- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.781
Yikilmaz 9.takım. anca sallariz hafiften :))) diğer takımlardan tirsmis gördüm kendimi.haftada 1.4 kg nedir ya.azcık az verin arkadaşlar :))))Iyi bakalim supersiniz kizlar size guveniyorum yikin ortaligi
Valla yoğurt ve turevlerinden sıkıldım sanki.bi de ben soda ayran yapıyorum ya ondan sanırım tiksinme.hergün 6 yk yoğurt ayran olarak giriyor zaten mideye.Sabah 1dilim ekmek yetmiyor mu canim ben 1 taneyi bile zor yiyorum
Aksam ayran icseydin en azindan yaninda neyse bugun yemek yoktu ama bidaha olmasin ozellikle yarin cok dikkat et unutma tarti gunune az kaldi kuşum
:) ok o zaman orti.dengesizlesmeyelimCanım yavaş yavaş oturacak pat diye ugrasinca dengem gidiyorbi ağlamak bir endişe falan..
Muhteşeeeeem derim anlaştık
:))) çay candir kandir baldır yahu.içilir icirtilir.kupam 3 çay bardağı alıyor 3 diye yazdım bende :) minnaklardan keyif kalsa 1 daha içerim o kupayla :)Haftaya buralar yok
Kız sabah sabah 3 çay nasıl içtim okuyunca ateş bastı vallamenü iyi görünüyor afiyet olsun orticim
Yetiyor aslında. Bugün bende 2.de zorlandım. Kızımın ve oğlumun artıkları 1 dilim daha etti sanki ondan 2 yazdım. Bölük porcuk atamadim nimeti. Yarına çok sevdiğim yogurda geri doncemSabah 1dilim ekmek yetmiyor mu canim ben 1 taneyi bile zor yiyorum
Aksam ayran icseydin en azindan yaninda neyse bugun yemek yoktu ama bidaha olmasin ozellikle yarin cok dikkat et unutma tarti gunune az kaldi kuşum
Cok gecmis olsun canim ya tabiki sağlığın daha önemli o zaman spor yapma senSporla alakali olunca bişey anlatmak istiyorum size. Doğumlardan kalan ayak ağrılarım var benim.3 senedir ayaklarım agrimiyor diyeceğim tek bi dk olmadı yemin ederim.bugün özel bi ayak bakim merkezine gittim.muayene oldum çekimler vs yapıldı. Taban duzlesmesi,dışa basarak yürüme, ayakta dengesiz basma gibi.bi sürü sorun çıktı. Bi de krecleme var tabanlarda.onu da ortopedide soylemislerdi hamileyken. Özel bi tabanlık yaptiriyorum. 1 ayda anca gelecekmis. Kullanmazsam gün gelecek yuruyemeyecek hale gelecekmisim yapı bozuklugundan. Nasıl yürüyorsun sen bu halde diyince Dr şok oldum. Evet senelerdir ağrıyla yaşıyorum. Bitmiş durumdayım.bazı aksamlar hatta gün içinde oturup agladigimi bilirim ağrıdan. Yine de Bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum halimin.spor falan zorlama sakin dedi.hatta mumkunse tabanlık gelinceye kadar çok ayakta kalma dedi. Tabi 2.si mümkün değil. Sporsuz devam edeceğim mecburen.((( başka bi fikri olan var mı? Yeniden ortopediye gitmelimiyim sizce? En son 2 sene önce gitmiştim. Hamile olduğumdan ilaç veremem demişti. Özel bi kuruma güvenmeli miyim?250 tl vericem 1 çift tabanlıga.
