Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi bakalim supersiniz kizlar size guveniyorum yikin ortaligi
Yikilmaz 9.takım. anca sallariz hafiften :))) diğer takımlardan tirsmis gördüm kendimi.haftada 1.4 kg nedir ya.azcık az verin arkadaşlar :))))
Sabah 1dilim ekmek yetmiyor mu canim ben 1 taneyi bile zor yiyorum
Aksam ayran icseydin en azindan yaninda neyse bugun yemek yoktu ama bidaha olmasin ozellikle yarin cok dikkat et unutma tarti gunune az kaldi kuşum
Valla yoğurt ve turevlerinden sıkıldım sanki.bi de ben soda ayran yapıyorum ya ondan sanırım tiksinme.hergün 6 yk yoğurt ayran olarak giriyor zaten mideye.
Canım yavaş yavaş oturacak pat diye ugrasinca dengem gidiyor bi ağlamak bir endişe falan..
Muhteşeeeeem derim anlaştık
:) ok o zaman orti.dengesizlesmeyelim
Haftaya buralar yok

Kız sabah sabah 3 çay nasıl içtim okuyunca ateş bastı valla menü iyi görünüyor afiyet olsun orticim
:))) çay candir kandir baldır yahu.içilir icirtilir.kupam 3 çay bardağı alıyor 3 diye yazdım bende :) minnaklardan keyif kalsa 1 daha içerim o kupayla :)
Haftaya daha iyi olacak orti. Derin incelemeye girip özet cikarticam ikimize gizli planlarim var :)))

Sabah 1dilim ekmek yetmiyor mu canim ben 1 taneyi bile zor yiyorum
Aksam ayran icseydin en azindan yaninda neyse bugun yemek yoktu ama bidaha olmasin ozellikle yarin cok dikkat et unutma tarti gunune az kaldi kuşum
Yetiyor aslında. Bugün bende 2.de zorlandım. Kızımın ve oğlumun artıkları 1 dilim daha etti sanki ondan 2 yazdım. Bölük porcuk atamadim nimeti. Yarına çok sevdiğim yogurda geri doncem

Cok gecmis olsun canim ya tabiki sağlığın daha önemli o zaman spor yapma sen
Ozel bi kuruma guvenme konusunda tedrginlik yasiyorsan devletede gorun istersen ayni seyimi soyliycek bakalim

Geçmiş olsun canım tek doktorla kalma derim durumunda musaitse hemde böyle söylediğine göre içinde bir şeyler kalmış görün en azidan bir yere daha ve sor bakalım farkı egzersizler için ne düşünüyor lar başka yolu yokmuymus falan onu kullanmaya başladıktan sonra az da olsa yapabilir miymissin
Bekliyorum ortim fısıltılarını

Cok gecmis olsun canim ya tabiki sağlığın daha önemli o zaman spor yapma sen
Ozel bi kuruma guvenme konusunda tedrginlik yasiyorsan devletede gorun istersen ayni seyimi soyliycek bakalim

Sağolun kızlar. Aslında muayene hoşuma gitti.hiçbir ortopedi uzmaninda görmediğim aletlerdi.çıplak ayakla 2 dk yuruttuler özel bi bantta.ayak basincini dagilimini olctu.tabanimin alttan goruntusunu aldı lazer gibi.bişeyle. tabanlık kişiye özel olunca o kadar pahalı. Mantıklı geldi.ilaç tedavisi de varmidirki diye takıldı o yüzden ortopediye de gitsem mi dedim kendimce.eşimle de tartıştık az önce anlatamadım fikrini alamadım

Kahvaltı için 5 zeytin fazla geldi bana ben diyet dışında 5 ancak yiyordum. Yulaf ezmesini akşamdansa günün güneşli vakitlerinde tüketmeyi tercih ederdim ben. Akşam protein ve sebze tüketiyorum yine tercihen. Bir de spor yok ki bu konuda sen de kendini uyarmışsın...

Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Ara öğün hiç yok, ben metobolizmanın etkin çalışması için eklerdim.

Kahvaltıyı erken saatte yapmakta fayda var diyor doktorlar onların yalancısıyım. Ama dengeli bir dağılım olmuş gibi.
Bonibon tanesi hemi de 5-6 tane üstüne ceviz ara değil ana öğün olmuş sanki. Akşamları karbonhidrat tüketmeyi özellikle ana yemek olarak ben tercih etmiyorum.

Menüm
Kahvaltı 07:00 1 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı lor peyniri, nane, domates, salatalık, çay
Ara 10:00 güllü yeşil çay
Öğlen 12:30 5 köfte, kıvırcık havuç salatası
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:30 güllü yeşil çay
Akşam 17:15 (erken yemek için evden işe yemek götürüp mikrodalgada ısıtıyorum) 1 tabak Etli minnak bamya
Gece 21:00 2 activia çilekli
3 lt su
45 dakika yürüyüş, 100 duvarla voleybol, 75 ip atlama, 4 kat merdiven çıkma, 15 mekik
Birde yatmadan uyku çayı içicem kalorisi var mı bilmiyorum, aktardan aldım. İçinde anasondan, kantorona çeşit çeşit bitki var.

Iyiyim tatlim sen nasilsin nasil gidiyor anlat bakim
iyi işte Tem8zlik ten başka haraket yok yemek saatleri uygunsuz oluyor düzenim bi tuhaf ama dikkat ediyorum. Sende ne var ne yok.

Bende sizi özledim ya bosluktayim resmen nereye taşınıyorsun hayırdır dava açmıştır sen. Aman dikkat et emeklerine yazık canım ya.

Bende özledim ya evime gitmek istiyorum. Aman iyi olun canım ya. Bende iyiyim istediğim gibi yiyip içiyorum kv de ne istersen al yap diyor

merhaba Funda. Tatlım ben eşimin memleketindeyim şuan Gumushane nin bir köyü tatil için geldik. Buralar serin oluyor. Dağlarla çevrili dört bir yanımız üst katın balkonundan biraz çekiyor net ordan yazıyorum hava soğuk olduğu içinde Üşüyorum can can.

iyiyim şükür uğraşıyoruz iste is guc. burda herkes 65 yas üstü geçinip gidiyoruz :)))))

Kız valla suan 12 derece gonderebilsem keşke :))))

Sorumluluk alabildiğimce alıyorum, yeterli değilse zamanı gelince İadios amigas! derim o vakit :)) şimdilik İ hola! :)

Canım eğer doktorun iyi bir doktorsa tavsiyelere uy derim yok başka bir doktor daha iyiyse ona da görün öyle tesavi sürecine başla. Geçmiş olsun canım

Nescafe bonibon pizza çakma benim şimdiki homini gırtlaklığıma göre normal geliyor ama zayıf halim noo diyor çok olmuş diyor :)

Kahvaltıyı erken saatte yapmakta fayda var diyor doktorlar onların yalancısıyım. Ama dengeli bir dağılım olmuş gibi..
Canım ben biyolojik saatimi de göz önüne alıyorum uyandigima uyuduguma göre
Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Canım ne kadar ekmek içi ne kadar yazmamissin ve az geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…