Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tahmin edebiliyorum kivancta dokmustu bi kere halima yikamaya yolladim hemen berbat kokuyodu

@seydan94 şeydacım kusura bakma lütfen ben geçmişi okumadan listeye gireyim falan diye yazdım. Şimdi geçmişi okudum da benim eşimle ilgili durumları biliyorsun şimdi çok şükür çok iyiyiz ki sizin durumunuz hiiiç boşanmanın b sini içermemeli. İnşallah en en kısa sürede düzelirsiniz canım

Aah canim yaaa cok gecmis olsun yat dinlen tabi

Sağol cnm şu 2 -3 gündür bende toparladım
Yarışmaya katıldığım ilk mesajları okumak iyi geldi bana tekrar azimlemdim

Tatlım izine çıktıktan sonraki 3.cuma listeye girebilirsin
Sen ne zaman çıktın ben hatırlamıyom

Cok gecmiis olsuunn caniim yaa cok uzuldumm

29 temmuzda cikmis mefkusum sen cikarmisin hatta

Azmis canım yanlış anlamisim ben
Kız Günde demedim 1 öğünde dedim
Ayyy ben sindi bi ogunde yiyecegimi bir gündemi yedim atın beni camdan yaaa
Tahmin edebiliyorum kivancta dokmustu bi kere halima yikamaya yolladim hemen berbat kokuyodu
Valla sorma mervem. Her koltuğun yanından geçtiğimde tüylerim dikiliyor resmen. Bide en sevdiğim koltuktu hep orda oturuyordum

28 temmuz cuma mefkusum haftaya mi girebilirim ki gerçi netim cok kotu menü paylaşırım kilo bildirimi de yaparım yorumlara elimden geldiğince katılım yaparım. Bu arada şu patates yumurta yoğurt mevzusunda aydınlat beni yafff catliycam. Bide Şeyda da bir durum mu var kübra birseyler yazmış gecmisi okuyamiyorum.

Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış patates
Öğle 14
Bir haşlanmış patates
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Tokluk durumun nasıldı
Bugun hepimiz dokulduk yaprak dokulmesi misali bende ferhundeye bagladim bi ara sonra depresyona girdim leyla oldum en sonda aman ali riza agzimizn tadi kacmasin dedim toparlandim
Ama bizim takima nazar degdi benceee
Nazar duasi okuyak :) hem sana hem takıma çok güldürdün beni gece gece
Valla Nazar Değdi Yaa. 2 günde ne hale geldik

Okudum kuzuu. Benim vücut alışkın az yemeye ondan sıkıntı yaşamadım. Bide deli gibi temizlik yaptım
Bi de temizlik miii bravo valla..
durumunu sende biliyorsun zaten canım menüye yorum yapmak istemiyorum şefkat damarlarım kabardı su an keşke yanında olabilsemde başında beklesem geçmiş olsun
Fairy agartabiliyor.yatın bimden Bing bulasik makinası parlaticisi al onu dok direkt. Daha sabah 5 dk da mucize gördüm. Hem çay hem Türk Kahvesi hem Nescafe lekesini çıkardı krem halimdan.
hemen ekran aldım kenarda bulunsun bilgi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…