Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simdik gecmis yaptim sayfa acilip kapandigi icin gitti.bi daha donemiycem malesef.oglus uyumak istiyor.lakin oncelikle canim taze gelin seydam bazi adam ilk zaman tehditvari konusur malesef baskasinin gaziyla goz korkutmak icin.al karsina sakin zamanda.mesela dugun sonrasi morali yuksek olur.al detayli konus bu sakiz olacak bi kelime degil.bi kere olur ve biter.lutfen bunu dillemddirmeyelim de.cidden canim dun bir bugun iki.huzursuzluk problem yasaniz ywni evlilikte.ama bosanma cok ciddi ve darbeleyici bisey.oyle lafta kaldigi gibi degil.o yuzden kesinlikle yasakli kelime bikac ozel durum disinda

Canımmmmmm tost yağsız tuzsuz köy peynirindendi:

Kiz nere daha karpuz kesecegdik
kız çok konuştum bugün baymadan başka zamana sakliyim azıcık
Her kadın bunu söyler Allah hepimize sabır versin yardımcı olsun :)
Ayy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldik kendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattimnasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim
Kizz dedikodu yaparken çekirdek alırsan eline öyle olur tartı öncesi hemide inşallah yarını etkilemez canım iyi olduğuna sevindim :)
Ayy böyle konularda çok evhamliyimdir inşallah eksiksiz bulursun canım ya

Kızlar ben bugün ne çok konusmusum erken çıkayım bari hem belki erken de uyudum bol eksili huzurlu geceler yarın sabah çıtır prensesler olmak dileğiyle :)

aynen canım iyigeceler sana da

Ayy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldik kendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattimnasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim

inanmıyorum yaaa sende depiklenmek istiyosun bellili merveee hiç olmamış tartı öncesi aşk olsun merveee reçelden sonra bi de bu aşk olsuuunnn

inanamıyorum ya bu ne talihsiz bi olay inş tez zamanda bulunur

Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.

perş menüsü olarak cok güzel menü canım afiyet olsun

Buse canimcim o kilo alinirken nasil geri geliyo neye dikkat etmeliyiz aci tecrubeni payladirmisin canim?
Bi de damla sakizli haxirdi ama parcalar agzima geldi bi iki.sanirim ogutucuden gecirip karistiriyolar.yeni bi kahveci acilmis 1.5 liraydi hemide.begendim
Aksam yememen kotu olmus ya acikican hic bise yemedn nasil duruyon
can kusum malesef cok uzuldum agladim bu aksam.hic istahim yok bu kayip beni uzdu esasinda.basagrim yogun.aclik dil de

Sus kiz kimse duymasin

Kızlar bugün diyetisyene gittim 66,6 geldim çok şükür inşallah en kısa zamanda listedeyim. Diyet listesini yarın paylaşırım çünkü eve uğrayıp anneme geldim liste evde kaldı. Hala annemlerdeyiz atamıyorum o yüzden
Menüme gelince
Sabah 10.30 3 incir
Öğle işlerim vardı yemeği unutmuşum
Akşam 20.00 1 kupa domates çorbası
Ara 2 porsiyon meyveli yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik ve 1 saat normal tempo yürüyüş

Kubra kiz bu ne ölüm orucunami girdin
Senin yediklerini yesem benim tansiyonum duser sekerim cikar vollahi

Canım organik diye çok uçuk fiyatlar oluyor en iyisi mevsiminde yemek bence
afiyet olsun mervem
menüm

sbah 9.30
2 haşlanmış yumurta

ve gün sonuna kadar acıkınca ayran

spor havuzda aerobik + yarım saat kulaçlı yüzme

su 2 lt ama paso ayran içtiğimden aslında daha çok
Ohh yarın ins bol eksiler gelir afiyet olsun canım
afiyet olsun canım menü güzel. Reddettiklerin içinde tebrik ederim
Kızlar ben boşanıyorum inanılmaz ama öyle
seydacim bence zaman tanıyın biraz kendinize. Daha yeni evlisiniz. Gerçekten çok üzüldüm ama fazla uzatmayin. Biraz zamana bırakın herşeyi
afiyet olsun kaptanim güzel olmuş
kizzz Sende mi yedin hemen
ne guzel vermissin canım tebrikler ins bizde görürüz o kiloları
Selam kizlar internetimiz sukur geldi yarin tartilip devam ediyorum evde oldukca yuruyorum yaklasik 4 5 kilomtre hareketler yapiyorm araniA glince menulere daha dikkat edicm yarin sabahtan itibaren sizinleyim opuyorum cok
dön artık canım. Inş bu sefer temeli olur
Kızlar ben bugün ne çok konusmusum erken çıkayım bari hem belki erken de uyudum bol eksili huzurlu geceler yarın sabah çıtır prensesler olmak dileğiyle :)
Iyi geceler canim
merveeeee hiç olmamış
ayy geçmiş olsun fatmacim yaa. Peki calanlardan bi haber varmı. Kameralarda filan ciktilarmi. Çok üzüldüm ins bulunur yaa
Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
afiyet olsun canım
kızlar başım çatlıyo yatıyorum artık

iyi geceler yarın bol eksi görürüz inş hepimiz
Iyi geceler canim

az olmuş sanki canım afiyet olsun
Kizlar yarin sabah eliyim yine.basim cok agriyor ve yeni aclik eliyor.en iyisi erken uyuyim sabaha ins eksi cikariz dostlarrrr
Iyi geceler fatmacim
Kız geldim bif saattir geçmişi okuyorum. Ne çok konusmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…