- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.641
Cok dengesz geldi bana menu canim yanlis anlamada dogru duzgun yemek yok menüdeMenum
sabah 8.00
2 yumurta.1 kk peynir.1/2 tb ekmegi.3 zeytin
ogle 12.00 1 avuc yesil uzum 1 kk peynir
ara 14.30 1 sb sut
aksam 18.00 50 gr ton baligi 1 kk peynir 1 tb ekmek
ara 20.30 1 sb ayran
su 2 litre
spor yok(adet yogunlugundan dolayi)
Menun guzel yazarken sabah ogle aksam diye belirtirsen daha rahat okunur afiyet olsun canimBugünkü Menüm
10:30= 1 ölçek protein tozu (Spor sonrası)
12:30= 3 yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi
14:30= 3 ceviz, 10 badem
17:00= 1,5 tabak tavuklu türlü
20:30= 2 salatalık, 1 su bardağı yoğurt
Su= 2,5 lt
Spor 35 dakika yürüyüş+koşudan ve 35 dk ağırlık antrenmanından oluşuyor. Tek tek hareket yazmıyorum, sıkıcı gelir sanki. :)
Afiyet olsun canımMerhaba kizlar menüm
08:00 1 bardak süt 10 cig badem 5 cig findik 6 kuru üzüm 3 yemek kasigi yulaf ezmesi
12:00 1/2 kase tavuk çorbası 4 y.kasigi bezelye salata
16:00 1 nektarin
18:00 8 y.kasigi barbunya yanina 1 kase yogurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş
neyse bidahakine aklında olur canımhımm iyice araştırmadan alınma bu tozlar evet :/
valla içtim artık :)
canım malesef hiç seçeneğim yok çok sinirim bozuk bu yüzden
içtim canım malesef :/
süt iyi olmuş canım. iyi geceler :)
güzel olmus canım afiyet olsun :)
Afiyet olsun mervem ama simit olmamışMenum
Sabah11
2yumurtadan peynirli omlet
Ogle14
1kase mercmk corb
1tabk taze fasulye
Aksam18
Yarim simit
Ayran
Su 3olmustur
Spor yuruyus diyelm bugu cok yurudum alisveris yaptil dur kalk tam ne kadar yurudum bilmiyom ama 4bucukta ciktik 9bucukta geldik eve
keyifli okumalar :)Bugünkü menüme 1 bardak süt ekledim az önce. Gece acikirsam ekmeğe sararim diye tirstim :/
biraz kitap okuyup kafa dağıtmaya ihtiyacım var.bana müsade kızlar.
Allah rahatlik versin hepinize....
teşekkürler :) ben makarnadansa bulguru tercih ettim bugün canım :)ooo kolay gelmiştir inş :)
ben de zorunlu olarak bulgur yedim oof
aynen canım inşallah kurtulacağızcanimcim artik sadece saglik odakli dusunmen cok saha iyi gelir dedigin gibi.su kadar kilo vericem su etkinlige kadar vs degil de daha cokhayatim bundan sonra boyle.oncelikle kendim icin diyor insan bu takimda.ins kurtulucaz bu grupla yaglarimizdan
öneri için teşekkürler ceviz aklıma gelmemişti salataya koymak tekrar ara öğün alışverişi yaparken onu da alayımOyle bi durumda ben gobek salatalik domates alip dogruyoru..icine 2-3 ceviz 22 kk peynir koyuyorum.yagsiz tuzsuz oh mis gibi protein deposu:)
afiyet olsun :) yulaf ezmesi hangi marka canım? bir daha ki ara öğün alışverişimde yulaf ezmesi alacağım da..Bugünkü Menüm
10:30= 1 ölçek protein tozu (Spor sonrası)
12:30= 3 yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi
14:30= 3 ceviz, 10 badem
17:00= 1,5 tabak tavuklu türlü
20:30= 2 salatalık, 1 su bardağı yoğurt
Su= 2,5 lt
Spor 35 dakika yürüyüş+koşudan ve 35 dk ağırlık antrenmanından oluşuyor. Tek tek hareket yazmıyorum, sıkıcı gelir sanki. :)
söyleyenler olmuş bulgur patates bir arada çok iyi durmamış canım. Diğer öğünler iyi de beyaz ekmek olmasa daha iyi olurdu. Afiyet olsun :)menüm
sabah 11
domatesli omlet
2 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım kk beyaz peynir
15.00
yarım kase ezogelin çorbası
2 kaşık çoban salata
1 bardak ayran
yarım dilim beyaz ekmek
19.00
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
4 yk patates salatası
2,5 lt su
1 saat çarşı gezmesi
su içme konusunda tembel misin?Evet, ağırlık sporu yapanların protein ihtiyacı 2 katına çıkıyor, öyle bir durum var. Protein tozu için hocam "Anneme bile kullandırıyorum yeri gelince." demişti, o yüzden çok takılmıyorum, kaloriden kar ettiriyor, iyi oluyor. :) Su konusunda da aslında haklısın ama sanırım biraz tembelim o konuda. Belki sizle takıla takıla düzelirim. :)
güzel olmuş canım afiyet olsun. Yulaf ezmesi hangi marka?Merhaba kizlar menüm
08:00 1 bardak süt 10 cig badem 5 cig findik 6 kuru üzüm 3 yemek kasigi yulaf ezmesi
12:00 1/2 kase tavuk çorbası 4 y.kasigi bezelye salata
16:00 1 nektarin
18:00 8 y.kasigi barbunya yanina 1 kase yogurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş
mmmm tost çekti canım böylesine bile razıyım yeter ki tost olsunMerhabalar, kurstu banyoydu derken ancak yazabiliyorum.
