- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.161
Bugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi araCanım organik diye çok uçuk fiyatlar oluyor en iyisi mevsiminde yemek bence
afiyet olsun mervem
Ohh yarın ins bol eksiler gelir afiyet olsun canım
afiyet olsun canım menü güzel. Reddettiklerin içinde tebrik ederim
seydacim bence zaman tanıyın biraz kendinize. Daha yeni evlisiniz. Gerçekten çok üzüldüm ama fazla uzatmayin. Biraz zamana bırakın herşeyi
afiyet olsun kaptanim güzel olmuş
kizzz Sende mi yedin hemen
ne guzel vermissin canım tebrikler ins bizde görürüz o kiloları
dön artık canım. Inş bu sefer temeli olur
Iyi geceler canim
merveeeeehiç olmamış
ayy geçmiş olsun fatmacim yaa. Peki calanlardan bi haber varmı. Kameralarda filan ciktilarmi. Çok üzüldüm ins bulunur yaa
afiyet olsun canım
Iyi geceler canim
az olmuş sanki canım afiyet olsun
Iyi geceler fatmacim
Kız geldim bif saattir geçmişi okuyorum. Ne çok konusmussunuz
Hilalll HelallllMenum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Valla Nazar Değdi Yaa. 2 günde ne hale geldikBugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi arasonra depresyona girdim leyla oldum en sonda aman ali riza agzimizn tadi kacmasin dedim toparlandim
Ama bizim takima nazar degdi benceee
Okudum kuzuu. Benim vücut alışkın az yemeye ondan sıkıntı yaşamadım. Bide deli gibi temizlik yaptımHilalll Helallllben yapamdm azdaha bayiliyodum
Fairy doktunmu canimKızlar yaa oglus koltuğa birkaç kez süt döktü. Sildim ama bi süre sonra koku olmaya başladı. Görünürde bisi yok ama koku sungere sindi sanırım napsam çıkar yaa. Ablama sordum o koku gitmez dedi
İnşallah ya heyecanlandım şimdi :))Canim 66.7 ile ayrilmissin bence giriyosunBayankokosh
Fairy agartabiliyor.yatın bimden Bing bulasik makinası parlaticisi al onu dok direkt. Daha sabah 5 dk da mucize gördüm. Hem çay hem Türk Kahvesi hem Nescafe lekesini çıkardı krem halimdan.Fairy doktunmu canim
Hadi bakalım bizimki nasıl çıkacak acabaSanirim takim.analizleri yapiliyor bakalim bizim karne notumuz kac olcak siteyi kucalarken gordum 1.ve 2.takim analizleri hazirms
Döktüm canım gitmiyor koku bide havalar iyice isindiya iyice sinir ediyor koku beniFairy doktunmu canim
börek olmamış canım sende biliyorsun. Afiyet olsunKusura bakmayın bu kadar geç kaldığım için. Öğlen gittiğim Dr ayak tabanimdan 2 iğne vurdu.çok aciliydi. Hala da zonkluyor. Basamiyorum üstüne. Yemek yapamayinca dışarıda yedik.eve yeni girdim.geçmişi okuyamayacagim bu gece.yarın inşallah.
Menü söyle
08 kahvaltı
1 yumurta
2 çay
1 kk peynir
2 zeytin
1 küçük çilek reçeli tanesi
13 öğle yemeği
5 tane küçük kuru köfte (yağsız tavada)
1.5 domates
2 bardak ayran
1 çay
17 ara
1 Şekersiz Türk Kahvesi
18 ara
1 sb ılık süt. Icine 2 çay kaşığı saf kakao attım. Şekersiz
21 akşam yemeği
4 yk saç kavurma
6 yk salata az yağlı
1/5 saç böreği
Su 3 lt rahat olmuştur.belki de geçti çok su içtim hastanelerde.
