Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler :) bilseydim büyülü bohça alırdım bugün ben yaseminli aldım neyse artık bir dahakine :)
Bir de bergamutlu yeşil çayı dene. Tabi bergamot aromasını seviyorsan. Icebildigim tek yeşil çay :) iyiki çıkarmışlar
aylardır icmiyorum valla.asitli ile pek aram yoktur ama buna dayanamiyorum.inan reyonundan gecmiyorum markette.o derece. Kosturmacam çok diye içtim. 50 ip atlama kurtarirmi dersin
Acikali ne ki?
Bi dahakine az koyucam önüme kuruyemisi.bittiğini farketmedim bile çalışırken :/
2 bitki cayini ayni gun icme bence bitter cikolata ve coca cola zero olmamis canim
Hmm yeni bilgi. Ben yeşil çay ve kayisili form çayı içiyorum gün içinde. Onlar da mı olmaz ki :)
Gazoz olmams canim spagetti 3 catalsa olabilir ekmek yememisin sonucta ama bidaki sefere ogle yemen daha guzel olur tatlis
Canim sıkkın olunca yemek yapasim gelmedi işin açığı. Makarna pek tercihim değildir akşam yemeği olarak. Gazozu bile isteye içtim itiraf ediyorum
Geçmiş olsun. Inşallah güzelce dinlenirsin.
Katilabilir miyimm yeni uyeyimmm

Kafayi yemek uzreyiimm anlamiyorumm nsl kullanilio bu sayfaaa
:))) kimse 10 dk da cozmedi burayı merak etme. Hoşgeldin. @seydan94 kaptanimiz, KumraL_KrakeR yardımcımız açıklama yaparlar sana.
maşallahh canım süpersin
Inşallah gitmiştir. Regl ödemi diye düşünüyorum ben :/
Inşallah gitmiştir.geçen hafta için 76.1 gördüm ya.hala artidaymisim gibi geliyor bana.
Allah kolaylik versin :)
Olmadı dimi.akşam makarnadan sonra 1 saat yürüdük ama tempolu değildi. Spor sayılmaz diye yazmadım.
Istah artar bende de regl yaklaştıkça ve döneminde. Bi de tuz isteği inşallah ödem olmaz cumaya.
 
Sabahki tartı yüzümü güldürse de gecen haftaiçinde gördüğüm 76.1 den sonra hala artidaymisim gibi hissediyorum. :/ neyse buna da şükür :)
Bugün kardeşim gelecek süsleri ve hediyelikleri tamamlicaz evde. Kızıma da elbise almış hediye :) o eksikten de kurtardı sağolsun.
Öğlene krep yapıyim diyorum.içeriğini bilmiyorum ama hazır toz kreplerden var evde. Ne dersiniz sıkıntı olur mu?
 
Bana yardim et help mee

Iyi geceler kızlar bu birkaç gün gündüz giremicem int paketim bitti akşamları benimkinin telden baglanirim. Öpüyorum sizi

Günaydın :)
76.5 ile 400 gr vermiş bulunuyorum haftasonu. Takıma bakınca tirsmistim kendimden de ama reglin 4.gününde olmak iyi gelmiş siskinliklere. Bi de kabızlık gitse Ohh :)



kızlar iyi deşlekleri için herkese teşekkürler :) bugün diyete aymen devam apart gibi burası evde su yok yaaa ooff gıcık oldum!!

Yazagelen hoşgeldin cnm ben buse 27 yasındayım 11 aylık evliyim. bebiş yok. inş birlikte güzel kilo vericez :)
 
Bergamotlu içe tea icmistim fena değil onu da denetim canım sağ ol :) iştah bende de artıyor ve tatlı isteği inşallah ödem olmaz canım ben en azından liste de değilim takımı etkilemez ama sende olmasın
Canım hazır şeyler önermem içeriğine her şeyi yazmamakla birlikte yazılanlar da mutlaka bize ters gelen şeyler oluyor. Prenses güle güle giyinsin kolay gelsin canim
günaydın kızlaaar
Günaydın buseeee
 
Nerde bu kaptan? Duysun sesimi artık.
Sabah kalktığım gibi spora koştum, eve yeni geldim. Gül gibi üye adayını kaçırmayın yahu.
Bu arada herkese günaydın.

canım Mefkurem sana cevap yazdı gözünden mi kaçtı. 2 hafta standart deneme süresi sonrası listeye girebilirsin dedi o da kaptan gibi bu takımda. kaptan olmadığında o kaptan oluyor :) hoşgeldin yaniii :)
 
ayşee tebrik ederim senii

fatmam Allah yardımcın olsun

hilalciim sensiz buralar hiç çekilmez şimdii

ecee hadi bakalım çık yataktan kızx
Çıktım canım çıktım ortalığı toparladım öğle yemeği yaptım bulaşık yikadim süpürge yapi cam şimdi
 
