Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sert olduğunu hiç sanmıyordum o sözümün. Kimseye sert bir laf da söylemedim. Ben herşeyi biliyorum da asla demedim. Bence sert olan senin sözlerin. Ama gerilim yaratmayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.

ben biraz konuşmanı öyle buldum yanlış anlama ama bu takımda birbirimizi eleştirirken daha iyi eleştiri olsun isterim.
9. takım klasiği derken bu şekilde söylemen hoş değil

bebeğim takım kuralı var zaten haftalık 35 mesaj yazma zorunluluğumuz var ve menü bildirme zorunluluğumuz da 2 gün üst üste menü bildirmeyen üye sarı kart alır
Tamam ben menuleri kontrol edicem o zaman birde yarismaya katilmak isteynler topigine yazilsin birden ordan cagiralm bence cunku cok kalabalk oluyoruz gelen 1yaziyo 1yazmiyo E elaalemi katilimni az buluyorum biraz daha katilim saglamalisin canim

güzelim ben bayağadır her gün gelmediğim için bilmiyorum ama gelen arkadaşa bu şekilde uyarı verebiliriz oraya yazması konusunda sorun olmaz
o zaman şöyle yapalım yapabilirim dersen herkeste kabul ederse
sen bir liste yapsan ve herkesin menü yazıp yazmadığını kontrol edebilirmisin bu listeyi de bana cuma günleri özelden atsan olabilir mi acaba

Ben ettim sen etme kiz hemde aksam yiycem diyosun

Yapabilirm hergun burdaym zaten menu yazdi diye tik aticam herkeze

güzel yapmışsın canım gerçekten de nefsimizle mi kiloların zararlariyla mi yoksa çevrenin dönek baskılarıyla mi ugrasalim zor işimiz
Aynen.tam bir komedi.hem her daim kilolara dem vurulur.hemde yemeyince afra tafra.bu nedir arkadas
ayyy sorma canim.bit kadar bi telden giriyorum kofte parmaklar klavyeye sigmiyiii idare et kusum ya.valla ilk maasla guzel tugla buyuklugunde bi tel nasip etsin bana Rabbim:):)
Senin paylasimin iyi gibi yalniz paylasimdan kastim menulere yorum ve yapilan yorumlara cevap istiyoruz canim yoksa mesaj sayim dolsun diye yazmak icin yaz demiyoruz okey
Cancagizim avikcasi son 3 gundur yorum yapmiyorum cok.cunku 1-2 kisi haric herkeste ciddi cislar var.bir soyluyorum bi dahakine aynis eyi gprunce cok icimdwn gelmiyor.tabi ki sebze meyvede zamanla ogrwniriz.ama balli yaglilarinzararli oldugunu aaglikli sye dahi olsa fazla porsiyonun zararli oldugunu.beyaz un seker tarzi seylerin islenmis gidalarin zrarli oldugunu burda hepimiz biliyoruz.o yuzden yorum yapmiyorum ayni kiside arka arkaya gunlerdw ayni cislarla dolu menuyu goruncw:/:/belki kotu yapiyorum bu da benim pis huyum malesef:/

Yorumunu yap sen canim niye yapmiyasinki hem artik gozum ustunuzde 2gun menu vermeyem sari kart alir 3 sari kart alan diskalifiye edilir bu arada sende artik listeye girsen diyorum baktimda 2ayda 3kilo vermissin bu cok az geldi bana listeye dahil olki daha cok asil canim

Ya Kızlar pcden giremiyorum siteye başka bi sayfaya yönlendiriyor .. başka olan var mı
Aynı saatlerde bende de oldu sorun.3-4 kez denedim giremedim.Demekki bi sıkıntı olmuş sitede.

Gözünaydın :) Tebrikler :) Allahım helalinden bol kazanç nasip etsin :)
Ceza konusunu kendi içimizde halledelim bencede.Misal ben az önce cıs yedim 50 kere zıplıcam şimdi.

Yeterli paylasim yapmayam arkadslar var kaptanim uyaralm onlari @seydan94 ve takim kurallarini gozden gecirelm mi
Ayyy ben ne durumdayım ki? Tek tek mi sayıyoruz bu haftakileri.Resmimizin altında toplam msj sayısı yazıyor çünkü.
Annem akşama pilav ve kızartma yapacaktı durdurdum çok şükür.
Sen de cam kırıkları üstünde yürür gibisin öğün konusunda.Tırsıyorum patlatacaksın bi gün diye :) Salatası,garnitürü bişeyi vardır illaki yanında.Olmadı sen de ayran yap :)
Ben ettim sen etme kiz hemde aksam yiycem diyosun
Etmeyim dimi.Etmeyim etmeyim.Zaten ayak falan kalmadı gidip alacak.Utanmasam servisciye kızımı yukarı kadar çıkarıver dicem.O derece yani :/ Yemek de yok ne yapsamki?Sahte pizza yapıyım.(hazır pide üstü malzeme) Ben 1 tane yiyim.Üstüne de leslie yapıyım olmazmı ?
semplice_signora aysecim senin katilim tarihin neydi
Ben nickimi aldığım gün buraya slm dedim :) Şimdi bakar yazarım net olarak.27 yada 28 temmuzdu diye hatırlıyorum.
Tuğla büyüklüğünde aqua al :))))) Su her daim dökülebiliyor,düşebiliyor suya vs vs :)
Kız bende mi aynı cısları yiyip duruyorum.Ne güzel gözlemlemişsin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…