- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.561
evet canım taze nane kullandım.Canım nane taze nane mi
benimkini bekledim canım. Ondan geç oldu biraz dışarı çıktık :) evde balık pisirmiyorum benMenun guzel afiyet olsun sadece aksam yemegin cok gec olmus be canim
Iyi geceler mervem ohh gezin bakalımGecmisi bitirdim şükür artik yatabilirm bu sabh erkn kalktm malum artik yatma vakti yarin betulle gezmelere gidicez herkeze mutlu huzurlu geceler
Bana yardim et help meekızlarberbat bi yolcukujtu 10 sa sürdü. ist trafiği ve gebzede kaza olmuş ölü yaralı yok ama trafikten kontak kapatıp bekledik. şarjım bitti yolda birde anca yazıyorum. menüm tam bi rezalet hiç yazmıcm. yarın toparlıyorum merak etmeyin yorgunluktan bittim yarın geç kalkabilirim. herkes iyidir inş.
Güzelim burası zayıflama yarışmasıKatilabilir miyimm yeni uyeyimmm
Havucu bilmiyordum ama her zaman yiyemiyorum zaten e ufak tefek kacamaklarin yanında havuç ne ki canıımm
Desteğin için sağ ol canım , inşallah verdiğim günlerde tez zamanda gelecek :) aynen canım kimse tutamayacakbu arada fatma için söylediklerini okurken ben rahatladım
Ehehehhehe bu sayede tartı da geziyor bende götürüyordum
canım kuzularına çok geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş yıpratıcı olmuş senin için Allah kolaylıklar versin yardımcın olsun ..oğluşun diş bulguru keyiflive gönlüne göre geçer inşallah
cumaya kadar halolur regl dendir o..ama anne yemeklerine dikkat
hayırlı yolculuklar canım güle güle git
Oh masallah.bereketli olsun insallah canim hem eksin hem findigin
tunaydin deyim ben:)
ayy evet benimde ya.cuma oldum sandim.yok kaldi oyle.hala bekliyorum.sislik karin agrisi var herbi belirti.devami yok bidigin:):)
ana.noldu ya.sende hic bole rakam gormemustim ya hilal.stresin artti belki ondandir
off ya.keske yanimda olsaydin.biiki bu cumle gibi soylesem icime oturmazdi:):)canim ben de kendimi kapatirim derdimi paylasmam.ama yeni bi yontem buldum.artik derdimi belli etmeden kafa dagitici programlar yapiyorum.kimse bilmiyor numaradan iyiymis gibi yapiyorum ve sonra gercekten iyi geliyor.derler ya kirk kere deli dersen deli olurmus.onun mutlu olanini iyi olanini yapmaya calisiyorum.cunku kimsenin yasattigi aci beni boyle uzmesin artik.demek senin verdigin degeri haketmeyen birisi var ortada ki o kadat kalabaligin icinde yanliz hissetmissin.o kim ise ona fazla olani al accik canim.cunku kim icin hakettiginden fazla deger verirsen ona da kendine de zulmediyosun.evlatta da este de annedede vs herkes icin bu boyle.Allah kolayliklar versin
evlatlarina gecmis plsun.ofis derken calisiyomuydun canim?kacirmisim ben:/
betus kabizliktandir o. Bence.cunku sen.hep eksi oluyodun
ohhhh bak e guzel.duruma gore programini ayarlamissin.sadece havuc seni fazladan aciktirabilen bi gida bezelye gibi.tercih etmemen tokluk acisindan iyi olur.
