- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.621
Menum
sabah 8.00
2 yumurta.1 kk peynir.1/2 tb ekmegi.3 zeytin
ogle 12.00 1 avuc yesil uzum 1 kk peynir
ara 14.30 1 sb sut
aksam 18.00 50 gr ton baligi 1 kk peynir 1 tb ekmek
ara 20.30 1 sb ayran
su 2 litre
spor yok(adet yogunlugundan dolayi)
Kizlar evde karmasa var.yaglar ballar kaymaklar yumurtali ekmek patates kizartmasi havalarda.ben de mecbur peynire yumurtaya yogunlastim.cok da saglikli dil ama alisverise cikamadigim icin elimin altinda en uygun ne varsa o artik.:)canlar yeni sakinledi ev.ben bi islerimi toparliyim.yine gelirim.opuldunuz anacim
Oglenki sıcaktan az oldu.yiyesim gelmedi. Sohbet susler vs derken acikmadim. Akşamki de evdeki gerginlikten oldu.yoksa menu Şehriye çorbasi ve tavuk kanat salata yogurttu.elim gitmedi hicbiseye.ooo kolay gelmiştir inş :)
valla zuhal abla ben burda resmen bittim. mutfakta annem var ve malzemeler kısıtlı protein hak getire. elimden geldiğince en uygununu yemeye çalışıyorum ama moralim bozuk yani 67 leri görmek isterkrn böyle giderse sabit kalsam ona şükrederim. bir an önce evime dönmek istiyorum.
ben de zorunlu olarak bulgur yedim oof
ben cok az bulduö öğle ve akşam yok resmen. su da az kuzum
Acikmam saniyorum. Şu an bile 2 porsiyon yemiş gibi tikaliyim. Olur da acikirsam süt içerim 1 bardak.Oyle bi durumda ben gobek salatalik domates alip dogruyoru..icine 2-3 ceviz 22 kk peynir koyuyorum.yagsiz tuzsuz oh mis gibi protein deposu:)
Canim gece acikmazsan guzel menu bence
Afiyet olsun canımgünaydın kızlar dün akşam erkenden uyuya kaldım yazamadım menümü
07.00 2 yumurta 1 y.kasığı yulaf kepeğinden krep 1kk peynir domates
12.00 sehriye çorbası 1/2 kase
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
15.30 10 tane üzüm 1hurma
19.00 z.yağlı pirinçsiz kabak yemeği 1 tabak 1/2 kase yoğurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş
sagol canim yumurtayı değişik şekilde omlet yapmayı seviyorum :)Canim kafein icin turk kahvesi ve nescafe etkilidir.bu zeroya ihtiyacin kalmaz.evet kalori sifir ama saglik acisindan hic guzel birsey degil.karmin maddesi aspartam var zaten.karmin bocek kaniyla elde ediliyor.bunun aciklamasini yapti coca cola ozellikle.aspartam da unutkanlik yapan bir madde.ozellikle sakizlarda yazar aspartsiz diye.daha var bicok garip kimyasal.en iyi kafein ve sagliklisi turk kahvesi canim
Cok guzel canim.sabahki krebine bayildim ozellikle:)
bilmiyim.dediler yapiyim bende iki gun.
ohhh bak bunyen oturmaya basladi.iyi geceler
gecmis olsun canim.dinlen.sagsalim ulasmaniza sevindim
oki canim.iyi geceler.burakma gerisi onemli dil
Vayyysss buna ragmen guzel gitmis
gayet ideal bi menu.afiyet olsun canim
Ya günü dolmadi paketin canım onu bekliyorumayşee tebrik ederim senii
fatmam Allah yardımcın olsun
hilalciim sensiz buralar hiç çekilmez şimdii
ecee hadi bakalım çık yataktan kızx
Bugünkü Menüm
10:30= 1 ölçek protein tozu (Spor sonrası)
12:30= 3 yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi
14:30= 3 ceviz, 10 badem
17:00= 1,5 tabak tavuklu türlü
20:30= 2 salatalık, 1 su bardağı yoğurt
Su= 2,5 lt
Spor 35 dakika yürüyüş+koşudan ve 35 dk ağırlık antrenmanından oluşuyor. Tek tek hareket yazmıyorum, sıkıcı gelir sanki. :)
Oglenki sıcaktan az oldu.yiyesim gelmedi. Sohbet susler vs derken acikmadim. Akşamki de evdeki gerginlikten oldu.yoksa menu Şehriye çorbasi ve tavuk kanat salata yogurttu.elim gitmedi hicbiseye.
