Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hilal im nasılsın canım durumlar ne alemde varmı bir gelisme? Moralin düzeldimi?

Bu kadar detayli yazmana gerek yok canim
2 avuc kuruyemis ve arkasindan meyve yemsn fazla olmus sanki..sporun guzel suyu cok az iciyosun 1.25 naasil oluyo onuda anlamdm toplam kac bardak oluyo yani

Aralari bu kadar fazla yapmana gerek yok canim tek ara yap surekli biseler yiyip iciyosun gibi oluyo sanki
Menun guzel ama

Selam canlar nasilsiniz?
hoşgeldin elifcim iyi sayılır sen nasılsın ozlettin kendini yaa
Sağ ol canım

Canım öyle demesi ayrı da aralıklı olarak ya yediğime ya yemedigime söyleniyor

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Anlıyorum seni canım. Ama fazla stres yapmamaya çalış.
Hilal im nasılsın canım durumlar ne alemde varmı bir gelisme? Moralin düzeldimi?
Var gibi canım bu hafta iş başı yaptı yeni isyerine. Ay sonu da tasinicaz ins. Bende biraz daha iyiyim ama bu hafta artı çıkıyorum ona canım sıkıldı biraz
Kizlar bende yatiyorum herkeze iyi geceler
Iyi geceler mervem

estağfurullah canım takıldım ben sana..krep yememekle de iyi yapmışsın

akşam az olmakla birlikte güzel olmuş menün..ah bu yaramazların kaprisleri Allah yardımcın olsun insanı çok zorluyorlar bazen

Menum
sabah 8.00
2 yumurta.1 kk peynir.1/2 tb ekmegi.3 zeytin
ogle 12.00 1 avuc yesil uzum 1 kk peynir
ara 14.30 1 sb sut
aksam 18.00 50 gr ton baligi 1 kk peynir 1 tb ekmek
ara 20.30 1 sb ayran
su 2 litre
spor yok(adet yogunlugundan dolayi)
kuzummm neden hiç yemek yok menünde Fatma olmaz böyle kabız olursun tatlım dikkat et

afiyet olsun menün güzel sporlar dahada güzel ama buseye katılıyorum su içimin az hem bu kadar spor ve protein alımına hemde bu sıcaklarda

Afiyet olsun canım

sagol canim yumurtayı değişik şekilde omlet yapmayı seviyorum :)

Ya günü dolmadi paketin canım onu bekliyorum
sağol tatlım

afiyet olsun canım arkadaşlar söylemiş bir daha demiyeyim ben

afiyetler olsun canımm
sağol canım

merve gayet iyiymiş menün ama akşam saati olmamış simit..yürüyüşe şapka çıkarttım ama

Afiyet olsun canım

neyse bidahakine aklında olur canım

Afiyet olsun mervem ama simit olmamış
sağol canım

afiyet olsun canım meyvenin ismini ve miktarını da yaz olur mu

menün genel anlamda güzel ancak araların çok sık leptin hormonu salgılanmaz bu kadar sık arayla canım su miktarın az spor gayet iyi ..birde katılımın oldukça az menülerine yaptığımız yorumlara cevap yazmıyorsun bunlara dikkat edelim günde 5 mesaj kuralı var tatlım

sağol canım ...yulaf ezmesi eti lifalif

açık bir dille sana daha destekçi olmalarını rica edebilirsin canım anlayacaklardır belkide senin çok kararlı olduğunu tam net anlamamışlardır ..anneciğine de çok geçmiş olsun sağ girip selamet çıksın

Selam canlar nasilsiniz?
oyyy Elifimm hoş geldin özledik yavrum ya...ben iyiyim sen nasılsın

Günaydın
Tukkani ben açayım dedim bugün.
Sık tartılmak iyi değilmiş biliyorum ama 100 gr bile eksi gorsem motivem artıyor :) ve 75.9 :)))) yıllar sonraaaaa selammmmm :))))
günaydın canım..maşallahh gitsin kilolar..ben yalnızca pzt ve cuma tartılıyorum mesela aralarda hiç bakmam

günaydın kızlar moralim bozuk diyetim geberdi gibi geliyor. tartı + gösteriyor. umarım bulgurdandır ve ödemdir. ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. bugun kahvaltı ve sonrasında salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. merkeze uzak bi yerdeyiz. merkeze inersek bugün köfte alıcam. hayalim 3 kilo vermekken başıma gelen bu öğün sorunu

Selam canlar nasilsiniz?

selam elifciimm. ankaradayım ben annemlerle. 2 haftaya kalmaz döncem. inş 1 haftaya döneriz erknden. burda yeme düzenim bozuldu çok. ona cnm skkın. onun dışında iyiyim.

hilalim nereye taşınıyosunuz? yine beylikdüzü mü?

