Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o zamaaaaan dünkü menüm gelsin ama az dövün lütfen
gece yediğim için sabah bişey yemedim
öğlen
5 6 kaşık tavuklu kabak yemeği
3 kaşık ev yoğurdu
akşam
bir filtre kahve sütsüz
bir dilim kek
1 bardak süt
su 3 lt
spor yok

a ve c birlikte diyorum. :)

Teşekkürler. :)

Ya Kızlar pcden giremiyorum siteye başka bi sayfaya yönlendiriyor .. başka olan var mı

Ben bilgisayardan sorunsuz giriyorum.

Mezunların menüsüne nasıl yorum yapılır ki yahu? :) Niye dövelim, aç kalmışsın diye mi? :)

Kizlarrr sonunda yuksek bitti.bugun cikisi aldim.kutlama yapiyorum.ozledigim burwr king tavuklu salata peynirsizinden.yogurtlu sosu ve buyuk boy ayran aldim.onlari yerken yaziyorum.bi kac isim daha var.bu h.sonuna kadar bitirip artik ugrasmamak istiyorum.bu arada benim sevkimi ailem kiramiyor.size mi para veriyolar kirin diye:):):)bu menuler ne yahu.beyaz un seker tuz yag yuklemeleri.yazik bize kizlar.toplayin kendinizi.bak ben salinca toplayamiyprum inanin.haydin bakalim totolar kalksin.yiyen cezasini yapsin
luttffeeennn.haydeeee citir olcaz yaaaa

Merhaba hanimlar nasilsiniz bakalim gecmisi okudum tek tek cevaplayamiyorum telden alinti yapmak zor oluyor
@erdemhilal canim nereye tasiniyosun
Bayankokosh kiz o menu ne oyle olmams tabiki hadi toparlan artik
Yazagelen 9.takim klasigi dedigin seyle 9kilo verdim tatlim demekki oluyomus zaten bilsek burda isimiz ne dimi
@seydan94 sende artık ornek menu versende bize kaptancigim bizde faydalansak ee nede olsa mezun olmus birisin sende topla canim kendini
buseb +ciktin diye bu kadar harap etme kendini busecim evdede degilsn ya duzenin bozuldu olur ole seler devam et sen diyetine
B burnfat55 kiz senin mesajlari okurken bigun kor olacam harfleri dogru yazmiyon akilli klavyenmi aciktir nedir..birde salata super tercih canim afiyet olsun
E elaalemi videoyu sen paylasmistin dimi sagol bilgilendirme icin canim

toplamaya çalışıyorum canım ama korumayı böyle yaptığım için aylardır şimdi verme pskilolojisine geçişim zor oluyo biraz

canım 9. takım klasiği dediğin o şeyle burda insanlar kaç kilo verdi haberin var mı senin acaba ? örnek ben bu takımın kaptanıyım 49 kilo verdim bu takımda lütfen laflarının sertliğine biraz dikkat et kimse burda diyetisyen değil 9. takımın tek klasiği vardır o da sürekli derece de olmamızdır

Senin paylasimin iyi gibi yalniz paylasimdan kastim menulere yorum ve yapilan yorumlara cevap istiyoruz canim yoksa mesaj sayim dolsun diye yazmak icin yaz demiyoruz okey
Anladım tabi ki canım ben sürekli burada olduğum için mesaj sayımı aklıma bile gelmiyor zaten. Menü yorumlaşması konusunda haklısın :) da bazen insan kendide dikkat edemeyince başkasına söylerken bir kaç kez düşünüyor.

Sert olduğunu hiç sanmıyordum o sözümün. Kimseye sert bir laf da söylemedim. Ben herşeyi biliyorum da asla demedim. Bence sert olan senin sözlerin. Ama gerilim yaratmayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.

Düşüncelerini solerken cekinme sakin birbirmiz yanlislarini gordumuzde uyarmaliyiz tabiki bunu sert bi tavirda degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…