Acikmam saniyorum. Şu an bile 2 porsiyon yemiş gibi tikaliyim. Olur da acikirsam süt içerim 1 bardak.
Afiyet olsun canım
sagol canim yumurtayı değişik şekilde omlet yapmayı seviyorum :)
Ya günü dolmadi paketin canım onu bekliyorum
menüm
sabah 11
domatesli omlet
2 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım kk beyaz peynir
15.00
yarım kase ezogelin çorbası
2 kaşık çoban salata
1 bardak ayran
yarım dilim beyaz ekmek
19.00
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
4 yk patates salatası
2,5 lt su
1 saat çarşı gezmesi
menü güzel sanırım sporundan dolayı senin çok protein ağırlıklı?? protein tozu ne kadar sağlıklı onu bilemedim. sporda güzel ama bu kadar spora ve protein yüklemesine en az 3 yap bence suyu canım ürik asitten ötürü :)
daha yeni bi roman bitirdim canım bilim kurgu. Evrenin ötesi yazarı beth revis hoşuma gitti benim :)Teşekkürler kızlar, gözümden kaçmadı tabi ama takım düzenini bilmeyince insan emin olamıyor. Öyleyse artık gönül rahatlığıyla hoşbuldum diyebilirim.Teşekkürler Mefkurem.
Hoşbulduk Busecim. Veririz tabiki, yeterli süreklilik devam etsin.
Kaptan onayından geçmeden çok maydanoz olmayayım demiştim ama meğer geçmişim.
Hahaha.Dedektifleri severim.
Okuma sevgisi ve yazma sevgisi farklı şeyler zaten, her zaman bir arada olmaz. :) Fantastik ve bilimkurgudan sevdiğin romanlar varsa tavsiye alırım haberin olsun.
Teşekkürler, hep beraber kurtuluruz umarım. Evet grup dinamiği güzel gerçekten.
Buenos Dias Ela. Ela es el color de mis ojos. (Kel alaka ama maksat inceden pratik.) Belediyenin kursları bana uzak kalıyor ama bakmak lazım aslında. Hazır tam da kurs mevsimiyken, teşekkürler fikir için.
Ben biraz uç bir insanım da, bana göre birini hele gözümü bu kadar karartmışken biraz zor bulurum diye düşünüyorum açıkcası. Yoksa bugün çıksa karşıma 1 yıla bile evlenebilirim, beklemeye niyetim yok.Zaten çocuğa da niyetim yok açıkcası, dünyanın halini rezalet buluyorum. Ama zaman ne getirir yine de belli olmaz.
Bence biraz daha kalorisi arttırılabilir bu menünün. Uzun vadede düşük kalori zorluk yaşatabilir. Tatlının kalorisinden ziyade glisemik indeksi yüksek olduğu için acıktırma sıkıntısı olur, tabi bir de şekerin metabolizma üzerinde etkileri var. Ama sanırım sürekli tekrarlanmıyor. O yüzden orta şeker menü diyorum. :)
Güzel bir menü olmuş. Sadece 2 yk kuru üzüm yüksek glisemik indeksli olacağı için çabuk acıktıtır. Zaten 1,5 saat sonra peşine de bol proteinli bir öğün gelmiş, dengelemiş diyelim. :) Yürüyüşler tabi ki güzel. :)
Kalorisinden ziyade karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş. Proteini spor yapmayanlar için bile yeterli değil. Makarna çorbasında ne kadar makarna vardı bilemeyeceğim ama akşam vakit ilerledikçe artan karbohhidrat tüketiminin nedeni aslında düşük proteinli yiyor olman. Gerçi bilemiyorum her gün böyle midir ama her gün en az 40 gram protein tüketmeni tavsiye ederim. Spor güzel. :)
Kalorisi düşük, proteini az bir menü. Uzun sürede yapılması güç olabilir. Taş çatlasın 350 kalori var şu menüde ve uzmanlar günde 1200 kcal'den aşağı düşmeyin derler, haydi biz bunu 1000 yapalım. Bence kesinlikle ve kesinlikle daha fazla yemelisin. Yemekten korkma, bol protein ye. O zaman daha uzun yürüyüşler için de enerjin olur.
