- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.801
Günaydın kızlar. :)
Size bir soru, aranızda herhalde çatlağı olan vardır. Bu çatlağı geçirmek için bir şey yapmış olanınız var mı acaba, sonuç almış ya da almamış olsanız da...
Ben yıllar önce burada görüp kahve-limon yapmıştım birkaç ay. Hafifletmişti bana göre ama hiç fotoğraf çekmemiştim, emin olamıyorum psikolojik olarak bana mı öyle geldi diye... Şimdi 3 gündür Bio Oil sürüyorum. 3 gün kısacık bir süre, değil mi? Ama bu sabah resmen yok olmaya başlamışlar gibi geldi bana. Hem de bunlar taaa 12 yaş civarından kalma çatlaklar. Ama bu defa başlamadan önce fotoğraflarının çektim, biraz süre geçince karşılaştıracağım. :)
canım hiç krem kullanmadım bi şey diyemiyorum ama geçmez diye biliyorum ben :/
Akşam 21de 1 küçük kutu da süt ekledim menüme.Gece aç uyanırsam ekmekarası yaparım korkusuyla
Ben de fiks oldu her sabah tartılmak.Diyetisyene gittiğim dönem o da her gün olmaz en az 3 gün arayla demişti ama ben dayanamıyorum.Herşey gözümün önünde olsun istiyorum herhalde
Bulgurdur sebep korkma.Bende bulgur yediğimde sabah + çıkıyorum hemde 800 gr falan. Yumurta+süt+yoğurt+ayran+peynir+köfte+tavuk+salata+yeşillik takıl sen.Alışverişinde bunları doldur eve. Hepsi pratik ve bulunabilen şeyler nasılsa.Hazırlaman da kolay olur.Çeşidinde bol olur.Bugün 5ten sonra yoğurt ayran takılırsan sabaha düşer bence tartı
:)
İnşallah devam olur.Bi de 75.0 olurmuşum cumartesiye kadar.Ohh o zaman değme keyfimeAy napsam ölüm orucuna mı girsem Fena gaza geldim
Günaydın kaptancım
Su detayı güzelmiş.Buna göre ben 76 kg ile 2,5 falan içmem lazım.Zaten 3ten fazlası zorluyor beni :)
Ben de SU TERAPİSİ diye bi kitap almıştım.Dün ulaştı elime.Okudukça yazarım :)
Bi arkadaşımın inanılmaz fazla çatlağı var doğumlarından ötürü.Göğüsleri kalçaları dahil. Kendisi normalin 10 kg altında kg olarak şu an.Ve maalesef çatlakları hafiflememiş bile. Kullanmadığı krem,bitkisel vs de kalmamış. Cildiyeci bana gerdirme benzeri bi işlemle çatlakları yokedebildiklerini söylemişti. Ama detayını araştırmadım.
Herkes protein günü yapar sende karbonhidrat günü yapmışsın sanki. Tabiki söyleyeceğim içine su serpmez,aldığın kalorileri yakmaz ama bazen bende böyle ipin ucunu kaçırırım ve o hafta 700 gr vermiş olurum. Bünye şaşırıyor herhalde
inş bulgurdandır cnm moralim çok bozuk ya
Ev dağınık,hediyelikler yarım,pasta için süsleme malzemesi almam lazım,2 halıyı silmem lazım. Ve ben hala oturuyorum.
Noldu sizce bana?
