- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.721
Sert olduğunu hiç sanmıyordum o sözümün. Kimseye sert bir laf da söylemedim. Ben herşeyi biliyorum da asla demedim. Bence sert olan senin sözlerin. Ama gerilim yaratmayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.
Bana iyi gelen menüleri ne yapacağızDüşüncelerini solerken cekinme sakin birbirmiz yanlislarini gordumuzde uyarmaliyiz tabiki bunu sert bi tavirda degil ama
Yeterli paylasim yapmayam arkadslar var kaptanim uyaralm onlari @seydan94 ve takim kurallarini gozden gecirelm mi
Tamam ben menuleri kontrol edicem o zaman birde yarismaya katilmak isteynler topigine yazilsin birden ordan cagiralm bence cunku cok kalabalk oluyoruz gelen 1yaziyo 1yazmiyo E elaalemi katilimni az buluyorum biraz daha katilim saglamalisin canimbebeğim takım kuralı var zaten haftalık 35 mesaj yazma zorunluluğumuz var ve menü bildirme zorunluluğumuz da 2 gün üst üste menü bildirmeyen üye sarı kart alır
Senin paylasimin iyi gibi yalniz paylasimdan kastim menulere yorum ve yapilan yorumlara cevap istiyoruz canim yoksa mesaj sayim dolsun diye yazmak icin yaz demiyoruz okey
Annen yapsin sen yeme kadini niye durduyon kizAnnem akşama pilav ve kızartma yapacaktıdurdurdum çok şükür.
Ben ettim sen etme kiz hemde aksam yiycem diyosunAyyy simit mi? Bende yiyebilir miyim bugün akşam? Cok canım istiyor bikaç gündür.
Aslında sürekli bilgi verirsen ister istemez kulağında kalır. Benim annemde obez seviyesinde maalesef.Ve en sevdiği şey abur cubur.Bazen ufak bir marketteki kadar çeşit oluyor evinde.Ve sürekli yenilenen orta sehpa servisinde. Ben de söyleye söyleye azalttırdım onları.Bu bile kar onlar için.Çünkü kardeşimin de 10 kg kadar fazlası var daha şimdiden.26 yaşında
Etrafın ısrarı hele de diyetteyim dedikten sonraki ısrarı öldürüyor beni de.Utanmasalar ağzıma zorla sokuşturacaklar o derecede hissediyorum bazen.Dost değil düşman ayol bunlar
Çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin.Ameliyat tarihin belli mi? Nerde damar tıkanıklığı?
İç güveysinden halliceSen ?
Yapabilirm hergun burdaym zaten menu yazdi diye tik aticam herkezegüzelim ben bayağadır her gün gelmediğim için bilmiyorum ama gelen arkadaşa bu şekilde uyarı verebiliriz oraya yazması konusunda sorun olmaz
o zaman şöyle yapalım yapabilirim dersen herkeste kabul ederse
sen bir liste yapsan ve herkesin menü yazıp yazmadığını kontrol edebilirmisin bu listeyi de bana cuma günleri özelden atsan olabilir mi acaba
Yapabilirm hergun burdaym zaten menu yazdi diye tik aticam herkeze
Bir yemek yapıldı mi başka şeye izin yok canım bizde kalmasın etmesin diye annem dikkatli davranırAnnen yapsin sen yeme kadini niye durduyon kiz
Canım istediğin zaman benden de yardım isteyebilirsin :)Yapabilirm hergun burdaym zaten menu yazdi diye tik aticam herkeze
Aynen.tam bir komedi.hem her daim kilolara dem vurulur.hemde yemeyince afra tafra.bu nedir arkadasgüzel yapmışsın canım gerçekten de nefsimizle mi kiloların zararlariyla mi yoksa çevrenin dönek baskılarıyla mi ugrasalim zor işimiz