Nerde bu kaptan? Duysun sesimi artık.
Sabah kalktığım gibi spora koştum, eve yeni geldim. Gül gibi üye adayını kaçırmayın yahu.
Bu arada herkese günaydın.
Kız Sana tamam kabul ettik dedik yaa Aaaa
Sen normal paylaşımına başla menülerini Yaz
Deneme sürecindeki duruma Göre bakılır
 
Busem Aman dikkat et güzelim orda
Bak listedesin
 
mefkuşum yazmış canım okey diye sorun olmaz yani ..ben yasemin 35 yaşındayım 3.5 aydır buradayım 2 kızım var


Teşekkürler kızlar, gözümden kaçmadı tabi ama takım düzenini bilmeyince insan emin olamıyor. Öyleyse artık gönül rahatlığıyla hoşbuldum diyebilirim. Teşekkürler Mefkurem.

Yazagelen hoşgeldin cnm ben buse 27 yasındayım 11 aylık evliyim. bebiş yok. inş birlikte güzel kilo vericez :)

Hoşbulduk Busecim. Veririz tabiki, yeterli süreklilik devam etsin.

Yazagelen Fundaaaa seni göremedim bugün nerelerdesin

Kaptan onayından geçmeden çok maydanoz olmayayım demiştim ama meğer geçmişim.

Hic kacirmazdim aslinda nasil kacmis bende anlamdm fundacim evet 3 yardimciyiz birimizn olmadigi yerde digeri hemen ortaligi toplasn diye..ben mesela grubun dedektifiyim

Hahaha. Dedektifleri severim.

Valla canım anlatımın çok hoş :) bende okumayı severim ama yazmayla pek aram yok. Beceremiyorum bi türlü

Okuma sevgisi ve yazma sevgisi farklı şeyler zaten, her zaman bir arada olmaz. :) Fantastik ve bilimkurgudan sevdiğin romanlar varsa tavsiye alırım haberin olsun.


Masallah canim.insallah kurtulursun
Ben de 33 yasimdayim gun itibariyle.3.5 yasinda oglum vargrubumuz iyidir.kaptan iyidir zuhal abla iyidir.kaptan yardimcilari iyidir.vanlar iyidirherkes kafadir canim.ins Rabbim bozmasin.

Teşekkürler, hep beraber kurtuluruz umarım. Evet grup dinamiği güzel gerçekten.


Buenos Dias Ela. Ela es el color de mis ojos. (Kel alaka ama maksat inceden pratik. ) Belediyenin kursları bana uzak kalıyor ama bakmak lazım aslında. Hazır tam da kurs mevsimiyken, teşekkürler fikir için.

Yok yok o kadar da beklemeyin. Her geçen yaş çocuk büyütmek daha zor.bi an once kaliteli bi baba bulup anne olun :) (imza uykusuz bir anne) :)

Ben biraz uç bir insanım da, bana göre birini hele gözümü bu kadar karartmışken biraz zor bulurum diye düşünüyorum açıkcası. Yoksa bugün çıksa karşıma 1 yıla bile evlenebilirim, beklemeye niyetim yok. Zaten çocuğa da niyetim yok açıkcası, dünyanın halini rezalet buluyorum. Ama zaman ne getirir yine de belli olmaz.

Menumude yazayim
Sabah8
Kk peynir
Domates
Zeytin5
1dikim ekmk

Ogle13
3kofte
Salata

Aksam18
1kazandibi (240kalori)yiycek baska bise yok eve gidene kadar gec olur acikirim diye mecbur yedim)

Su 3litre
Spor yokus inip cikma

Bence biraz daha kalorisi arttırılabilir bu menünün. Uzun vadede düşük kalori zorluk yaşatabilir. Tatlının kalorisinden ziyade glisemik indeksi yüksek olduğu için acıktırma sıkıntısı olur, tabi bir de şekerin metabolizma üzerinde etkileri var. Ama sanırım sürekli tekrarlanmıyor. O yüzden orta şeker menü diyorum. :)


Güzel bir menü olmuş. Sadece 2 yk kuru üzüm yüksek glisemik indeksli olacağı için çabuk acıktıtır. Zaten 1,5 saat sonra peşine de bol proteinli bir öğün gelmiş, dengelemiş diyelim. :) Yürüyüşler tabi ki güzel. :)


Kalorisinden ziyade karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş. Proteini spor yapmayanlar için bile yeterli değil. Makarna çorbasında ne kadar makarna vardı bilemeyeceğim ama akşam vakit ilerledikçe artan karbohhidrat tüketiminin nedeni aslında düşük proteinli yiyor olman. Gerçi bilemiyorum her gün böyle midir ama her gün en az 40 gram protein tüketmeni tavsiye ederim. Spor güzel. :)

Merhabalar menümm
Sabah 09.00 iki çatal peynir
Öğle 12.30 1 tabak tavuklu mercimek çorbası
Akşam 20.00 1 haşlanmış patates 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş

Kalorisi düşük, proteini az bir menü. Uzun sürede yapılması güç olabilir. Taş çatlasın 350 kalori var şu menüde ve uzmanlar günde 1200 kcal'den aşağı düşmeyin derler, haydi biz bunu 1000 yapalım. Bence kesinlikle ve kesinlikle daha fazla yemelisin. Yemekten korkma, bol protein ye. O zaman daha uzun yürüyüşler için de enerjin olur.


