- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.141
Canımmmmmm tost yağsız tuzsuz köy peynirindendi:Tatlım haftada 35 mesaj yazma kuralımız var Kı bu en az zaten bunun altında yazarsan sarı kart alırsın yapabiliceğim biş y yok bu konuda
İkinci olarak burda gelmelisin Can'ım hem kendin hem burası için herkesin işleri var ama burda da Bi sorumluluğumuz var dimi güzelim
Bak ya hemen akıl Oray'a gider yavrum napcan 32 balık krakeri ya herşeyin fazlası zarar güzelim
Güzel olmuş menün Can'ım afiyet olsun
Salam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ? Spor su da güzel
Mantıklı güZelimmmm sanırım bazılarımız oldu bile :)
Bonibon sabah 2 ekmek akşam yine karbonhidrat karbonhidrat krizi olmuş akşam karbonhidrat almak yerin sebze et tavuk balık salata yoğurt gibi şeyler tüketmelisin olmamış güzelim spor da yok ama zaten yapamıyormuşsın herhalde o yüzden sana spor cezası vermiyorum ama sana da yarın karbonhidrat almama cezası veriyorum bu da değişik bi ceza oldu:) ama öyle
Bi de bişey sorcam çaya kahveye şeker atmıyorsun dimi ? Çok çay kahve gördüm eğer şeker atıyorsan ya şeker ya çay derim sana
Çaylara şeke kullanmıyoruz dimi ?
Bide kaçta uyuyorsun sen akşam 2 tane çilekli aktivia yemişsin de
Tost neli acaba?
Bi de ben de çok tost yerdim sabah ama öğlen ve akşam karbonhidrat almazdım p k şehriy çorbası olmamış
Can'ım herkes Neler konuşuyor takılma
Madem utanıyon niye yiyon hadi öğlen Bi kaçamak yaptın bazlama bal tereyağ yedin cezaya razı oldun akşam Neden bulgur ?
Ayrıca çarşı gezmesi spordan sayılmıyor pek güzelim
Lütfen kendini topla ve cezanı yapıp yaz yarın menü de karbonhidrat görmek istemiyorum
Ahh csnım benimde Can'ım neler çekiyor
Öyle her çektiğini versm şimdi 200 kilo idim
1 kaşık olduğu için pilav ve yürüyüş olduğu için bişey demiyorum ama lütfen cuma tüketmeye çalışalım sadece bunları
Anlamadım Can'ım yarın akşama mı yazıcaksın ?
Şişmezsin Can'ım biraz yürüyüş yapabilirsin
Kurabiyeler de nerden çıktı Betül'üm kurabiye givi arkadaşların cezasını yapıp yaz lütfen bir daha da kurabiyeleri sadece cuma sabah tüketme Hakkı'mız var unutmayalım bu arda o Nasıl bir spor ?
kız çok konuştum bugün baymadan başka zamana sakliyim azıcıkKiz nere daha karpuz kesecegdik
Her kadın bunu söyler@seydan94 canim her evlilkte olur boyle seyler ahh ben neler duydum neler yasadim hic bosanalim demedim inanki anlatsam herhalde kocani opup basinin ustune koyarsin..bidaha duymayaym bosancam kelimesini..ne olursa olsun sakin o kapiyi carpip giden sen olma buda kulagina kupe olsun tatlim bosa dememisler yuvayi disi kus kurar diye..
Kizz dedikodu yaparken çekirdek alırsan eline öyle olur tartı öncesi hemideAyy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldikkendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattim nasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim
Ayy böyle konularda çok evhamliyimdirKizlar anca geldim.avmde calisma evraklarimin olsugu cantayi caldirdim gunduz.icinde oglanin babasiyla cekildigi bir suru foto vardi.buyuyunce babam var hayirli diyebilsin diye bir syru album yapmistim.her ne kadar ayri olsamda gelinlik fotolari vs.10 senelik projelr bosanma delilleri vs.hepsi gitti.karakola git avm ye gel.guvenlikcilerle kanka olduk.saat dilimini bulduk.yarin da gidip takibini yapicam.daha yeni eve geldim malesef.menumu simdi paylasiyorum
Kızlar ben bugün ne çok konusmusumerken çıkayım bari hem belki erken de uyudum bol eksili huzurlu geceler yarın sabah çıtır prensesler olmak dileğiyle :)
Ayy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldikkendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattim nasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim
Kizlar anca geldim.avmde calisma evraklarimin olsugu cantayi caldirdim gunduz.icinde oglanin babasiyla cekildigi bir suru foto vardi.buyuyunce babam var hayirli diyebilsin diye bir syru album yapmistim.her ne kadar ayri olsamda gelinlik fotolari vs.10 senelik projelr bosanma delilleri vs.hepsi gitti.karakola git avm ye gel.guvenlikcilerle kanka olduk.saat dilimini bulduk.yarin da gidip takibini yapicam.daha yeni eve geldim malesef.menumu simdi paylasiyorum
Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
can kusum malesef cok uzuldum agladim bu aksam.hic istahim yok bu kayip beni uzdu esasinda.basagrim yogun.aclik dil deAksam yememen kotu olmus ya acikican hic bise yemedn nasil duruyon
Sus kiz kimse duymasinaynen canım iyigeceler sana da
inanmıyorum yaaa sende depiklenmek istiyosun bellili merveee hiç olmamış tartı öncesi aşk olsun merveee reçelden sonra bi de bu aşk olsuuunnn
inanamıyorum ya bu ne talihsiz bi olayinş tez zamanda bulunur
perş menüsü olarak cok güzel menü canım afiyet olsun
Hadi yat bakim sabah guzel eksiler gorme ümidiyle iyi geceler tatliskomkızlar başım çatlıyo yatıyorum artık
iyi geceler yarın bol eksi görürüz inş hepimiz
Kubra kiz bu ne ölüm orucunami girdinKızlar bugün diyetisyene gittim 66,6 geldim çok şükür inşallah en kısa zamanda listedeyim. Diyet listesini yarın paylaşırım çünkü eve uğrayıp anneme geldim liste evde kaldı. Hala annemlerdeyiz atamıyorum o yüzden
Menüme gelince
Sabah 10.30 3 incir
Öğle işlerim vardı yemeği unutmuşum
Akşam 20.00 1 kupa domates çorbası
Ara 2 porsiyon meyveli yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik ve 1 saat normal tempo yürüyüş
Yat canim yat bise olursa ben seni kaldirirmKizlar yarin sabah eliyim yine.basim cok agriyor ve yeni aclik eliyor.en iyisi erken uyuyim sabaha ins eksi cikariz dostlarrrr
Guncel 66.7 yaziyo bi bakalm kacla ayrildinAnaaaa şeydaaa kız ben hep 66 olursam listeye giricem diye düşünüyordum e ben 66,6 geldim bugün. Yarından itibaren listeye girebilir miyim ki @seydan94
Canım organik diye çok uçuk fiyatlar oluyor en iyisi mevsiminde yemek bencebende şu an itibariyle organik pazar merakı başladı fiyatlar nasıldır acaba.. bu hafta gitsem mi ki zeytinburnuna
kadıköydede varmış:
sertifikalı sebze ve meyvelerin dışında kurutulmuş ürünler, yumurtalar, ballar, salçalar, organik sızma zeytinyağları, mısır-buğday unları da satışta. Ürünler Ankara, Niğde, Nevşehir, İzmir, Çanakkale gibi Türkiye’nin dört bir yanından getiriliyor.
mmmmh
afiyet olsun mervemBen menumu yazayim birazdan arkadasm gelir
Sabah10
1haslanmis patates
1bardak yogurt
Ogle 14
1dilim reçelli tb ekmk
1kase tarhana
Aksam17
1kase tarhana
1salatalik
1turk kahvesi icerm birazdan
Su 3 litre
Spor yok beybiler
Bugun cok az yedim karnim hic tok gibi degil gece zor gecicek benim icin belli
Bu arada yokum diye menuleri kontrol etmicem sanmayin 11e kadar tamamlansin 12yi gecerse sari kart veririm heee
Ohh yarın ins bol eksiler gelir afiyet olsun canımmenüm
sbah 9.30
2 haşlanmış yumurta
ve gün sonuna kadar acıkınca ayran
spor havuzda aerobik + yarım saat kulaçlı yüzme
su 2 lt ama paso ayran içtiğimden aslında daha çok
afiyet olsun canım menü güzel. Reddettiklerin içinde tebrik ederimMenü zamanı :) sağlıklı yiyelim güzelleşelim köşesi..
08.45 sabah 1 kase süte 2 yk müsli
10.00 tarcinli sütlü türk kahvesi ( sütlü olduğu için araya aldım)
14.30 öğle 1 tabak haşlama tavuk, 1 etimek
18.00 akşam 1 domates 1 salatalık 5-6 yemek kaşığı yoğurt
2.5 litre su(3 olabilir)
50 mekik, 20 sn plank, 40 kollar-bacaklar ziplama , 50 kol hareketi, 50 yan hareketi
reddettiklerim
pastirmali yumurta ve beyaz ekmek (korkarak oturdum masaya ama yaklasmadim bile tavaya)
Şeker lokum biscolata
Karniyarik (yapsan ben bugün yemem dedim yapmadı annem)
Gazoz dondurma..
Evet ben reddettim nefsime rağmen reddettim ısrar çok olmadı ama pastirmada ve gündüz tvde rastgeldigim görele pidesinde aklım kaldı ama atlattım iyiyimakşam menüm salataydi ama pazara gidemedim marketteki sebzelerde istediğim gibi değildi su an tokum belki yarım armut yerim saat geç olmadan.
