- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.741
Senin katilimin iyi canim 28 temmuzdu sanrm az once baktim pizzami yicen simitten vazgecip cocuklara yap kendin yeme ben az once yogurdun icine yulaf ezmesi atip yedim bendede yemek yoktu canim birde bak liste paylasicam neyi ne kadar yemeliyiz bi onada bak isine yararAynı saatlerde bende de oldu sorun.3-4 kez denedim giremedim.Demekki bi sıkıntı olmuş sitede.
Gözünaydın :) Tebrikler :) Allahım helalinden bol kazanç nasip etsin :)
Ceza konusunu kendi içimizde halledelim bencede.Misal ben az önce cıs yedim 50 kere zıplıcam şimdi.
Ayyy ben ne durumdayım ki? Tek tek mi sayıyoruz bu haftakileri.Resmimizin altında toplam msj sayısı yazıyor çünkü.
Sen de cam kırıkları üstünde yürür gibisin öğün konusunda.Tırsıyorum patlatacaksın bi gün diye :) Salatası,garnitürü bişeyi vardır illaki yanında.Olmadı sen de ayran yap :)
Etmeyim dimi.Etmeyim etmeyim.Zaten ayak falan kalmadı gidip alacak.Utanmasam servisciye kızımı yukarı kadar çıkarıver dicem.O derece yani :/ Yemek de yok ne yapsamki?Sahte pizza yapıyım.(hazır pide üstü malzeme) Ben 1 tane yiyim.Üstüne de leslie yapıyım olmazmı ?
Ben nickimi aldığım gün buraya slm dedim :) Şimdi bakar yazarım net olarak.27 yada 28 temmuzdu diye hatırlıyorum.
Tuğla büyüklüğünde aqua al :))))) Su her daim dökülebiliyor,düşebiliyor suya vs vs :)
Kız bende mi aynı cısları yiyip duruyorum.Ne güzel gözlemlemişsin :/
Beni korkuttun mervişim korkudan eridiğimi hissediyorum kilo vermiş olabilirimYorumunu yap sen canim niye yapmiyasinki hem artik gozum ustunuzde 2gun menu vermeyem sari kart alir 3 sari kart alan diskalifiye edilirbu arada sende artik listeye girsen diyorum baktimda 2ayda 3kilo vermissin bu cok az geldi bana listeye dahil olki daha cok asil canim
Hepiniz eriyeceksinizzzBeni korkuttun mervişim korkudan eridiğimi hissediyorum kilo vermiş olabilirim
Bak tabloda pizza bile yok ama 1 ince dilim yaninada ayran ic sonrada onu eritmek icin spor yap bak haftaya listedesin ona goreAkşama bi akıl verin kızlar.Yemek yok halim yok.Küçücük kuzum var,eşim var salatayla olmaz.
Çakma pizza yapıyım söz verdim kızıma.1 tane yesem.Yani pidenin 1/4ünün bir tarafı.Ay nasıl tarif edeceğim onu.enlemesine de kessem yani.2 dilim sucuklu,lor peynirli,kaşarsız,biberli falan. Olur mu?
Cnm tüm gün yoğun şekilde çalışıyorum, akşam da 10 a kadar kursa gidiyorum. Eve gidince yazmaya çalışıyorum. Günde 3-4 mesaja bir gün hariç dikkat ettim.ama yeterli değilse gruptan ayrılabilirim.
Kusum okeydir.yorumdayim o zaman:)ya bi cikis yapcam insanlarin sevki kirilcak diye korkuyorum.kilo meselesinde de aslinda ilk baslangic kilom 92 idi.ama odemli ve kiyafetlli halimle.2 ayda 3.5 kilo benim icin iyi canim.dietisyene gittigim zaman duzenli sporla ayda max 2.5 kilo veriyordum ama buyuk stresle.meto yu cok yordum cunku sok diyetlerle.benim hedefim ayda 2 kiloyu tutturmak.araya da malum 10 gun bayram tatili vardi.artisiz olmakdi hedef.bi de diger turlu stres yapip aliyordum cogu zaman verdim mi veremedim mi diyerek.o yuzden bu sefer bi yere yetisme bi sorumluluk vs olmadan vermeye karar verdim.yavas olmasindan cok stressiz olmasi benim hedefim.su an benim icin problem yok.sizin icinde yoksa boyle devam edeyim.ama baktim ki bikiyorum yiliyorum o zaman listeye girip zorunluluk yaparim olma mi yavrimuYorumunu yap sen canim niye yapmiyasinki hem artik gozum ustunuzde 2gun menu vermeyem sari kart alir 3 sari kart alan diskalifiye edilirbu arada sende artik listeye girsen diyorum baktimda 2ayda 3kilo vermissin bu cok az geldi bana listeye dahil olki daha cok asil canim
amin canim.hepimize insallah.mervenin fikri guzel.yogurt yulaf meselesi.icine kuru kayisi ve 1 ceviz bol tarcin da serpip bu aksam yemegi yapiyim bende madem.cunku bende de yemek yokAynı saatlerde bende de oldu sorun.3-4 kez denedim giremedim.Demekki bi sıkıntı olmuş sitede.
