Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar spor yaptım ogunlerim de iyi su için zorluyorum hala . 1 litre su an . Annemden hala haber yok. Akşama kare kesme makarnadan çorba var sanırım suyunu fazla koydurup sırf su icecegim mecburen..

anladım canım dediğim gibi durumunu takım kaptanımız değerlendirecek en son girdiğin takımı ve listeye dahil olup olmadığınıda bulursan çok iyi olur tabi

388. etapta (14 KASIM - 21 KASIM 2014) 13. takımdan 78.7 kg ile "Geri dönmek üzere ayrıldı." notu ile ayrılmışım.

İsmini ilk gördüğüm de hatirladim bir ara aynı gruptaydik sanki gibi geldi ya da farklı takimlardayken aynı zamanda.. yaz la ilgili nickini degstiren bir arkadaşım vardı sen hiç degistirdin mi canim

İsmin Ece. Yanılmıyorsam 5. takımın benden önceki kaptanı idin yıllar yıllar önce tabi bu. 13. takımda bir arada bulunmadık sanırım. Ama 5. takım kapanmadan önce yollarımız tekrar kesişmiş olabilir. Funda08 idi eski nickim. Ben senle ilgili daha çok şeyi hatırlarım da, hele bir dur. Pek bir gençtin sanki...

Aynen canim bende yeni eski nickini doğru hatirlamisim su an 22 yaşındayım :) 5. Takım gerçekten paylaşım konusunda zorlanan bir takımdı kurallar cezalar yetersiz kalıyordu.. aman aman tahtaya vuralım bu takım böyle kalsın hatta daha bir dedikodu kazanı olsun

Hoşgeldin cnm
Bende Zühal bu takımın mezunlarındanım

Seninde tecrüben olduğuna Göre acemilik çekmezsin
Izine ayrılan üye olduğun için sorun olmaz
Yinede 2 hafta deneme süren var
Burayada çabuk uyum sağlıcağından eminim

Evlimisin neler yapıyorsun

Merhaba hosgeldin canim kendini cok guzel anlatmissin guzelde kilo vermissin istikrarli devam ederm bol katilim saglarim diyorsan tabiki katilabilirsin ben onayliyorum

Hosgeldin canim
ben de fatma.yaklasik 2 aydir burdayim.insallah hep beraber kurtulucaz bu margarin paketlwrinden
vay arkadas.ne entellektuellik.iapaonyolca ve italyanca hep ilgimi cekmistir.kolay mi kiz
Kızlar spor yaptım ogunlerim de iyi su için zorluyorum hala . 1 litre su an . Annemden hala haber yok. Akşama kare kesme makarnadan çorba var sanırım suyunu fazla koydurup sırf su icecegim mecburen..
kusum salatalik malzeme varsa salata ye.has khidrat suyu icme yaf.yazik sana

Selam canlarim net hala duzelmedi yuruyuse devam ediyoruz tabi hergun mumkun olmuo ama haftada 4 gun mutlaka oluo yediklerimede dikkat ediyorum ama vucudum benimle inatlasio net ins. Haftaya gelecek diolar gelince hemen burdayim diyetisyene baslayim dedim bizim hastanede bi adama bana bi liste verdi guya saglikli beslenme ama corbasi filan kotu dedim bi kete yaptin bi daha yaparsin burcu dedim yine kendime hedef koydum bi elbise ve pantolon begendim onu alicam kizimin dogum gunune hedef 1 ekim 65 e yada daha azina dusmek hepinizi seviyorum hep aklimdasiniz opuyorum hepinizi

Birşeyler bulacağım artık canım butn gün dikkat ettim birde sabah patates yedim bir pazara gidip geleyimde

Aynen hilalim oylede oldu valla en azindan ufak borclari kapatmayi umuyorum findik parasiyla bakalm bize ne kalirsa artik yarisi zaten iscilere gidiyo
Bu hafta kacamagin oldugu icin arti ciktin ama olsun sen onuda halledersn hic takma kafana
Olsun Canım Akmasada Damlar En Azından Rahatlatır Sizi
Ay ınş kuzum bi dengem şaştı tartida şok oldum resmen
Anlasilan hafta sonu yemis bizim takim herkez artida yahu
Bu hafta size cezaa herkezden spor istiyorum en az 30dk
Bende yapcamda o yuzden şeyttimama bugun yapmiycam ben cunku tarla bayir in cik 1006789678 kalori yakmisimdir
Akşam yürüyüş yapacağım kuzu :)
hoşgeldin canım :) isim funda sanırım senin ?
Ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım ins hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Insallah caniim yaaa sende kacamak yaptigin icin byle oldu ama olsunduu sen halledersiiin beybisi
Sağol betusummm halletcem tabiii. Kız bu arada bizim yarış noldu
kolay gelsin canım :)
Canım bi an önce hallet baya oldu çünkü kilo durumun nedir buarada almadın dimi

Merhaba hosgeldin canim kendini cok guzel anlatmissin guzelde kilo vermissin istikrarli devam ederm bol katilim saglarim diyorsan tabiki katilabilirsin ben onayliyorum

Hosgeldin canim
ben de fatma.yaklasik 2 aydir burdayim.insallah hep beraber kurtulucaz bu margarin paketlwrinden

hoşgeldin canım :) isim funda sanırım senin ?
Ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. 2 aydır burdayım ins hep beraber kurtuluruz bu kilolardan

Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda. 29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.

Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim. Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.