Spor güzel. :)
Tulum peyniri yanılmıyorsam biraz yağlı ama herkes yağsız peynir sevmeyebiliyor, o yüzden bir şey demeyeceğim. 2 dilim ekmeği çok bulanlar olmuş. Rejimde bir öğün için belki pek alışıldık değil ama bence günün genelinde dengelediğin için sakıncası yok. Bir dilim çikolata sanırım 1 karedir, olabilir. Diyet kolanın şöyle bir zararı var. Şeker hastası olmadığınız sürece tatlandırıcılı yiyecek ve içecekler de beyin de şeker olarak algılanıyor ve insülin salgılanıyor. İnsülin de biliyorsunuz ki fazla salgılanınca insanlara pek de dostça davranmıyor. Hele rejim yaparken daha çok uzak durmak gerekir bence. :)
Kuru meyveler yine yüksek glisemik indeksli olduğu için çabuk acıktırır. Plastik bardak dolusunun da kalorisi yüksek olmuştur. Ara öğünde kahvaltıdan daha çok yemişsin. :) Ha bence sakıncası yok, o ayrı. Tavuk döner ekmeksiz de olsa yağlı oluyor. Yağ rejimde dostumuz değil. Şekerli içecekler boş kalori. Hem vücuduna hem rejimine zarar. Bu menüyle yavaş ilerlersin gibi geliyor bana.
Yine kalorisi yüksek olmasa da proteini düşük, karbonhidratı yüksek bir menü. Aslında yine 1000 kalori bile etmiyor, 700 civarında kalıyor gibi. 300 kcal civarında protein eklemeyi düşünebilirsin bence.
Spor güzel. Kalorisi yine çok düşük, sanıyorum 600-700 civarı. Var olan kaloriye göre içerik dağılımı güzel ama ben yine de 1000 kcal i yakalamanı öneririm.
Sana da biraz daha protein eklemeni öneririm. Hali hazırdaki menünün üzerine 100 gr kadar et ekleyebilirsin. Yürüyüş güzel. :)
-----------
İlk günden bu kadar menü yorumunun ardına umarım ukala olduğumu düşünmezsiniz. :) Menülere bakınca derecenin sırrı çıkıyor ortaya aslında. Ama bence bu takımın menülerinin kalori olarak biraz artmaya ihtiyacı var, az biraz. :)
Afiyet olsun canım akşam az olmuş ama :)Iyi akşamlar kızlar
Yorucu bi gün değildi de detaylar yordu kafamı. Bir de kızımın sinir krizleri bitirdi beni(((((((
Bugünkü menum söyle
08.30 kahvaltı
1 yumurta ve tuzsuz az yağlı lordan omlet
2 çay
2 zeytin
Domates
Peynir
1/2 dilim tam buğday ekmeği
11 ara
1 kupa çay
14 öğle yemeği
2 avuc buyuklugunde tavuk parçası (mangalda)
Domates salatalık
1 yeşil çay
16 ara
Türk Kahvesi sade
19 akşam yemeği
2 sb ayran
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canımMenum
sabah 8.00
2 yumurta.1 kk peynir.1/2 tb ekmegi.3 zeytin
ogle 12.00 1 avuc yesil uzum 1 kk peynir
ara 14.30 1 sb sut
aksam 18.00 50 gr ton baligi 1 kk peynir 1 tb ekmek
ara 20.30 1 sb ayran
su 2 litre
spor yok(adet yogunlugundan dolayi)
Afiyet olsun canım sporda güzelBugünkü Menüm
10:30= 1 ölçek protein tozu (Spor sonrası)
12:30= 3 yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi
14:30= 3 ceviz, 10 badem
17:00= 1,5 tabak tavuklu türlü
20:30= 2 salatalık, 1 su bardağı yoğurt
Su= 2,5 lt
Spor 35 dakika yürüyüş+koşudan ve 35 dk ağırlık antrenmanından oluşuyor. Tek tek hareket yazmıyorum, sıkıcı gelir sanki. :)
busem çok karbon olmuş sankimenüm
sabah 11
domatesli omlet
2 zeytin
yarım kk beyaz peynir
15.00
2 kaşık çoban salata
1 bardak ayran
yarım dilim beyaz ekmek
19.00
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
4 yk patates salatası
2,5 lt su
1 saat çarşı gezmesi
Iyi sayılır canım. Işe başladı yeni bakalım hala takipteyim istemenü güzel sanırım sporundan dolayı senin çok protein ağırlıklı?? protein tozu ne kadar sağlıklı onu bilemedim. sporda güzel ama bu kadar spora ve protein yüklemesine en az 3 yap bence suyu canım ürik asitten ötürü :)
ay canım kıyamam ben sanaa olsun güzel menü zaten yine de hele benimkine göre
benim de yenilenmedi çok gıcık bi durum
evde durumlar nasıl hilalim?
