- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.701
Sağ ol fikir için canım dışarı çıktığım da alacağımcanım canın çok tatlı isterse bi tane hurma ye
sakın saldırma kalorili şeylere bol su iç
Ya Kızlar pcden giremiyorum siteyebaşka bi sayfaya yönlendiriyor .. başka olan var mı
Ev dağınık,hediyelikler yarım,pasta için süsleme malzemesi almam lazım,2 halıyı silmem lazım. Ve ben hala oturuyorum.
Noldu sizce bana?
a) Amaan olduğu kadar olsun
b) Üstüste geldi,koşturmaca arttı,hevesin kaçtı
c) Kafayı yedin,hızırın gelip eksikleri tamamlamasını bekliyorsun
evet dünkü menümm biraz protein fukarasıydı bugün açığı kapatıcam inşallah ..bizim menülerin başarısı tescillidir canımm geçen hafta tüm gruplara açık ara fark yaptık...leptin şöyleki şimdi yemek yediğimizde ilk insülin salgılanır 2 saat sonrada glukagon salgılanır 2 saat kadar bunlar şeker dengesi için ve bu saatlerden sonra leptin salgılanır leptin vücutta enerji için direk yağ yakar ve bunun içindir ki öğün araları 4 saatten fazla olsun ve akşam en geç 20 den sonra hiç bir şey yenmesin denir ...ki leptin salgılansın yağ yaksın kısacası böyle canım
Ya Kızlar pcden giremiyorum siteyebaşka bi sayfaya yönlendiriyor .. başka olan var mı
o zamaaaaan dünkü menüm gelsin ama az dövün lütfen
gece yediğim için sabah bişey yemedim
öğlen
5 6 kaşık tavuklu kabak yemeği
3 kaşık ev yoğurdu
akşam
bir filtre kahve sütsüz
bir dilim kek
1 bardak süt
su 3 lt
spor yok
a ve c birlikte diyorum. :)
Teşekkürler. :)
Ben bilgisayardan sorunsuz giriyorum.
Mezunların menüsüne nasıl yorum yapılır ki yahu? :) Niye dövelim, aç kalmışsın diye mi? :)
Yasak diye biliyorum canimKızlar ben bir site buldum ama burdan link verme durumu yasak mı ki? bir gıda araştırma vakfının sitesiymiş
Merhaba hanimlar nasilsiniz bakalim gecmisi okudum tek tek cevaplayamiyorum telden alinti yapmak zor oluyor
@erdemhilal canim nereye tasiniyosun
Bayankokosh kiz o menu ne oyle olmams tabiki hadi toparlan artik
Yazagelen 9.takim klasigi dedigin seyle 9kilo verdim tatlim demekki oluyomus zaten bilsek burda isimiz ne dimi
@seydan94 sende artık ornek menu versende bize kaptancigim bizde faydalansak ee nede olsa mezun olmus birisin sende topla canim kendini
buseb +ciktin diye bu kadar harap etme kendini busecim evdede degilsn ya duzenin bozuldu olur ole seler devam et sen diyetine
B burnfat55 kiz senin mesajlari okurken bigun kor olacamharfleri dogru yazmiyon akilli klavyenmi aciktir nedir..birde salata super tercih canim afiyet olsun
E elaalemi videoyu sen paylasmistin dimi sagol bilgilendirme icin canim
Kalorisi de, protein oranı da düşük bence bu menünün. Biraz yumurta, peynir, et lazım.
Yine 9. takım klasiği kalorisi ve proteini düşük bir menü daha. :) Sizin bu menülerle sonuç aldığınızı gördüğüm zaman herhalde çenemi kapayacağım. :)
Kalorisi düşük, karbonhidratı yüksek, proteini düşük. Kendin hazırlayıp kilitli küçük kapaklarda yanına almayı dene yemeklerini.
Gayet güzel bir menü olmuş bence. Süt için kilo almayı kolaylaştırıyor diye bir dedikodu olsa da doğruluğundan emin olamadığım için fazla gelmiş diyemeyeceğim. :)
Eti Lifalif. Her markete girdi sanırım artık. Ben memnunum. Ama yulaf ezmesinin de bir karbonhidrat olduğunu unutma. Onu yediğin zaman diğer öğünlerdeki karbonhidratı ona göre ayarlaman gerekir.
Şimdi şöyle oluyor. Spor yapmayanlarda 30 kilo başına 1 lt, yapanlarda ise 20 kilo başına 1 lt su tüketimi gerekiyor. Yani benim aslında 3 litreyi bile geçmem lazım. :) Siz de kendi hesabınızı ona göre yapıp gerekli suyu için. :)
Çevredekileri dinleyerek olmaz. Bu çevre yeri gelir anne olur, yeri gelir arkadaş, bazen sokaktaki bir yabancı bile olabilir. Kırk yılın başı canın istediğinde bir parça çikolataya laf söylediklerinde duymazdan gel. Rejimde de ne yemen ve ne yememen gerektiğini iyice öğrenip onu uyguladıktan sonra yemediğin karbonhidratlara söylenen lafları da hiç umursama yine. Toplumun sağı solu, ne zaman ne diyeceği belli değil, insanlar zaten dürüst değil. 60 a inersin, "Aman çıta gibi kaldın daha verme." derler, 55 olursun, "Aaa, bak böyle daha iyi oldun." derler. Kendi bildiğini okumak gerekiyor biraz.
Merhaba Elif, ben de Funda, hoş buldum. :) Balkon dışında net çekmiyor mu yahu? Hem niye donuyorsun, yurt dışında falan mısın?
Günaydın ve gözünaydın Ayşecim. :)
Evet suya dikkat etmeye çalışacağım daha fazla. Bu arada şu leptini biraz açar mısın, adını duydum ama ne yapar, ne işe yarar sanırım bilmiyorum. :)
Düzenli yemeye devam et de, gereksiz yere çıkan artıları illa ki aşağı inerler. Stres yapıp hedefe ve yola konsantreni bozma.
Yeterli paylasim yapmayam arkadslar var kaptanim uyaralm onlari @seydan94 ve takim kurallarini gozden gecirelm mi
Senin paylasimin iyi gibi yalniz paylasimdan kastim menulere yorum ve yapilan yorumlara cevap istiyoruz canim yoksa mesaj sayim dolsun diye yazmak icin yaz demiyoruz okeybenim paylaşım durumum nasıl görünüyor peki
Anladım tabi ki canım ben sürekli burada olduğum için mesaj sayımı aklıma bile gelmiyor zaten. Menü yorumlaşması konusunda haklısın :) da bazen insan kendide dikkat edemeyince başkasına söylerken bir kaç kez düşünüyor.Senin paylasimin iyi gibi yalniz paylasimdan kastim menulere yorum ve yapilan yorumlara cevap istiyoruz canim yoksa mesaj sayim dolsun diye yazmak icin yaz demiyoruz okey
canım 9. takım klasiği dediğin o şeyle burda insanlar kaç kilo verdi haberin var mı senin acaba ? örnek ben bu takımın kaptanıyım 49 kilo verdim bu takımda lütfen laflarının sertliğine biraz dikkat et kimse burda diyetisyen değil 9. takımın tek klasiği vardır o da sürekli derece de olmamızdır
Düşüncelerini solerken cekinme sakin birbirmiz yanlislarini gordumuzde uyarmaliyiz tabiki bunu sert bi tavirda degil amaAnladım tabi ki canım ben sürekli burada olduğum için mesaj sayımı aklıma bile gelmiyor zaten. Menü yorumlaşması konusunda haklısın :) da bazen insan kendide dikkat edemeyince başkasına söylerken bir kaç kez düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?