Geçmiş olsun canım tek doktorla kalma derim durumunda musaitse hemde böyle söylediğine göre içinde bir şeyler kalmış görün en azidan bir yere daha ve sor bakalım farkı egzersizler için ne düşünüyor lar başka yolu yokmuymus falan onu kullanmaya başladıktan sonra az da olsa yapabilir miymissinSporla alakali olunca bişey anlatmak istiyorum size. Doğumlardan kalan ayak ağrılarım var benim.3 senedir ayaklarım agrimiyor diyeceğim tek bi dk olmadı yemin ederim.bugün özel bi ayak bakim merkezine gittim.muayene oldum çekimler vs yapıldı. Taban duzlesmesi,dışa basarak yürüme, ayakta dengesiz basma gibi.bi sürü sorun çıktı. Bi de krecleme var tabanlarda.onu da ortopedide soylemislerdi hamileyken. Özel bi tabanlık yaptiriyorum. 1 ayda anca gelecekmis. Kullanmazsam gün gelecek yuruyemeyecek hale gelecekmisim yapı bozuklugundan. Nasıl yürüyorsun sen bu halde diyince Dr şok oldum. Evet senelerdir ağrıyla yaşıyorum. Bitmiş durumdayım.bazı aksamlar hatta gün içinde oturup agladigimi bilirim ağrıdan. Yine de Bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum halimin.spor falan zorlama sakin dedi.hatta mumkunse tabanlık gelinceye kadar çok ayakta kalma dedi. Tabi 2.si mümkün değil. Sporsuz devam edeceğim mecburen.((( başka bi fikri olan var mı? Yeniden ortopediye gitmelimiyim sizce? En son 2 sene önce gitmiştim. Hamile olduğumdan ilaç veremem demişti. Özel bi kuruma güvenmeli miyim?250 tl vericem 1 çift tabanlıga.
Bekliyorum ortim fısıltılarını:) ok o zaman orti.dengesizlesmeyelim
:))) çay candir kandir baldır yahu.içilir icirtilir.kupam 3 çay bardağı alıyor 3 diye yazdım bende :) minnaklardan keyif kalsa 1 daha içerim o kupayla :)
Haftaya daha iyi olacak orti. Derin incelemeye girip özet cikarticam ikimizegizli planlarim var :)))
Cok gecmis olsun canim ya tabiki sağlığın daha önemli o zaman spor yapma sen
Ozel bi kuruma guvenme konusunda tedrginlik yasiyorsan devletede gorun istersen ayni seyimi soyliycek bakalim
Sağolun kızlar. Aslında muayene hoşuma gitti.hiçbir ortopedi uzmaninda görmediğim aletlerdi.çıplak ayakla 2 dk yuruttuler özel bi bantta.ayak basincini dagilimini olctu.tabanimin alttan goruntusunu aldı lazer gibi.bişeyle. tabanlık kişiye özel olunca o kadar pahalı. Mantıklı geldi.ilaç tedavisi de varmidirki diye takıldı o yüzden ortopediye de gitsem mi dedim kendimce.eşimle de tartıştık az önce anlatamadım fikrini alamadımGeçmiş olsun canım tek doktorla kalma derim durumunda musaitse hemde böyle söylediğine göre içinde bir şeyler kalmış görün en azidan bir yere daha ve sor bakalım farkı egzersizler için ne düşünüyor lar başka yolu yokmuymus falan onu kullanmaya başladıktan sonra az da olsa yapabilir miymissin
Bekliyorum ortim fısıltılarını
Bugun menuyu erken kapadim hemen yazayim
Sabah10
1haslnms yumurta
Kk peynir
5 zeytin
2catal sucuk
Domates
Yarim dilim tb ekmk cay
Ogle 14
1kase tarhana
1biber
1 salatalk
Aksam 17:30
1kase yogurt
1kasik yulaf ezmesi
Su 2.5 litre
Spor yok neden yok vaktim olmadi ama vakit ayirmaliyim artik yeter
Ara öğün hiç yok, ben metobolizmanın etkin çalışması için eklerdim.Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
Kahvaltıyı erken saatte yapmakta fayda var diyor doktorlar onların yalancısıyım. Ama dengeli bir dağılım olmuş gibi.10.10.2016 çarşamba
Ara bir kayısılı activia 2 tatlı kaşığı musli
11.15 ben diyim kahvaltı siz diyin öğle 2 kaşık yumurta salatası, 1 kk peynir, 1 küçük domates, 1 küçük salatalık, 1 ince dilim hindi salam, 1 dl etimek 3 yeşil zeytin
16.00 ara 1 yk yoğurt 3 kırmızı erik
18.00 1 tabak sulu köfte yağsız ve tuzsuz. Yarım dilim etimek
3 litre su (su an 2.5dayim )
55 kol çevirme egzersizi, 30 squat, 10 dk oryantal, 50 mekik
Bonibon tanesi hemi de 5-6 tane üstüne ceviz ara değil ana öğün olmuş sanki. Akşamları karbonhidrat tüketmeyi özellikle ana yemek olarak ben tercih etmiyorum.Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay
11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi
13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)
16 ara
1 çay
17 ara
1 Nescafe süt döktüm az
18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay
Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.