Zorunlu dediğin için pek bir şey demeyeceğim. Aslında buldur ya da salatadan biri tercih edilse daha iyi olurdu. Bir de gün içindeki diğer öğünlerin kalorileri düşük, ana öğün gibi değiller, aç bırakırlar. Bence sen bir şekilde yemek konusunda başının çaresine bakmaya çalış, seni kurtaracak pratik şeyler hazırla.
Evet, ağırlık sporu yapanların protein ihtiyacı 2 katına çıkıyor, öyle bir durum var. Protein tozu için hocam "Anneme bile kullandırıyorum yeri gelince." demişti, o yüzden çok takılmıyorum, kaloriden kar ettiriyor, iyi oluyor. :) Su konusunda da aslında haklısın ama sanırım biraz tembelim o konuda. Belki sizle takıla takıla düzelirim. :)
daha yeni bi roman bitirdim canım bilim kurgu. Evrenin ötesi yazarı beth revis hoşuma gitti benim :)
Afiyet olsun canım akşam az olmuş ama :)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporda güzel
busem çok karbon olmuş sankiafiyet olsun
Iyi sayılır canım. Işe başladı yeni bakalım hala takipteyim iste
Memnun
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk tulum peyniri
Ara 13
Bir salatalık
Ara 16
Bir küçük kase üzüm
Akşam 19
Yarım kase susuz nohut
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor şimdilik yok
daha yeni bi roman bitirdim canım bilim kurgu. Evrenin ötesi yazarı beth revis hoşuma gitti benim :)
Memnun
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk tulum peyniri
Ara 13
Bir salatalık
Ara 16
Bir küçük kase üzüm
Akşam 19
Yarım kase susuz nohut
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor şimdilik yok
canım pro tozunun markası ne ? çikolatalısı falan varmıs ben de bir ara düşünüyordum tadıda güzelmiş ama cesaret edemedim. spor olmadan da kullanılamaz mı acaba?
kızlar uludağ limonata var şekersiz olanı yarım bardak içsem sorun olur muki çok canım çekti çok sıcak
Bulgur patates aksama olmamış sanki. Akşam yenmemeli denmisti bana.menüm
sabah 11
domatesli omlet
2 zeytin
yarım kk beyaz peynir
15.00
2 kaşık çoban salata
1 bardak ayran
yarım dilim beyaz ekmek
19.00
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
4 yk patates salatası
2,5 lt su
1 saat çarşı gezmesi
sagol canim ins :)elimden geleni yapıyorum şuanki şartlarda :/
canım pro tozunun markası ne ? çikolatalısı falan varmıs ben de bir ara düşünüyordum tadıda güzelmiş ama cesaret edemedim. spor olmadan da kullanılamaz mı acaba?
evet karbon oldu full acıkcası yoğurt ve yumurta peynir dışında suan burda pro yok
eşinin işi hayırlı olsun canım. inş her şey daha güzel olur senin için.
