- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.681
Ayyy simit mi? Bende yiyebilir miyim bugün akşam? Cok canım istiyor bikaç gündür.Menum
Sabah11
2yumurtadan peynirli omlet
Ogle14
1kase mercmk corb
1tabk taze fasulye
Aksam18
Yarim simit
Ayran
Su 3olmustur
Spor yuruyus diyelm bugu cok yurudum alisveris yaptil dur kalk tam ne kadar yurudum bilmiyom ama 4bucukta ciktik 9bucukta geldik eve
Aslında sürekli bilgi verirsen ister istemez kulağında kalır. Benim annemde obez seviyesinde maalesef.Ve en sevdiği şey abur cubur.Bazen ufak bir marketteki kadar çeşit oluyor evinde.Ve sürekli yenilenen orta sehpa servisinde. Ben de söyleye söyleye azalttırdım onları.Bu bile kar onlar için.Çünkü kardeşimin de 10 kg kadar fazlası var daha şimdiden.26 yaşındaBu arada bende kitap okumaya bayılırım. Bir de kendim kadar çevremin (en önemlisi annemin) yeme alışkanlığı konusunda bilinçlenmesine yardımcı olmayı düşünüyorum. Hem kiloluyum diye çikolataya şuna buna laf söyleyip hem benim en hırslı zamanımda amaan makarnadan bir yarım ekmek dönerden ne olur denmesi zorluyor beni ve ister istemez olumsuz hissedebiliyorum. bugün sandviç döner aldılar bana ama ekmeğini inatla yemedim. ameliyat kararı çıktı hassastı aç kalıcan falan diye hayıflandı ama geçti sonra .. çook yorgunum ruhsal olarak daha çok. iyi geceler herkese
İç güveysinden halliceSelam canlar nasilsiniz?
Kızlar dün o kadar şey yedim ki uyancından yazamadım. Utanmam geçti bugün yazayım bari
Sabah 10.30 1 börek domates salatalık
Akşam 20.00 1 tabak makarna mantarlı kremalı
Ara yarım dilim cheesecake sonrada 100gr fıstıklı dondurma
Su 3 lt
Spor yok
Hep aklıma yemek geliyor kendimi durduramıyorum kilo da almışım bu hafta listeye giremeyeceğim ooof. Sonra ben bu kadar çok yiyince gittim diyetisyenden randevu aldım yarın başlıyorum diyetisyene.
Sonuç alırsan bize de haber ver canım. Ben TUMMY HONEY kullanmıştım faydasını gördüm ama çoğu kişi zayıfladığın için çatlaklar az görünüyor vücut kendini topladıkça azalıyor dedi emin olamadım o yüzden
Aaah ah canım biliyoruz da uygulamada sıkıntı oluyor bir uygulayabilsek herşey bombastik olacak. Bu arada ben kübra ocak ayında başlamıştım tatil için izindeydim takip edemedim hoşgeldin:) adın nedir kaç kilosun hedefin nedir:)
Haklısın canım toplum böyle. Ama baskısı da büyük oluyor tek başına zorlanıyorum . Su bilgisi için teşekkürler. O da mi karbonhidrat diye bir isyan ettimKalorisi düşük, karbonhidratı yüksek, proteini düşük. Kendin hazırlayıp kilitli küçük kapaklarda yanına almayı dene yemeklerini.
Eti Lifalif. Her markete girdi sanırım artık. Ben memnunum. Ama yulaf ezmesinin de bir karbonhidrat olduğunu unutma. Onu yediğin zaman diğer öğünlerdeki karbonhidratı ona göre ayarlaman gerekir.