iyi işte Tem8zlik ten başka haraket yok yemek saatleri uygunsuz oluyor düzenim bi tuhaf ama dikkat ediyorum. Sende ne var ne yok.Iyiyim tatlim sen nasilsin nasil gidiyor anlat bakim
Bende sizi özledim ya bosluktayim resmenhoşgeldin elifcim iyi sayılır sen nasılsın ozlettin kendini yaa
Anlıyorum seni canım. Ama fazla stres yapmamaya çalış.
Var gibi canım bu hafta iş başı yaptı yeni isyerine. Ay sonu da tasinicaz ins. Bende biraz daha iyiyim ama bu hafta artı çıkıyorum ona canım sıkıldı biraz
Iyi geceler mervem
Bende özledim ya evime gitmek istiyorum. Aman iyi olun canım ya. Bende iyiyim istediğim gibi yiyip içiyorum kv de ne istersen al yap diyorestağfurullah canım takıldım ben sana..krep yememekle de iyi yapmışsın
akşam az olmakla birlikte güzel olmuş menün..ah bu yaramazların kaprisleri Allah yardımcın olsun insanı çok zorluyorlar bazen
kuzummm neden hiç yemek yok menünde Fatma olmaz böyle kabız olursun tatlım dikkat et
afiyet olsun menün güzel sporlar dahada güzel ama buseye katılıyorum su içimin az hem bu kadar spor ve protein alımına hemde bu sıcaklarda
sağol tatlım
afiyet olsun canım arkadaşlar söylemiş bir daha demiyeyim ben
afiyetler olsun canımm
sağol canım
merve gayet iyiymiş menün ama akşam saati olmamış simit..yürüyüşe şapka çıkarttım ama
sağol canım
afiyet olsun canım meyvenin ismini ve miktarını da yaz olur mu
menün genel anlamda güzel ancak araların çok sık leptin hormonu salgılanmaz bu kadar sık arayla canım su miktarın az spor gayet iyi ..birde katılımın oldukça az menülerine yaptığımız yorumlara cevap yazmıyorsun bunlara dikkat edelim günde 5 mesaj kuralı var tatlım
sağol canım ...yulaf ezmesi eti lifalif
açık bir dille sana daha destekçi olmalarını rica edebilirsin canım anlayacaklardır belkide senin çok kararlı olduğunu tam net anlamamışlardır ..anneciğine de çok geçmiş olsun sağ girip selamet çıksın
oyyy Elifimm hoş geldin özledik yavrum ya...ben iyiyim sen nasılsın
günaydın canım..maşallahh gitsin kilolar..ben yalnızca pzt ve cuma tartılıyorum mesela aralarda hiç bakmam
merhaba Funda. Tatlım ben eşimin memleketindeyim şuan Gumushane nin bir köyü tatil için geldik. Buralar serin oluyor. Dağlarla çevrili dört bir yanımız üst katın balkonundan biraz çekiyor net ordan yazıyorum hava soğuk olduğu içinde Üşüyorum can can.Kalorisi de, protein oranı da düşük bence bu menünün. Biraz yumurta, peynir, et lazım.
