Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım nane taze nane mi
evet canım taze nane kullandım.
Menun guzel afiyet olsun sadece aksam yemegin cok gec olmus be canim
benimkini bekledim canım. Ondan geç oldu biraz dışarı çıktık :) evde balık pisirmiyorum ben
Gecmisi bitirdim şükür artik yatabilirm bu sabh erkn kalktm malum artik yatma vakti yarin betulle gezmelere gidicez herkeze mutlu huzurlu geceler
Iyi geceler mervem ohh gezin bakalım

kızlar berbat bi yolcukujtu 10 sa sürdü. ist trafiği ve gebzede kaza olmuş ölü yaralı yok ama trafikten kontak kapatıp bekledik. şarjım bitti yolda birde anca yazıyorum. menüm tam bi rezalet hiç yazmıcm. yarın toparlıyorum merak etmeyin yorgunluktan bittim yarın geç kalkabilirim. herkes iyidir inş.

Bana yardim et help mee

Anlasilan hafta sonu yemis bizim takim herkez artida yahu
Bu hafta size cezaa herkezden spor istiyorum en az 30dk
Bende yapcamda o yuzden şeyttimama bugun yapmiycam ben cunku tarla bayir in cik 1006789678 kalori yakmisimdir

Huu hhuuu komsular benim beklenen misafir geldi.darisi bekleyenlerin basina:):):)ins odem de cumaya gitmis olur.iyi bi sonuc cikar

Kızlar tam 2 litre içtim yoğurt kürümü uyguladim bugün erken kalktım epey uykum var iyi geceler canlarim
Afiyet olsun tatlım iyi geceler :)
Hadi geçmiş olsun busecim en azindan sağ saglim varmissiniz.
Katilabilir miyimm yeni uyeyimmm

Kafayi yemek uzreyiimm anlamiyorumm nsl kullanilio bu sayfaaa
Hosgeldin canım. Zamanla alisirsin siteye. Biraz kendini tanitabilirmisin

günaydın kızlar dün akşam erkenden uyuya kaldım yazamadım menümü
07.00 2 yumurta 1 y.kasığı yulaf kepeğinden krep 1kk peynir domates
12.00 sehriye çorbası 1/2 kase
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
15.30 10 tane üzüm 1hurma
19.00 z.yağlı pirinçsiz kabak yemeği 1 tabak 1/2 kase yoğurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş

Yok yok o kadar da beklemeyin. Her geçen yaş çocuk büyütmek daha zor.bi an once kaliteli bi baba bulup anne olun :) (imza uykusuz bir anne) :)
Yoğurt kuru haftada 2 yapılmıyor mu? Hemen hemen her gün görüyorum ben senin menunde sanki ???
Merhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Hedefe son haftalar gibi sende.maşallah. senin menulere bi göz atayım ben :)

B burnfat55 zeronun kalorisi yok ki niye cezası var, ben kendisinin kafeininden faydalanmaya çalışıyordum. Ton balığı 80 gr, superfresh. Ekmek için bir 15 tane daha mekik çekem
Canim kafein icin turk kahvesi ve nescafe etkilidir.bu zeroya ihtiyacin kalmaz.evet kalori sifir ama saglik acisindan hic guzel birsey degil.karmin maddesi aspartam var zaten.karmin bocek kaniyla elde ediliyor.bunun aciklamasini yapti coca cola ozellikle.aspartam da unutkanlik yapan bir madde.ozellikle sakizlarda yazar aspartsiz diye.daha var bicok garip kimyasal.en iyi kafein ve sagliklisi turk kahvesi canim
Menum
Sabah 11
Bir yumurta nane ve tulum peynirinden omlet
Bir domates
Ara 16
Bir salatalık
Akşam 21
Geç oldu ama disardaydim
Bir uzun dilim palamut ızgara
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Cok guzel canim.sabahki krebine bayildim ozellikle:)
Sagolasin abla..yaz geldi gezmeler bitmiyo gelen giden oluyo cok aktif olamiyorum doğru su isleri bi bitiriyim bol bol gelcem abla

Afiyet olsun fatmacm guzel menu su yogurtlu kur bana hic yaramadi sen faydasini goruyomsn
bilmiyim.dediler yapiyim bende iki gun.
Kızlar tam 2 litre içtim yoğurt kürümü uyguladim bugün erken kalktım epey uykum var iyi geceler canlarim
ohhh bak bunyen oturmaya basladi.iyi geceler
gecmis olsun canim.dinlen.sagsalim ulasmaniza sevindim
Iyi geceler kızlar bu birkaç gün gündüz giremicem int paketim bitti akşamları benimkinin telden baglanirim. Öpüyorum sizi
oki canim.iyi geceler.burakma gerisi onemli dil
Günaydın :)
76.5 ile 400 gr vermiş bulunuyorum haftasonu. Takıma bakınca tirsmistim kendimden de ama reglin 4.gününde olmak iyi gelmiş siskinliklere. Bi de kabızlık gitse Ohh :)
Vayyysss buna ragmen guzel gitmis
gayet ideal bi menu.afiyet olsun canim

Kizlarr gunaydin
kizkardesimin esi sehirdisinda.o da evinde kalmak istemedi.bizde kaliyor.bakici buraya geliyor yani.bu gun epey yogun gececek.annem yok.kadin da yeni basladi.biraz yukum var yani bugun:/firsat huldukca gircem yine.HERKESEEEE BOLLL EKSILIII VE SAGLIKLI BIR GUN DILIYORUM

mefkuşum yazmış canım okey diye sorun olmaz yani ..ben yasemin 35 yaşındayım 3.5 aydır buradayım 2 kızım var

Menumude yazayim
Sabah8
Kk peynir
Domates
Zeytin5
1dikim ekmk

Ogle13
3kofte
Salata

Aksam18
1kazandibi (240kalori)yiycek baska bise yok eve gidene kadar gec olur acikirim diye mecbur yedim)

Su 3litre
Spor yokus inip cikma
merve menün iyi diyecektim ki kazandibi de ne olmnamış yavrum gün içinde az yemişsin kendinide aç bırakmışsın

afiyet olsun Fatmam

Huu hhuuu komsular benim beklenen misafir geldi.darisi bekleyenlerin basina:):):)ins odem de cumaya gitmis olur.iyi bi sonuc cikar
gözün aydın tatlımm gelsin güzel eksiler

menün olmamış tatlımm pek afiyet olsun

zeroyu arkadaşlar söylemişler ..birde sütü daha erken iç canım

Ayşem ne yaptın gazoz makarna kuruyemiş olmamış canım

B burnfat55 zeronun kalorisi yok ki niye cezası var, ben kendisinin kafeininden faydalanmaya çalışıyordum. Ton balığı 80 gr, superfresh. Ekmek için bir 15 tane daha mekik çekem

afiyet olsun betüşş

Menum
Sabah 11
Bir yumurta nane ve tulum peynirinden omlet
Bir domates
Ara 16
Bir salatalık
Akşam 21
Geç oldu ama disardaydim
Bir uzun dilim palamut ızgara
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
afiyet olsun canım akşam geç olmuş
sağol tatlımm

günaydın canımmm kolay gelsin sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…