Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü Menüm

10:30= 1 ölçek protein tozu (Spor sonrası)
12:30= 3 yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi
14:30= 3 ceviz, 10 badem
17:00= 1,5 tabak tavuklu türlü
20:30= 2 salatalık, 1 su bardağı yoğurt

Su= 2,5 lt

Spor 35 dakika yürüyüş+koşudan ve 35 dk ağırlık antrenmanından oluşuyor. Tek tek hareket yazmıyorum, sıkıcı gelir sanki. :)

Menum
sabah 8.00
2 yumurta.1 kk peynir.1/2 tb ekmegi.3 zeytin
ogle 12.00 1 avuc yesil uzum 1 kk peynir
ara 14.30 1 sb sut
aksam 18.00 50 gr ton baligi 1 kk peynir 1 tb ekmek
ara 20.30 1 sb ayran
su 2 litre
spor yok(adet yogunlugundan dolayi)

güzel menü suyu az daha iç bence :)

ay kolaylar gelsin fatmacıım :)

Oglenki sıcaktan az oldu.yiyesim gelmedi. Sohbet susler vs derken acikmadim. Akşamki de evdeki gerginlikten oldu.yoksa menu Şehriye çorbasi ve tavuk kanat salata yogurttu.elim gitmedi hicbiseye.
Oyle bi durumda ben gobek salatalik domates alip dogruyoru..icine 2-3 ceviz 22 kk peynir koyuyorum.yagsiz tuzsuz oh mis gibi protein deposu:)

Canim gece acikmazsan guzel menu bence
Acikmam saniyorum. Şu an bile 2 porsiyon yemiş gibi tikaliyim. Olur da acikirsam süt içerim 1 bardak.

Afiyet olsun canım
sagol canim yumurtayı değişik şekilde omlet yapmayı seviyorum :)
ayşee tebrik ederim senii

fatmam Allah yardımcın olsun

hilalciim sensiz buralar hiç çekilmez şimdii

ecee hadi bakalım çık yataktan kızx
Ya günü dolmadi paketin canım onu bekliyorum

menüm

sabah 11
domatesli omlet
2 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım kk beyaz peynir

15.00
yarım kase ezogelin çorbası
2 kaşık çoban salata
1 bardak ayran
yarım dilim beyaz ekmek

19.00
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
4 yk patates salatası

2,5 lt su
1 saat çarşı gezmesi

menü güzel sanırım sporundan dolayı senin çok protein ağırlıklı?? protein tozu ne kadar sağlıklı onu bilemedim. sporda güzel ama bu kadar spora ve protein yüklemesine en az 3 yap bence suyu canım ürik asitten ötürü :)

ay canım kıyamam ben sanaa olsun güzel menü zaten yine de hele benimkine göre

Afiyet olsun canım

sagol canim yumurtayı değişik şekilde omlet yapmayı seviyorum :)

Ya günü dolmadi paketin canım onu bekliyorum

benim de yenilenmedi çok gıcık bi durum
evde durumlar nasıl hilalim?

Zorunlu dediğin için pek bir şey demeyeceğim. Aslında buldur ya da salatadan biri tercih edilse daha iyi olurdu. Bir de gün içindeki diğer öğünlerin kalorileri düşük, ana öğün gibi değiller, aç bırakırlar. Bence sen bir şekilde yemek konusunda başının çaresine bakmaya çalış, seni kurtaracak pratik şeyler hazırla.

Evet, ağırlık sporu yapanların protein ihtiyacı 2 katına çıkıyor, öyle bir durum var. Protein tozu için hocam "Anneme bile kullandırıyorum yeri gelince." demişti, o yüzden çok takılmıyorum, kaloriden kar ettiriyor, iyi oluyor. :) Su konusunda da aslında haklısın ama sanırım biraz tembelim o konuda. Belki sizle takıla takıla düzelirim. :)