Yine 9. takım klasiği kalorisi ve proteini düşük bir menü daha. :) Sizin bu menülerle sonuç aldığınızı gördüğüm zaman herhalde çenemi kapayacağım. :)
Kalorisi düşük, karbonhidratı yüksek, proteini düşük. Kendin hazırlayıp kilitli küçük kapaklarda yanına almayı dene yemeklerini.
Gayet güzel bir menü olmuş bence. Süt için kilo almayı kolaylaştırıyor diye bir dedikodu olsa da doğruluğundan emin olamadığım için fazla gelmiş diyemeyeceğim. :)
Eti Lifalif. Her markete girdi sanırım artık. Ben memnunum. Ama yulaf ezmesinin de bir karbonhidrat olduğunu unutma. Onu yediğin zaman diğer öğünlerdeki karbonhidratı ona göre ayarlaman gerekir.
Şimdi şöyle oluyor. Spor yapmayanlarda 30 kilo başına 1 lt, yapanlarda ise 20 kilo başına 1 lt su tüketimi gerekiyor. Yani benim aslında 3 litreyi bile geçmem lazım. :) Siz de kendi hesabınızı ona göre yapıp gerekli suyu için. :)
Çevredekileri dinleyerek olmaz. Bu çevre yeri gelir anne olur, yeri gelir arkadaş, bazen sokaktaki bir yabancı bile olabilir. Kırk yılın başı canın istediğinde bir parça çikolataya laf söylediklerinde duymazdan gel. Rejimde de ne yemen ve ne yememen gerektiğini iyice öğrenip onu uyguladıktan sonra yemediğin karbonhidratlara söylenen lafları da hiç umursama yine. Toplumun sağı solu, ne zaman ne diyeceği belli değil, insanlar zaten dürüst değil. 60 a inersin, "Aman çıta gibi kaldın daha verme." derler, 55 olursun, "Aaa, bak böyle daha iyi oldun." derler. Kendi bildiğini okumak gerekiyor biraz.
Merhaba Elif, ben de Funda, hoş buldum. :) Balkon dışında net çekmiyor mu yahu? Hem niye donuyorsun, yurt dışında falan mısın?
Günaydın ve gözünaydın Ayşecim. :)
Evet suya dikkat etmeye çalışacağım daha fazla. Bu arada şu leptini biraz açar mısın, adını duydum ama ne yapar, ne işe yarar sanırım bilmiyorum. :)
Düzenli yemeye devam et de, gereksiz yere çıkan artıları illa ki aşağı inerler. Stres yapıp hedefe ve yola konsantreni bozma.
Ayyy simit mi? Bende yiyebilir miyim bugün akşam? Cok canım istiyor bikaç gündür.
Aslında sürekli bilgi verirsen ister istemez kulağında kalır. Benim annemde obez seviyesinde maalesef.Ve en sevdiği şey abur cubur.Bazen ufak bir marketteki kadar çeşit oluyor evinde.Ve sürekli yenilenen orta sehpa servisinde. Ben de söyleye söyleye azalttırdım onları.Bu bile kar onlar için.Çünkü kardeşimin de 10 kg kadar fazlası var daha şimdiden.26 yaşında
Etrafın ısrarı hele de diyetteyim dedikten sonraki ısrarı öldürüyor beni de.Utanmasalar ağzıma zorla sokuşturacaklar o derecede hissediyorum bazen.Dost değil düşman ayol bunlar
Çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin.Ameliyat tarihin belli mi? Nerde damar tıkanıklığı?
İç güveysinden halliceSen ?