Iyi yolculuklar canim.tartina iyi bak.1 dedigini 2 etme:):):):)arti olma yani:):)
En iyi tatil arkadasi)
Kizlar 85.1im.sabit.dunku kacamaga ve adet olamamaya ragmen.ceza dedigimiz seyin aslinda ne kadar onemli oldugunu anladim.cunku dun 8de yaptigim kacamak ustune 10da 35 dk hizli tempo bebek arabasi ile yurudum.hem karanlik hem kppek korkusu bunda etkili olmus olabilir.vicik terle evdeydim.ve hic etkisi olmamis dunun.odem bile yapmamis.hizli tempi yuruyus cok iyi geliyor onu anladim
allah kolaylık içine ferahlık versincanım
Ya bilmiyorum ki ilk defa artı çıktım cumanin sonucu sanirim
gecmis olsun canım. Baya yoğun bi hafta olacak senin için. Inş hiç sıkıntı olmadan halledersin hepsini
Betusum seninki kabizliktandir bence
elimden geleni yapicam abla. En azından bu 1.5 gitsin sabit çıkayım
Inş canım
Iyi yapmışsın canım şimdiden afiyet olsun :)
Dun ki menüden dolayı olabilir canim artı çikman
Canım cumadan dolayi böyle oldum sanırım. Yoksa o zamandan beri kaçamak yapmadım
hayırlı yolculuklar canım. Bol bol eglen
olabilir canim ilk defa artı çıktım sanırım. Ama bir günlük kendimi bozmanın sonucunda nasıl hızlı kilo alabildigimi görmüş oldum. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyım
Akşam bende cikicam canım. Yoksa gitmicek bu kilolar
Cezaların zaten faydası o yediğini telafi etmek
Anlasilan hafta sonu yemis bizim takim herkez artida yahu
Bu hafta size cezaa herkezden spor istiyorum en az 30dk
Bende yapcamda o yuzden şeyttimama bugun yapmiycam ben cunku tarla bayir in cik 1006789678 kalori yakmisimdir
Merhaba 9. takım.
3 yıl kadar önce bu yarışmada birkaç ay yer almıştım. Şimdi tekrar gelmeyi düşünüyorum. Takım dinamiğine önem verdiğim için direkt katılmak isteyenler başlığına yazmaktansa gözüme kestirdiğim takıma yazmayı tercih ediyorum. Gün içinde yazışmalarınızın yüksek olması güzel. Sık sık dereceye girmeniz de güzel, sanırım derece beni motive eden büyük bir etken olabilir.
Gelelim bana ve size ne katabileceğime. :) 8 aydır spor salonuna gidiyorum. 10 kilo vermiş durumdayım ama bunları aslında 5 ay içinde verdim, son 3 ay biraz sıkıntılı oldu, şimdi tekrar devam ediyorum spora. Salondaki bir hocadan beslenme programı da alıyorum. İkisi birlikte uygulandığında çok güzel kilo veriliyor onu söyleyeyim. :) 2 haftada sadece yağdan 2,5 kilo vermişliğim oldu. Derecelerinize katkı bulunabilecek biriyim yani, kaçamak üzerine kaçamak yapıp yerinde sayacak ya da artılarda olacak biri değilim. Ayrıca görüldüğü üzere çok konuşurum.Mesajlar açısından da performansım gayet yüksektir. Kurallarınızı okudum. %30 performans uygulaması açıklanmadığı için onu anlayamadım. Onun dışında hepsi bana uygundur.
Yaşım 29, boyum 165, kilom da 72,5.
Düzeninizi bilemediğim için kaptan ya da duruma göre yardımcılarında başvuruma olumlu olumsuz cevap bekliyorum.
Merhaba kızlar, dün ailecek pikniğe gittik ve misafirlerimizi uğurladık. Bugün de iş güç ancak girebiliyorum. Piknikte az yemeye çalıştım ve becerdim. Akşam İspanyolca kursum var, 10 gibi evde olacağım. Hemen menümü yazmaya çalışacağım.
Selam canlarim net hala duzelmedi yuruyuse devam ediyoruz tabi hergun mumkun olmuo ama haftada 4 gun mutlaka oluo yediklerimede dikkat ediyorum ama vucudum benimle inatlasio net ins. Haftaya gelecek diolar gelince hemen burdayim diyetisyene baslayim dedim bizim hastanede bi adama bana bi liste verdi guya saglikli beslenme ama corbasi filan kotu dedim bi kete yaptin bi daha yaparsin burcu dedim yine kendime hedef koydum bi elbise ve pantolon begendim onu alicam kizimin dogum gunune hedef 1 ekim 65 e yada daha azina dusmek hepinizi seviyorum hep aklimdasiniz opuyorum hepinizi
Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda.29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.
Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim.Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.
Huu hhuuu komsular benim beklenen misafir geldi.darisi bekleyenlerin basina:):):)ins odem de cumaya gitmis olur.iyi bi sonuc cikar
Afiyet olsun tatlım iyi geceler :)Kızlar tam 2 litre içtim yoğurt kürümü uyguladim bugün erken kalktım epey uykum var iyi geceler canlarim
Hadi geçmiş olsun busecim en azindan sağ saglim varmissiniz.kızlarberbat bi yolcukujtu 10 sa sürdü. ist trafiği ve gebzede kaza olmuş ölü yaralı yok ama trafikten kontak kapatıp bekledik. şarjım bitti yolda birde anca yazıyorum. menüm tam bi rezalet hiç yazmıcm. yarın toparlıyorum merak etmeyin yorgunluktan bittim yarın geç kalkabilirim. herkes iyidir inş.