a) Amaan olduğu kadar olsun
b) Üstüste geldi,koşturmaca arttı,hevesin kaçtı
c) Kafayı yedin,hızırın gelip eksikleri tamamlamasını bekliyorsun
ay çok güldüm bunaaa
Herkese günaydın, 4 kat merdiven çıkmış ve daha şimdiden yarım saat yürümüş bir şahıs olarak acayip mutluyum. Faydalı bilgi paylaşayım:
bakamadım tabi telden kota gitmesin diye ama çok faydalıdır eminim :) vee tebrikler merdiven süpermiş
Canim zor tabi.millet bu konuda cok bilincsiz.en son artik ben gecen gun sizinlemi ugrasiyim nefsimlemi.beni hic sevmiyorsuna bagladim.kapi carptim vs.cunku gercekten cok yoruluyorum onlara laf anlatirken.sana da kolay gelsin.arada delirmek iyi geliyor
yavvriiimm elif az soguklari da bu tarafa gonder beybim.cooookkkkk sicaaakkkk
iyi olucak ins.toparlarsin
oooh gitsin kilocuklar
canimcim ya alisverise cikmamlazim.firsatim yok su ara.evde ne varsa onun arasindan seciyoum o yuzden boyle:/
bulgurdandir canim.bende de oyle oluyor cunku
kaptaaannn nerdesin ya.gel de kupagimizi cek:/
evet benim de ayni dert var
hadi insallah.canim ne yapiyosun kendine yapma litfen.bu menu hi olmamis cunku
inş bulgurdur oof
günaydın canım suçlu patates ile bulgurdur bugün dikkat edince toparlarsın
günaydın canım
günaydın kaptancım
evet dünkü menümm biraz protein fukarasıydı bugün açığı kapatıcam inşallah ..bizim menülerin başarısı tescillidir canımm geçen hafta tüm gruplara açık ara fark yaptık...leptin şöyleki şimdi yemek yediğimizde ilk insülin salgılanır 2 saat sonrada glukagon salgılanır 2 saat kadar bunlar şeker dengesi için ve bu saatlerden sonra leptin salgılanır leptin vücutta enerji için direk yağ yakar ve bunun içindir ki öğün araları 4 saatten fazla olsun ve akşam en geç 20 den sonra hiç bir şey yenmesin denir ...ki leptin salgılansın yağ yaksın kısacası böyle canım
bulgur değilse bittim zaten
Kızlar regl yaklaşıyor hissediyorum ha geldi ha gelecek derken hala bekliyorum ve yorgunluğum had safhada. Kötü olan şey ise acikmaya aklıma ne gelirse canım çekmeye başladı inşallah en az zararla atlatirim
ooff benim de regl yarın bitiyor cidden zor ya :/
suya verdim kendimi içim kuruyor resmen ama içerken çok yavaş gidiyor bakalım bugün su sonucum ne olacak
helall :)
Kizlarrr sonunda yuksek bitti.bugun cikisi aldim.kutlama yapiyorum.ozledigim burwr king tavuklu salata peynirsizinden.yogurtlu sosu ve buyuk boy ayran aldim.onlari yerken yaziyorum.bi kac isim daha var.bu h.sonuna kadar bitirip artik ugrasmamak istiyorum.bu arada benim sevkimi ailem kiramiyor.size mi para veriyolar kirin diye:):):)bu menuler ne yahu.beyaz un seker tuz yag yuklemeleri.yazik bize kizlar.toplayin kendinizi.bak ben salinca toplayamiyprum inanin.haydin bakalim totolar kalksin.yiyen cezasini yapsin
luttffeeennn.haydeeee citir olcaz yaaaa
uuff afiyet olsun sporun bol olsun
Merhaba hanimlar nasilsiniz bakalim gecmisi okudum tek tek cevaplayamiyorum telden alinti yapmak zor oluyor
CurukElma canim nereye tasiniyosun
@Bayankokosh kiz o menu ne oyle olmams tabiki hadi toparlan artik
@Yazagelen 9.takim klasigi dedigin seyle 9kilo verdim tatlim demekki oluyomus zaten bilsek burda isimiz ne dimi
@seydan94 sende artık ornek menu versende bize kaptancigim bizde faydalansak ee nede olsa mezun olmus birisin sende topla canim kendini
buseb +ciktin diye bu kadar harap etme kendini busecim evdede degilsn ya duzenin bozuldu olur ole seler devam et sen diyetine
B burnfat55 kiz senin mesajlari okurken bigun kor olacamharfleri dogru yazmiyon akilli klavyenmi aciktir nedir..birde salata super tercih canim afiyet olsun
@elaalemi videoyu sen paylasmistin dimi sagol bilgilendirme icin canim
cnm cidden harap ettim zehir oldu tatil bana eve dönmek istiyorum
canım 9. takım klasiği dediğin o şeyle burda insanlar kaç kilo verdi haberin var mı senin acaba ? örnek ben bu takımın kaptanıyım 49 kilo verdim bu takımda lütfen laflarının sertliğine biraz dikkat et kimse burda diyetisyen değil 9. takımın tek klasiği vardır o da sürekli derece de olmamızdır
ooff 49 kilo muuu helal olaun şeydacım sana tekrar tebrikler :)
Sert olduğunu hiç sanmıyordum o sözümün. Kimseye sert bir laf da söylemedim. Ben herşeyi biliyorum da asla demedim. Bence sert olan senin sözlerin. Ama gerilim yaratmayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.
canım hemen gitmeseydin konusulur halledilir. çok hırslısın o yüzden farkında olmadan biraz sert oldu sanırım yorumun halledilir önemli değil gitme bence :)
Kizlaaar tartı aldım sonunda :)) tartildim 77 çıktım ama 2 litre su içtim bugün bir de malum gün ortası yarın sabah bakacağım
hadi bakalım hayırlı olsun. canım dahaa kesin kilon
KumraL_KrakeR 27 temmuz muş katılım tarihim.Ayyy bu hafta verirsem listedeyim dimi? Heyecanlandım şimdi Bugün sabah 75,9u gördüm ama yinede emin olamıyorum cuma sonucuna.Ay inşallah 75,9 dan çok çıkmam :) 1 kg vermişim 5 günde Tabi bunu koruyabilirsem cumaya kadar.Sıksam 900 daha verirmiyimki? 74 rüya gibi. Ay coştum biri beni durdursun
ay cok tebrikler darısı basımızaa :)
Akşama bi akıl verin kızlar.Yemek yok halim yok.Küçücük kuzum var,eşim var salatayla olmaz.
