- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.761
Kahvalti olmus o canim hindi salam olmasada olurmus suyu cogaltmissin guzel afiyet olsun10.10.2016 çarşamba
Ara bir kayısılı activia 2 tatlı kaşığı musli
11.15 ben diyim kahvaltı siz diyin öğle 2 kaşık yumurta salatası, 1 kk peynir, 1 küçük domates, 1 küçük salatalık, 1 ince dilim hindi salam, 1 dl etimek 3 yeşil zeytin
16.00 ara 1 yk yoğurt 3 kırmızı erik
18.00 1 tabak sulu köfte yağsız ve tuzsuz. Yarım dilim etimek
3 litre su (su an 2.5dayim )
55 kol çevirme egzersizi, 30 squat, 10 dk oryantal, 50 mekik
canım doydun mu sen yaMenum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Yiyomusuz valla zaten dengeledikten sonra herseyi yiyebilirsn miktari zamanida onemli aslaaa yemek yasak diye bi kuram yok canimKız balık krakeri 32 adet yiyebiliyor muyuz ooooo yeeeee demek istiyorım
evet canım haklısın olmasa daha iyi olurdu ama hazır sabahken yiyim dedim bir tane. Böyle böyle yememeye alışacağım :) teşekkürler yorum içinKahvalti olmus o canim hindi salam olmasada olurmus suyu cogaltmissin guzel afiyet olsun
Canım paylaşım için teşekkürler aldım resimlerin hepsini
güzel oluur :) gerçi ben daha listede değilim amaKizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?
Olsun canim listede olmasanda rakip bul bi tane kendine ben baktimda sana en uygun ayse sanirsamgüzel oluur :) gerçi ben daha listede değilim ama
Benim için hiic farketmezOlsun canim listede olmasanda rakip bul bi tane kendine ben baktimda sana en uygun ayse sanirsamsemplice_signora kilolarinizda ayni ne dersinz
Eki Görüntüle 1868777 Eki Görüntüle 1868778 Eki Görüntüle 1868779
Neyi ne kadar yemeliyiz burda yaziyor kizlar 1dilim ekmege esdeger seyler var diyetisyenler genelde bu listeyi verir meyvelerde var onuda ekliyim
Harikasın ya. Tam bana göre bi liste. Kaç gr kaç kaşık ediyor tahminim zayıf benim. Çok sağol sekerimmmm mucks.
Amanin. Sopayı görünce tirstim valla. :/Hepiniz eriyeceksinizzzhepinizi citir yapip mezun etmezsem adimda Merve degil bakalim kimler dayanabilcek
Aklımdan geçeni okumussun. :) yarın burodan alicam inşallah.Listelerin ekran resmini alin galerinizde dursun bayanlarrr
Çakma pizzadan pide olarak 2/8ini yani ceyregini yedim.Bak tabloda pizza bile yok ama 1 ince dilim yaninada ayran ic sonrada onu eritmek icin spor yap bak haftaya listedesin ona gore
Aksam harika olmuş. Yoğurdu çok yiyince tiksiniyorum sanırım yavaş yavaş. Ben cacık yapıyım yarın aksama en iyisi.yada kur.tarcinli vs liBugun menuyu erken kapadim hemen yazayim
Sabah10
1haslnms yumurta
Kk peynir
5 zeytin
2catal sucuk
Domates
Yarim dilim tb ekmk cay
Ogle 14
1kase tarhana
1biber
1 salatalk
Aksam 17:30
1kase yogurt
1kasik yulaf ezmesi
Su 2.5 litre
Spor yok neden yok vaktim olmadi ama vakit ayirmaliyim artik yeter
:))))) listeyi inceleyemedim cepten. Bakalım benim favorim ne olacak :)Kız balık krakeri 32 adet yiyebiliyor muyuz ooooo yeeeee demek istiyorım
Sabah sabah nasıl içtin Türk kahvesinikız. Sporun tam benlik. Keşke bende yuruyebilseydim bugün.Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Cosalim gitsin kilolar :)Herhalde öyle oldu canım. Yoktu salata falan ama menü farklı zaten canım :)
