kacirmazdim aslinda nasil kacmis bende anlamdm fundacimİsteyip azmettikten sonra kurtuluruz tabi ki yahu.
Elimden geldiğince her konuda sorularınız alınır, itina ile cevaplanır.
Ah ne güzel iltifat bu.Teşekkür ederim. Hayırlı olsun ya da geçmiş olsun, bittikten sonra fark etmiyor arkasından ne dendiği sanki... Zaten evlenmek için evlenmeye hiç niyetim yok, gözümü o kadar kararttım ki sanırım sonunda bekar kalacağım.
Eski nickim Funda08 idi demiştim, dikkat etmemişsin.Hayırlı olsun yardımcılığın. Ne güzel takım yahu, 3 tane yardımcı var.
Hahaha, teşekkürler.
Demek kaptan taze gelin.Umarım kısa zamana girer de beni görür. Kaptandan habersiz yazınca vicdan yapıyorum verdiğim cevaplara bile yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?