ben beğendim nohut su tutar ama cumaya daha var :) güzel canım :)
kızlar uludağ limonata var şekersiz olanı yarım bardak içsem sorun olur muki çok canım çekti çok sıcak
canım sekersizdede tatlandirici oluyor amakızlar 1 kalori bile değilmiş koca şişe. yarım bardak içiyorum üzerinede kocamn enerjisiz yazmışlar. sorun yok yani
Çok yiyen biri değilim zaten canımBakacağım, teşekkürler. :)
Çok düşük kalori. Hep böyle devam edersen ve vücut alışırsa kilo verdikten sonra bile yiyemezsin.Biggest Loser yarışmacıları için ne haberler var, şu anda mevcut kalıplarının yakması gerekenden ortalama 500 kcal daha az yakıyorlarmış. Aman diyeyim.
Normalde Optimum Nutrition alıyorum. Onu bulamayınca mecburiyetten bir Muscle Tech aldım, bitmek üzere şimdi. Tadı süt karıştırmadığın sürece çok da güzel olmuyor bence. Spor olmadan kullanılır mı kullanılmaz mı o konuda pek bir fikrim yok. Kafama göre konuşup yanlış bir şey söylemek istemem.
Şekeri sorun değil ama tatlandırıcı yine insülin salgılatacak. Bir ara birkaç video atayım ben size şeker ve insülin ile ilgili. Ondan sonra daha çok düşünürsünüz. :)
Bugünkü menüme 1 bardak süt ekledim az önce. Gece acikirsam ekmeğe sararim diye tirstim :/Iyi akşamlar kızlar
Yorucu bi gün değildi de detaylar yordu kafamı. Bir de kızımın sinir krizleri bitirdi beni(((((((
Bugünkü menum söyle
08.30 kahvaltı
2 çay
2 zeytin
Domates
Peynir
11 ara
1 kupa çay
14 öğle yemeği
Domates salatalık
1 yeşil çay
16 ara
Türk Kahvesi sade
19 akşam yemeği
2 sb ayran
Su 2 lt
Spor yok
Bakacağım, teşekkürler. :)
Çok düşük kalori. Hep böyle devam edersen ve vücut alışırsa kilo verdikten sonra bile yiyemezsin.Biggest Loser yarışmacıları için ne haberler var, şu anda mevcut kalıplarının yakması gerekenden ortalama 500 kcal daha az yakıyorlarmış. Aman diyeyim.
Normalde Optimum Nutrition alıyorum. Onu bulamayınca mecburiyetten bir Muscle Tech aldım, bitmek üzere şimdi. Tadı süt karıştırmadığın sürece çok da güzel olmuyor bence. Spor olmadan kullanılır mı kullanılmaz mı o konuda pek bir fikrim yok. Kafama göre konuşup yanlış bir şey söylemek istemem.
Şekeri sorun değil ama tatlandırıcı yine insülin salgılatacak. Bir ara birkaç video atayım ben size şeker ve insülin ile ilgili. Ondan sonra daha çok düşünürsünüz. :)
Bulgur patates aksama olmamış sanki. Akşam yenmemeli denmisti bana.
sagol canim ins :)
canım sekersizdede tatlandirici oluyor ama
Çok yiyen biri değilim zaten canım
Elimden geldiğince sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
Bugünkü menüme 1 bardak süt ekledim az önce. Gece acikirsam ekmeğe sararim diye tirstim :/
biraz kitap okuyup kafa dağıtmaya ihtiyacım var.bana müsade kızlar.
Allah rahatlik versin hepinize....
Merhaba kizlar menüm
08:00 1 bardak süt 10 cig badem 5 cig findik 6 kuru üzüm 3 yemek kasigi yulaf ezmesi
12:00 1/2 kase tavuk çorbası 4 y.kasigi bezelye salata
16:00 1 nektarin
18:00 8 y.kasigi barbunya yanina 1 kase yogurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş
Cok guzel menu canim afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Bugünkü menum söyle
08.30 kahvaltı
2 çay
2 zeytin
Domates
Peynir
11 ara
1 kupa çay
14 öğle yemeği
Domates salatalık
1 yeşil çay
16 ara
Türk Kahvesi sade
19 akşam yemeği
2 sb ayran
Su 2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?