Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

KumraL_KrakeR 27 temmuz muş katılım tarihim.Ayyy bu hafta verirsem listedeyim dimi? Heyecanlandım şimdi Bugün sabah 75,9u gördüm ama yinede emin olamıyorum cuma sonucuna.Ay inşallah 75,9 dan çok çıkmam :) 1 kg vermişim 5 gündeTabi bunu koruyabilirsem cumaya kadar.Sıksam 900 daha verirmiyimki? 74 rüya gibi. Ay coştum biri beni durdursun

Akşama bi akıl verin kızlar.Yemek yok halim yok.Küçücük kuzum var,eşim var salatayla olmaz.
Çakma pizza yapıyım söz verdim kızıma.1 tane yesem.Yani pidenin 1/4ünün bir tarafı.Ay nasıl tarif edeceğim onu.enlemesine de kessem yani.2 dilim sucuklu,lor peynirli,kaşarsız,biberli falan. Olur mu?

Senin katilimin iyi canim 28 temmuzdu sanrm az once baktim pizzami yicen simitten vazgecip cocuklara yap kendin yeme ben az once yogurdun icine yulaf ezmesi atip yedim bendede yemek yoktu canim birde bak liste paylasicam neyi ne kadar yemeliyiz bi onada bak isine yarar

Beni korkuttun mervişim korkudan eridiğimi hissediyorum kilo vermiş olabilirim

Bak tabloda pizza bile yok ama 1 ince dilim yaninada ayran ic sonrada onu eritmek icin spor yap bak haftaya listedesin ona gore

Bugun menuyu erken kapadim hemen yazayim
Sabah10
1haslnms yumurta
Kk peynir
5 zeytin
2catal sucuk
Domates
Yarim dilim tb ekmk cay

Ogle 14
1kase tarhana
1biber
1 salatalk

Aksam 17:30
1kase yogurt
1kasik yulaf ezmesi

Su 2.5 litre
Spor yok neden yok vaktim olmadi ama vakit ayirmaliyim artik yeter

Cnm tüm gün yoğun şekilde çalışıyorum, akşam da 10 a kadar kursa gidiyorum. Eve gidince yazmaya çalışıyorum. Günde 3-4 mesaja bir gün hariç dikkat ettim.ama yeterli değilse gruptan ayrılabilirim.

Kusum okeydir.yorumdayim o zaman:)ya bi cikis yapcam insanlarin sevki kirilcak diye korkuyorum.kilo meselesinde de aslinda ilk baslangic kilom 92 idi.ama odemli ve kiyafetlli halimle.2 ayda 3.5 kilo benim icin iyi canim.dietisyene gittigim zaman duzenli sporla ayda max 2.5 kilo veriyordum ama buyuk stresle.meto yu cok yordum cunku sok diyetlerle.benim hedefim ayda 2 kiloyu tutturmak.araya da malum 10 gun bayram tatili vardi.artisiz olmakdi hedef.bi de diger turlu stres yapip aliyordum cogu zaman verdim mi veremedim mi diyerek.o yuzden bu sefer bi yere yetisme bi sorumluluk vs olmadan vermeye karar verdim.yavas olmasindan cok stressiz olmasi benim hedefim.su an benim icin problem yok.sizin icinde yoksa boyle devam edeyim.ama baktim ki bikiyorum yiliyorum o zaman listeye girip zorunluluk yaparim olma mi yavrimu
amin canim.hepimize insallah.mervenin fikri guzel.yogurt yulaf meselesi.icine kuru kayisi ve 1 ceviz bol tarcin da serpip bu aksam yemegi yapiyim bende madem.cunku bende de yemek yok
Olmazzzzzz hele bu saatte hic olmaz canim.yogurtlu biseyler yap
Eki Görüntüle 1868777 Eki Görüntüle 1868778 Eki Görüntüle 1868779

Neyi ne kadar yemeliyiz burda yaziyor kizlar 1dilim ekmege esdeger seyler var diyetisyenler genelde bu listeyi verir meyvelerde var onuda ekliyim

Hepiniz eriyeceksinizzz hepinizi citir yapip mezun etmezsem adimda Merve degil bakalim kimler dayanabilcek
offf bu paylasim cok iyi oldu ya.degistokus listesi candir.ellerin dert gormesin

Herhalde öyle oldu canım. Yoktu salata falan ama menü farklı zaten canım :)
Hergun tartilma canim cuma ve pazartesi tartil surpriz olsun
Canım ben epeydir tartilmiyordum buraya başlamadan tartildim bir de pazartesi bildirimi için merak ediyorum şimdi yarın sabah tartilayim hem öbür güne regl olursam fark varmı görmüş olurum sonra dediğin gibi düzenli tartilacagim zaten :)
Seni böyle görünce benimde cosasim geldi
Aslında gözüme güzel göründü canım ama az gelmedi mi akşam ara eklersin belki .. ve lütfen spor için bir şeyler yap bu akşam bir başlangıç olsun haydi çıtırım benim

10.10.2016 çarşamba
Ara bir kayısılı activia 2 tatlı kaşığı musli
11.15 ben diyim kahvaltı siz diyin öğle 2 kaşık yumurta salatası, 1 kk peynir, 1 küçük domates, 1 küçük salatalık, 1 ince dilim hindi salam, 1 dl etimek 3 yeşil zeytin
16.00 ara 1 yk yoğurt 3 kırmızı erik
18.00 1 tabak sulu köfte yağsız ve tuzsuz. Yarım dilim etimek
3 litre su (su an 2.5dayim )
55 kol çevirme egzersizi, 30 squat, 10 dk oryantal, 50 mekik

Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Menun cok guzel olmus
Listeye girme konusunda tamam bakalm sen nasıl istiyosan oyle olsun canim

Cnm tüm gün yoğun şekilde çalışıyorum, akşam da 10 a kadar kursa gidiyorum. Eve gidince yazmaya çalışıyorum. Günde 3-4 mesaja bir gün hariç dikkat ettim.ama yeterli değilse gruptan ayrılabilirim.
Yeterli paylasim yapilmazsa zaten kaptan disklaifiye eder canim paylasim yapmazsan katilim olmazsa cokta guzel kilo veremzsin zaten..senin iyiligin icin bu burda herkez yogun olabiliyor ama menulere olabildfnce yorum yapiyoruz takim demek sorumluluk demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…