Şimdi şöyle oluyor. Spor yapmayanlarda 30 kilo başına 1 lt, yapanlarda ise 20 kilo başına 1 lt su tüketimi gerekiyor. Yani benim aslında 3 litreyi bile geçmem lazım. :) Siz de kendi hesabınızı ona göre yapıp gerekli suyu için. :)
Çevredekileri dinleyerek olmaz. Bu çevre yeri gelir anne olur, yeri gelir arkadaş, bazen sokaktaki bir yabancı bile olabilir. Kırk yılın başı canın istediğinde bir parça çikolataya laf söylediklerinde duymazdan gel. Rejimde de ne yemen ve ne yememen gerektiğini iyice öğrenip onu uyguladıktan sonra yemediğin karbonhidratlara söylenen lafları da hiç umursama yine. Toplumun sağı solu, ne zaman ne diyeceği belli değil, insanlar zaten dürüst değil. 60 a inersin, "Aman çıta gibi kaldın daha verme." derler, 55 olursun, "Aaa, bak böyle daha iyi oldun." derler. Kendi bildiğini okumak gerekiyor biraz.
Gördüm şimdi canım hoşgeldin aramıza:))Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kaptandan onayı alana kadar hoşbulduk diyemiyorum. Ama kısaca kendimi tanıtayım sizlere.
İsmim Hilal'in de çözmüş olduğu gibi Funda.29 yaşındayım, İstanbul'dayım, bir firmada ihracat bölümünde çalışıyorum. Homeoffice çalıştığım için hem ben rahatım, hem bu siteye girip mesaj yazmam rahat. Bekarım, 5 ay önce 5,5 yıllık ilişkim ruhsal katliamla son bulduğundan beri oldukça hareketli bir aşk hayatım olsa da henüz "Bay Benim İçin Doğru" yu bulabilmiş değilim.
Boş zamanlarım okuyup yazmakla geçer. Ayrıca ben de dillere meraklıyım, bu aralar da İspanyolca'ya başladım, bunu da belirteyim.Gerçi kur fiyatları bana pahalı geldiği için şimdilik kendim başladım. Biraz ilerletip öyle kursa gitmeyi düşünüyorum.
Krem canım. Cildiye uzmanı vermişti. Ben çok sık yıkanırım o ara yıkanırken kese yapıyordum çatlaklara çıkar nca da onu sürüyordum. Şöyle ki doğum yaptıktan sonra ben birdaha asla bikini giyemem diyprdum o derece kötüydü sonra kullanırken rengi tene yakın oldu ve de çatlakların eni baya daraldı hatta bu yaz giydim bikinimi:))Cık cık cık. Tabiki olmamış.
Sen ne kadar gördün faydasını pek? Belirgin biçimde azalttı mı?Krem midir, nedir bu?
Ben zayıflayınca çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Çatlak bölgede esneklik kalmamıştır gibi geliyor bana.
Hoş buldum. :) Funda ben de, 2-3 gün oldu katılalı. 165 boy, 72,5 kiloyum. Hedef 55.
Haklısın canım toplum böyle. Ama baskısı da büyük oluyor tek başına zorlanıyorum . Su bilgisi için teşekkürler. O da mi karbonhidrat diye bir isyan ettimcanım şöyle kısaca protein karbonhidrat bilgisi verebilir misjn? Aslında hep araştırdığımiz dinlediğimiz bildiğimiz şeyler ama uygulamada sorun var ışte. Bir de senden dinleyelim anlatımın çok güzel oluyor
Krem canım. Cildiye uzmanı vermişti. Ben çok sık yıkanırım o ara yıkanırken kese yapıyordum çatlaklara çıkar nca da onu sürüyordum. Şöyle ki doğum yaptıktan sonra ben birdaha asla bikini giyemem diyprdum o derece kötüydü sonra kullanırken rengi tene yakın oldu ve de çatlakların eni baya daraldı hatta bu yaz giydim bikinimi:))
Akşam 21de 1 küçük kutu da süt ekledim menüme.Gece aç uyanırsam ekmekarası yaparım korkusuylaestağfurullah canım takıldım ben sana..krep yememekle de iyi yapmışsın
akşam az olmakla birlikte güzel olmuş menün..ah bu yaramazların kaprisleri Allah yardımcın olsun insanı çok zorluyorlar bazen
günaydın canım..maşallahh gitsin kilolar..ben yalnızca pzt ve cuma tartılıyorum mesela aralarda hiç bakmam
Bulgurdur sebep korkma.Bende bulgur yediğimde sabah + çıkıyorum hemde 800 gr falan. Yumurta+süt+yoğurt+ayran+peynir+köfte+tavuk+salata+yeşillik takıl sen.Alışverişinde bunları doldur eve. Hepsi pratik ve bulunabilen şeyler nasılsa.Hazırlaman da kolay olur.Çeşidinde bol olur.Bugün 5ten sonra yoğurt ayran takılırsan sabaha düşer bence tartıgünaydın kızlar moralim bozuk diyetim geberdi gibi geliyor. tartı + gösteriyor. umarım bulgurdandır ve ödemdir. ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. bugun kahvaltı ve sonrasında salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. merkeze uzak bi yerdeyiz. merkeze inersek bugün köfte alıcam. hayalim 3 kilo vermekken başıma gelen bu öğün sorunu
İnşallah devam olur.Bi de 75.0 olurmuşum cumartesiye kadar.Ohh o zaman değme keyfimeselam elifciimm. ankaradayım ben annemlerle. 2 haftaya kalmaz döncem. inş 1 haftaya döneriz erknden. burda yeme düzenim bozuldu çok. ona cnm skkın. onun dışında iyiyim.