Bir de yeşilçay ictim
seydacim bence zaman tanıyın biraz kendinize. Daha yeni evlisiniz. Gerçekten çok üzüldüm ama fazla uzatmayin. Biraz zamana bırakın herşeyiKızlar ben boşanıyoruminanılmaz ama öyle
afiyet olsun kaptanim güzel olmuşPeki o zaman size menümü yazıyım
Sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
2 yeşil zeytin
Öğlen 13.30 gibi yedim
1 sütlü filtre kahve
1 küçük kase peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak göğüs Eti'nden tavuklu kabak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok ama bütün gün Bi en az 10 15 kat inip çıkıyorum yürüyorum falan bayağa çok koşturmacalı yapabilirsem birazdan Bi 20 dk da eliptik yapmayı düşünüyorum
kizzz Sende mi yedin hemenHalsizlikten geberip gidicem smdi elim kolum kalkmiyo
Menum
Sabh 11.30:2 haslanms yumrta+ peynr+acika+1dl tb ekmegi
Ogle 14.30: Yarim tb ekmegi recelli ekmek ( saolsun ablam canimi cektirdi)
Saat 17.00: 1 tabak taze fasulye+ 2 bardak ayran
Su 2bck litre
Spor yok malesef
ne guzel vermissin canım tebrikler ins bizde görürüz o kilolarıKarnemi buldumseng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 0,9
Ağustos / 1,8
Eylül / 1,6
Ekim / 0,6
Kasım / 5,5
Aralık / YOK
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,4 KİLO
Ocak / -1,2
Şubat / 1,2
Mart / 2,8
Nisan / 3
Mayıs / 4
Haziran / 2,9
Temmuz / 4,7
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (217. Etap) ( 72,2 )
Bitiş Kilosu (266. Etap) ( 44,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 27,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 38,50% )
Toplam Süre ( 46 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 618 )
o zamanda 72iyle başlamışım zaten18 yaş civarıydım o zaman
dön artık canım. Inş bu sefer temeli olurSelam kizlar internetimiz sukur geldi yarin tartilip devam ediyorum evde oldukca yuruyorum yaklasik 4 5 kilomtre hareketler yapiyorm araniA glince menulere daha dikkat edicm yarin sabahtan itibaren sizinleyim opuyorum cok
Iyi geceler canimKızlar ben bugün ne çok konusmusumerken çıkayım bari hem belki erken de uyudum bol eksili huzurlu geceler yarın sabah çıtır prensesler olmak dileğiyle :)
merveeeeeAyy kizlarla lafladik kahve ictik bol duman aldikkendime geldim yaa dedikodu nasilda insana zevk veriyo ya tobe tobe Allahim sen affet bugun konustuklarmi seytana uydum azda cekirdek citlattim nasil oldugunu anlamdm laklak yaparken 1avuc yemisim
ayy geçmiş olsun fatmacim yaa. Peki calanlardan bi haber varmı. Kameralarda filan ciktilarmi. Çok üzüldüm ins bulunur yaaKizlar anca geldim.avmde calisma evraklarimin olsugu cantayi caldirdim gunduz.icinde usb vardi.oglanin babasiyla cekildigi bir suru foto vardi.buyuyunce babam var hayirli diyebilsin diye bir syru album yapmistim.her ne kadar ayri olsamda gelinlik fotolari vs.10 senelik projelr bosanma delilleri vs.hepsi gitti.karakola git avm ye gel.guvenlikcilerle kanka olduk.saat dilimini bulduk.yarin da gidip takibini yapicam.daha yeni eve geldim malesef.menumu simdi paylasiyorum
afiyet olsun canımMenum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Iyi geceler canimkızlar başım çatlıyo yatıyorum artık
iyi geceler yarın bol eksi görürüz inş hepimiz
az olmuş sanki canım afiyet olsunKızlar bugün diyetisyene gittim 66,6 geldim çok şükür inşallah en kısa zamanda listedeyim. Diyet listesini yarın paylaşırım çünkü eve uğrayıp anneme geldim liste evde kaldı. Hala annemlerdeyiz atamıyorum o yüzden
Menüme gelince
Sabah 10.30 3 incir
Öğle işlerim vardı yemeği unutmuşum
Akşam 20.00 1 kupa domates çorbası
Ara 2 porsiyon meyveli yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 saat kan ter içinde temizlik ve 1 saat normal tempo yürüyüş
Iyi geceler fatmacimKizlar yarin sabah eliyim yine.basim cok agriyor ve yeni aclik eliyor.en iyisi erken uyuyim sabaha ins eksi cikariz dostlarrrr
Kız geldim bif saattir geçmişi okuyorum. Ne çok konusmussunuzCurukElma menu nerde guzelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?