Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy simit mi? Bende yiyebilir miyim bugün akşam? Cok canım istiyor bikaç gündür.

Aslında sürekli bilgi verirsen ister istemez kulağında kalır. Benim annemde obez seviyesinde maalesef.Ve en sevdiği şey abur cubur.Bazen ufak bir marketteki kadar çeşit oluyor evinde.Ve sürekli yenilenen orta sehpa servisinde. Ben de söyleye söyleye azalttırdım onları.Bu bile kar onlar için.Çünkü kardeşimin de 10 kg kadar fazlası var daha şimdiden.26 yaşında
Etrafın ısrarı hele de diyetteyim dedikten sonraki ısrarı öldürüyor beni de.Utanmasalar ağzıma zorla sokuşturacaklar o derecede hissediyorum bazen. Dost değil düşman ayol bunlar
Çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin.Ameliyat tarihin belli mi? Nerde damar tıkanıklığı?
Selam canlar nasilsiniz?
İç güveysinden hallice Sen ?

Cık cık cık. Tabiki olmamış.

Sen ne kadar gördün faydasını pek? Belirgin biçimde azalttı mı?Krem midir, nedir bu?
Ben zayıflayınca çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Çatlak bölgede esneklik kalmamıştır gibi geliyor bana.

Hoş buldum. :) Funda ben de, 2-3 gün oldu katılalı. 165 boy, 72,5 kiloyum. Hedef 55.

Haklısın canım toplum böyle. Ama baskısı da büyük oluyor tek başına zorlanıyorum . Su bilgisi için teşekkürler. O da mi karbonhidrat diye bir isyan ettim canım şöyle kısaca protein karbonhidrat bilgisi verebilir misjn? Aslında hep araştırdığımiz dinlediğimiz bildiğimiz şeyler ama uygulamada sorun var ışte. Bir de senden dinleyelim anlatımın çok güzel oluyor

Gördüm şimdi canım hoşgeldin aramıza:))

Krem canım. Cildiye uzmanı vermişti. Ben çok sık yıkanırım o ara yıkanırken kese yapıyordum çatlaklara çıkar nca da onu sürüyordum. Şöyle ki doğum yaptıktan sonra ben birdaha asla bikini giyemem diyprdum o derece kötüydü sonra kullanırken rengi tene yakın oldu ve de çatlakların eni baya daraldı hatta bu yaz giydim bikinimi:))

Yani tek tek ne yazılır ki bilemedim şimdi. İnternetten araştırsan daha kapsamlı bulursun. Yumurta, süt ürünleri, et protein ağırlıklıdır. Baklagilde de protein vardır ama baklagil karhobhidrat ağırlıklıdır mesela.

Sebze ve meyveler, şeker, tahıllar karbonhidrat ağırlıklıdır. Ama içeriği önemli. Salatalığın karbonhidrat içeriği ile bulgurun ki elbette bir değil. Bunları tek tek araştırman gerekir.

Bundan güzel sonuç çıkmazsa onu da deneyeyim bari. :) Bu aralar her tarafım gözüme batıyor.

Akşam 21de 1 küçük kutu da süt ekledim menüme.Gece aç uyanırsam ekmekarası yaparım korkusuyla
Ben de fiks oldu her sabah tartılmak.Diyetisyene gittiğim dönem o da her gün olmaz en az 3 gün arayla demişti ama ben dayanamıyorum.Herşey gözümün önünde olsun istiyorum herhalde

Bulgurdur sebep korkma.Bende bulgur yediğimde sabah + çıkıyorum hemde 800 gr falan. Yumurta+süt+yoğurt+ayran+peynir+köfte+tavuk+salata+yeşillik takıl sen.Alışverişinde bunları doldur eve. Hepsi pratik ve bulunabilen şeyler nasılsa.Hazırlaman da kolay olur.Çeşidinde bol olur.Bugün 5ten sonra yoğurt ayran takılırsan sabaha düşer bence tartı
:)
İnşallah devam olur.Bi de 75.0 olurmuşum cumartesiye kadar.Ohh o zaman değme keyfime Ay napsam ölüm orucuna mı girsem Fena gaza geldim

Günaydın Can'larım bu
Günaydın kaptancım
Su detayı güzelmiş.Buna göre ben 76 kg ile 2,5 falan içmem lazım.Zaten 3ten fazlası zorluyor beni :)
Ben de SU TERAPİSİ diye bi kitap almıştım.Dün ulaştı elime.Okudukça yazarım :)

Bi arkadaşımın inanılmaz fazla çatlağı var doğumlarından ötürü.Göğüsleri kalçaları dahil. Kendisi normalin 10 kg altında kg olarak şu an.Ve maalesef çatlakları hafiflememiş bile. Kullanmadığı krem,bitkisel vs de kalmamış. Cildiyeci bana gerdirme benzeri bi işlemle çatlakları yokedebildiklerini söylemişti. Ama detayını araştırmadım.

