- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.521
Yok yok sen bayadır pek eskisi gibi değilsinAyy sorma zuhal ablam bu findik mahvetti beni beynime gunes gecmis bak okudum ama kafam basmamsperformasnmi kaybetmem ayol ben hala her yeri kurcaliyorum kim nerede ne yapmis takip ediyorum
Valla canım anlatımın çok hoş :) bende okumayı severim ama yazmayla pek aram yok. Beceremiyorum bi türlüMesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda.29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.
Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim.Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.
kizz biraz daha azme ihtiyacımız varrr. Ilk zamanlar daha çok yarisiyordukÖndesin iste caniiim yarismaya dewamm hedefimize henuz ulasamadik
eski nicki funda ymiş canım. Senin gözünden kaçmış demekkiHilal funda ismini nasil cozdu ya burda dedektif olan bendim halbuki gozumden bise kacmis olmali
Aysenin demesi gibi bittigi için hayirli olsun..Allah guzel kismetler versin vakti zamani gelince dogru insan mutlaka cikar karsina..
Demek okur yazarsin himmmpek bi sevdim bu huyunu..bende zamaninda yazamasamda cok okurdum ama simdilerde kitap acmaya vakit bulamaz oldum
Bu arada kendimi tanitmamsm ismim Merve 28 yasindayim evliyim 4yasinda bi oglum var3aydir burdayim 8 kilo verdim kaptan yardimcisiyim yeni oldum ole iste guzellik
Afiyet olsun mervemMenumude yazayim
Sabah8
Kk peynir
Domates
Zeytin5
1dikim ekmk
Ogle13
3kofte
Salata
Aksam18
1kazandibi (240kalori)yiycek baska bise yok eve gidene kadar gec olur acikirim diye mecbur yedim)
Su 3litre
Spor yokus inip cikma
Masallah canim.insallah kurtulursunMesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda.29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.
Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim.Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.
vuhuuuu kacmaz diyosun findik guzeli.guzel dediysek kazandibini ortecek kadar dil yanliz:)Ayy sorma zuhal ablam bu findik mahvetti beni beynime gunes gecmis bak okudum ama kafam basmamsperformasnmi kaybetmem ayol ben hala her yeri kurcaliyorum kim nerede ne yapmis takip ediyorum
AmiiinHuu hhuuu komsular benim beklenen misafir geldi.darisi bekleyenlerin basina:):):)ins odem de cumaya gitmis olur.iyi bi sonuc cikar
Elifim hayırlı olsun bebisiniz.
Hahah tüyo almaya çalışma kuzum sor söylerim sendenmi saklicam
Iyi yapmışsınız canım bizde disardaydik şimdi geldik eve
Hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglen kafa dağıt
kuzu olmamış ki ama
doğum günün kutlu olsun canım. Iyi eğlenceler :)
afiyet olsun canım
kahvaltiyi değiştirerek yapıyorum canım. Hergün aynı olunca sıkılıyorum
kuzum bisi yememissinki ama yaa
afiyet olsun canım
yarım ekmeği bende anlamadım canım. Ekmek arasi mi yaptin
Afiyet olsun canım o kadar abartılı olmamış bence
Az diyeceğim ama içimden gelmiyor benim kesmeli çorbadan sonra tok musun bari canımMerhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Hosgeldin canim
ben de fatma.yaklasik 2 aydir burdayim.insallah hep beraber kurtulucaz bu margarin paketlwrinden
vay arkadas.ne entellektuellik.iapaonyolca ve italyanca hep ilgimi cekmistir.kolay mi kiz
kusum salatalik malzeme varsa salata ye.has khidrat suyu icme yaf.yazik sana
Ben kabızliği sonlandırinca -800 oldum bi keresinde. Insan 2 saatte bu kadar farkeder mi demiştim sonra düştü jeton :)) inşallah senin de ondandır.
Teşekkürler :)
Aaa havuç lifli diye bilirim bende.çok şaşırdım
KV ve akrabaları yalnızlığı diyim. Kendimi ait hissetmedigim bi yerde olmak zor oldu aksama kadar. Ne kadar uzak o kadar iyi
Amin. Inşallah güzel geçer. 15 gündür kafa patlatiyorum. Ah bu basaklarin detay manyakligi :)))))
Sağol canımmm. Ben muhasebeciyim. Büro kendimin olunca takılıyoruz oglumla :)
Çok sağol. Çok kirilinca susanlardanim bende. Böylesi daha kolay oluyor hayata dönmem için.
30 dk tamamdırbende tarlalara kendimi vursam bari. Ne güzel kaloriymis o.6 aylik kaloriyi peşin peşin yakmissin :)))
Hoşgeldin :) ben ayşe. 34 yaşındayım. 2 bebisten kalan 13 kgmu vermek için geldim.kalan 7 çok şükür. Diyetisyen ve spor salonu desteği güzel olcak benim için. :) tekrar hoşgeldin.
Vavvvv ben de italyancaya aşırı sempati duyuyorum.kendimce set alıp calismistim bi aralar.ah o bekarlik günlerim :)
Çok başarılı örnek alacağım bir menü olmuş, tebriklerr:)Menu
sabah 8.00 sekerdiz turk kahvesi
kahvalti 10.30 2 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek
ara 15.30 1 su bardagi sekersiz nescafeli sut.2 yk kuru uzum
aksam 17.00 100 gr konsetve ton baligi.1 kk peynir
ara 21.00 2 yk tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 3 litre
spor 35+ 40+20 dk yuruyus
Canım güllü yeşilçay hangi marka?Merhabalar :) kurstan ancak geldim, menümü hemen veriyorum
Kahvaltı 07:00 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, 2 kibrit kutusu tulum peyniri, nane, 1 orta boy domates, çay
Ara 10:00 1 dilim karam bitter çikolata , sade nescafe
Ara 11:00 güllü yeşil çay
Öğlen 13:00 2 fırında tavuk butu, yağsız salata
Akşam 17:00 (kurstan önce) 1 kase yağsız ton balıklı salata, salatada az bir şey salata vardı, coca cola zero
Gece: 22:00 sıcak süt
Gece 23:00 papatya çayı uykusuzluk için
Spor yarım saat işe yürüme, kursa gidiş 15 dakika yürüme, eve geliş 45 dakika yürüme, 35 mekik
Su: 3 lt su, arada çok çay içtim onu saymadım.
Buda böyle bir günümdü :)))
Doğadan Büyülü bohça. Tadı muhteşem ötesi, benim favorim.Canım güllü yeşilçay hangi marka?
Teşekkürler :) bilseydim büyülü bohça alırdım bugün ben yaseminli aldım neyse artık bir dahakine :)Doğadan Büyülü bohça. Tadı muhteşem ötesi, benim favorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?