Canım ben epeydir tartilmiyordum buraya başlamadan tartildim bir de pazartesi bildirimi için merak ediyorum şimdi yarın sabah tartilayim hem öbür güne regl olursam fark varmı görmüş olurum sonra dediğin gibi düzenli tartilacagim zaten :)
Seni böyle görünce benimde cosasim geldi
Aslında gözüme güzel göründü canım ama az gelmedi mi akşam ara eklersin belki .. ve lütfen spor için bir şeyler yap bu akşam bir başlangıç olsun haydi çıtırım benim
Ben 15ten sonra ekmek tuketmiyorum. En sagliklisi diyorlar. Sporuna bayıldım. Takdire saayan :)10.10.2016 çarşamba
Ara bir kayısılı activia 2 tatlı kaşığı musli
11.15 ben diyim kahvaltı siz diyin öğle 2 kaşık yumurta salatası, 1 kk peynir, 1 küçük domates, 1 küçük salatalık, 1 ince dilim hindi salam, 1 dl etimek 3 yeşil zeytin
16.00 ara 1 yk yoğurt 3 kırmızı erik
18.00 1 tabak sulu köfte yağsız ve tuzsuz. Yarım dilim etimek
3 litre su (su an 2.5dayim )
55 kol çevirme egzersizi, 30 squat, 10 dk oryantal, 50 mekik
Bana uyar yazacaktım eşim hazirmis bileKizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?
Olsun canim listede olmasanda rakip bul bi tane kendine ben baktimda sana en uygun ayse sanirsamsemplice_signora kilolarinizda ayni ne dersinz
Olur orti :)))) haftaya sımsıkı başlayıp diğerlerini geçelim.ortalamayi patlatalim ne dersin
Iyi bakalim supersiniz kizlar size guveniyorum yikin ortaligiHarikasın ya. Tam bana göre bi liste. Kaç gr kaç kaşık ediyor tahminim zayıf benim. Çok sağol sekerimmmm mucks.
Amanin. Sopayı görünce tirstim valla. :/
Aklımdan geçeni okumussun. :) yarın burodan alicam inşallah.
Çakma pizzadan pide olarak 2/8ini yani ceyregini yedim.ayaklarimin ağrısı geçsin ip atlicam 100 tane söz.bu akşam.
Aksam harika olmuş. Yoğurdu çok yiyince tiksiniyorum sanırım yavaş yavaş. Ben cacık yapıyım yarın aksama en iyisi.yada kur.tarcinli vs li
:))))) listeyi inceleyemedim cepten. Bakalım benim favorim ne olacak :)
Sabah sabah nasıl içtin Türk kahvesinikız. Sporun tam benlik. Keşke bende yuruyebilseydim bugün.
Cosalim gitsin kilolar :)
Ben 15ten sonra ekmek tuketmiyorum. En sagliklisi diyorlar. Sporuna bayıldım. Takdire saayan :)
Bana uyar yazacaktım eşim hazirmis bile
Olur orti :)))) haftaya sımsıkı başlayıp diğerlerini geçelim.ortalamayi patlatalim ne dersin
Sabah 1dilim ekmek yetmiyor mu canim ben 1 taneyi bile zor yiyorumBugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay
11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi
13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)
16 ara
1 çay
17 ara
1 Nescafe süt döktüm az
18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay
Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.
Canım yavaş yavaş oturacak pat diye ugrasinca dengem gidiyorBen 15ten sonra ekmek tuketmiyorum. En sagliklisi diyorlar. Sporuna bayıldım. Takdire saayan :)
Haftaya buralar yokIyi bakalim supersiniz kizlar size guveniyorum yikin ortaligi
Kız sabah sabah 3 çay nasıl içtim okuyunca ateş bastı vallaBugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay
11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi
13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)
16 ara
1 çay
17 ara
1 Nescafe süt döktüm az
18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay
Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?