Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim bu dogru beslenme surecinde en onemli ogrendigim sey kimseye bel baglama.en kotu yarina kalir salatan mantigi oldu:)senin gibi sana gayret etmiyor malesef kimse:/
Merhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Menu guzel afiyet olsun.sadece patates cok tuketmiyoruz.ama tuketmek istersen de sabah veya oglw olsun.tok tutma acisindan
ayy yarım ekmeğe tost canımcım

la vicdansiz sabuha o ekmegi yerken vicdanin sizlamadi mi yarimini boleydin:):)hele bu zero mero ne la.onun cezasi cok buyuk bilmiyin mibi de ton baligi miktatin nedir?ben alinca su vakumlu posetleri tercih ediyorum.digerleri istedigim kadar suziyim yagi icine cekmis oluyor:/
Kolay kolay, en başta yazıldığı gibi okunuyor :)) benim gibi aksanlı konuşamayan biri için en büyük nimet o :))
vayyss bi bakalim firsat bulunca
oki.bi bakiiim
la bu da vicdansiz sabuha 2.kizlar gazozlar cok fena.hic yanasmayin.sakiinn sakinn

Bi onceki nicki fundali biseydi canim bnde fark ettim sen nasil fark etmessin

Gunun menusu hemen yazayim oglusu uyutup dus alip insallah gecmisi okucam
Sabah 7.30 : tereyagnda 2 yumurta + 1 dl tb ekmgi+ domates +salata
Ara 11.00: 2 kuru kayisi
Ogle 14.30:1 dilm tb ekmegi acikali
Ara 16: 2 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepce tarhana corbasi
Su 3 lt
Spor yok malesef sabahtan beri temizlik anca bitirdim

Haklısın canım insana kendinden başkadan yeteri destek yok
ballikayfe Yaseminlisini de ben denemedim, beğenirsen bi dahakine de ben onu deneyeyim.
Canım ben daha önce içtim denediklerim içinde en çok bunu sevdim. Ama tabii herkesin zevki başka olabiliyor

afiyet olsun canım her zamanki gibi güzel menü
Huu hhuuu komsular benim beklenen misafir geldi.darisi bekleyenlerin basina:):):)ins odem de cumaya gitmis olur.iyi bi sonuc cikar
Hadi geçmiş olsun canım
aksam olmamış maalesef canım. Afiyet olsun
Merhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
afiyet olsun canım
ayy yarım ekmeğe tost canımcım
abooo yarım ekmek tostmu. Çok olmuş yaaa
canım menü olmamış çikolata sadece ciss günümüz de yani cuma sabah veya öğlen yiyebilirsin oda bi parça olarak tabiki. Coca cola zero kalorisi 0 ama içinde aspartam var. Buda katkı maddesi demek. Yapay tatlandirici. Sağlıklı beslenmeye uygun değil yani. Afiyet olsun
Gazoz olmamış. Ve kuruyemiş çok sanki bi bardak afiyet olsun
Cancanlar.ben yatiyorum.hrkese iyi geceler ve de opucukler
Iyi geceler fatmacim

Afiyet olsun betusum

Cancanlar.ben yatiyorum.hrkese iyi geceler ve de opucukler
iyi geceler :)
Sağ ol canim

Yok yok sen bayadır pek eskisi gibi değilsin
Başladığında daha aktiftin sanki

Fındıklarda Hayırlı olsun
Bol kazanç bereket getirsin inşallah
Sagolasin abla..yaz geldi gezmeler bitmiyo gelen giden oluyo cok aktif olamiyorum doğru su isleri bi bitiriyim bol bol gelcem abla
Afiyet olsun fatmacm guzel menu su yogurtlu kur bana hic yaramadi sen faydasini goruyomsn

Canim menu yazarken sabah ogle ara diye belirtirsen daha kolay okunabilir evet makarna ve patates olmams ama spor guzel

2 bitki cayini ayni gun icme bence bitter cikolata ve coca cola zero olmamis canim

Gazoz olmams canim spagetti 3 catalsa olabilir ekmek yememisin sonucta ama bidaki sefere ogle yemen daha guzel olur tatlis

Betusum kilo vermen yavas ya her sabah genelde terayginda yumurta yiyosun haslama yapipmi yesen

Menum
Sabah 11
Bir yumurta nane ve tulum peynirinden omlet
Bir domates
Ara 16
Bir salatalık
Akşam 21
Geç oldu ama disardaydim
Bir uzun dilim palamut ızgara
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Menun guzel afiyet olsun sadece aksam yemegin cok gec olmus be canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…