Öndesin iste caniiim yarismaya dewamm hedefimize henuz ulasamadik

Hosgeldin caniim ben betul 24 yasindayim 1bucuk yasinda oglum var ins kurtulucaz canim kilolarimizdan

Gunaydin kizlarrr artilardayim malesefff ve ayiptir soylemesi kabiz olmusumm
Gecen hafta 74.6
Bugun 75.5
Fark +900
Ben kabızliği sonlandırinca -800 oldum bi keresinde. Insan 2 saatte bu kadar farkeder mi demiştim sonra düştü jeton :)) inşallah senin de ondandır.
Yarın tartıl o zaman cnm

Işlerindede kolaylıklar
Teşekkürler :)
ohhh süper afiyetler olsun canımm..havuç pek önerilmez diyette ama kabak sağlam seçim
Aaa havuç lifli diye bilirim bende.çok şaşırdım
KV ve akrabaları yalnızlığı diyim. Kendimi ait hissetmedigim bi yerde olmak zor oldu aksama kadar. Ne kadar uzak o kadar iyi
Amin. Inşallah güzel geçer. 15 gündür kafa patlatiyorum. Ah bu basaklarin detay manyakligi :)))))
Sağol canımmm. Ben muhasebeciyim. Büro kendimin olunca takılıyoruz oglumla :)
Çok sağol. Çok kirilinca susanlardanim bende. Böylesi daha kolay oluyor hayata dönmem için.
Anlasilan hafta sonu yemis bizim takim herkez artida yahu
Bu hafta size cezaa herkezden spor istiyorum en az 30dk
Bende yapcamda o yuzden şeyttimama bugun yapmiycam ben cunku tarla bayir in cik 1006789678 kalori yakmisimdir
30 dk tamamdır bende tarlalara kendimi vursam bari. Ne güzel kaloriymis o.6 aylik kaloriyi peşin peşin yakmissin :)))
Hoşgeldin :) ben ayşe. 34 yaşındayım. 2 bebisten kalan 13 kgmu vermek için geldim.kalan 7 çok şükür. Diyetisyen ve spor salonu desteği güzel olcak benim için. :) tekrar hoşgeldin.
Vavvvv ben de italyancaya aşırı sempati duyuyorum.kendimce set alıp calismistim bi aralar.ah o bekarlik günlerim :)

Okuyup yazdığın o kadar belli ki anlatımın bana kitap okuyorum hissi verdi :)
Bitmiş iliskin için hayırlı olsun. Geçmiş olsun demek bos geliyor bana.sonuçta bitmesi hayirliymis ki bitmiş.uzun yıllarını vermissin ama dedigin gibi sana göre bay doğru değilmiş. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Annem hep söyle der. Evlendim demek için evlenilmez. Her koşulda uyan sayan versin Rabbim...

annecigin cok dogru bi laf etmis

Hilal funda ismini nasil cozdu ya burda dedektif olan bendim halbuki gozumden bise kacmis olmali
Aysenin demesi gibi bittigi için hayirli olsun..Allah guzel kismetler versin vakti zamani gelince dogru insan mutlaka cikar karsina..
Demek okur yazarsin himmmpek bi sevdim bu huyunu..bende zamaninda yazamasamda cok okurdum ama simdilerde kitap acmaya vakit bulamaz oldum
Bu arada kendimi tanitmamsm ismim Merve 28 yasindayim evliyim 4yasinda bi oglum var 3aydir burdayim 8 kilo verdim kaptan yardimcisiyim yeni oldum ole iste guzellik

Eks kaptan ve takımın ablası olarak ben onayladım gitti kızz
Bizim azimli ve paylaşımcı üyelere ihtiyacımız var sende de bu ışığı görüyorum
Bizim kaptan @seydan94 taze gelin kocişinin yanından ayrılamıyor heralde

aa havuç lifli diye bilirim bende.çok şaşı
Şeker oranı fazla cnm Özelikle pişmiş tüketmemek gerekiyor o zaman gi si yükseliyor

Artık eski performansını kaybediyon heralde fıstık
Eski Nicki funda ymış

Hosgeldin caniim ben betul 24 yasindayim 1bucuk yasinda oglum var ins kurtulucaz canim kilolarimizdan

İsteyip azmettikten sonra kurtuluruz tabi ki yahu.

Hoşgeldin :) ben ayşe. 34 yaşındayım. 2 bebisten kalan 13 kgmu vermek için geldim.kalan 7 çok şükür. Diyetisyen ve spor salonu desteği güzel olcak benim için. :) tekrar hoşgeldin.

Elimden geldiğince her konuda sorularınız alınır, itina ile cevaplanır.

Ah ne güzel iltifat bu. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun ya da geçmiş olsun, bittikten sonra fark etmiyor arkasından ne dendiği sanki... Zaten evlenmek için evlenmeye hiç niyetim yok, gözümü o kadar kararttım ki sanırım sonunda bekar kalacağım.

Eski nickim Funda08 idi demiştim, dikkat etmemişsin. Hayırlı olsun yardımcılığın. Ne güzel takım yahu, 3 tane yardımcı var.

Hahaha, teşekkürler.
Demek kaptan taze gelin. Umarım kısa zamana girer de beni görür. Kaptandan habersiz yazınca vicdan yapıyorum verdiğim cevaplara bile yahu.

Ayy sorma zuhal ablam bu findik mahvetti beni beynime gunes gecmis bak okudum ama kafam basmams performasnmi kaybetmem ayol ben hala her yeri kurcaliyorum kim nerede ne yapmis takip ediyorum

Hic kacirmazdim aslinda nasil kacmis bende anlamdm fundacim evet 3 yardimciyiz birimizn olmadigi yerde digeri hemen ortaligi toplasn diye..ben mesela grubun dedektifiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…