Çakma pizza yapıyım söz verdim kızıma.1 tane yesem.Yani pidenin 1/4ünün bir tarafı.Ay nasıl tarif edeceğim onu.enlemesine de kessem yani.2 dilim sucuklu,lor peynirli,kaşarsız,biberli falan. Olur mu?
yeme bence diycektimkiii yemişsin
Bugun menuyu erken kapadim hemen yazayim
Sabah10
1haslnms yumurta
Kk peynir
5 zeytin
2catal sucuk
Domates
Yarim dilim tb ekmk cay
Ogle 14
1kase tarhana
1biber
1 salatalk
Aksam 17:30
1kase yogurt
1kasik yulaf ezmesi
Su 2.5 litre
Spor yok neden yok vaktim olmadi ama vakit ayirmaliyim artik yeter
herkes bugun sucuklanmış
Ben simdi cikiyorum kizlar aksam en gec 11e kadar menulerin hepsi yazilmis olsun lutfen tek tek yoklama yapicam ona gore
CurukElma
zamannn35
Alinin_Annesi
buseb
@semplice_signora
B burnfat55
@elaalemi
@Bayankokosh
ballikayfe
geliyoorr
Kizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?
@Bayankokosh vebuseb sizinde kilolar yakin isterseniz sizde birlikte yarisin ikinizde okey dersiniz
şu halimle artı cıkmasam yeter
Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay
11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi
13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)
16 ara
1 çay
17 ara
1 Nescafe süt döktüm az
18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay
Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.
çakma pizza ve bonibon dışında güzel canım
Sporla alakali olunca bişey anlatmak istiyorum size. Doğumlardan kalan ayak ağrılarım var benim.3 senedir ayaklarım agrimiyor diyeceğim tek bi dk olmadı yemin ederim.bugün özel bi ayak bakim merkezine gittim.muayene oldum çekimler vs yapıldı. Taban duzlesmesi,dışa basarak yürüme, ayakta dengesiz basma gibi.bi sürü sorun çıktı. Bi de krecleme var tabanlarda.onu da ortopedide soylemislerdi hamileyken. Özel bi tabanlık yaptiriyorum. 1 ayda anca gelecekmis. Kullanmazsam gün gelecek yuruyemeyecek hale gelecekmisim yapı bozuklugundan. Nasıl yürüyorsun sen bu halde diyince Dr şok oldum. Evet senelerdir ağrıyla yaşıyorum. Bitmiş durumdayım.bazı aksamlar hatta gün içinde oturup agladigimi bilirim ağrıdan. Yine de Bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum halimin.spor falan zorlama sakin dedi.hatta mumkunse tabanlık gelinceye kadar çok ayakta kalma dedi. Tabi 2.si mümkün değil. Sporsuz devam edeceğim mecburen.((( başka bi fikri olan var mı? Yeniden ortopediye gitmelimiyim sizce? En son 2 sene önce gitmiştim. Hamile olduğumdan ilaç veremem demişti. Özel bi kuruma güvenmeli miyim?250 tl vericem 1 çift tabanlıga.
canım sağlık konu hassas geçmiş olsun diyebilirim sadece
Menüm
Kahvaltı 07:00 1 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı lor peyniri, nane, domates, salatalık, çay
Ara 10:00 güllü yeşil çay
Öğlen 12:30 5 köfte, kıvırcık havuç salatası
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:30 güllü yeşil çay
Akşam 17:15 (erken yemek için evden işe yemek götürüp mikrodalgada ısıtıyorum) 1 tabak Etli minnak bamya
Gece 21:00 2 activia çilekli
3 lt su
45 dakika yürüyüş, 100 duvarla voleybol, 75 ip atlama, 4 kat merdiven çıkma, 15 mekik
Birde yatmadan uyku çayı içicem kalorisi var mı bilmiyorum, aktardan aldım. İçinde anasondan, kantorona çeşit çeşit bitki var.
ay yine bi sucuk
Erken yatıyorum şeklinde bir kapanış yapacaktım ki telefon geldi misafir geliyormuş. Açtığım yatağı kapatmak zorunda kaldım
ay geç gelen misafir hiç sevmemmm
Bana uyar canım. Ne dersin canımbuseb var mısın yarışa:)
eve dönünce tabiki canım seve seveee