hilalim nereye taşınıyosunuz? yine beylikdüzü mü?
günaydın ayşeee :) tebrik ederim cnm bravoooo devaamm :))
Günaydın kaptancımGünaydın Can'larım bu
Su detayı güzelmiş.Buna göre ben 76 kg ile 2,5 falan içmem lazım.Zaten 3ten fazlası zorluyor beni :)Şimdi şöyle oluyor. Spor yapmayanlarda 30 kilo başına 1 lt, yapanlarda ise 20 kilo başına 1 lt su tüketimi gerekiyor. Yani benim aslında 3 litreyi bile geçmem lazım. :) Siz de kendi hesabınızı ona göre yapıp gerekli suyu için. :)
Günaydın ve gözünaydın Ayşecim. :)
Bi arkadaşımın inanılmaz fazla çatlağı var doğumlarından ötürü.Göğüsleri kalçaları dahil. Kendisi normalin 10 kg altında kg olarak şu an.Ve maalesef çatlakları hafiflememiş bile. Kullanmadığı krem,bitkisel vs de kalmamış. Cildiyeci bana gerdirme benzeri bi işlemle çatlakları yokedebildiklerini söylemişti. Ama detayını araştırmadım.Günaydın kızlar. :)
Size bir soru, aranızda herhalde çatlağı olan vardır. Bu çatlağı geçirmek için bir şey yapmış olanınız var mı acaba, sonuç almış ya da almamış olsanız da...
Ben yıllar önce burada görüp kahve-limon yapmıştım birkaç ay. Hafifletmişti bana göre ama hiç fotoğraf çekmemiştim, emin olamıyorum psikolojik olarak bana mı öyle geldi diye... Şimdi 3 gündür Bio Oil sürüyorum. 3 gün kısacık bir süre, değil mi? Ama bu sabah resmen yok olmaya başlamışlar gibi geldi bana. Hem de bunlar taaa 12 yaş civarından kalma çatlaklar. Ama bu defa başlamadan önce fotoğraflarının çektim, biraz süre geçince karşılaştıracağım. :)
Herkes protein günü yapar sende karbonhidrat günü yapmışsın sanki. Tabiki söyleyeceğim içine su serpmez,aldığın kalorileri yakmaz ama bazen bende böyle ipin ucunu kaçırırım ve o hafta 700 gr vermiş olurum. Bünye şaşırıyor herhaldeKızlar dün o kadar şey yedim ki uyancından yazamadım. Utanmam geçti bugün yazayım bari
Su 3 lt
Spor yok
Hep aklıma yemek geliyor kendimi durduramıyorum kilo da almışım bu hafta listeye giremeyeceğim ooof. Sonra ben bu kadar çok yiyince gittim diyetisyenden randevu aldım yarın başlıyorum diyetisyene.