Katilabilir miyimm yeni uyeyimmm
Hosgeldin canım. Zamanla alisirsin siteye. Biraz kendini tanitabilirmisinKafayi yemek uzreyiimm anlamiyorumm nsl kullanilio bu sayfaaa
Bunu hic dusunmemisstim bide ekmek hic yemeyince gidio bnden yaBetusum kilo vermen yavas ya her sabah genelde terayginda yumurta yiyosun haslama yapipmi yesen
maşallahh canım süpersinGünaydın :)
76.5 ile 400 gr vermiş bulunuyorum haftasonu. Takıma bakınca tirsmistim kendimden de ama reglin 4.gününde olmak iyi gelmiş siskinliklere. Bi de kabızlık gitse Ohh :)
Yok yok o kadar da beklemeyin. Her geçen yaş çocuk büyütmek daha zor.bi an once kaliteli bi baba bulup anne olun :) (imza uykusuz bir anne) :)İsteyip azmettikten sonra kurtuluruz tabi ki yahu.
Elimden geldiğince her konuda sorularınız alınır, itina ile cevaplanır.
Ah ne güzel iltifat bu.Teşekkür ederim. Hayırlı olsun ya da geçmiş olsun, bittikten sonra fark etmiyor arkasından ne dendiği sanki... Zaten evlenmek için evlenmeye hiç niyetim yok, gözümü o kadar kararttım ki sanırım sonunda bekar kalacağım.
Eski nickim Funda08 idi demiştim, dikkat etmemişsin.Hayırlı olsun yardımcılığın. Ne güzel takım yahu, 3 tane yardımcı var.
Hahaha, teşekkürler.
Demek kaptan taze gelin.Umarım kısa zamana girer de beni görür. Kaptandan habersiz yazınca vicdan yapıyorum verdiğim cevaplara bile yahu.
Yoğurt kuru haftada 2 yapılmıyor mu? Hemen hemen her gün görüyorum ben senin menunde sanki ???Menu
sabah 8.00 sekerdiz turk kahvesi
kahvalti 10.30 2 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek
ara 15.30 1 su bardagi sekersiz nescafeli sut.2 yk kuru uzum
aksam 17.00 100 gr konsetve ton baligi.1 kk peynir
ara 21.00 2 yk tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 3 litre
spor 35+ 40+20 dk yuruyus
Hedefe son haftalar gibi sende.maşallah. senin menulere bi göz atayım ben :)Merhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Canim kafein icin turk kahvesi ve nescafe etkilidir.bu zeroya ihtiyacin kalmaz.evet kalori sifir ama saglik acisindan hic guzel birsey degil.karmin maddesi aspartam var zaten.karmin bocek kaniyla elde ediliyor.bunun aciklamasini yapti coca cola ozellikle.aspartam da unutkanlik yapan bir madde.ozellikle sakizlarda yazar aspartsiz diye.daha var bicok garip kimyasal.en iyi kafein ve sagliklisi turk kahvesi canim
Cok guzel canim.sabahki krebine bayildim ozellikle:)Menum
Sabah 11
Bir yumurta nane ve tulum peynirinden omlet
Bir domates
Ara 16
Bir salatalık
Akşam 21
Geç oldu ama disardaydim
Bir uzun dilim palamut ızgara
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
bilmiyim.dediler yapiyim bende iki gun.Sagolasin abla..yaz geldi gezmeler bitmiyo gelen giden oluyo cok aktif olamiyorum doğru su isleri bi bitiriyim bol bol gelcem abla
Afiyet olsun fatmacm guzel menu su yogurtlu kur bana hic yaramadi sen faydasini goruyomsn
ohhh bak bunyen oturmaya basladi.iyi gecelerKızlar tam 2 litre içtim yoğurt kürümü uyguladim bugün erken kalktım epey uykum var iyi geceler canlarim
gecmis olsun canim.dinlen.sagsalim ulasmaniza sevindimkızlarberbat bi yolcukujtu 10 sa sürdü. ist trafiği ve gebzede kaza olmuş ölü yaralı yok ama trafikten kontak kapatıp bekledik. şarjım bitti yolda birde anca yazıyorum. menüm tam bi rezalet hiç yazmıcm. yarın toparlıyorum merak etmeyin yorgunluktan bittim yarın geç kalkabilirim. herkes iyidir inş.