ayyy sorma canim.bit kadar bi telden giriyorum kofte parmaklar klavyeye sigmiyiii idare et kusum ya.valla ilk maasla guzel tugla buyuklugunde bi tel nasip etsin bana Rabbim:):)Merhaba hanimlar nasilsiniz bakalim gecmisi okudum tek tek cevaplayamiyorum telden alinti yapmak zor oluyor
@erdemhilal canim nereye tasiniyosun
Bayankokosh kiz o menu ne oyle olmams tabiki hadi toparlan artik
@Yazagelen 9.takim klasigi dedigin seyle 9kilo verdim tatlim demekki oluyomus zaten bilsek burda isimiz ne dimi
@seydan94 sende artık ornek menu versende bize kaptancigim bizde faydalansak ee nede olsa mezun olmus birisin sende topla canim kendini
@buseb +ciktin diye bu kadar harap etme kendini busecim evdede degilsn ya duzenin bozuldu olur ole seler devam et sen diyetine
B burnfat55 kiz senin mesajlari okurken bigun kor olacamharfleri dogru yazmiyon akilli klavyenmi aciktir nedir..birde salata super tercih canim afiyet olsun
E elaalemi videoyu sen paylasmistin dimi sagol bilgilendirme icin canim
Cancagizim avikcasi son 3 gundur yorum yapmiyorum cok.cunku 1-2 kisi haric herkeste ciddi cislar var.bir soyluyorum bi dahakine aynis eyi gprunce cok icimdwn gelmiyor.tabi ki sebze meyvede zamanla ogrwniriz.ama balli yaglilarinzararli oldugunu aaglikli sye dahi olsa fazla porsiyonun zararli oldugunu.beyaz un seker tarzi seylerin islenmis gidalarin zrarli oldugunu burda hepimiz biliyoruz.o yuzden yorum yapmiyorum ayni kiside arka arkaya gunlerdw ayni cislarla dolu menuyu goruncw:/:/belki kotu yapiyorum bu da benim pis huyum malesef:/Senin paylasimin iyi gibi yalniz paylasimdan kastim menulere yorum ve yapilan yorumlara cevap istiyoruz canim yoksa mesaj sayim dolsun diye yazmak icin yaz demiyoruz okey
Sagol canimBir yemek yapıldı mi başka şeye izin yok canım bizde kalmasın etmesin diye annem dikkatli davranır
Canım istediğin zaman benden de yardım isteyebilirsin :)
Yorumunu yap sen canim niye yapmiyasinki hem artik gozum ustunuzde 2gun menu vermeyem sari kart alir 3 sari kart alan diskalifiye edilirAynen.tam bir komedi.hem her daim kilolara dem vurulur.hemde yemeyince afra tafra.bu nedir arkadas
ayyy sorma canim.bit kadar bi telden giriyorum kofte parmaklar klavyeye sigmiyiii idare et kusum ya.valla ilk maasla guzel tugla buyuklugunde bi tel nasip etsin bana Rabbim:):)
Cancagizim avikcasi son 3 gundur yorum yapmiyorum cok.cunku 1-2 kisi haric herkeste ciddi cislar var.bir soyluyorum bi dahakine aynis eyi gprunce cok icimdwn gelmiyor.tabi ki sebze meyvede zamanla ogrwniriz.ama balli yaglilarinzararli oldugunu aaglikli sye dahi olsa fazla porsiyonun zararli oldugunu.beyaz un seker tarzi seylerin islenmis gidalarin zrarli oldugunu burda hepimiz biliyoruz.o yuzden yorum yapmiyorum ayni kiside arka arkaya gunlerdw ayni cislarla dolu menuyu goruncw:/:/belki kotu yapiyorum bu da benim pis huyum
Utanıyorum daha çok utanıyorumbu ne kız tamam izindesin falan da bu neeeeeee?????
