Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım hiç krem kullanmadım bi şey diyemiyorum ama geçmez diye biliyorum ben :/

inş bulgurdandır cnm moralim çok bozuk ya

ay çok güldüm bunaaa a şıkkı

Herkese günaydın, 4 kat merdiven çıkmış ve daha şimdiden yarım saat yürümüş bir şahıs olarak acayip mutluyum. Faydalı bilgi paylaşayım:

bakamadım tabi telden kota gitmesin diye ama çok faydalıdır eminim :) vee tebrikler merdiven süpermiş

inş bulgurdur oof

bulgur değilse bittim zaten

Kızlar regl yaklaşıyor hissediyorum ha geldi ha gelecek derken hala bekliyorum ve yorgunluğum had safhada. Kötü olan şey ise acikmaya aklıma ne gelirse canım çekmeye başladı inşallah en az zararla atlatirim

ooff benim de regl yarın bitiyor cidden zor ya :/

suya verdim kendimi içim kuruyor resmen ama içerken çok yavaş gidiyor bakalım bugün su sonucum ne olacak

helall :)

uuff afiyet olsun sporun bol olsun

cnm cidden harap ettim zehir oldu tatil bana eve dönmek istiyorum

ooff 49 kilo muuu helal olaun şeydacım sana tekrar tebrikler :)

Sert olduğunu hiç sanmıyordum o sözümün. Kimseye sert bir laf da söylemedim. Ben herşeyi biliyorum da asla demedim. Bence sert olan senin sözlerin. Ama gerilim yaratmayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.

canım hemen gitmeseydin konusulur halledilir. çok hırslısın o yüzden farkında olmadan biraz sert oldu sanırım yorumun halledilir önemli değil gitme bence :)

Kizlaaar tartı aldım sonunda :)) tartildim 77 çıktım ama 2 litre su içtim bugün bir de malum gün ortası yarın sabah bakacağım

hadi bakalım hayırlı olsun. canım dahaa kesin kilon

ay cok tebrikler darısı basımızaa :)

yeme bence diycektimkiii yemişsin

herkes bugun sucuklanmış akşam zaten cok hafif olmus güzel bence :)

geliyoorr

Kizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?

@Bayankokosh ve buseb sizinde kilolar yakin isterseniz sizde birlikte yarisin ikinizde okey dersiniz

şu halimle artı cıkmasam yeter eve dönünce tabiki yarışırım oleey

çakma pizza ve bonibon dışında güzel canım

canım sağlık konu hassas geçmiş olsun diyebilirim sadece

ay yine bi sucuk onun dısında güzell

Erken yatıyorum şeklinde bir kapanış yapacaktım ki telefon geldi misafir geliyormuş. Açtığım yatağı kapatmak zorunda kaldım

ay geç gelen misafir hiç sevmemmm

Bana uyar canım. Ne dersin canım buseb var mısın yarışa:)

eve dönünce tabiki canım seve seveee

Kızlar beni gaza getirin lütfen misafirler daha önce kilomla ilgili canımı sıkmak ta master yapmış insanlar

yaa nası insanlarki bunlar ben hiç anlamıyorum sakın takma canım. her laf edene gardımız düşerse olmaz bu iş! hiç sallama bile eceee hiiçç he de geçç

buse utançla sunar

sabah 9.00
1 yumurtadan yağsız omlet
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 minik salatalık ve domates

öğle 13.45 dışarda yedik
ızgara köfte
1 dilim büyüklüğünde ankara bazlaması
1 tatlı kaşığı köy tereyağı ve 1 tk bal
çoban salata

17.30
6 yk bulgur
2 yk yoğurt

2 lt su
2 saat çarşı gezmesi

Menun guzel olmus aralarin cok geliyo bana bu kadar yapmana gerek yok canim dunde yazdm yine cok yapmisin sporunda sahane

Sorumluluk alabildiğimce alıyorum, yeterli değilse zamanı gelince İadios amigas! derim o vakit :)) şimdilik İ hola! :)
O ne demek ki turkce konusalm
Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Kubra yeme dediysekte bu kadar demedik canim

kızlar evime gitmek istiyorum ben cidden ya! bu tatil bana hiç yaramadı. kanı gibi yol alıyordum zaten iyice yolda kaldım yuh olsun ya! yarın reglim bitiyo havuza gircem yüzücem yanıma kuru kayısı yer fıstıgı alcam. meyve de yok şuan zaten dolap minik dolap difriz bit kadar et falan da yok. ben geçtim kilo vermeyi sadece sabit kalsam yeter cidden. insanın kendi düzeninin olmaması tam bi kabus diyet için Allahım kabustayım resmen kurtar beni yaaaaa

Canım tartı öncesi çok iyi olmamış yarın mutlaka dengelemelisin afiyet olsun

Buse bu nedir hem.bulgur sisirdi diye veryansin ama yinede bulgur yiyon bide bazlama ve terayag bal yemsiken ne gerek vardi birazda sende bitiyo is menun hiccc olmams 6yk bide cezani @seydan94 keser zaten canim cumaya ne kaldiki yapmayın ya

Canım insanın kendi düzeni önemli gerçekten bende annem lerle onlara uymak zorunda kalıyorum yurdum desen yemekli Allah yardımcımız olsun

Bulgurlardan dolayi sabit degil arti gelcen busecik

Menun cok guzel olmus
Listeye girme konusunda tamam bakalm sen nasıl istiyosan oyle olsun canim
Sagol tontirigim minnakim anlayis icin:)
ya soyle ara ogune yesil cay yazmisin ya.ara ogun atistirmalik biseyler 150-200 kalorilik seylerle olur bildigim.ben onu ara ogun saymiyim ki.mesela sade soda iciyorum onu yazmam.bir de ben min 4 saat ara olmali diye dusunuyorum iki ogun arasi.
ayyy ne diyosun.o sekersiz kahveyi icmeden kendime gelemem ben.mutfaga girince ilk isim odur benim.once cezveye gider elim
gecmis olsun canim.bence de ikinci bi yere git.emin ol.saglikta tek yer olmamali
Yetiyor aslında. Bugün bende 2.de zorlandım. Kızımın ve oğlumun artıkları 1 dilim daha etti sanki ondan 2 yazdım. Bölük porcuk atamadim nimeti. Yarına çok sevdiğim yogurda geri doncem
ben o parcalari posetleyip ertesi sabah yiyorum canincim.dedigin gibi atmak yanlis cunku.
ara ogun ihtiyac hissetmiyorum genelde.yiyince daha cok acikiyorum.ben ya:/
afiywt olsun canim
tatlisim osgeldin beya
bugun burasi 38 di gunduz.yapis yapis:/
Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
guzel bence.yogurt veya sutte ekleyebilirsin.
Kızlar beni gaza getirin lütfen misafirler daha önce kilomla ilgili canımı sıkmak ta master yapmış insanlar
uyuma numarasi:):):)gir yorgan altina.telini de yanina al.ohhh misss.sen guzel kafan guzel dunya guzel.
canim sabah ki ekmegi ve bazlamayi cikarsan bulguru yari olculu yesen guzel bence
peynir ve tb stogu yap canim.joker gida.kolay gelsin ne diyim:/

Hep 5 yiyorum canim kahvaltim genelde fixdr hic degismez neden fazla geldiki birde yulaf ezmesini aksam yiyince bi zararimi var canim oglen neden yenmeli onuda anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…