Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün öğle yemeğimi hazırlarken hesaplastim kendimle .. evet hala düzene girmedi yemelerim ama en azından çaba harcıyorum ve eskiden bile bile hayır demedigim çoğu şeye artık gözüm takilsa hemen kafamı çeviriyorum. Ve imkanlarimi zorlamaya çalıştığıma inandım bu sabah. Daha fazlasını yapmak için isteğim ve hirsim da var kendimi fazla kasarsam iradem benimle inatlasabilir. Tabi ki kesin ve net hedef sağlıklı beslenmek. Sonuna kadar direnip çareler tukense bile çare üretmeye çalışmak ama suçtan kaçar gibi değil bilinçaltına baskı uygulamadan doğru yaşam tarzını oturtmak. Işte böyle kendi kendime düşündüm uzun uzun şimdi çok iyiyimm .. öğle yemeğimi de yedim cumaya daha varken bulgur yiyeyim dedim bugün canım çok çekiyordu. Ama çoğunluğu sebze ve yağı tuzu yok ayrıntılar akşam menü de dışarıda isim var. Acil durum paketime ek olarak meyve ve salatalık da koydum çantaya ne olur ne olmaz. Yine gelirim mutlaka :)

Yorumlarina baktimda kiz sen baya biliyosum bu isi sanki karsimda diyetisyenimi gordum maşallah ne guzel senden ogrenicegim cok sey var demekki

Sağ ol canım yağını suzmek biraz sıkıntı bir şey bulamazsam iyi fikir ama başka fikrin var mı

Yemek yerine geçecek başka bir şey gelmiyor aklıma. Buğday kepeği satıyorlarsa küçük 300 gramlık bir yoğurdun içine 1-2 yemek kaşığı buğday kepeği ekleyip yemeyi de deneyebilirsin, en azından tok tutar.

ayşee tebrik ederim senii

fatmam Allah yardımcın olsun

hilalciim sensiz buralar hiç çekilmez şimdii

ecee hadi bakalım çık yataktan kızx
Sağolasın mucks
Krebe fırsat kalmadı zaten :) teşekkür ederim kızım adına :)
Evlilik ve cocuk için hayırlısı diyelim o zaman.
Zaten haftada max.500 gr verebiliyorum ukalalık olarak görmedim yorumlarını. Bilgini aktarmissin. Teşekkür ederim kendi adıma. Herkesin yorumunu okudum ki pay düşsün bana da
Afedersin kasıt yoktu.sadece atlamisim
Krebe fırsat kalmadı zaten bugün. Bilgilendirmelerinizle hic yememeye karar verdim :)

Iyi akşamlar kızlar
Yorucu bi gün değildi de detaylar yordu kafamı. Bir de kızımın sinir krizleri bitirdi beni (((((((
Bugünkü menum söyle
08.30 kahvaltı
1 yumurta ve tuzsuz az yağlı lordan omlet
2 çay
2 zeytin
Domates
Peynir
1/2 dilim tam buğday ekmeği

11 ara
1 kupa çay

14 öğle yemeği
2 avuc buyuklugunde tavuk parçası (mangalda)
Domates salatalık
1 yeşil çay

16 ara
Türk Kahvesi sade

19 akşam yemeği
2 sb ayran

Su 2 lt
Spor yok

Canim Mefkurem zaten okey vermis yazisini okumadn sanirim

Takım dinamiğini bilmediğim için emin olamadım Mervecim.

Yorumlarina baktimda kiz sen baya biliyosum bu isi sanki karsimda diyetisyenimi gordum maşallah ne guzel senden ogrenicegim cok sey var demekki

Bayağı demeyeyim de temel bilgileri biliyorum diyeyim. :) Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Ara öğünlerin kalorisi yok. O yüzden düşük kalorili kalmış. Ara sıra böyle olabilir ama her gün olursa sakıncalı olabilir. İçerik olarak güzel. :)

Çıktım canım çıktım ortalığı toparladım öğle yemeği yaptım bulaşık yikadim süpürge yapi cam şimdi

ooo kolay gelmiştir inş :)

Busem Aman dikkat et güzelim orda
Bak listedesin

valla zuhal abla ben burda resmen bittim. mutfakta annem var ve malzemeler kısıtlı protein hak getire. elimden geldiğince en uygununu yemeye çalışıyorum ama moralim bozuk yani 67 leri görmek isterkrn böyle giderse sabit kalsam ona şükrederim. bir an önce evime dönmek istiyorum.

ben de zorunlu olarak bulgur yedim oof

ben cok az bulduö öğle ve akşam yok resmen. su da az kuzum

yok canim.yapan cok kisi var.karistiriyorsun sanirim.yogurt yedigim oluyor ama kur olarak 2 en fazla 3 yapiyorum
olsun canim.agir tempolu yuruyus de diyebilirsin ama yaz bence.
kendine ise krep yapma canim.beyaz un sonucta.
Nerde bu kaptan? Duysun sesimi artık.
Sabah kalktığım gibi spora koştum, eve yeni geldim. Gül gibi üye adayını kaçırmayın yahu.
Bu arada herkese günaydın.

yok be canim.benim.icin daha iyi.bir kisi daha fazla yorum yapiyor menume sonucta.eminim diger canolarda ayni dusunur.hosgeldin tekrardan
canimcim artik sadece saglik odakli dusunmen cok saha iyi gelir dedigin gibi.su kadar kilo vericem su etkinlige kadar vs degil de daha cokhayatim bundan sonra boyle.oncelikle kendim icin diyor insan bu takimda.ins kurtulucaz bu grupla yaglarimizdan

Kızlar bana bir akıl verir misiniz? Hastanedeyim akşam eve geç gideceğim yakınım da market var ne alabilirim akşam için?
Oyle bi durumda ben gobek salatalik domates alip dogruyoru..icine 2-3 ceviz 22 kk peynir koyuyorum.yagsiz tuzsuz oh mis gibi protein deposu:)
Canim gece acikmazsan guzel menu bence

Kizlar evde karmasa var.yaglar ballar kaymaklar yumurtali ekmek patates kizartmasi havalarda.ben de mecbur peynire yumurtaya yogunlastim.cok da saglikli dil ama alisverise cikamadigim icin elimin altinda en uygun ne varsa o artik.:)canlar yeni sakinledi ev.ben bi islerimi toparliyim.yine gelirim.opuldunuz anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…