Kız valla suan 12 dereceCanim zor tabi.millet bu konuda cok bilincsiz.en son artik ben gecen gun sizinlemi ugrasiyim nefsimlemi.beni hic sevmiyorsuna bagladim.kapi carptim vs.cunku gercekten cok yoruluyorum onlara laf anlatirken.sana da kolay gelsin.arada delirmek iyi geliyor
yavvriiimm elif az soguklari da bu tarafa gonder beybim.cooookkkkk sicaaakkkk
iyi olucak ins.toparlarsin
oooh gitsin kilocuklar
canimcim ya alisverise cikmamlazim.firsatim yok su ara.evde ne varsa onun arasindan seciyoum o yuzden boyle:/
bulgurdandir canim.bende de oyle oluyor cunku
kaptaaannn nerdesin ya.gel de kupagimizi cek:/
evet benim de ayni dert var
hadi insallah.canim ne yapiyosun kendine yapma litfen.bu menu hi olmamis cunku
Hi babyhellooo kızlaaar
Bu saatte İmmm yatın uyuyun deseydinErken yatıyorum şeklinde bir kapanış yapacaktım ki telefon geldi misafir geliyormuş. Açtığım yatağı kapatmak zorunda kaldım
Sorumluluk alabildiğimce alıyorum, yeterli değilse zamanı gelince İadios amigas! derim o vakit :)) şimdilik İ hola! :)Yeterli paylasim yapilmazsa zaten kaptan disklaifiye eder canim paylasim yapmazsan katilim olmazsa cokta guzel kilo veremzsin zaten..senin iyiligin icin bu burda herkez yogun olabiliyor ama menulere olabildfnce yorum yapiyoruz takim demek sorumluluk demek
Canım eğer doktorun iyi bir doktorsa tavsiyelere uy derim yok başka bir doktor daha iyiyse ona da görün öyle tesavi sürecine başla. Geçmiş olsun canımSporla alakali olunca bişey anlatmak istiyorum size. Doğumlardan kalan ayak ağrılarım var benim.3 senedir ayaklarım agrimiyor diyeceğim tek bi dk olmadı yemin ederim.bugün özel bi ayak bakim merkezine gittim.muayene oldum çekimler vs yapıldı. Taban duzlesmesi,dışa basarak yürüme, ayakta dengesiz basma gibi.bi sürü sorun çıktı. Bi de krecleme var tabanlarda.onu da ortopedide soylemislerdi hamileyken. Özel bi tabanlık yaptiriyorum. 1 ayda anca gelecekmis. Kullanmazsam gün gelecek yuruyemeyecek hale gelecekmisim yapı bozuklugundan. Nasıl yürüyorsun sen bu halde diyince Dr şok oldum. Evet senelerdir ağrıyla yaşıyorum. Bitmiş durumdayım.bazı aksamlar hatta gün içinde oturup agladigimi bilirim ağrıdan. Yine de Bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum halimin.spor falan zorlama sakin dedi.hatta mumkunse tabanlık gelinceye kadar çok ayakta kalma dedi. Tabi 2.si mümkün değil. Sporsuz devam edeceğim mecburen.((( başka bi fikri olan var mı? Yeniden ortopediye gitmelimiyim sizce? En son 2 sene önce gitmiştim. Hamile olduğumdan ilaç veremem demişti. Özel bi kuruma güvenmeli miyim?250 tl vericem 1 çift tabanlıga.
Nescafe bonibon pizza çakmaBugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay
11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi
13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)
16 ara
1 çay
17 ara
1 Nescafe süt döktüm az
18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay
Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.
Canım ben biyolojik saatimi de göz önüne alıyorum uyandigima uyuduguma göreKahvaltıyı erken saatte yapmakta fayda var diyor doktorlar onların yalancısıyım. Ama dengeli bir dağılım olmuş gibi..
Canım ne kadar ekmek içi ne kadar yazmamissin ve az geldi banaMinnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?