- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.541
Canim bu dogru beslenme surecinde en onemli ogrendigim sey kimseye bel baglama.en kotu yarina kalir salatan mantigi oldu:)senin gibi sana gayret etmiyor malesef kimse:/Kızlar menü yazacağım ama kendi kendime vicdanım rahat vermiyorken size söylemeye utanıyorumSanırım bir daha aç kalacak olsam yememeyi tercih ederim..
08.08.2016 Pazartesi
09,30 küçücük patates-1 domates-1 biber-1 yumurta ile menemen yağsız tuzsuz, 2 dl etimek, 1 bardak yoğurdun suyuyla ayran
12,00 1er tane (çiğ) fındık-badem-kaju-güneşte kurutulmuş kayısı 1 bardak dokuzlu çay
14,30 1 kabak, 2 havucu haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt
17.00 1 kayısılı activia içine 2 yk müsli
19,00 1 avuç yukarıdaki yemişler+leblebi(çoğunluktaydı)
20,00 1 tabak kesme makarna çorbası- sarımsaklı yoğurtlu
2 litre su (şu an 1,75 lt. geçersem bildiririm)
Spor 70 mekik, 30 sn plank, 50 kol egzersizi, 45 sn hızlı kollarla zıplama, 50 ön tekme, 30 dk hızlı, 60 dk yavaş tempo yürüyüş.
O makarnayı yememek için hem size hem kendime söz vermiştim. Aç kalırsam daha kötü olur diye annemde yorgun argın geldi yemeği yaptı yanlıs anlayacak diye sesimi çıkarmadım. Salata yapacaktım onuda babam alışverişini yapmamış ben öğlen o yapacak diye sadece öğleye yetecek kadar aldım moralim çok bozuk. Daha hırslıyım aslında şu an ama bütün gün didindim sonunda yine hata yaptım
Menu guzel afiyet olsun.sadece patates cok tuketmiyoruz.ama tuketmek istersen de sabah veya oglw olsun.tok tutma acisindanMerhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
ayy yarım ekmeğe tost canımcım
la vicdansiz sabuha o ekmegi yerken vicdanin sizlamadi mi yarimini boleydin:):)hele bu zero mero ne la.onun cezasi cok buyuk bilmiyin miMerhabalar :) kurstan ancak geldim, menümü hemen veriyorum
Kahvaltı 07:00 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, 2 kibrit kutusu tulum peyniri, nane, 1 orta boy domates, çay
Ara 10:00 1 dilim karam bitter çikolata , sade nescafe
Ara 11:00 güllü yeşil çay
Öğlen 13:00 2 fırında tavuk butu, yağsız salata
Akşam 17:00 (kurstan önce) 1 kase yağsız ton balıklı salata, salatada az bir şey salata vardı, coca cola zero
Gece: 22:00 sıcak süt
Gece 23:00 papatya çayı uykusuzluk için
Spor yarım saat işe yürüme, kursa gidiş 15 dakika yürüme, eve geliş 45 dakika yürüme, 35 mekik
Su: 3 lt su, arada çok çay içtim onu saymadım.
Buda böyle bir günümdü :)))
vayyss bi bakalim firsat buluncaKolay kolay, en başta yazıldığı gibi okunuyor :)) benim gibi aksanlı konuşamayan biri için en büyük nimet o :))
oki.bi bakiiim@Yazagelen funda bienvenido :)) me llamo Ela:) tanıştığıma çok memnun oldum. Ben de buralarda yeniyim umarım hrp beraber bu kilo verme işinde muvaffak olacağız:) ayrıca ben de ispanyolcaya yeni başladım, belediyelerin kırslarını deneyebilirsin, çok uygun oluyor.
la bu da vicdansiz sabuha 2.kizlar gazozlar cok fena.hic yanasmayin.sakiinn sakinnIyi geceler kızlar
Geçmişi okuyamadim.yarına kalacak gibi.
Menümü yazayım.
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta + 1 yumurta beyazı
Domates salatalık
1 kk.peynir
2 yeşil biber.
11 ara
1 Plastik bardak dolusu ceviz kuru üzüm incir badem karışımı
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz
1 Niğde gazozu
16 ara
2 kupa çay
18 akşam yemeği
3 çatal spagetti.sadece az tereyaginda çevirdim.
Salatalık domates
Su 2 lt
Spor yok