Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy sorma zuhal ablam bu findik mahvetti beni beynime gunes gecmis bak okudum ama kafam basmams performasnmi kaybetmem ayol ben hala her yeri kurcaliyorum kim nerede ne yapmis takip ediyorum
Yok yok sen bayadır pek eskisi gibi değilsin
Başladığında daha aktiftin sanki

Fındıklarda Hayırlı olsun
Bol kazanç bereket getirsin inşallah

Valla canım anlatımın çok hoş :) bende okumayı severim ama yazmayla pek aram yok. Beceremiyorum bi türlü
Öndesin iste caniiim yarismaya dewamm hedefimize henuz ulasamadik
kizz biraz daha azme ihtiyacımız varrr. Ilk zamanlar daha çok yarisiyorduk
eski nicki funda ymiş canım. Senin gözünden kaçmış demekki
Menumude yazayim
Sabah8
Kk peynir
Domates
Zeytin5
1dikim ekmk

Ogle13
3kofte
Salata

Aksam18
1kazandibi (240kalori)yiycek baska bise yok eve gidene kadar gec olur acikirim diye mecbur yedim)

Su 3litre
Spor yokus inip cikma
Afiyet olsun mervem
Kazandibi seyda gelir görür ceza ni keser birazdan

Masallah canim.insallah kurtulursun
Ben de 33 yasimdayim gun itibariyle.3.5 yasinda oglum vargrubumuz iyidir.kaptan iyidir zuhal abla iyidir.kaptan yardimcilari iyidir.vanlar iyidirherkes kafadir canim.ins Rabbim bozmasin.
Ayy sorma zuhal ablam bu findik mahvetti beni beynime gunes gecmis bak okudum ama kafam basmams performasnmi kaybetmem ayol ben hala her yeri kurcaliyorum kim nerede ne yapmis takip ediyorum
vuhuuuu kacmaz diyosun findik guzeli.guzel dediysek kazandibini ortecek kadar dil yanliz:)

Menu
sabah 8.00 sekerdiz turk kahvesi
kahvalti 10.30 2 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek
ara 15.30 1 su bardagi sekersiz nescafeli sut.2 yk kuru uzum
aksam 17.00 100 gr konsetve ton baligi.1 kk peynir
ara 21.00 2 yk tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 3 litre
spor 35+ 40+20 dk yuruyus

Kızlar menü yazacağım ama kendi kendime vicdanım rahat vermiyorken size söylemeye utanıyorum Sanırım bir daha aç kalacak olsam yememeyi tercih ederim..
08.08.2016 Pazartesi
09,30 küçücük patates-1 domates-1 biber-1 yumurta ile menemen yağsız tuzsuz, 2 dl etimek, 1 bardak yoğurdun suyuyla ayran
12,00 1er tane (çiğ) fındık-badem-kaju-güneşte kurutulmuş kayısı 1 bardak dokuzlu çay
14,30 1 kabak, 2 havucu haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt
17.00 1 kayısılı activia içine 2 yk müsli
19,00 1 avuç yukarıdaki yemişler+leblebi(çoğunluktaydı)
20,00 1 tabak kesme makarna çorbası- sarımsaklı yoğurtlu

2 litre su (şu an 1,75 lt. geçersem bildiririm)
Spor 70 mekik, 30 sn plank, 50 kol egzersizi, 45 sn hızlı kollarla zıplama, 50 ön tekme, 30 dk hızlı, 60 dk yavaş tempo yürüyüş.

O makarnayı yememek için hem size hem kendime söz vermiştim. Aç kalırsam daha kötü olur diye annemde yorgun argın geldi yemeği yaptı yanlıs anlayacak diye sesimi çıkarmadım. Salata yapacaktım onuda babam alışverişini yapmamış ben öğlen o yapacak diye sadece öğleye yetecek kadar aldım moralim çok bozuk. Daha hırslıyım aslında şu an ama bütün gün didindim sonunda yine hata yaptım

ayy yarım ekmeğe tost canımcım

Merhabalar :) kurstan ancak geldim, menümü hemen veriyorum
Kahvaltı 07:00 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, 2 kibrit kutusu tulum peyniri, nane, 1 orta boy domates, çay
Ara 10:00 1 dilim karam bitter çikolata , sade nescafe
Ara 11:00 güllü yeşil çay
Öğlen 13:00 2 fırında tavuk butu, yağsız salata
Akşam 17:00 (kurstan önce) 1 kase yağsız ton balıklı salata, salatada az bir şey salata vardı, coca cola zero
Gece: 22:00 sıcak süt
Gece 23:00 papatya çayı uykusuzluk için
Spor yarım saat işe yürüme, kursa gidiş 15 dakika yürüme, eve geliş 45 dakika yürüme, 35 mekik
Su: 3 lt su, arada çok çay içtim onu saymadım.
Buda böyle bir günümdü :)))

Kolay kolay, en başta yazıldığı gibi okunuyor :)) benim gibi aksanlı konuşamayan biri için en büyük nimet o :))

Ben de bekarım hazır öğreneyim bir şeyler dedim. Bekarlığın faydaları :))

Çok başarılı örnek alacağım bir menü olmuş, tebriklerr:)

Canım güllü yeşilçay hangi marka?

Iyi geceler kızlar
Geçmişi okuyamadim.yarına kalacak gibi.
Menümü yazayım.
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta + 1 yumurta beyazı
Domates salatalık
1 kk.peynir
2 yeşil biber.

11 ara
1 Plastik bardak dolusu ceviz kuru üzüm incir badem karışımı

14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz
1 Niğde gazozu

16 ara
2 kupa çay

18 akşam yemeği
3 çatal spagetti.sadece az tereyaginda çevirdim.
Salatalık domates

Su 2 lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…