git hemen spor yap diyetisyene de git ama canım önce bi kendine gel böyle olmaz güzelim bütün verdiklerini almak istemiyorsan
Aynı saatlerde bende de oldu sorun.3-4 kez denedim giremedim.Demekki bi sıkıntı olmuş sitede.Ya Kızlar pcden giremiyorum siteyebaşka bi sayfaya yönlendiriyor .. başka olan var mı
Gözünaydın :) Tebrikler :) Allahım helalinden bol kazanç nasip etsin :)Kizlarrr sonunda yuksek bitti.bugun cikisi aldim.kutlama yapiyorum.ozledigim burwr king tavuklu salata peynirsizinden.yogurtlu sosu ve buyuk boy ayran aldim.onlari yerken yaziyorum.bi kac isim daha var.bu h.sonuna kadar bitirip artik ugrasmamak istiyorum.bu arada benim sevkimi ailem kiramiyor.size mi para veriyolar kirin diye:):):)bu menuler ne yahu.beyaz un seker tuz yag yuklemeleri.yazik bize kizlar.toplayin kendinizi.bak ben salinca toplayamiyprum inanin.haydin bakalim totolar kalksin.yiyen cezasini yapsin
luttffeeennn.haydeeee citir olcaz yaaaa
Ayyy ben ne durumdayım ki? Tek tek mi sayıyoruz bu haftakileri.Resmimizin altında toplam msj sayısı yazıyor çünkü.Yeterli paylasim yapmayam arkadslar var kaptanim uyaralm onlari @seydan94 ve takim kurallarini gozden gecirelm mi
Sen de cam kırıkları üstünde yürür gibisin öğün konusunda.Tırsıyorum patlatacaksın bi gün diye :) Salatası,garnitürü bişeyi vardır illaki yanında.Olmadı sen de ayran yap :)Annem akşama pilav ve kızartma yapacaktıdurdurdum çok şükür.
Etmeyim dimi.Etmeyim etmeyim.Zaten ayak falan kalmadı gidip alacak.Utanmasam servisciye kızımı yukarı kadar çıkarıver dicem.O derece yani :/ Yemek de yok ne yapsamki?Sahte pizza yapıyım.(hazır pide üstü malzeme) Ben 1 tane yiyim.Üstüne de leslie yapıyım olmazmı ?Ben ettim sen etme kiz hemde aksam yiycem diyosun
Ben nickimi aldığım gün buraya slm dedim :) Şimdi bakar yazarım net olarak.27 yada 28 temmuzdu diye hatırlıyorum.semplice_signora aysecim senin katilim tarihin neydi
Tuğla büyüklüğünde aqua al :))))) Su her daim dökülebiliyor,düşebiliyor suya vs vs :)Aynen.tam bir komedi.hem her daim kilolara dem vurulur.hemde yemeyince afra tafra.bu nedir arkadas
ayyy sorma canim.bit kadar bi telden giriyorum kofte parmaklar klavyeye sigmiyiii idare et kusum ya.valla ilk maasla guzel tugla buyuklugunde bi tel nasip etsin bana Rabbim:):)
Cancagizim avikcasi son 3 gundur yorum yapmiyorum cok.cunku 1-2 kisi haric herkeste ciddi cislar var.bir soyluyorum bi dahakine aynis eyi gprunce cok icimdwn gelmiyor.tabi ki sebze meyvede zamanla ogrwniriz.ama balli yaglilarinzararli oldugunu aaglikli sye dahi olsa fazla porsiyonun zararli oldugunu.beyaz un seker tarzi seylerin islenmis gidalarin zrarli oldugunu burda hepimiz biliyoruz.o yuzden yorum yapmiyorum ayni kiside arka arkaya gunlerdw ayni cislarla dolu menuyu goruncw:/:/belki kotu yapiyorum bu da benim pis huyum malesef:/
Hergun tartilma canim cuma ve pazartesi tartil surpriz olsunKizlaaar tartı aldım sonunda :)) tartildim 77 çıktım ama 2 litre su içtim bugün bir de malum gün ortası yarın sabah bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?