Tam bilmiyorum canım ama bacakta sanırım dün bayağı karışıktı. Anneminde şeker böbrek tansiyon vs ne ararsan var kilolu da bayağı 100 üzeri. Abur cubur yiyemiyor da pek karbonhidrat var. Diyaliz düzeyinde böbrek hastası olduğu için protein yiyemiyor dolayısıyla evde bakliyat pismiyor. Çok nadir yani ama yavaş yavaş konusu cam onla da en azından yardımcı olsun birazAslında sürekli bilgi verirsen ister istemez kulağında kalır. Benim annemde obez seviyesinde maalesef.Ve en sevdiği şey abur cubur.Bazen ufak bir marketteki kadar çeşit oluyor evinde.Ve sürekli yenilenen orta sehpa servisinde. Ben de söyleye söyleye azalttırdım onları.Bu bile kar onlar için.Çünkü kardeşimin de 10 kg kadar fazlası var daha şimdiden.26 yaşında
Etrafın ısrarı hele de diyetteyim dedikten sonraki ısrarı öldürüyor beni de.Utanmasalar ağzıma zorla sokuşturacaklar o derecede hissediyorum bazen.Dost değil düşman ayol bunlar
Çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin.Ameliyat tarihin belli mi? Nerde damar tıkanıklığı?
Anaaam ansiklopedi yazayım ben öyleYani tek tek ne yazılır ki bilemedim şimdi. İnternetten araştırsan daha kapsamlı bulursun. Yumurta, süt ürünleri, et protein ağırlıklıdır. Baklagilde de protein vardır ama baklagil karhobhidrat ağırlıklıdır mesela.
Sebze ve meyveler, şeker, tahıllar karbonhidrat ağırlıklıdır. Ama içeriği önemli. Salatalığın karbonhidrat içeriği ile bulgurun ki elbette bir değil. Bunları tek tek araştırman gerekir.
Kızlar dün o kadar şey yedim ki uyancından yazamadım. Utanmam geçti bugün yazayım bari
Su 3 lt
Spor yok
Bu arada bende kitap okumaya bayılırım. Bir de kendim kadar çevremin (en önemlisi annemin) yeme alışkanlığı konusunda bilinçlenmesine yardımcı olmayı düşünüyorum. Hem kiloluyum diye çikolataya şuna buna laf söyleyip hem benim en hırslı zamanımda amaan makarnadan bir yarım ekmek dönerden ne olur denmesi zorluyor beni ve ister istemez olumsuz hissedebiliyorum. bugün sandviç döner aldılar bana ama ekmeğini inatla yemedim. ameliyat kararı çıktı hassastı aç kalıcan falan diye hayıflandı ama geçti sonra .. çook yorgunum ruhsal olarak daha çok. iyi geceler herkese
Yedim artık canım eskiden olsa onun yerine koca bir dürüm akşamda ayrıca yemek yemiş olurdumsu evet bugün az oldu.
Bilmiyorum canım kafam karıştı iyice imkanlara göre olanın en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Sağ ol canım damar tıkanıklığı var
Canim zor tabi.millet bu konuda cok bilincsiz.en son artik ben gecen gun sizinlemi ugrasiyim nefsimlemi.beni hic sevmiyorsuna bagladim.kapi carptim vs.cunku gercekten cok yoruluyorum onlara laf anlatirken.sana da kolay gelsin.arada delirmek iyi geliyorSağ ol canım
Canım öyle demesi ayrı da aralıklı olarak ya yediğime ya yemedigime söyleniyor
Aleyküm selam canım hoşgeldin
yavvriiimm elif az soguklari da bu tarafa gonder beybim.cooookkkkk sicaaakkkkYazagelen Merhaba tatlım aramiza hoş geldin. Ben Elif izinde ama bir türlü 9. Takımdan uzaklaşamayan balkonda donarak net çeksin diye bekleyen zavallınin biriyim aman dikkat bağımlılık yapıyor 9. Takım.
iyi olucak ins.toparlarsinhoşgeldin elifcim iyi sayılır sen nasılsın ozlettin kendini yaa
Anlıyorum seni canım. Ama fazla stres yapmamaya çalış.
Var gibi canım bu hafta iş başı yaptı yeni isyerine. Ay sonu da tasinicaz ins. Bende biraz daha iyiyim ama bu hafta artı çıkıyorum ona canım sıkıldı biraz
Iyi geceler mervem
oooh gitsin kilocuklarGünaydın
Tukkani ben açayım dedim bugün.