oki canim.iyi geceler.burakma gerisi onemli dilIyi geceler kızlar bu birkaç gün gündüz giremicem int paketim bittiakşamları benimkinin telden baglanirim. Öpüyorum sizi
Vayyysss buna ragmen guzel gitmisGünaydın :)
76.5 ile 400 gr vermiş bulunuyorum haftasonu. Takıma bakınca tirsmistim kendimden de ama reglin 4.gününde olmak iyi gelmiş siskinliklere. Bi de kabızlık gitse Ohh :)
gayet ideal bi menu.afiyet olsun canimgünaydın kızlar dün akşam erkenden uyuya kaldım yazamadım menümü
07.00 2 yumurta 1 y.kasığı yulaf kepeğinden krep 1kk peynir domates
12.00 sehriye çorbası 1/2 kase
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
15.30 10 tane üzüm 1hurma
19.00 z.yağlı pirinçsiz kabak yemeği 1 tabak 1/2 kase yoğurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş
mefkuşum yazmış canım okey diye sorun olmaz yani ..ben yasemin 35 yaşındayım 3.5 aydır buradayım 2 kızım varİsteyip azmettikten sonra kurtuluruz tabi ki yahu.
Elimden geldiğince her konuda sorularınız alınır, itina ile cevaplanır.
Ah ne güzel iltifat bu.Teşekkür ederim. Hayırlı olsun ya da geçmiş olsun, bittikten sonra fark etmiyor arkasından ne dendiği sanki... Zaten evlenmek için evlenmeye hiç niyetim yok, gözümü o kadar kararttım ki sanırım sonunda bekar kalacağım.
Eski nickim Funda08 idi demiştim, dikkat etmemişsin.Hayırlı olsun yardımcılığın. Ne güzel takım yahu, 3 tane yardımcı var.
Hahaha, teşekkürler.
Demek kaptan taze gelin.Umarım kısa zamana girer de beni görür. Kaptandan habersiz yazınca vicdan yapıyorum verdiğim cevaplara bile yahu.
merve menün iyi diyecektim ki kazandibi de ne olmnamış yavrum gün içinde az yemişsin kendinide aç bırakmışsınMenumude yazayim
Sabah8
Kk peynir
Domates
Zeytin5
1dikim ekmk
Ogle13
3kofte
Salata
Aksam18
1kazandibi (240kalori)yiycek baska bise yok eve gidene kadar gec olur acikirim diye mecbur yedim)
Su 3litre
Spor yokus inip cikma
afiyet olsun FatmamMenu
sabah 8.00 sekerdiz turk kahvesi
kahvalti 10.30 2 yumurta.1 kk peynir.5 zeytin.1 tb ekmek
ara 15.30 1 su bardagi sekersiz nescafeli sut.2 yk kuru uzum
aksam 17.00 100 gr konsetve ton baligi.1 kk peynir
ara 21.00 2 yk tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 3 litre
spor 35+ 40+20 dk yuruyus
gözün aydın tatlımm gelsin güzel eksilerHuu hhuuu komsular benim beklenen misafir geldi.darisi bekleyenlerin basina:):):)ins odem de cumaya gitmis olur.iyi bi sonuc cikar
menün olmamış tatlımm pek afiyet olsunKızlar menü yazacağım ama kendi kendime vicdanım rahat vermiyorken size söylemeye utanıyorumSanırım bir daha aç kalacak olsam yememeyi tercih ederim..
08.08.2016 Pazartesi
09,30 küçücük patates-1 domates-1 biber-1 yumurta ile menemen yağsız tuzsuz, 2 dl etimek, 1 bardak yoğurdun suyuyla ayran
12,00 1er tane (çiğ) fındık-badem-kaju-güneşte kurutulmuş kayısı 1 bardak dokuzlu çay
14,30 1 kabak, 2 havucu haşladım üstüne sarımsaklı yoğurt
17.00 1 kayısılı activia içine 2 yk müsli
19,00 1 avuç yukarıdaki yemişler+leblebi(çoğunluktaydı)
20,00 1 tabak kesme makarna çorbası- sarımsaklı yoğurtlu
2 litre su (şu an 1,75 lt. geçersem bildiririm)
Spor 70 mekik, 30 sn plank, 50 kol egzersizi, 45 sn hızlı kollarla zıplama, 50 ön tekme, 30 dk hızlı, 60 dk yavaş tempo yürüyüş.