Herkes protein günü yapar sende karbonhidrat günü yapmışsın sanki. Tabiki söyleyeceğim içine su serpmez,aldığın kalorileri yakmaz ama bazen bende böyle ipin ucunu kaçırırım ve o hafta 700 gr vermiş olurum. Bünye şaşırıyor herhalde

Tam bilmiyorum canım ama bacakta sanırım dün bayağı karışıktı. Anneminde şeker böbrek tansiyon vs ne ararsan var kilolu da bayağı 100 üzeri. Abur cubur yiyemiyor da pek karbonhidrat var. Diyaliz düzeyinde böbrek hastası olduğu için protein yiyemiyor dolayısıyla evde bakliyat pismiyor. Çok nadir yani ama yavaş yavaş konusu cam onla da en azından yardımcı olsun biraz

Anaaam ansiklopedi yazayım ben öyle

Ev dağınık,hediyelikler yarım,pasta için süsleme malzemesi almam lazım,2 halıyı silmem lazım. Ve ben hala oturuyorum.
Noldu sizce bana?
a) Amaan olduğu kadar olsun
b) Üstüste geldi,koşturmaca arttı,hevesin kaçtı
c) Kafayı yedin,hızırın gelip eksikleri tamamlamasını bekliyorsun

Diyetisyen kararın için tebrik ederim. Faydalı tavsiyelerini buradan paylaşırsan bizde nemalanırız .

Sağ ol canım

Canım öyle demesi ayrı da aralıklı olarak ya yediğime ya yemedigime söyleniyor

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Canim zor tabi.millet bu konuda cok bilincsiz.en son artik ben gecen gun sizinlemi ugrasiyim nefsimlemi.beni hic sevmiyorsuna bagladim.kapi carptim vs.cunku gercekten cok yoruluyorum onlara laf anlatirken.sana da kolay gelsin.arada delirmek iyi geliyor
yavvriiimm elif az soguklari da bu tarafa gonder beybim.cooookkkkk sicaaakkkk
iyi olucak ins.toparlarsin
Günaydın
Tukkani ben açayım dedim bugün.
Sık tartılmak iyi değilmiş biliyorum ama 100 gr bile eksi gorsem motivem artıyor :) ve 75.9 :)))) yıllar sonraaaaa selammmmm :))))
oooh gitsin kilocuklar
canimcim ya alisverise cikmamlazim.firsatim yok su ara.evde ne varsa onun arasindan seciyoum o yuzden boyle:/
bulgurdandir canim.bende de oyle oluyor cunku
Günaydın Can'larım bu
kaptaaannn nerdesin ya.gel de kupagimizi cek:/
evet benim de ayni dert var
hadi insallah.canim ne yapiyosun kendine yapma litfen.bu menu hi olmamis cunku

günaydın canım suçlu patates ile bulgurdur bugün dikkat edince toparlarsın

Günaydın kızlar
günaydın canım

Günaydın Can'larım bu
günaydın kaptancım

evet dünkü menümm biraz protein fukarasıydı bugün açığı kapatıcam inşallah ..bizim menülerin başarısı tescillidir canımm geçen hafta tüm gruplara açık ara fark yaptık...leptin şöyleki şimdi yemek yediğimizde ilk insülin salgılanır 2 saat sonrada glukagon salgılanır 2 saat kadar bunlar şeker dengesi için ve bu saatlerden sonra leptin salgılanır leptin vücutta enerji için direk yağ yakar ve bunun içindir ki öğün araları 4 saatten fazla olsun ve akşam en geç 20 den sonra hiç bir şey yenmesin denir ...ki leptin salgılansın yağ yaksın kısacası böyle canım

güzel yapmışsın canım gerçekten de nefsimizle mi kiloların zararlariyla mi yoksa çevrenin dönek baskılarıyla mi ugrasalim zor işimiz

Kızlar regl yaklaşıyor hissediyorum ha geldi ha gelecek derken hala bekliyorum ve yorgunluğum had safhada. Kötü olan şey ise acikmaya aklıma ne gelirse canım çekmeye başladı inşallah en az zararla atlatirim

Kızlar regl yaklaşıyor hissediyorum ha geldi ha gelecek derken hala bekliyorum ve yorgunluğum had safhada. Kötü olan şey ise acikmaya aklıma ne gelirse canım çekmeye başladı inşallah en az zararla atlatirim

canım canın çok tatlı isterse bi tane hurma ye
sakın saldırma kalorili şeylere bol su iç

canım bendede var biraz ama ben düzenli kullanamadığım için geçmemişti

bu ne kız tamam izindesin falan da bu neeeeeee?????
git hemen spor yap diyetisyene de git ama canım önce bi kendine gel böyle olmaz güzelim bütün verdiklerini almak istemiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…