Gözünaydın :) Tebrikler :) Allahım helalinden bol kazanç nasip etsin :)
Ceza konusunu kendi içimizde halledelim bencede.Misal ben az önce cıs yedim 50 kere zıplıcam şimdi.
Ayyy ben ne durumdayım ki? Tek tek mi sayıyoruz bu haftakileri.Resmimizin altında toplam msj sayısı yazıyor çünkü.
Sen de cam kırıkları üstünde yürür gibisin öğün konusunda.Tırsıyorum patlatacaksın bi gün diye :) Salatası,garnitürü bişeyi vardır illaki yanında.Olmadı sen de ayran yap :)
Etmeyim dimi.Etmeyim etmeyim.Zaten ayak falan kalmadı gidip alacak.Utanmasam servisciye kızımı yukarı kadar çıkarıver dicem.O derece yani :/ Yemek de yok ne yapsamki?Sahte pizza yapıyım.(hazır pide üstü malzeme) Ben 1 tane yiyim.Üstüne de leslie yapıyım olmazmı ?
Ben nickimi aldığım gün buraya slm dedim :) Şimdi bakar yazarım net olarak.27 yada 28 temmuzdu diye hatırlıyorum.
Tuğla büyüklüğünde aqua al :))))) Su her daim dökülebiliyor,düşebiliyor suya vs vs :)
Kız bende mi aynı cısları yiyip duruyorum.Ne güzel gözlemlemişsin :/
Olmazzzzzz hele bu saatte hic olmaz canim.yogurtlu biseyler yapAkşama bi akıl verin kızlar.Yemek yok halim yok.Küçücük kuzum var,eşim var salatayla olmaz.
Çakma pizza yapıyım söz verdim kızıma.1 tane yesem.Yani pidenin 1/4ünün bir tarafı.Ay nasıl tarif edeceğim onu.enlemesine de kessem yani.2 dilim sucuklu,lor peynirli,kaşarsız,biberli falan. Olur mu?
Eki Görüntüle 1868777 Eki Görüntüle 1868778 Eki Görüntüle 1868779
Neyi ne kadar yemeliyiz burda yaziyor kizlar 1dilim ekmege esdeger seyler var diyetisyenler genelde bu listeyi verir meyvelerde var onuda ekliyim
offf bu paylasim cok iyi oldu ya.degistokus listesi candir.ellerin dert gormesinHepiniz eriyeceksinizzzhepinizi citir yapip mezun etmezsem adimda Merve degil bakalim kimler dayanabilcek
Kız balık krakeri 32 adet yiyebiliyor muyuz ooooo yeeeee demek istiyorımEki Görüntüle 1868777 Eki Görüntüle 1868778 Eki Görüntüle 1868779
Neyi ne kadar yemeliyiz burda yaziyor kizlar 1dilim ekmege esdeger seyler var diyetisyenler genelde bu listeyi verir meyvelerde var onuda ekliyim
Herhalde öyle oldu canım. Yoktu salata falan ama menü farklı zaten canım :)Aynı saatlerde bende de oldu sorun.3-4 kez denedim giremedim.Demekki bi sıkıntı olmuş sitede
Canım ben epeydir tartilmiyordum buraya başlamadan tartildim bir de pazartesi bildirimi için merak ediyorum şimdi yarın sabah tartilayim hem öbür güne regl olursam fark varmı görmüş olurum sonra dediğin gibi düzenli tartilacagim zaten :)Hergun tartilma canim cuma ve pazartesi tartil surpriz olsun
Seni böyle görünce benimde cosasim geldiKumraL_KrakeR 27 temmuz muş katılım tarihim.Ayyy bu hafta verirsem listedeyim dimi? Heyecanlandım şimdi Bugün sabah 75,9u gördüm ama yinede emin olamıyorum cuma sonucuna.Ay inşallah 75,9 dan çok çıkmam :) 1 kg vermişim 5 günde Tabi bunu koruyabilirsem cumaya kadar.Sıksam 900 daha verirmiyimki? 74 rüya gibi. Ay coştum biri beni durdursun
Aslında gözüme güzel göründü canım ama az gelmedi mi akşam ara eklersin belki .. ve lütfen spor için bir şeyler yap bu akşam bir başlangıç olsun haydi çıtırım benimBugun menuyu erken kapadim hemen yazayim
Sabah10
1haslnms yumurta
Kk peynir
5 zeytin
2catal sucuk
Domates
Yarim dilim tb ekmk cay
Ogle 14
1kase tarhana
1biber
1 salatalk
Aksam 17:30
1kase yogurt
1kasik yulaf ezmesi
Su 2.5 litre
Spor yok neden yok vaktim olmadi ama vakit ayirmaliyim artik yeter
Menun cok guzel olmusMenum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Yeterli paylasim yapilmazsa zaten kaptan disklaifiye eder canim paylasim yapmazsan katilim olmazsa cokta guzel kilo veremzsin zaten..senin iyiligin icin bu burda herkez yogun olabiliyor ama menulere olabildfnce yorum yapiyoruz takim demek sorumluluk demekCnm tüm gün yoğun şekilde çalışıyorum, akşam da 10 a kadar kursa gidiyorum. Eve gidince yazmaya çalışıyorum. Günde 3-4 mesaja bir gün hariç dikkat ettim.ama yeterli değilse gruptan ayrılabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?