O makarnayı yememek için hem size hem kendime söz vermiştim. Aç kalırsam daha kötü olur diye annemde yorgun argın geldi yemeği yaptı yanlıs anlayacak diye sesimi çıkarmadım. Salata yapacaktım onuda babam alışverişini yapmamış ben öğlen o yapacak diye sadece öğleye yetecek kadar aldım moralim çok bozuk. Daha hırslıyım aslında şu an ama bütün gün didindim sonunda yine hata yaptım
zeroyu arkadaşlar söylemişler ..birde sütü daha erken iç canımMerhabalar :) kurstan ancak geldim, menümü hemen veriyorum
Kahvaltı 07:00 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, 2 kibrit kutusu tulum peyniri, nane, 1 orta boy domates, çay
Ara 10:00 1 dilim karam bitter çikolata , sade nescafe
Ara 11:00 güllü yeşil çay
Öğlen 13:00 2 fırında tavuk butu, yağsız salata
Akşam 17:00 (kurstan önce) 1 kase yağsız ton balıklı salata, salatada az bir şey salata vardı, coca cola zero
Gece: 22:00 sıcak süt
Gece 23:00 papatya çayı uykusuzluk için
Spor yarım saat işe yürüme, kursa gidiş 15 dakika yürüme, eve geliş 45 dakika yürüme, 35 mekik
Su: 3 lt su, arada çok çay içtim onu saymadım.
Buda böyle bir günümdü :)))
Ayşem ne yaptın gazoz makarna kuruyemiş olmamış canımIyi geceler kızlar
Geçmişi okuyamadim.yarına kalacak gibi.
Menümü yazayım.
08.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta + 1 yumurta beyazı
Domates salatalık
1 kk.peynir
2 yeşil biber.
11 ara
1 Plastik bardak dolusu ceviz kuru üzüm incir badem karışımı
14 öğle yemeği
Tavuk döner ekmeksiz
1 Niğde gazozu
16 ara
2 kupa çay
18 akşam yemeği
3 çatal spagetti.sadece az tereyaginda çevirdim.
Salatalık domates
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun betüşşGunun menusu hemen yazayim oglusu uyutup dus alip insallah gecmisi okucam
Sabah 7.30 : tereyagnda 2 yumurta + 1 dl tb ekmgi+ domates +salata
Ara 11.00: 2 kuru kayisi
Ogle 14.30:1 dilm tb ekmegi acikali
Ara 16: 2 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepce tarhana corbasi
Su 3 lt
Spor yok malesef sabahtan beri temizlik anca bitirdim
afiyet olsun canım akşam geç olmuşMenum
Sabah 11
Bir yumurta nane ve tulum peynirinden omlet
Bir domates
Ara 16
Bir salatalık
Akşam 21
Geç oldu ama disardaydim
Bir uzun dilim palamut ızgara
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
sağol tatlımmCanim kafein icin turk kahvesi ve nescafe etkilidir.bu zeroya ihtiyacin kalmaz.evet kalori sifir ama saglik acisindan hic guzel birsey degil.karmin maddesi aspartam var zaten.karmin bocek kaniyla elde ediliyor.bunun aciklamasini yapti coca cola ozellikle.aspartam da unutkanlik yapan bir madde.ozellikle sakizlarda yazar aspartsiz diye.daha var bicok garip kimyasal.en iyi kafein ve sagliklisi turk kahvesi canim
Cok guzel canim.sabahki krebine bayildim ozellikle:)
bilmiyim.dediler yapiyim bende iki gun.
ohhh bak bunyen oturmaya basladi.iyi geceler
gecmis olsun canim.dinlen.sagsalim ulasmaniza sevindim
oki canim.iyi geceler.burakma gerisi onemli dil
Vayyysss buna ragmen guzel gitmis
gayet ideal bi menu.afiyet olsun canim
günaydın canımmm kolay gelsin sanaKizlarr gunaydin
kizkardesimin esi sehirdisinda.o da evinde kalmak istemedi.bizde kaliyor.bakici buraya geliyor yani.bu gun epey yogun gececek.annem yok.kadin da yeni basladi.biraz yukum var yani bugun:/firsat huldukca gircem yine.HERKESEEEE BOLLL EKSILIII VE SAGLIKLI BIR GUN DILIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?