Spor 15 dk yürüyüş (niyetim 1 saatti ama tlf ile kesmek zorunda kaldım)
Akşamki saç böreği için özür dilerim.
Canım sorun leke değil koku maalesefFairy agartabiliyor.yatın bimden Bing bulasik makinası parlaticisi al onu dok direkt. Daha sabah 5 dk da mucize gördüm. Hem çay hem Türk Kahvesi hem Nescafe lekesini çıkardı krem halimdan.
Inşallah iğnenin faydası olur cnmCurukElma sen yazmışsın süt dokuldugunu.yanlış alintilamisim.bim de satılan Bing marka yeşil renkte bulasik mak.parlatticisi dok. Inan 5 dkda bişey kalmıyor. Mis.gibi.de kokuyor.
Kızlar affiniza sığınarak iyi.geceler diyorum.ayağımda 6 milyonda 1 görülen bi hastalık çıktı. Tendom iltihaplanmasıymis derdim.iğne vurdular tabandan.dusmanima vermesin ne aciydi anlatamam.ellerim morarmis isirmaktan.zonkluyor şu an.bazen bıçak girer gibi hoplatiyor. Zor bi gece olacak. Yatıyorum ben.
Sabaha çok güzel tartılar görmek dileğiyle. ...
Abla Sen Günde 2 3 Patates Dedin Ama Bende Öyle Yaptım. Bilseydim aksam köfte yerdimB burnfat55
Fatmam çok geçmiş olsun cnm yaa inşallah bulunur çantan
CurukElma
Hilalcik sende vur deyince öldürmüşün be tatlım 1 patates ne olaki bşrazdaha yeseydin çok az olmuş
KumraL_KrakeR
Merve aşkı-memnu Dan replikler verirsen daha çok sevinirim
Halâ arada final bölümüne bakarım
sagol Canim sabaha denicem ben leke için dediniz sandım ins ise yarar.CurukElma sen yazmışsın süt dokuldugunu.yanlış alintilamisim.bim de satılan Bing marka yeşil renkte bulasik mak.parlatticisi dok. Inan 5 dkda bişey kalmıyor. Mis.gibi.de kokuyor.
Kızlar affiniza sığınarak iyi.geceler diyorum.ayağımda 6 milyonda 1 görülen bi hastalık çıktı. Tendom iltihaplanmasıymis derdim.iğne vurdular tabandan.dusmanima vermesin ne aciydi anlatamam.ellerim morarmis isirmaktan.zonkluyor şu an.bazen bıçak girer gibi hoplatiyor. Zor bi gece olacak. Yatıyorum ben.
mefkusum fena değil iyi gidiyor dikkat ediyorum yediklerime. Haftaya listeye girebilirmiyim ki ekside yim böyle olmuyor kaçırıyor um arada. Sen nasılsın?Tabi sen bilirsin cnm ama bence hem kalıbını kullan hemde hapını kremini
Burdan gitmek çözüm değilki tatlım
Bu kadar vermişken başa sarmakmı istiyosun
Zaten hedefe az kaldı
Sen nasılsın elifim Nasıl gidiyor
kız merve otur oturduğunu yerde dayak isteme kizdirma beni bi yere gitmek yok. Ay başında evımde yim inşallah.Ama ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedimeliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
Mefkurem ben patatesi yapamdm ya dusup bayilcktm az daha ggozlerm karardi bana yaramiyo anacim.bole seler az once recelli tb ekmk yemek zorunda kaldm suan iyi gibiyim ben detoxlanmiyim ya carpiyo
Evet bende duydum kızlar halıları siliyorlar parlaticiyla burda.Fairy agartabiliyor.yatın bimden Bing bulasik makinası parlaticisi al onu dok direkt. Daha sabah 5 dk da mucize gördüm. Hem çay hem Türk Kahvesi hem Nescafe lekesini çıkardı krem halimdan.