Sık tartılmak iyi değilmiş biliyorum ama 100 gr bile eksi gorsem motivem artıyor :) ve 75.9 :)))) yıllar sonraaaaa selammmmm :))))
canimcim ya alisverise cikmamlazim.firsatim yok su ara.evde ne varsa onun arasindan seciyoum o yuzden boyle:/estağfurullah canım takıldım ben sana..krep yememekle de iyi yapmışsın
akşam az olmakla birlikte güzel olmuş menün..ah bu yaramazların kaprisleri Allah yardımcın olsun insanı çok zorluyorlar bazen
kuzummm neden hiç yemek yok menünde Fatma olmaz böyle kabız olursun tatlım dikkat et
afiyet olsun menün güzel sporlar dahada güzel ama buseye katılıyorum su içimin az hem bu kadar spor ve protein alımına hemde bu sıcaklarda
sağol tatlım
afiyet olsun canım arkadaşlar söylemiş bir daha demiyeyim ben
afiyetler olsun canımm
sağol canım
merve gayet iyiymiş menün ama akşam saati olmamış simit..yürüyüşe şapka çıkarttım ama
sağol canım
afiyet olsun canım meyvenin ismini ve miktarını da yaz olur mu
menün genel anlamda güzel ancak araların çok sık leptin hormonu salgılanmaz bu kadar sık arayla canım su miktarın az spor gayet iyi ..birde katılımın oldukça az menülerine yaptığımız yorumlara cevap yazmıyorsun bunlara dikkat edelim günde 5 mesaj kuralı var tatlım
sağol canım ...yulaf ezmesi eti lifalif
açık bir dille sana daha destekçi olmalarını rica edebilirsin canım anlayacaklardır belkide senin çok kararlı olduğunu tam net anlamamışlardır ..anneciğine de çok geçmiş olsun sağ girip selamet çıksın
oyyy Elifimm hoş geldin özledik yavrum ya...ben iyiyim sen nasılsın
günaydın canım..maşallahh gitsin kilolar..ben yalnızca pzt ve cuma tartılıyorum mesela aralarda hiç bakmam
bulgurdandir canim.bende de oyle oluyor cunkugünaydın kızlar moralim bozuk diyetim geberdi gibi geliyor. tartı + gösteriyor. umarım bulgurdandır ve ödemdir. ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. bugun kahvaltı ve sonrasında salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. merkeze uzak bi yerdeyiz. merkeze inersek bugün köfte alıcam. hayalim 3 kilo vermekken başıma gelen bu öğün sorunu
kaptaaannn nerdesin ya.gel de kupagimizi cek:/Günaydın Can'larım bu
evet benim de ayni dert varGünaydın kızlar. :)
Size bir soru, aranızda herhalde çatlağı olan vardır. Bu çatlağı geçirmek için bir şey yapmış olanınız var mı acaba, sonuç almış ya da almamış olsanız da...
Ben yıllar önce burada görüp kahve-limon yapmıştım birkaç ay. Hafifletmişti bana göre ama hiç fotoğraf çekmemiştim, emin olamıyorum psikolojik olarak bana mı öyle geldi diye... Şimdi 3 gündür Bio Oil sürüyorum. 3 gün kısacık bir süre, değil mi? Ama bu sabah resmen yok olmaya başlamışlar gibi geldi bana. Hem de bunlar taaa 12 yaş civarından kalma çatlaklar. Ama bu defa başlamadan önce fotoğraflarının çektim, biraz süre geçince karşılaştıracağım. :)
hadi insallah.canim ne yapiyosun kendine yapma litfen.bu menu hi olmamis cunkuKızlar dün o kadar şey yedim ki uyancından yazamadım. Utanmam geçti bugün yazayım bari
Su 3 lt
Spor yok
günaydın canım suçlu patates ile bulgurdur bugün dikkat edince toparlarsıngünaydın kızlar moralim bozuk diyetim geberdi gibi geliyor. tartı + gösteriyor. umarım bulgurdandır ve ödemdir. ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. bugun kahvaltı ve sonrasında salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. merkeze uzak bi yerdeyiz. merkeze inersek bugün köfte alıcam. hayalim 3 kilo vermekken başıma gelen bu öğün sorunu
günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın kaptancımGünaydın Can'larım bu
evet dünkü menümm biraz protein fukarasıydı bugün açığı kapatıcam inşallah ..bizim menülerin başarısı tescillidir canımm geçen hafta tüm gruplara açık ara fark yaptık...leptin şöyleki şimdi yemek yediğimizde ilk insülin salgılanır 2 saat sonrada glukagon salgılanır 2 saat kadar bunlar şeker dengesi için ve bu saatlerden sonra leptin salgılanır leptin vücutta enerji için direk yağ yakar ve bunun içindir ki öğün araları 4 saatten fazla olsun ve akşam en geç 20 den sonra hiç bir şey yenmesin denir ...ki leptin salgılansın yağ yaksın kısacası böyle canımKalorisi de, protein oranı da düşük bence bu menünün. Biraz yumurta, peynir, et lazım.