Günaydın
Sık tartılmak iyi değilmiş biliyorum ama 100 gr bile eksi gorsem motivem artıyor :) ve 75.9 :)))) yıllar sonraaaaa selammmmm :))))

günaydın ayşeee :) tebrik ederim cnm bravoooo devaamm :))

Bu kadar detayli yazmana gerek yok canim
2 avuc kuruyemis ve arkasindan meyve yemsn fazla olmus sanki..sporun guzel suyu cok az iciyosun 1.25 naasil oluyo onuda anlamdm toplam kac bardak oluyo yani
Canım meyve iki avucun içinde kuru meyve kayısı ve üzüm ben o an motiveme göre detaylı ya da kısa yazıyorum. 1.5 litrelik şişe nin dibinde 2-3 parmak su kaldı.

Kalorisi de, protein oranı da düşük bence bu menünün. Biraz yumurta, peynir, et lazım.

Yine 9. takım klasiği kalorisi ve proteini düşük bir menü daha. :) Sizin bu menülerle sonuç aldığınızı gördüğüm zaman herhalde çenemi kapayacağım. :)

Kalorisi düşük, karbonhidratı yüksek, proteini düşük. Kendin hazırlayıp kilitli küçük kapaklarda yanına almayı dene yemeklerini.

Gayet güzel bir menü olmuş bence. Süt için kilo almayı kolaylaştırıyor diye bir dedikodu olsa da doğruluğundan emin olamadığım için fazla gelmiş diyemeyeceğim. :)

Eti Lifalif. Her markete girdi sanırım artık. Ben memnunum. Ama yulaf ezmesinin de bir karbonhidrat olduğunu unutma. Onu yediğin zaman diğer öğünlerdeki karbonhidratı ona göre ayarlaman gerekir.

Şimdi şöyle oluyor. Spor yapmayanlarda 30 kilo başına 1 lt, yapanlarda ise 20 kilo başına 1 lt su tüketimi gerekiyor. Yani benim aslında 3 litreyi bile geçmem lazım. :) Siz de kendi hesabınızı ona göre yapıp gerekli suyu için. :)

Çevredekileri dinleyerek olmaz. Bu çevre yeri gelir anne olur, yeri gelir arkadaş, bazen sokaktaki bir yabancı bile olabilir. Kırk yılın başı canın istediğinde bir parça çikolataya laf söylediklerinde duymazdan gel. Rejimde de ne yemen ve ne yememen gerektiğini iyice öğrenip onu uyguladıktan sonra yemediğin karbonhidratlara söylenen lafları da hiç umursama yine. Toplumun sağı solu, ne zaman ne diyeceği belli değil, insanlar zaten dürüst değil. 60 a inersin, "Aman çıta gibi kaldın daha verme." derler, 55 olursun, "Aaa, bak böyle daha iyi oldun." derler. Kendi bildiğini okumak gerekiyor biraz.

Merhaba Elif, ben de Funda, hoş buldum. :) Balkon dışında net çekmiyor mu yahu? Hem niye donuyorsun, yurt dışında falan mısın?

Günaydın

Günaydın ve gözünaydın Ayşecim. :)

Evet suya dikkat etmeye çalışacağım daha fazla. Bu arada şu leptini biraz açar mısın, adını duydum ama ne yapar, ne işe yarar sanırım bilmiyorum. :)

Düzenli yemeye devam et de, gereksiz yere çıkan artıları illa ki aşağı inerler. Stres yapıp hedefe ve yola konsantreni bozma.

Günaydın kızlar. :)

Size bir soru, aranızda herhalde çatlağı olan vardır. Bu çatlağı geçirmek için bir şey yapmış olanınız var mı acaba, sonuç almış ya da almamış olsanız da...

Ben yıllar önce burada görüp kahve-limon yapmıştım birkaç ay. Hafifletmişti bana göre ama hiç fotoğraf çekmemiştim, emin olamıyorum psikolojik olarak bana mı öyle geldi diye... Şimdi 3 gündür Bio Oil sürüyorum. 3 gün kısacık bir süre, değil mi? Ama bu sabah resmen yok olmaya başlamışlar gibi geldi bana. Hem de bunlar taaa 12 yaş civarından kalma çatlaklar. Ama bu defa başlamadan önce fotoğraflarının çektim, biraz süre geçince karşılaştıracağım. :)

Kızlar dün o kadar şey yedim ki uyancından yazamadım. Utanmam geçti bugün yazayım bari
Sabah 10.30 1 börek domates salatalık
Akşam 20.00 1 tabak makarna mantarlı kremalı
Ara yarım dilim cheesecake sonrada 100gr fıstıklı dondurma
Su 3 lt
Spor yok
Hep aklıma yemek geliyor kendimi durduramıyorum kilo da almışım bu hafta listeye giremeyeceğim ooof. Sonra ben bu kadar çok yiyince gittim diyetisyenden randevu aldım yarın başlıyorum diyetisyene.

Sonuç alırsan bize de haber ver canım. Ben TUMMY HONEY kullanmıştım faydasını gördüm ama çoğu kişi zayıfladığın için çatlaklar az görünüyor vücut kendini topladıkça azalıyor dedi emin olamadım o yüzden

Aaah ah canım biliyoruz da uygulamada sıkıntı oluyor bir uygulayabilsek herşey bombastik olacak. Bu arada ben kübra ocak ayında başlamıştım tatil için izindeydim takip edemedim hoşgeldin:) adın nedir kaç kilosun hedefin nedir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…