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah iyi gelir iğne.Kusura bakmayın bu kadar geç kaldığım için. Öğlen gittiğim Dr ayak tabanimdan 2 iğne vurdu.çok aciliydi. Hala da zonkluyor. Basamiyorum üstüne. Yemek yapamayinca dışarıda yedik.eve yeni girdim.geçmişi okuyamayacagim bu gece.yarın inşallah.
Menü söyle
08 kahvaltı
1 yumurta
2 çay
1 kk peynir
2 zeytin
13 öğle yemeği
1.5 domates
2 bardak ayran
1 çay
17 ara
1 Şekersiz Türk Kahvesi
18 ara
21 akşam yemeği
4 yk saç kavurma
6 yk salata az yağlı
1/5 saç böreği
Reçelli ekmek dışında çok iyi canım bu arada oğluşunun resimlerine bayıldım maşallahHalsizlikten geberip gidicem smdi elim kolum kalkmiyo
Menum
Sabh 11.30:2 haslanms yumrta+ peynr+acika+1dl tb ekmegi
Ogle 14.30: Yarim tb ekmegi recelli ekmek ( saolsun ablam canimi cektirdi)
Saat 17.00: 1 tabak taze fasulye+ 2 bardak ayran
Su 2bck litre
Spor yok malesef
Çok iyi canımMenum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Canım bugün işim çoktu. Kızımı aşıya götürdüm temizlik yaptım diyetisyen falan derken unuttum yemeği yoksa beni bilirsin bomba yerimKubra kiz bu ne ölüm orucunami girdin
Senin yediklerini yesem benim tansiyonum duser sekerim cikar vollahi
Detokstan anlamıyorum ben canım ama az geldi banaMenum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Canım börek dışında güzel olmuş inşallah tartıya etki etmezKusura bakmayın bu kadar geç kaldığım için. Öğlen gittiğim Dr ayak tabanimdan 2 iğne vurdu.çok aciliydi. Hala da zonkluyor. Basamiyorum üstüne. Yemek yapamayinca dışarıda yedik.eve yeni girdim.geçmişi okuyamayacagim bu gece.yarın inşallah.
Menü söyle
08 kahvaltı
1 yumurta
2 çay
1 kk peynir
2 zeytin
13 öğle yemeği
1.5 domates
2 bardak ayran
1 çay
17 ara
1 Şekersiz Türk Kahvesi
18 ara
21 akşam yemeği
4 yk saç kavurma
6 yk salata az yağlı
1/5 saç böreği
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah derdinin dermanı olur bu iğne de birdaha görmezsin ağrı sızıCurukElma sen yazmışsın süt dokuldugunu.yanlış alintilamisim.bim de satılan Bing marka yeşil renkte bulasik mak.parlatticisi dok. Inan 5 dkda bişey kalmıyor. Mis.gibi.de kokuyor.
Cok gecmis olsun borek icin dovcektim seni amaKusura bakmayın bu kadar geç kaldığım için. Öğlen gittiğim Dr ayak tabanimdan 2 iğne vurdu.çok aciliydi. Hala da zonkluyor. Basamiyorum üstüne. Yemek yapamayinca dışarıda yedik.eve yeni girdim.geçmişi okuyamayacagim bu gece.yarın inşallah.
Menü söyle
08 kahvaltı
1 yumurta
2 çay
1 kk peynir
2 zeytin
13 öğle yemeği
1.5 domates
2 bardak ayran
1 çay
17 ara
1 Şekersiz Türk Kahvesi
18 ara
21 akşam yemeği
4 yk saç kavurma
6 yk salata az yağlı
1/5 saç böreği
Kız Günde demedim 1 öğünde dedimAbla Sen Günde 2 3 Patates Dedin Ama Bende Öyle Yaptım. Bilseydim aksam köfte yerdim
sagol Canim sabaha denicem ben leke için dediniz sandım ins ise yarar.
Geçmiş olsun ins iğneler fayda gösteririyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?