Kahvaltı 07:30 1 lor peynirli uno çok tahıllı ekmekten yapılma tost
Ara 10:00 1 bardak soğuk süt
Ara 11:00 sütlü nescafe
Öğlen 12:30 akdeniz salata, bir minnak avuç büyüklüğünde tavuk ızgara( 7 ya, eldiveni kullanan benim avucumdu, ölçü :) )
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:00 güllü yeşil çay
Akşam 17:30 4 ızgara köfte, yağsız akdeniz salata
Gece 22:00 1 bardak sıcak süt
Gece 23:00 uyku çayı karışımı
Spor 45 dakika saat yürüme, 75 ip atlama, 100 duvarla voleybol oynamaca
Su 2 lt
Afiyet olsun canım
neyse bidahakine aklında olur canım
Afiyet olsun mervem ama simit olmamış
önce menümü yazayım sonra alıntılayabildiklerimi cevaplarım kızlar..
09,08,2016 Salı
10,00 ara diyeyim ben 1 br yeşilçay, 1 salatalık
12,30 öğlen biber-domatesli bulgur (yağsız tuzsuz tam bir kase çıktı.) kaseyle tabağa kapatıp salatalık yoğurt pılbiber ve naneyle süsledim.1 salatalık 2 yk yoğurt vardı
Ara öğün 2 = 15,30-17,00 arası aralıklarla toplamda 2 avuç çiğ kuruyemiş-meyve
19,00 Akşam bir ekmeğin arasına konulan KADAR tavuk döner- çiğköftecilerde satılanlardan yarım göbek marul, 1 ayran
(ekmek vs yok)
1,25 lt su
spor 15 i hızlı gerisi ağır tempo 45 dk yürüyüş, 50 kol egzerisizi 10 squat
Merhabalar, kurstu banyoydu derken ancak yazabiliyorum.
Öğlen 12:30 akdeniz salata, bir minnak avuç büyüklüğünde tavuk ızgara( 7 ya, eldiveni kullanan benim avucumdu, ölçü :) )
Su 2 lt
teşekkürler :) ben makarnadansa bulguru tercih ettim bugün canım :)
aynen canım inşallah kurtulacağız
öneri için teşekkürler ceviz aklıma gelmemişti salataya koymak tekrar ara öğün alışverişi yaparken onu da alayım
afiyet olsun :) yulaf ezmesi hangi marka canım? bir daha ki ara öğün alışverişimde yulaf ezmesi alacağım da..
söyleyenler olmuş bulgur patates bir arada çok iyi durmamış canım. Diğer öğünler iyi de beyaz ekmek olmasa daha iyi olurdu. Afiyet olsun :)
su içme konusunda tembel misin?2,5 litreyi nasıl sabrediyorsun :) ben çok içemiyorum da ondan şey ettim
güzel olmuş canım afiyet olsun. Yulaf ezmesi hangi marka?
mmmm tost çekti canım böylesine bile razıyım yeter ki tost olsun
duvarla voleybol oynamaca yabancı gelmedi ama ayrıntısını merak ettim. bende önceden boşlukla yumruk ve tekme yarışı yapıyordum
Bu arada bende kitap okumaya bayılırım. Bir de kendim kadar çevremin (en önemlisi annemin) yeme alışkanlığı konusunda bilinçlenmesine yardımcı olmayı düşünüyorum. Hem kiloluyum diye çikolataya şuna buna laf söyleyip hem benim en hırslı zamanımda amaan makarnadan bir yarım ekmek dönerden ne olur denmesi zorluyor beni ve ister istemez olumsuz hissedebiliyorum. bugün sandviç döner aldılar bana ama ekmeğini inatla yemedim. ameliyat kararı çıktı hassastı aç kalıcan falan diye hayıflandı ama geçti sonra .. çook yorgunum ruhsal olarak daha çok. iyi geceler herkese
Yedim artık canım eskiden olsa onun yerine koca bir dürüm akşamda ayrıca yemek yemiş olurdumsu az olmus bir de 2 avuc yemiş fazla bence canım ne kadar kavrulmamışda olsa yemiş çok kalorili malesef
makarna yagsız olursa daha iyi diye biliyorum ama emin olamadım :)
Allah yardımcın olsun canım benim beslenme eğitimi en zoru bence
çok geçmiş olsun canım ne ameliyatı?