Yine 9. takım klasiği kalorisi ve proteini düşük bir menü daha. :) Sizin bu menülerle sonuç aldığınızı gördüğüm zaman herhalde çenemi kapayacağım. :)
Kalorisi düşük, karbonhidratı yüksek, proteini düşük. Kendin hazırlayıp kilitli küçük kapaklarda yanına almayı dene yemeklerini.
Gayet güzel bir menü olmuş bence. Süt için kilo almayı kolaylaştırıyor diye bir dedikodu olsa da doğruluğundan emin olamadığım için fazla gelmiş diyemeyeceğim. :)
Eti Lifalif. Her markete girdi sanırım artık. Ben memnunum. Ama yulaf ezmesinin de bir karbonhidrat olduğunu unutma. Onu yediğin zaman diğer öğünlerdeki karbonhidratı ona göre ayarlaman gerekir.
Şimdi şöyle oluyor. Spor yapmayanlarda 30 kilo başına 1 lt, yapanlarda ise 20 kilo başına 1 lt su tüketimi gerekiyor. Yani benim aslında 3 litreyi bile geçmem lazım. :) Siz de kendi hesabınızı ona göre yapıp gerekli suyu için. :)
Çevredekileri dinleyerek olmaz. Bu çevre yeri gelir anne olur, yeri gelir arkadaş, bazen sokaktaki bir yabancı bile olabilir. Kırk yılın başı canın istediğinde bir parça çikolataya laf söylediklerinde duymazdan gel. Rejimde de ne yemen ve ne yememen gerektiğini iyice öğrenip onu uyguladıktan sonra yemediğin karbonhidratlara söylenen lafları da hiç umursama yine. Toplumun sağı solu, ne zaman ne diyeceği belli değil, insanlar zaten dürüst değil. 60 a inersin, "Aman çıta gibi kaldın daha verme." derler, 55 olursun, "Aaa, bak böyle daha iyi oldun." derler. Kendi bildiğini okumak gerekiyor biraz.
Merhaba Elif, ben de Funda, hoş buldum. :) Balkon dışında net çekmiyor mu yahu? Hem niye donuyorsun, yurt dışında falan mısın?
Günaydın ve gözünaydın Ayşecim. :)
Evet suya dikkat etmeye çalışacağım daha fazla. Bu arada şu leptini biraz açar mısın, adını duydum ama ne yapar, ne işe yarar sanırım bilmiyorum. :)
Düzenli yemeye devam et de, gereksiz yere çıkan artıları illa ki aşağı inerler. Stres yapıp hedefe ve yola konsantreni bozma.
Canim zor tabi.millet bu konuda cok bilincsiz.en son artik ben gecen gun sizinlemi ugrasiyim nefsimlemi.beni hic sevmiyorsuna bagladim.kapi carptim vs.cunku gercekten cok yoruluyorum onlara laf anlatirken.sana da kolay gelsin.arada delirmek iyi geliyor
Kızlar regl yaklaşıyor hissediyorum ha geldi ha gelecek derken hala bekliyorum ve yorgunluğum had safhada. Kötü olan şey ise acikmaya aklıma ne gelirse canım çekmeye başladı inşallah en az zararla atlatirim
Günaydın kızlar. :)
Su 3 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?