Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi ara sonra depresyona girdim leyla oldum en sonda aman ali riza agzimizn tadi kacmasin dedim toparlandim
Ama bizim takima nazar degdi benceee

Bugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi ara sonra depresyona girdim leyla oldum en sonda aman ali riza agzimizn tadi kacmasin dedim toparlandim
Ama bizim takima nazar degdi benceee
Valla Nazar Değdi Yaa. 2 günde ne hale geldik
Hilalll Helallll ben yapamdm azdaha bayiliyodum
Okudum kuzuu. Benim vücut alışkın az yemeye ondan sıkıntı yaşamadım. Bide deli gibi temizlik yaptım

Kızlar yaa oglus koltuğa birkaç kez süt döktü. Sildim ama bi süre sonra koku olmaya başladı. Görünürde bisi yok ama koku sungere sindi sanırım napsam çıkar yaa. Ablama sordum o koku gitmez dedi

Sanirim takim.analizleri yapiliyor bakalim bizim karne notumuz kac olcak siteyi kucalarken gordum 1.ve 2.takim analizleri hazirms

Kusura bakmayın bu kadar geç kaldığım için. Öğlen gittiğim Dr ayak tabanimdan 2 iğne vurdu.çok aciliydi. Hala da zonkluyor. Basamiyorum üstüne. Yemek yapamayinca dışarıda yedik.eve yeni girdim.geçmişi okuyamayacagim bu gece.yarın inşallah.
Menü söyle
08 kahvaltı
1 yumurta
2 çay
1 kk peynir
2 zeytin
1 küçük çilek reçeli tanesi

13 öğle yemeği
5 tane küçük kuru köfte (yağsız tavada)
1.5 domates
2 bardak ayran
1 çay

17 ara
1 Şekersiz Türk Kahvesi

18 ara
1 sb ılık süt. Icine 2 çay kaşığı saf kakao attım. Şekersiz

21 akşam yemeği
4 yk saç kavurma
6 yk salata az yağlı
1/5 saç böreği

Su 3 lt rahat olmuştur.belki de geçti çok su içtim hastanelerde.
Spor 15 dk yürüyüş (niyetim 1 saatti ama tlf ile kesmek zorunda kaldım)

Akşamki saç böreği için özür dilerim.

Sanirim takim.analizleri yapiliyor bakalim bizim karne notumuz kac olcak siteyi kucalarken gordum 1.ve 2.takim analizleri hazirms
Hadi bakalım bizimki nasıl çıkacak acaba
Fairy doktunmu canim
Döktüm canım gitmiyor koku bide havalar iyice isindiya iyice sinir ediyor koku beni
börek olmamış canım sende biliyorsun. Afiyet olsun
Fairy agartabiliyor.yatın bimden Bing bulasik makinası parlaticisi al onu dok direkt. Daha sabah 5 dk da mucize gördüm. Hem çay hem Türk Kahvesi hem Nescafe lekesini çıkardı krem halimdan.
Canım sorun leke değil koku maalesef

B burnfat55
Fatmam çok geçmiş olsun cnm yaa inşallah bulunur çantan

CurukElma
Hilalcik sende vur deyince öldürmüşün be tatlım 1 patates ne olaki bşrazdaha yeseydin çok az olmuş

KumraL_KrakeR
Merve aşkı-memnu Dan replikler verirsen daha çok sevinirim
Halâ arada final bölümüne bakarım

CurukElma sen yazmışsın süt dokuldugunu.yanlış alintilamisim.bim de satılan Bing marka yeşil renkte bulasik mak.parlatticisi dok. Inan 5 dkda bişey kalmıyor. Mis.gibi.de kokuyor.

Kızlar affiniza sığınarak iyi.geceler diyorum.ayağımda 6 milyonda 1 görülen bi hastalık çıktı. Tendom iltihaplanmasıymis derdim.iğne vurdular tabandan.dusmanima vermesin ne aciydi anlatamam.ellerim morarmis isirmaktan.zonkluyor şu an.bazen bıçak girer gibi hoplatiyor. Zor bi gece olacak. Yatıyorum ben.
Sabaha çok güzel tartılar görmek dileğiyle. ...

Inşallah iğnenin faydası olur cnm
Kaç tane vurulacan

Abla Sen Günde 2 3 Patates Dedin Ama Bende Öyle Yaptım. Bilseydim aksam köfte yerdim
sagol Canim sabaha denicem ben leke için dediniz sandım ins ise yarar.
Geçmiş olsun ins iğneler fayda gösterir iyi geceler

mefkusum fena değil iyi gidiyor dikkat ediyorum yediklerime. Haftaya listeye girebilirmiyim ki ekside yim böyle olmuyor kaçırıyor um arada. Sen nasılsın?

kız merve otur oturduğunu yerde dayak isteme kizdirma beni bi yere gitmek yok. Ay başında evımde yim inşallah.

Fairy agartabiliyor.yatın bimden Bing bulasik makinası parlaticisi al onu dok direkt. Daha sabah 5 dk da mucize gördüm. Hem çay hem Türk Kahvesi hem Nescafe lekesini çıkardı krem halimdan.
Evet bende duydum kızlar halıları siliyorlar parlaticiyla burda.

Çok geçmiş olsun tatlım inşallah iyi gelir iğne.

Reçelli ekmek dışında çok iyi canım bu arada oğluşunun resimlerine bayıldım maşallah

Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Çok iyi canım

Kubra kiz bu ne ölüm orucunami girdin
Senin yediklerini yesem benim tansiyonum duser sekerim cikar vollahi
Canım bugün işim çoktu. Kızımı aşıya götürdüm temizlik yaptım diyetisyen falan derken unuttum yemeği yoksa beni bilirsin bomba yerim

Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Detokstan anlamıyorum ben canım ama az geldi bana

Canım börek dışında güzel olmuş inşallah tartıya etki etmez

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah derdinin dermanı olur bu iğne de birdaha görmezsin ağrı sızı

Cok gecmis olsun borek icin dovcektim seni ama hadi hastasin diye bise demiyorum yarin tarti gunu unuttunmu beybisi

Abla Sen Günde 2 3 Patates Dedin Ama Bende Öyle Yaptım. Bilseydim aksam köfte yerdim
sagol Canim sabaha denicem ben leke için dediniz sandım ins ise yarar.
Geçmiş olsun ins iğneler fayda gösterir iyi geceler
Kız Günde demedim 1 öğünde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…