Yedim artık canım eskiden olsa onun yerine koca bir dürüm akşamda ayrıca yemek yemiş olurdumsu evet bugün az oldu.
Bilmiyorum canım kafam karıştı iyice imkanlara göre olanın en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Sağ ol canım damar tıkanıklığı var
afiyet olsun canım. Fazla yemedigin için kuruyemiste sıkıntı yok benceönce menümü yazayım sonra alıntılayabildiklerimi cevaplarım kızlar..
09,08,2016 Salı
10,00 ara diyeyim ben 1 br yeşilçay, 1 salatalık
12,30 öğlen biber-domatesli bulgur (yağsız tuzsuz tam bir kase çıktı.) kaseyle tabağa kapatıp salatalık yoğurt pılbiber ve naneyle süsledim.1 salatalık 2 yk yoğurt vardı
Ara öğün 2 = 15,30-17,00 arası aralıklarla toplamda 2 avuç çiğ kuruyemiş-meyve
19,00 Akşam bir ekmeğin arasına konulan KADAR tavuk döner- çiğköftecilerde satılanlardan yarım göbek marul, 1 ayran
(ekmek vs yok)
1,25 lt su
spor 15 i hızlı gerisi ağır tempo 45 dk yürüyüş, 50 kol egzerisizi 10 squat
Afiyet olsun canım güzel menü sporda güzelMerhabalar, kurstu banyoydu derken ancak yazabiliyorum.
Su 2 lt
Kitap okumak kadar gyzel bisi yok canım en guzel sakinleştirici bence :)Bu arada bende kitap okumaya bayılırım. Bir de kendim kadar çevremin (en önemlisi annemin) yeme alışkanlığı konusunda bilinçlenmesine yardımcı olmayı düşünüyorum. Hem kiloluyum diye çikolataya şuna buna laf söyleyip hem benim en hırslı zamanımda amaan makarnadan bir yarım ekmek dönerden ne olur denmesi zorluyor beni ve ister istemez olumsuz hissedebiliyorum. bugün sandviç döner aldılar bana ama ekmeğini inatla yemedim. ameliyat kararı çıktı hassastı aç kalıcan falan diye hayıflandı ama geçti sonra .. çook yorgunum ruhsal olarak daha çok. iyi geceler herkese
Iyi geceler kuzumkızlar yatıyorum ben iyi geceler herkese :)
Sağ ol canımçok geçmiş olsun canım ya
valla ben de suan evimde değilim aynı durumdayım en iyisini yapmaya çalışıom olduğu kadar ooff
Canım öyle demesi ayrı da aralıklı olarak ya yediğime ya yemedigime söyleniyorafiyet olsun canım. Fazla yemedigin için kuruyemiste sıkıntı yok bence
Afiyet olsun canım güzel menü sporda güzel
Kitap okumak kadar gyzel bisi yok canım en guzel sakinleştirici bence :)
Annene fazla takilma bence. Surekli o israrlari hepimiz yaşıyoruz. Ondan bisi olmaz bundan bi lokma al öyle öyle alınıyor bu kilolar. Sen vazgeçme devam canım
Iyi geceler kuzum
Aleyküm selam canım hoşgeldinSelam canlar nasilsiniz?
Hos bulduk bebekSağ ol canım
Canım öyle demesi ayrı da aralıklı olarak ya yediğime ya yemedigime söyleniyor
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Hilal im nasılsın canım durumlar ne alemde varmı bir gelisme? Moralin düzeldimi?afiyet olsun canım. Fazla yemedigin için kuruyemiste sıkıntı yok bence
Afiyet olsun canım güzel menü sporda güzel
Kitap okumak kadar gyzel bisi yok canım en guzel sakinleştirici bence :)
Annene fazla takilma bence. Surekli o israrlari hepimiz yaşıyoruz. Ondan bisi olmaz bundan bi lokma al öyle öyle alınıyor bu kilolar. Sen vazgeçme devam canım
Iyi geceler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?