daha yeni bi roman bitirdim canım bilim kurgu. Evrenin ötesi yazarı beth revis hoşuma gitti benim :)
Afiyet olsun canım akşam az olmuş ama :)
Menum
sabah 8.00
2 yumurta.1 kk peynir.1/2 tb ekmegi.3 zeytin
ogle 12.00 1 avuc yesil uzum 1 kk peynir
ara 14.30 1 sb sut
aksam 18.00 50 gr ton baligi 1 kk peynir 1 tb ekmek
ara 20.30 1 sb ayran
su 2 litre
spor yok(adet yogunlugundan dolayi)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporda güzel
busem çok karbon olmuş sanki afiyet olsun
Iyi sayılır canım. Işe başladı yeni bakalım hala takipteyim iste

elimden geleni yapıyorum şuanki şartlarda :/

canım pro tozunun markası ne ? çikolatalısı falan varmıs ben de bir ara düşünüyordum tadıda güzelmiş ama cesaret edemedim. spor olmadan da kullanılamaz mı acaba?

evet karbon oldu full acıkcası yoğurt ve yumurta peynir dışında suan burda pro yok

eşinin işi hayırlı olsun canım. inş her şey daha güzel olur senin için.

ben beğendim nohut su tutar ama cumaya daha var :) güzel canım :)

kızlar uludağ limonata var şekersiz olanı yarım bardak içsem sorun olur muki çok canım çekti çok sıcak

kızlar 1 kalori bile değilmiş koca şişe. yarım bardak içiyorum üzerinede kocamn enerjisiz yazmışlar. sorun yok yani

daha yeni bi roman bitirdim canım bilim kurgu. Evrenin ötesi yazarı beth revis hoşuma gitti benim :)

Bakacağım, teşekkürler. :)

Çok düşük kalori. Hep böyle devam edersen ve vücut alışırsa kilo verdikten sonra bile yiyemezsin. Biggest Loser yarışmacıları için ne haberler var, şu anda mevcut kalıplarının yakması gerekenden ortalama 500 kcal daha az yakıyorlarmış. Aman diyeyim.

canım pro tozunun markası ne ? çikolatalısı falan varmıs ben de bir ara düşünüyordum tadıda güzelmiş ama cesaret edemedim. spor olmadan da kullanılamaz mı acaba?

Normalde Optimum Nutrition alıyorum. Onu bulamayınca mecburiyetten bir Muscle Tech aldım, bitmek üzere şimdi. Tadı süt karıştırmadığın sürece çok da güzel olmuyor bence. Spor olmadan kullanılır mı kullanılmaz mı o konuda pek bir fikrim yok. Kafama göre konuşup yanlış bir şey söylemek istemem.

kızlar uludağ limonata var şekersiz olanı yarım bardak içsem sorun olur muki çok canım çekti çok sıcak

Şekeri sorun değil ama tatlandırıcı yine insülin salgılatacak. Bir ara birkaç video atayım ben size şeker ve insülin ile ilgili. Ondan sonra daha çok düşünürsünüz. :)

Bulgur patates aksama olmamış sanki. Akşam yenmemeli denmisti bana.

sagol canim ins :)

kızlar 1 kalori bile değilmiş koca şişe. yarım bardak içiyorum üzerinede kocamn enerjisiz yazmışlar. sorun yok yani
canım sekersizdede tatlandirici oluyor ama
Çok yiyen biri değilim zaten canım
Elimden geldiğince sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum

Bugünkü menüme 1 bardak süt ekledim az önce. Gece acikirsam ekmeğe sararim diye tirstim :/
biraz kitap okuyup kafa dağıtmaya ihtiyacım var.bana müsade kızlar.
Allah rahatlik versin hepinize....

hımm iyice araştırmadan alınma bu tozlar evet :/

valla içtim artık :)

Bulgur patates aksama olmamış sanki. Akşam yenmemeli denmisti bana.

canım malesef hiç seçeneğim yok çok sinirim bozuk bu yüzden

sagol canim ins :)

canım sekersizdede tatlandirici oluyor ama

Çok yiyen biri değilim zaten canım
Elimden geldiğince sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum

içtim canım malesef :/

Bugünkü menüme 1 bardak süt ekledim az önce. Gece acikirsam ekmeğe sararim diye tirstim :/
biraz kitap okuyup kafa dağıtmaya ihtiyacım var.bana müsade kızlar.
Allah rahatlik versin hepinize....

süt iyi olmuş canım. iyi geceler :)

güzel olmus canım afiyet olsun :)

Cok guzel menu canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…