Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvalti olmus o canim hindi salam olmasada olurmus suyu cogaltmissin guzel afiyet olsun

Kızlar bu akşam erken yatmayı düşünüyorum bolca dinleneyim yarın sabah erken kalkayım istiyorum :) Malum regl yorgunluğum var. yarında erkenden kalkıp
Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
canım doydun mu sen ya ara öğün yok ve öğün araları uzun.

Eki Görüntüle 1868777 Eki Görüntüle 1868778 Eki Görüntüle 1868779

Neyi ne kadar yemeliyiz burda yaziyor kizlar 1dilim ekmege esdeger seyler var diyetisyenler genelde bu listeyi verir meyvelerde var onuda ekliyim

Harikasın ya. Tam bana göre bi liste. Kaç gr kaç kaşık ediyor tahminim zayıf benim. Çok sağol sekerimmmm mucks.
Hepiniz eriyeceksinizzz hepinizi citir yapip mezun etmezsem adimda Merve degil bakalim kimler dayanabilcek
Amanin. Sopayı görünce tirstim valla. :/
Listelerin ekran resmini alin galerinizde dursun bayanlarrr
Aklımdan geçeni okumussun. :) yarın burodan alicam inşallah.
Bak tabloda pizza bile yok ama 1 ince dilim yaninada ayran ic sonrada onu eritmek icin spor yap bak haftaya listedesin ona gore
Çakma pizzadan pide olarak 2/8ini yani ceyregini yedim. ayaklarimin ağrısı geçsin ip atlicam 100 tane söz.bu akşam.
Aksam harika olmuş. Yoğurdu çok yiyince tiksiniyorum sanırım yavaş yavaş. Ben cacık yapıyım yarın aksama en iyisi.yada kur.tarcinli vs li
Kız balık krakeri 32 adet yiyebiliyor muyuz ooooo yeeeee demek istiyorım
:))))) listeyi inceleyemedim cepten. Bakalım benim favorim ne olacak :)
Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Sabah sabah nasıl içtin Türk kahvesinikız. Sporun tam benlik. Keşke bende yuruyebilseydim bugün.
Cosalim gitsin kilolar :)

Ben 15ten sonra ekmek tuketmiyorum. En sagliklisi diyorlar. Sporuna bayıldım. Takdire saayan :)
Kizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?
Bana uyar yazacaktım eşim hazirmis bile
Olsun canim listede olmasanda rakip bul bi tane kendine ben baktimda sana en uygun ayse sanirsam semplice_signora kilolarinizda ayni ne dersinz

Benim için hiic farketmez semplice_signora İçinde uygunsa oluuur
Olur orti :)))) haftaya sımsıkı başlayıp diğerlerini geçelim.ortalamayi patlatalim ne dersin

Iyi bakalim supersiniz kizlar size guveniyorum yikin ortaligi

Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay

11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi

13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)

16 ara
1 çay

17 ara
1 Nescafe süt döktüm az

18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay

Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.

Sabah 1dilim ekmek yetmiyor mu canim ben 1 taneyi bile zor yiyorum
Aksam ayran icseydin en azindan yaninda neyse bugun yemek yoktu ama bidaha olmasin ozellikle yarin cok dikkat et unutma tarti gunune az kaldi kuşum

Ben 15ten sonra ekmek tuketmiyorum. En sagliklisi diyorlar. Sporuna bayıldım. Takdire saayan :)

Olur orti :)))) haftaya sımsıkı başlayıp diğerlerini geçelim.ortalamayi patlatalim ne dersin
Canım yavaş yavaş oturacak pat diye ugrasinca dengem gidiyor bi ağlamak bir endişe falan..
Muhteşeeeeem derim anlaştık

Iyi bakalim supersiniz kizlar size guveniyorum yikin ortaligi
Haftaya buralar yok
Kız sabah sabah 3 çay nasıl içtim okuyunca ateş bastı valla menü iyi görünüyor afiyet olsun orticim

Sporla alakali olunca bişey anlatmak istiyorum size. Doğumlardan kalan ayak ağrılarım var benim.3 senedir ayaklarım agrimiyor diyeceğim tek bi dk olmadı yemin ederim.bugün özel bi ayak bakim merkezine gittim.muayene oldum çekimler vs yapıldı. Taban duzlesmesi,dışa basarak yürüme, ayakta dengesiz basma gibi.bi sürü sorun çıktı. Bi de krecleme var tabanlarda.onu da ortopedide soylemislerdi hamileyken. Özel bi tabanlık yaptiriyorum. 1 ayda anca gelecekmis. Kullanmazsam gün gelecek yuruyemeyecek hale gelecekmisim yapı bozuklugundan. Nasıl yürüyorsun sen bu halde diyince Dr şok oldum. Evet senelerdir ağrıyla yaşıyorum. Bitmiş durumdayım.bazı aksamlar hatta gün içinde oturup agladigimi bilirim ağrıdan. Yine de Bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum halimin.spor falan zorlama sakin dedi.hatta mumkunse tabanlık gelinceye kadar çok ayakta kalma dedi. Tabi 2.si mümkün değil. Sporsuz devam edeceğim mecburen. ((( başka bi fikri olan var mı? Yeniden ortopediye gitmelimiyim sizce? En son 2 sene önce gitmiştim. Hamile olduğumdan ilaç veremem demişti. Özel bi kuruma güvenmeli miyim?250 tl vericem 1 çift tabanlıga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…