Spor güzel. :)
Tulum peyniri yanılmıyorsam biraz yağlı ama herkes yağsız peynir sevmeyebiliyor, o yüzden bir şey demeyeceğim. 2 dilim ekmeği çok bulanlar olmuş. Rejimde bir öğün için belki pek alışıldık değil ama bence günün genelinde dengelediğin için sakıncası yok. Bir dilim çikolata sanırım 1 karedir, olabilir. Diyet kolanın şöyle bir zararı var. Şeker hastası olmadığınız sürece tatlandırıcılı yiyecek ve içecekler de beyin de şeker olarak algılanıyor ve insülin salgılanıyor. İnsülin de biliyorsunuz ki fazla salgılanınca insanlara pek de dostça davranmıyor. Hele rejim yaparken daha çok uzak durmak gerekir bence. :)


Kuru meyveler yine yüksek glisemik indeksli olduğu için çabuk acıktırır. Plastik bardak dolusunun da kalorisi yüksek olmuştur. Ara öğünde kahvaltıdan daha çok yemişsin. :) Ha bence sakıncası yok, o ayrı. Tavuk döner ekmeksiz de olsa yağlı oluyor. Yağ rejimde dostumuz değil. Şekerli içecekler boş kalori. Hem vücuduna hem rejimine zarar. Bu menüyle yavaş ilerlersin gibi geliyor bana.


Yine kalorisi yüksek olmasa da proteini düşük, karbonhidratı yüksek bir menü. Aslında yine 1000 kalori bile etmiyor, 700 civarında kalıyor gibi. 300 kcal civarında protein eklemeyi düşünebilirsin bence.

Menum
Sabah 11
Bir yumurta nane ve tulum peynirinden omlet
Bir domates
Ara 16
Bir salatalık
Akşam 21
Geç oldu ama disardaydim
Bir uzun dilim palamut ızgara
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş

Spor güzel. Kalorisi yine çok düşük, sanıyorum 600-700 civarı. Var olan kaloriye göre içerik dağılımı güzel ama ben yine de 1000 kcal i yakalamanı öneririm.


Sana da biraz daha protein eklemeni öneririm. Hali hazırdaki menünün üzerine 100 gr kadar et ekleyebilirsin. Yürüyüş güzel. :)

-----------

İlk günden bu kadar menü yorumunun ardına umarım ukala olduğumu düşünmezsiniz. :) Menülere bakınca derecenin sırrı çıkıyor ortaya aslında. Ama bence bu takımın menülerinin kalori olarak biraz artmaya ihtiyacı var, az biraz. :)
 
Tabiki hayır tatlım
Yorumlarını çok sevdim
Burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Felsefemiz diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenip hayatımıza geçirmek
O yüzden burda şok diyet Yada çok az içeriği olan menüleri onaylamıyoruz
Amaç doğru şeyleri yiyip kaliteli kalori almak olmaliki vücut yağ yakmak için doğru enerjiyi bulsun
 
Sen nasılsın cnm bugün daha iyimisin
Bildirimlerde adını görünce bir titredim dünkü menümden dolayı teşekkür ederim daha iyiyim hem moral hem menü açısından :)
Yorum için teşekkürler :)
 
Bildirimlerde adını görünce bir titredim dünkü menümden dolayı teşekkür ederim daha iyiyim hem moral hem menü açısından :)

Yorum için teşekkürler :)
Hadi şansın var Menülere pek bakmıyorum artık
Ama kilo vermek istiyorsan her ortamda sağlıklı beslenmeden ödün verme cnm
 
ayşe kızzz sen bizi kaptan yardımcısından saymıyon heralde ben elif ve merve 3 ümüz yardımcıyız semplice_signora

toz hazır krepler uygun değil canım kendin yiyeceksen omlet yap kendine 2 yumurta peynır maydanoz mis

yorumların için teşekkürler canım..bizim ihtiyacımızda hepimizin birbirine doğru yönlendirmelerde bulunması...haklısın akşam yoğurdu arttırabilir yada yanına 3 köfte falan ilave edebilirim bugün bakayım bir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…